Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

(#16001) VTI-Totya válasza NoLF (#16000) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Egy ilyen szettre ek4-be én is befizetnék.

Hol és mennyi az annyi?

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#16002) Petie

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aloha :)
hó végén lesz műszakim, így tegnap elvittem megnézetni a sárkányt.

első alsó gömbfej, hátsó nagy és kis szilentek csere, első fékpofa csere. anyag kb 60 maxon számolva, munkadíj 18, műszaki 25. viszlát 100 rugo...

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#16003) Integra válasza NoLF (#16000) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

köszi az infot.
ha majd kell, elgondolkodom rajta mit tegyek. lehet, hogy minden marad teljesen gyári újban. amennyit az autót én használom...

(#16004) NoLF válasza VTI-Totya (#16001) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem killer bee-nél érdeklődj, én tőle vettem a cuclit.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#16005) Integra válasza NoLF (#16004) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tényleg, fotók??:)

(#16006) NoLF válasza Integra (#16005) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincs nálam gép
telóm meg fos
de azért annyira nem érdekes :)
majd a márc 14i talin készül pár, gondolom

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#16007) VTI-Totya válasza Petie (#16002) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

ha ennyiért veszel anyagot, akkor ez mind gyári. Gondolom.

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#16008) VTI-Totya válasza NoLF (#16004) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Úgy is mennem kell hozzá. ;)

Köszke.

(#16009) Petie válasza VTI-Totya (#16007) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nemtom, szerelőnél mondtak nekem árakat.
meg hogy több méret van, ezért úgy gondolom hogy ha én most megszerzem, akkor lehet hogy nem lesz jó... illetve hozott alkatrészre nem vállalnak garanciát.

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#16010) NoLF válasza Petie (#16002) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

keresd balut a crxen, jó áron hoz gyári cuccokat is.

(#16011) Petie válasza NoLF (#16010) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a.k.a. mugenbalu?

(#16012) VTI-Totya válasza Petie (#16011) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Balu. ő néha kiszámíthatatlan. ;)
Spidy. ő nekem pontosabb, lehet még velencei talira vagy következőre is el tudja hozni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#16013) xcbiker

xcbiker
(PH! addikt)

úgy nézem mindenki érzi már a jóidőt és beintult a csinosítgatás.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#16014) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megjött a teljesítményadó, 27140 Ft/év.
Ennek örömére jövőhéten hátsó fékbetétcsere:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#16015) VTI-Totya válasza xcbiker (#16013) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Én a csinosításra már kifizettem a lét....... de a csinos dolog még nincs itt. :DDD

Winn...... :D

Azé ne csapd össze me kapó ám...... ;] :B :U :DDD

(#16016) Integra válasza xcbiker (#16013) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szeptember óta nem volt lemosva.. :DDD

(#16017) neduddki válasza xcbiker (#16013) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

aszondo le kik mostani???:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#16018) Sipi16 válasza Integra (#16016) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ne is mondd. Amióta megvettünk nem volt lemosva és amikor megkaptam akkor meg már minuszok voltak. :( A záram meg nemegyszer összefagyott. Ha tartosan 10 fokok lesznek akkor leviszem majd mosatni.

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#16019) Snoop-y

Snoop-y
(senior tag)

Energy silentek vs gyári Honda?

Melyiket vegyem? 2000 Ft a differencia. Az energy az tartósabb vagy csak keményebb?

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#16020) orbano válasza Snoop-y (#16019) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lassan ez nekem is kérdéses

A vér nem válik VAZZE!™

(#16021) Snoop-y válasza orbano (#16020) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Hátsók már tavaly haldokoltak
Elsők még jól elvannak ( az első nagy motortartó bakom volt lepusztulva az most lett kicserélve ) energyből a hátsó nagyszilent az 10K egy pár Hondából 12K

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#16022) Integra válasza Snoop-y (#16019) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én maradok mindenből a gyárinál asszem. egyre inkább nem éri meg nekem a kísérletezés.
a gyári 100%, hogy jó, nem tévedsz vele, kipróbált darab és sokszor többet gyártanak ugyanabból le. ezzel nem azt mondom, hogy más nem jó, mert de, valszeg igen, de nekem már sem időm, se türelmem, hogy ha valami mégsem jó.
persze ha extra igények vannak, az autó még többet akar, akkor nem biztos, hogy a gyári jó lesz. a te autód azért ültetett, meg nem teljesen széria. :)

(#16023) orbano válasza Snoop-y (#16021) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

hátsó nagy lesz nekem is az első cserés, de most kanyarodáskor elöl valami nyikorog, jövő héten fizu, akkor elviszem megnézni mi van. azért kívánics lennék tényleg mit tud vagy mit nem ez az enerdzsi

A vér nem válik VAZZE!™

(#16024) NoLF válasza Snoop-y (#16019) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

energy örök élet kb, persze hasznáélattól függően.

(#16025) neduddki válasza NoLF (#16024) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

kutyacsontot nem gyart?

udv

neduddki

mod: mielott megkerded nem tom a kogygyat:- )

[ Szerkesztve ]

(#16026) orbano válasza orbano (#16023) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

no én tuti ilyet rakok be, már eldőlt :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#16027) orbano válasza VTI-Totya (#16008) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ki ő? engem is érdekelne ez a cucc.

illetve tudtok überjó "nemtúldrága" szerelőt futómű szervizeléshez? már annyi minden nyüszög alul, el kéne vinnem, a mostani szervizesem meg elég húzós árban, hiába jó.

A vér nem válik VAZZE!™

(#16028) wierra válasza orbano (#16027) üzenetére

wierra
(tag)

Járt utat járatlanért... :U
Olyan szerelő nincs szerintem, aki olcsón -bocs, "nemtúldrágán"- ÉS jól dolgozik (sógor-koma-haver stb.-től eltekintve, de sztem az sem szerencsés). Vagy egyik vagy másik.
Másrészt Nálad mit jelent a "nemtúldrága"?

[ Szerkesztve ]

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#16029) orbano válasza wierra (#16028) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

4500/óránál olcsóbb

és nyilván akármiért/akárkiért nem adom fel, pláne hogy ez nagyon közel van (ha leadom a kocsit 5 perc hazagyalogolnom)

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#16030) Integra

Integra
(Jómunkásember)

20 cm friss hó, jeeee..

(#16031) olbeteam válasza Integra (#16030) üzenetére

olbeteam
(tag)

Az kéne még itthonra, Dunánal is mennék... ;)

I can resist everything but temptation.

(#16032) SeQ válasza orbano (#16027) üzenetére

SeQ
(lelkes újonc)

Na látom mindenfelé előjennek a tél utáni problémák
Nekem is lesz szilent cserém, azt még nem tudom mennyi, nekem is nyüszög ha szar az ut. :S
Én Szima Zolihoz viszem, pénzügyileg nem tudom hogy megfelel neked, de a minőség az tuti nagyon jó nála, legalábbis a sok ajánlás ezt mondatja velem.

[ Szerkesztve ]

--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.

(#16033) olbeteam válasza SeQ (#16032) üzenetére

olbeteam
(tag)

Zolinak mennyi a zórabére? :)

(#16034) milomi

milomi
(fanatikus tag)

Sziasztok valaki segiteni ? autóvásárlásban ?? egyik ismerősöm most adja el a LEON 1.8 T-ját.. és most úgy akar venni autót.. ( JAPÁNT ) hogy 1998 astól és amit ellehet hozni 0 % önerőtől .. jah és a keret kb 2 milla körül ! Aki tud adjon már egy linket ide vagy priviben én meg este beszámolok neki mit érdemes :) köszi .. Amúgy nézett egy TOYOTA Calica-t de a 143 lovast.. :( de egy VTI jobban szeretni vagy hasonó erővel rendelkező autót ! köszi előre is

Fiat Bravo HGT POWA ... nem csak egyenesbe kell tudni nyomni a gázt ! Együtt kell érezni az autóval a kanyarokat , mint ha sinen menne :) NFS World Nick Ewing1987

(#16035) Integra válasza olbeteam (#16031) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ennyi esett 10 óra alatt, tényleg 20cm.. vicc. most meg süt a nap ezerrel.. remélem már olvad.

(#16036) Winner_hun válasza milomi (#16034) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

0%-tól szvsz nem fog autót elhozni.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#16037) neduddki válasza SeQ (#16032) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Zoli mubnkajaval egy panaszszavam sincs nagyn korreetul golgozik

udv

neduddki

mod: olbeteam: szeritenm 5rugo /falun felebol negyedebol dogozik akar a gepeszem akar a kasznis, de vmit vmiert/

[ Szerkesztve ]

(#16038) milomi válasza Winner_hun (#16036) üzenetére

milomi
(fanatikus tag)

hát nekem azt mondta hogy a Celicát oda adják neki 0% tól... de hát nemtudom.... akor olyant amit 10% tól ... esetleg ?

Fiat Bravo HGT POWA ... nem csak egyenesbe kell tudni nyomni a gázt ! Együtt kell érezni az autóval a kanyarokat , mint ha sinen menne :) NFS World Nick Ewing1987

(#16039) NoLF válasza milomi (#16038) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezek szerint a válság csöppet sem gondolkodtatta el az embereket, ha még mindig képesek hitelre vásárolni bármit is...

(#16040) Sipi16 válasza NoLF (#16039) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is a hitel a gáz, hanem tíl kicsi az önerö. Minimum 30%-nak kellene lenni a legkisebb beugrónak. Meg igazolt jövedelem...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#16041) olbeteam

olbeteam
(tag)

Ez kinyír! :Y :DD

(#16042) Integra válasza olbeteam (#16041) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

Lacié
gyönyörű patika állapot, új blokk.
kaptam tőle az intimre egy eredeti japám honda motor corp matricát, mikor az iminél volt 100ezres nagyszervizen :R azóta is a zárhidamon van:)

[ Szerkesztve ]

(#16043) olbeteam válasza Integra (#16042) üzenetére

olbeteam
(tag)

Ilyen autóm lenne, ki sem szállnék belőle, benne is aludnék. :DDD ;]

Tényleg patika, hibátlan...

(#16044) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtom lemosni az autót mert ráfagy :|

(#16045) orbano válasza NoLF (#16044) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

:DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#16046) Integra válasza olbeteam (#16043) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem is nagyon használja.. :)
amúgy tényleg van egy fehér dc2 ami új, 9e km körül, utolsó darabok egyike, a ts integral honda kereskedés tulajáé, ő hozta ki nekem 2 hete a cbr-em, és akkor valahogy szóba kerültek a dc-k is. majd valamikor ha mo-n vagyok, valszeg elmegyek hozzá megnézni:)

(#16047) Integra válasza NoLF (#16044) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

péntek délután én is úgy gondoltam, hogy a hétvégén kipucolom az autóm. aztán estére már mást gondoltam. :DDD

(#16048) xcbiker

xcbiker
(PH! addikt)

en tegnap takaritootam ki a vti-t meg le is mostam. most csilli villi. :)
de sajnos itt borsodban esett a ho. :(

hetfon ha megyek vissza viszem a nyari papucsokat is. :)

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#16049) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

e

jó fos kép, evvan :D

(#16050) Integra válasza NoLF (#16049) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szemetelsz az autó alá?:))

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.