Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#8001) vwpolopg válasza Tothgera30 (#8000) üzenetére

vwpolopg
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pont ez a terv:D Digites, 50-es:D 2004-05-től lehetőleg.

Amit belinkeltél jól néz ki :K Amúgy egy ilyesmi robinál hány km után esedékes egy motorfelújítás?

[ Szerkesztve ]

(#8002) Tothgera30 válasza vwpolopg (#8001) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Nagyon sokat elmegy! Bár én 15 ezer km-től többet futott motort még nem vettem, és nem is vennék! Azt hiszem olyan 30 ezer km körül esedékes!

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#8003) runner 125 válasza Tothgera30 (#8002) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..eh, vagy csak nem tudtál róla. :D
;)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8004) bajnokpityu válasza Tothgera30 (#8002) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

nem akarod rögtön fénykép alapján eldönteni a jószág futásteljesitményét?
10-45ezerig mindenféle dugó+henger élettartamról hallotta már.ennek átlaga télleg közel van a 30e-hez,de túl nagy a szórás.
amugy hol van a dugó életének vége?meg a hengerének?

ez a 15e km alatt vegyünk csak motort,ez önátvágás sztem.és ha 15001,de csittifitti?akkor máris hátraarc?vagy 50e,de nem találsz rajta hibát,akkor ott hagyod?kajakra érthetsz hozzá :)

ne értsd félre,megértem én is álláspontodat,azt hogy mi alapján veszel jószágot,de ezek én szerintem félrevezetőek.

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#8005) golyani válasza salieri. (#7997) üzenetére

golyani
(őstag)

az 3,5-es fogyi. az nagyjából rendben van.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#8006) birdhouse válasza golyani (#8005) üzenetére

birdhouse
(lelkes újonc)

szerintemis , főleg ilyen melegbe

..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800

(#8007) Dízeles válasza golyani (#8005) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:K

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#8008) Samus

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki el tudná rendesen mondani hogy vannak a Simson SR50-nél a sebességfokozatok? Az rendben, hogy 1-H-2-3-4, de merre indul? (előre 1, vagy hogyan?) Abszolút nem vagyok képbe...bocsi, láma is vagyok...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.''

(#8009) dave93

dave93
(őstag)

"Korához képes működőképes állapotban van" :O [link]

(#8010) Dízeles válasza Samus (#8008) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lábad a lábtartón. A váltókart a lábad hegyével lenyomod az az első fokozat .Utána a váltókart a lábad hegyével felhúzod az az üres ,utána lábad hegyével ismét felfele húzod második fokozat ,lábad hegyével felfele harmadik fokozat ,lábad hegyével felfele húzod n4gyedik fokozat .Ha negyedik fokozatnál a lábad hegyével lefele nyomod az a harmadik és stb.. közbe a kuplungot bőszen használd .Arra ügyelj ,hogy üresben legyen ha megállsz és kiengeded a kuplungot különben elugrik a moci. A legjobb ha behúzott kuplunggal leállítod a motort és ezután teszed üresbe ,de előtte legalább másodikig kapcsolj lefele(vissza).
Ilyen egyszerű

(#8011) Samus válasza Dízeles (#8010) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát akkor egyből kettőbe váltáshoz kétszer kell felhúzni a kart? Gondolom, akkor SR-nél hátra indít, majd a többi előre. Lesznek problémáim ezzel még...A legnagyobb baj, hogy nincs sebességjelző indikátor bár a az említett motoron van üres jelző lámpa.

(#8012) dave93 válasza Samus (#8011) üzenetére

dave93
(őstag)

Az üres az egyes és a kettes sebesség között van, tehát nem kétszer egymás után kell felhúzni ha egyesből kettesbe akarsz, hanem egy hosszabbat. Ha egyesből üresbe akarod rakni akkor csak kicsit kell fel. Nem olyan bonyolult ez majd meglátod.

(#8013) bajnokpityu válasza Samus (#8011) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

ha közepes fordulaton forog a motor,akkor nincs üres 1-2 között,ha alapjáraton,akkor van.mármint a gyártó szándéka szerint.

(#8014) Dízeles válasza Samus (#8011) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nemigazán értem azt,hogy "hátra indít".Nem Gold Wing ez.

(#8015) Samus válasza Dízeles (#8014) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Az SR50 Simsonon nem a hagyományos módon működik a váltó (fel-le), hanem előre és hátra kell tolni-húzni a váltókart. Arra próbálok rájönni, melyik irányból kezdődik az 1.

(#8016) Dízeles válasza Samus (#8015) üzenetére

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát akkor ilyen motort ne vegyél. :(

(#8017) hoby36

hoby36
(senior tag)

Hellotok!Van valakinek Suzuki Sepia robogója?Tapasztalat mi róla?Tudtok valami jó szert amivel műanyag idomokat lehet pucolni?Márt a fehér helyett kissé szürke.

A logikában semmi sem véletlen!

(#8018) birdhouse válasza hoby36 (#8017) üzenetére

birdhouse
(lelkes újonc)

sephia ugytudom jó robogó, egyetlen hátránya h. ha joltudom morini blokkos. amugy a müanyagot legszebben tisztítani P150es csiszolópapírral lehet :DD

..Samsung GT-S5620 Monte... <- eladva (f¤srakás) // vodafone 225,246,345, sonyericsson k800

(#8019) runner 125 válasza hoby36 (#8017) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..ez jó dolog, ha kell pü. :)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#8020) hoby36 válasza birdhouse (#8018) üzenetére

hoby36
(senior tag)

Hol lehet megtalálni,hogy mikor gyártották?Sehol sem találom.Ez még a régi,nem a zz.

A logikában semmi sem véletlen!

(#8021) runner 125 válasza hoby36 (#8020) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Idomokba, esetleg hengerbe, felnibe a szám..

(#8022) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Sziasztok !

Valaki használt már közületek ilyen, vagy ilyesmi vákumpatront ?
Állítólag egyel nagyobb fúvóka van az 50es Runnerembe, de azon kívül minden gyári. Így van értelme a nagyobb fúvókának egyáltalán?

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#8023) Adonimus

Adonimus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ajánlanátok nekem robogót 100 e. forintért? (természetesen használt) Kiváncsi vagyok, hogy ennyiért lehet-e kapni valami használhatót.

(#8024) Samus válasza Adonimus (#8023) üzenetére

Samus
(őstag)
LOGOUT blog

Simson robogó. Ma 110ért láttam egyet helyben (háznál, ott érdeklődtem). Nem tudom az évjáratot, a tulaj nem volt otthon, de mikor odaballagtam megnézni az egyébként is tip-top állapotban lévő gépet (gyári matricák voltak rajta, semmi hiba), rájöttem, hogy miért ennyi. Összesen 6200 (6180 körül állt, pontosan nem emlékszem) km-t futott. Ismertem a tulajt, tudtam, hogy nem hajtotta. Kihasználatlanság miatt adják el.

Én is ennyi pénzért keresgéltem sima robogót, de elég sokat futottak, és nagy részük újra van fényezve. Oka ismeretlen...

(#8025) Gergello válasza nLali (#8022) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Gyári motorba szerintem feleslege ezzel bohóckodni.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#8026) birdhouse

birdhouse
(lelkes újonc)

szerintetek lehet rosszul ugy összerakni a karbit, hogy felakadjon a gázkar? legutóbbi tisztítás, szétszedés után többször is felakadt, azóta ráse merek ülni, pedig elvileg most jó lenne

(#8027) bajnokpityu válasza birdhouse (#8026) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

persze,simán.

(#8028) birdhouse válasza bajnokpityu (#8027) üzenetére

birdhouse
(lelkes újonc)

és esetleg akkor elmagyaráznád h. mit baszhatok el? :D illetve nemtudom, mer mikor leszedtem a karbit takarítás céljából akkor ezt a sublert vagy mit csak simán kiszedtem belőle, takarítás után meg ugyanugy visszaraktam, innentől kezdőttek a bajok. nemtudom milehet :F

(#8029) nLali válasza Gergello (#8025) üzenetére

nLali
(fanatikus tag)

Az nem gáz, hogy nagyobb a fúvóka ( nem tudnám megmondani, mert még nem értek hozzá, de szerelő szerint csak egy számmal nagyobb ) , de se a légszűrő, se a kipuff nem lett variálva? Úgyértem, hogy volt-e értelme, hogy nagyobbat tett bele valaki?

(#8030) bajnokpityu válasza birdhouse (#8028) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

súber retkes lett,bowden megtört,vegy beakadt a végén.szedd szét ujra,és rakd össze jól.
nLali:gyertya szine? az eldönti,h van-e értelme a nagy fúvókának.

(#8031) nLali válasza bajnokpityu (#8030) üzenetére

nLali
(fanatikus tag)

Mártmint szedjem ki és nézzem meg, hogy őzbarna-e, vagy valami más színű?
Vagy nem erre gondoltál?

(#8032) birdhouse válasza bajnokpityu (#8030) üzenetére

birdhouse
(lelkes újonc)

nem volt retkes, de azér megtörölgettem, bovden nemvolt megtörve, beakadva se. most elvileg jó, párszor meg is rángattam majd hnap kipróbálom. fejfámra majd szépet irjatok :DD :DD

(#8033) joe69

joe69
(senior tag)

nem tudja valaki mikor kerul a parlament ele a 125ost B-s jogsival kerdes?
nagyon remelem hogy megszavazzak

I LOVE NYC

(#8034) mahatma válasza joe69 (#8033) üzenetére

mahatma
(fanatikus tag)

Sokan várunk erre, hogy ezt megszavazzák. Megpróbálok utánanézni.

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#8035) joe69 válasza mahatma (#8034) üzenetére

joe69
(senior tag)

nyar elejen olvastam egy cikket valahol, ami szerint osszel szavazni fognak rola.
persze nem ez lenne az elso eset, hogy a dolog nem valosul meg...

I LOVE NYC

(#8036) mahatma válasza joe69 (#8035) üzenetére

mahatma
(fanatikus tag)

A 35/2000. BM rendelet szabályozza a vezetői engedélyeket. A parlamenti honlapon nem találtam ilyesfajta indítványt, hogy ezt bárki is módosítaná. Keresek valamilyen e-mail címet, hátha válaszol valaki.

Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.

(#8037) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Szerintem ha lesz is ilyen, akkor is inkább teljesítménybe lesz megadva, mint az A-korl. jogsinál.
Van egy pár 125ös gép, ami a korlátozottra vonatkozó 25KW-ot ( nem vagyok biztos a számban ) is meghaladja. Szerintem egy olyan 8KW körüli teljesítmény már jó lenne B-s jogsival

(#8038) Tothgera30 válasza bajnokpityu (#8004) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ez most olyan volt mint az "Apádra Ütök" című filmben, hogy "mindent meg lehet fejni, aminek mellbimbója van!" "Nekem is van, meg tudsz fejni?" Szóval ez már csak ilyen "huza-vona"! Vannak átbaszások, és csalók, de ha gondos gazdától veszel megkímélt motort, akkor akár lehet benne millió km is, ha meg van kímélve és volt rá vigyázva. (...Na ez egy kicsit erős volt...) De általában látszik a motorn hogy mennyit is mehetett, illetve az eladón is érződik hogy most át akar-e baszni... Mondjuk ez csak az én kis véleményem!

>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

(#8039) bajnokpityu válasza joe69 (#8035) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

biztosan nem lesz ilyen.sőt én magam sem támogatom.akik nem vették fáradtságot,hogy segédmotorral már a kocsi mellett is kipróbálják,milyen 2 keréken ülni,az tényleg ne vegyen 40lovas 125 2Tt.városban meg sztem nincs is jobb egy 50es köszörűnél.

(#8040) DigitXT válasza bajnokpityu (#8039) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Kivéve egy 125-ös köszörű.:DDD

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#8041) Gergello válasza bajnokpityu (#8039) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Az a 40 lovas 2t most sem fér bele az A1 kategóriába. Gyenge 4t 125-ösök, 10-en egy pár lóerősek beleférnek.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#8042) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

wuhhu :B

[ Szerkesztve ]

(#8043) bajnokpityu válasza Gergello (#8041) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

naigen,de koléga sztem arra gondolt,hogy a mediterrán országokban a B jogsihoz ajándékba adnak egy olyan motorjogsit,ami akármilyen 125ösre jó,teljesitménykorlát nélkül.
és hogy milyen jó lenne itt is.

nálunk némelyik 125ösmég a korlátozottba sem fér bele.

(#8044) tothm

tothm
(őstag)

Egy régebbi (97-98) Suzuki Sepia (zz) kb. mennyit megy, ha minden ok vele? Köszi!

(#8045) Gergello válasza bajnokpityu (#8043) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Ha A1-et engednék B-vel az jó lenne, de olyan hogy csak 125ccm korlát (teljesítmény korl. nélkül) az nem lenne jó. Rászabadulnánk a Mitok-ra, Tzr-ekre, RS-ekre...

(#8046) runner 125 válasza tothm (#8044) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

60 körül mennek, de azok a blokkok nem a legjobb konstrukciók.

..inkább keress egy Jog-ot.

(#8047) joe69 válasza bajnokpityu (#8039) üzenetére

joe69
(senior tag)

egesz Europaban 125ig lehet B-vel menni, csak valamiert nalunk nem...
persze meg van hatarozva a kobcenti mellett egy teljesitmenykorlat is, ami ebben nincs benne, azt nem vezetheted.

varosba pedig szerintem egy 125os 4utemu robogo az idealis.

I LOVE NYC

(#8048) runner 125 válasza joe69 (#8047) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Úgy van.

..csak nálunk máshogy gondolkodnak odafent. :) :)

(#8049) Brogyi válasza Gergello (#8045) üzenetére

Brogyi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Huu az a Mito nagyon megy , es profinak nez ki.Hasznaltan szerintem ezek semmit nem ernek. A lelkuk is ki van hajtva. ;)

(#8050) Tothgera30 válasza Brogyi (#8049) üzenetére

Tothgera30
(PH! kedvence)

Ugyan így az RS 125! Az ismerősöm is hozott, de külföldről, és 2 éveset (ráncfelvarott modell), hát már abba is volt 32 ezer km, és 10 ezer km-enként érdemes cserélni a hátsó láckereket, illetve 20 ezrenként meg a hengert!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.