Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segnior_Barthez

    senior tag

    válasz honda23 #45422 üzenetére

    Igen, lehet igazad, hiszen tapasztalatból adsz tanácsot. Ahogy én is.
    Sok mindenhez nem értek (vellanyszerelés, szgk szerelés), de sok mindenhez konyítok valamit (400V-os kúpos fahasítót építek, asztalosat játszok szabadidőmben, alternatív épületgépészeteti projecten dolgozunk és néha előveszem a fotós cuccot is :) - Szóval nyitott vagyok az ismeretekre.
    14-15 éve volt egy 1.4es Focusom, az indító motort felujították és jól működött. Gondolom gazdaságosabb volt felujítani, mint a gyárit beszerezni.
    Vissza az indítóra, a kerregő hang nem üzemszerű fizikai sűrlódás hanghatása. Nem így tervezték a japán mérnökök. Egyet értek a szerelővel azzal kapcsolatban, hogy ez a közel jövőben meg adja magát, hiszen forgó mozgást végző rész működése közben gyakrabban és hangosabban kerreg az indításkor.
    A szerelő szétszedte, kitakarította a motort, de ez nem vezetett eredményre. (Persze nem voltam ott, hogy ezt valóban elvégezte, de elfogadom amit mondott, mert az a tapasztalatom, hogy alapos, és hozzáértő a fickó) 5ekm? - Ő is tapasztalatból beszélt.
    Szóval nehéz meghúzni a vektort, hogy merre tovább, mert az autó szerelésben nem vagyok járatos. De tapasztalatból azt gondolom, hogy a közzeljövőben lesz egy új indítómotorom :) Nem mintha nem lenne jobb helye a pénznek, de több is veszett mohácsnál.

    https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/

Új hozzászólás Aktív témák