Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    Nahat megneztem ezt a Diot.
    Mar csak itt el a hirdetes,a tobbi helyrol le lett szedve.
    Nem vasarlasi szandekom lett,hanem sokkal inkabb feljelentesi szandekom.
    A hirdetese alapjan,plusz a telefonban nem tunt a srac "eltero kulturajunak".Pedig az volt,es ezt jobb lett volna elore kozolnie,mert akkor el se indulok.
    A kepeket amiket feltoltott nem tudom mikoriak de,hogy nem nala keszult az is szinte biztos.: Elso lampa torott,fejidom mogotti muanyagon van egy hatalmas lyuk, oldalidom szinten torott-ragasztoval megragasztva. Ules szakadt, kipufogo tomites szar.
    De a legjobb,hogy ma, indulas elott elkertem a cimet,es olyat szol,hogy .: ,, azt meg tudnod kell,hogy a kipufogo tomitese rossz,es az ulest is erdemes athuzni,csak gondoltam szolok,hogy ne gyere foloslegesen" Ahh mondom az legyen a legkisebb gond,ha motorikusan hibatlan.
    Nagy nehezen megtalalom a cimet,hah mondom itt nincs is aszfalt,es eleg szar kornyeknek tunik a hely.Biztos,hogy jo helyen vagyok? Befordulok az utcajukba,kint all mar a robogo,nehez lenne elteveszteni.Ket 13-14 eves ,es egy torpe cigany srac mar integetnek,hogy itt kell megallni.Pfu mondom szuper ,legszivesebben elhajtanek a picsaba,de a szomszedok is ott vannak,eleg hulyen jonne ki.Ok megallok,megnezem,ugy teszek mintha erdekelne a szarja. Kerdezgetem tole,hogy mi ez a lyuk itt,meg ott meg amott? ,, Hat igen,esztetikailag nem valami szep". Arra mar ra se kerdeztem,hogy ugyan miert lett kicserelve a zar,es miert egy ilyen lakaskulcs szeru valamivel inditod be (?)
    Kerdezi,hogy megyek vele egy kort? Ah mondom kosz nem,elhiszem neked,hogy 60-at megy. -- Nem akartam otthagyni a putri kozepen az XT-met,mert meg veletlenul elillan.
    Vegul elkezdek alkudozni mintha erdekelne,80-ban szoban megegyezunk ,,majd hivlak,ha aktualis lesz".

    Most,nem tudom,hogy a rendorseget hivjam,vagy ugysem lesz belole semmi? Egy probat lehet megerne.

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák