Hirdetés

Aktív témák

  • Zalaymate

    senior tag

    Hi!

    Gondoltam megosztom veletek néhány észrevételemet és tapasztalatomat:

    Nekem olyan problémám volt, hogy eddig mindig rakoncátlankodott a gép, ha a BitDefender-t vagy a Kaspersky Internet Security-t vagy a Trend Micro -t tettem fel. Nem tudom mi lehetett a baja, de annyira behalt ezektől, hogy újraindítás után belépett a Windows-ba és mikor elindult azt antivir ott be is halt a rendszer. Leszedni is csak úgy tudtam, hogy csökkentett bódban kikapcsoltam msconfig-ban az indítását és úgy mr sikerült indulni rendesen.

    A Comodo pedig 3-4 hétig megy rendesen, aztán se szó, se beszéd, se puszi, se piti-piti-pá, csak fgta magát és letiltotta a netkapcsolatot! De ezt rendszerességgel csinálta (3-4 alkalommal) és csak úgy javult meg a net, hogy leszedtem a Comodo-t! :(((

    Pedig hát a gépemnek bírnia kéne (adataimnál) !!!

    Szóval eddig ez volt. Nod32 -volt fenn az a legújabb, de valahogy mindig olyan érzésem volt, hogy hiába van fenn, és hiába futtat le keresést találat nélkül, azért mintha nem lenne 100%-os védelem.

    Így most feltettem a fél évig ingyenes Avira-t és mellé a Spyver Terminator-t!

    Teljesen jól működnek, a Spyver Terminator talált is néhány férget, de le is szedte őket szépen.

    Ezt a kombinációt azóta itthon felraktam a családi gépünkre is, meg édesapám laptopjára, pedig ezek nem egy memória mogulok (768mb Raam és a laptop 512mb), de vígan fut rajtuk az Avira, és nem lassultak tőle, míg eddig a NOD32 illetve az Avast 4.8 (?) úgy belassította őket, hogy fájt, ha rajtuk kellett valamit csináljak!

    Tehát az írásom lényege, hogy mindenkinek nagyon ajánlom ezt a párosítást, mert jól együtt működnek, és jól teszik a dolgukat, kicsi memóriaigénnyel!

    Még annyit, hogy én Vista Ultimate-et használok, a másik két gépen XP van és mindenhol szépen elfutnak!
    (A Spyver Terminator-nál Vista alatt nincsenek ékezetes karakterek. Ez érdekes, nem tudom, hogy miért lehet, XP alatt nincs ilyen hiba! )

    (= Zala =)

Aktív témák