Hirdetés

Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Szellem. #21345 üzenetére

    Hali!

    Hát ezt szomorúan hallom. Ezek szerint nemcsak az x64 rendszerek érintettek. Viszont most legalább megtudtam, hogy a netspeed teszt miért működött úgy, ahogy, bevallom eddig eszembe sem jutott, hogy a KIS miatt van az, hogy lassan indul, aztán "felgyorsul", majd kb 50-60%-nál egy pillanatra felugrik magasra mutató, aztán vége is a tesztnek.
    Így szoktam mérni 768Kbites letöltési sebességre kb 6Mbitet... :DDD

    Más, írtad, hogy NIS van fent(vagy volt). Van a NIS2010-ben valamilyen optimizáló funkció, ami IDLE módban fut? (rendszer, HDD, bármi)
    Azért kérdem, mert a NIS2010 nálam BSOD-t produkál. Ha az IDS-t bekapcsolom, akkor vagy egyből, vagy max 1 percen belül, de ha ki van kapcsolva az IDS, akkor is, csak teljesen véletlenszerűen. Olvasgattam a hiba után és persze a returnil házatáján keresgéltem, mert egyedi hibáról lehet szó(valszeg Én használok csak ebben az univerzumban RVS-t) :DDD
    Az RVS forúmban írtak erről a NIS optimalizáló funkciójáról(amit le is lehet tiltani), de bevallom nem találkoztam vele. Jelenleg nincs fent a NIS ezért nem tudom megnézni, de ha valóban van bent ilyen, akkor mégegyszer megpróbálkozom vele.

    Rico33 - "...hogy vannak az AV-k és van a Kaspersky"...
    Most is így van, csak sajnos már negatív értelemben...

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák