Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

(#7001) zolynet válasza Petie (#6998) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

erre felindulva néztem meg h nekem 4G15-ösöm van, MIVEC ... meg is vagyok vele elégedve, bár néha igényelném a hangot, olyan csendes ... remélem lesz időm azt ecce lenézek már a lurdy-ba pénteken

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#7002) Winner_hun válasza zolynet (#7001) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te is útbaesel, ha gondolod viszlek-hozlak;) Csak szólj:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#7003) !Overdose! válasza zolynet (#7001) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Egyszer én is lenéznék már, de ha pesten vagyok (gyakran a suli miatt), akkor általában vonattal! :O

Eat Sleep JDM

(#7004) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha esetleg megveszem ezt a csodát, akkor már én is lenézek :D

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#7005) lorcsi válasza NoLF (#6999) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

milyen extrák ?

(#7006) Winner_hun válasza !Overdose! (#7003) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És?:)

(#7007) NoLF válasza lorcsi (#7005) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

első hátsó vti koptatók, jel nélküli hűtőmaszk, jelek eltüntetve, "új" telifény, 16os szép kerekek jó gumikkal, teljes VTi kipufogórendszer, egyedi leömlő, hátsó dobfék kicserélve a VTi fékrendszerére, elöl és hátul is minőségi lyuggatott féktárcsák hozzá való betétekkel (újak), exedy kuplung (új), short-shifter, VTi első ülések, jbl hangszórós hifi, 40 millis ültetőrugók... ami hirtelen eszembe jut.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#7008) Snoop-y válasza NoLF (#7007) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

váltógomb is cserélve van rajta :K

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#7009) NoLF válasza Snoop-y (#7008) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az csak képen van, valójában már a gyári vissza van téve.
viszont kifelejtettem az első felső és hátsó alsó toronymerevítőket :)

(#7010) VTI-Totya válasza NoLF (#6999) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Ahogy elnézem, az enyémbe is bele tudnál szeretni. :U (persze csak akkor, ha szereted a ferde popsisat is)

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#7011) NoLF válasza VTI-Totya (#7010) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a ferde popsis tetszik, de nem férek el benne (mármint nem én magam, hanem a csomagok+nő együtt már sok egy 3ajtósba) ennek a kupénak viszont akkora a csomija mint most az enyémnek :K

ettől függetlenül jöhetnek infók a te gépedről is, képeket is szívesen látnék ;)

[ Szerkesztve ]

(#7012) VTI-Totya válasza NoLF (#7011) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Most hétvégén szeretnék róla egy pár képet csinálni......

Persze még az őszig ezt azt még cserélek..... :DDD

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#7013) NoLF válasza VTI-Totya (#7012) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a képek megérkezéséig viszont elárulhatod, mi minden van benne/rajta

(#7014) SeQ válasza NoLF (#6993) üzenetére

SeQ
(lelkes újonc)

És ha lenne rá kereted megvennéd? :))
Én is néztem már a képeked. Jól karban van tartva, széthajtva, szerinted? megbízható a tulaj? Mit gondolsz? Megéri az árát?

--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.

(#7015) NoLF válasza SeQ (#7014) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha minden jól megy, akkor meg is veszem.
nagyon jól karban van tartva, fórumról utánaérdeklődtem a tulajnak, igényes emberként ismerik, nekem is szimpi volt. most vett egy hr-v-t, az öccsének meg 5gen prelude van, hondamániás család :K az előző tulajról is hallottam egysmást, ő is nagy becsben tartotta az autót. simán megéri az árát, a benne lévő cuccok kb 1millába kerültek. s maga az autó sem kutya, ugye.

(#7016) lorcsi válasza NoLF (#7015) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

mostanidra van vevőd?

(#7017) NoLF válasza lorcsi (#7016) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még nincs, hétvégén kapom meg, lefényképezem és rakom is fel mindenhova. sok érdeklődő van baráti körből, de sajna egyik sem komoly...
carstylingon, crx fórumon remélem találok neki megfelelő vevőt.

[ Szerkesztve ]

(#7018) !Overdose!

!Overdose!
(senior tag)

Búcsúzik a Honda S2000

:O

Eat Sleep JDM

(#7019) VTI-Totya

VTI-Totya
(tag)

elbagtam. :(

[ Szerkesztve ]

(#7020) Integra válasza !Overdose! (#7018) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak legyen egy szép és jó darab, amíg lesz rá zsém..

(#7021) Snoop-y válasza !Overdose! (#7018) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Elkurvult a Honda is teljesen. Nem hiszem el, hogy nem lehet fenntartani legalább kis példányszámban a gyártását. Mellette meg foshatnák ki a Hybrid meg diesel 1 litert fogyasztó tömegszarjaikat... :W

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#7022) xcbiker válasza Snoop-y (#7021) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Tudod hogy a kis példányszám nem kifizetődő... A darabonkénti ár biztos sokkal több lenne úgy.

De tényleg elszomorító, hogy a Honda egyre többet veszt a sportosságából.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#7023) Snoop-y válasza xcbiker (#7022) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Egyre többet? Ezzel a lépéssel végképp annyi lesz neki.
Az S200 az utolsó sportkocsijuk. Az ufó Type-R az egy vicc :U

(#7024) Snoop-y válasza Snoop-y (#7023) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

S2000

(#7025) orbano válasza Snoop-y (#7021) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

egyelőre szerintem próbálják ők is elkerülni a közeljövőben a csődhelyzetet, amit szerintem eddig pont azért kerültek el ők is eddig, mert vannak takarékos, reális igényeket kielégítő, megbízható autóik. egy sportautó fejlesztése ordenáré pénz, főleg, ha a visszaesett bevételekből még a változó piac megódítására is kell költeni, igen jócskán, ha tartani akarják a növekedést (azért az alternatív meghajtásu autók fejlesztése sem két fillér és arra most nagyobb szükségük van, mint sportautókra). nyilván addig fog ez csak menni, amíg helyre nem áll a gazdasági helyzet, utána felteszem visszapotyognak majd a régi legendák a piacra.

A vér nem válik VAZZE!™

(#7026) orbano válasza Integra (#7020) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

majd szólj, ha eladod az integrát :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#7027) NoLF válasza orbano (#7026) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogy tudjuk, hogy kinek ment? :D

(#7028) VTI-Totya

VTI-Totya
(tag)

[link]

Akit érdekelne a Honda rucik világa. :D

E-mailben kérésre küldök doc. fájlt, mert ott talán jobban látszanak a színek. :B
Az árak jók, csak tudom kicsit drágák. (akár a kocsik, jók és drágák)

(#7029) NoLF válasza VTI-Totya (#7028) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem, nem jók. miért nem hozol órát inkább? bár ezeket mind leeht kani a honda kereskedésekben is. nekem nyakkendőt hozz! :D

bármelyik honda kereskedésben kapni nyakkendőt, mint ahogy ezeket a ruhákat is. azért mondtam, hogy hozz nyakkendőt, hátha nálad ócóbb... :U

[ Szerkesztve ]

(#7030) VTI-Totya válasza NoLF (#7029) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Ha ráírom a farkamra, hogy Honda akkor az is kell???

Ha nem tudsz okosat, hülyeségeket ne Írj. :DDD

(#7031) !Overdose! válasza VTI-Totya (#7028) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Jöhet a mail! :R

Eat Sleep JDM

(#7032) xcbiker válasza VTI-Totya (#7030) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

...a farkad szerintem ne ajánlgasd, mert az asszonyod fejbecsap, mert gondolom most azt ő bérli. :DDD

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#7033) orbano válasza VTI-Totya (#7030) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ilyet hozz nekem ócsón apa :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#7034) orbano válasza xcbiker (#7032) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ja, csak nem tudja, hogy titokban tesztmodell :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#7035) VTI-Totya válasza xcbiker (#7032) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Bakker.
Ezt elcsesztem. :DDD

Nehogy szólj neki.... :D

(#7036) !Overdose! válasza VTI-Totya (#7028) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Érdekelne egy póló.

Mi a rendelés és a fizetés menete?

Eat Sleep JDM

(#7037) VTI-Totya válasza !Overdose! (#7036) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Írsz privben egy kódszámot, az tartalmazza a méretet is.

Átvehető személyesen a Lurdy parkolóban péntekenként, vagy 11.ker Hauszmann 3/b minden nap munkaidőben. :)
Postai úton, te fizeted a postaköltséget, cserébe utólag utalhatsz ha átvetted az árut.
(Ha ezt választod, tudom, hogy megteheted, hogy nem fizetsz, pont ezért csak olyan embereknek ajánlom ezt akit sűrűbben látok itt. Amúgy, nem ajánlatos nekem tartozni, lakjál bárhol is...............) Számlaszámot írok ha így szeretnél fizetni.

Első szállítás 2hét múlva lesz, így még tudsz gondolkodni, hogy mi kell még. :DD

Viszont rendeld meg minél elöbb mert ha elfogy akkor rendelési sorrendet fogom úgyis tartani.

Üdv,
Totya

Ui.: Azért írtam ide, mert ez mindenkire vonatkozik és nem vagyok írónő. :D
(lekopik a két ujjam) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7038) Winner_hun válasza VTI-Totya (#7019) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ugye csak a hozzászólást?

(#7039) Winner_hun válasza VTI-Totya (#7037) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Húbasszus mikor írtam én utoljára két újjal billentyűzeten:F Max ha kajálok:D

(#7040) !Overdose! válasza VTI-Totya (#7037) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

privi lett volna...

[ Szerkesztve ]

Eat Sleep JDM

(#7041) orbano válasza VTI-Totya (#7037) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

óra? nem játszik?

A vér nem válik VAZZE!™

(#7042) TexT-BoY válasza orbano (#7041) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minek játszana? van én nekem már órám ;) :P

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#7043) Integra

Integra
(Jómunkásember)

juhuuu, megjött a pedálszettem, micsoda tyúning lesz ecsém... :DDD

(#7044) VTI-Totya válasza orbano (#7041) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Rákérdezek, hátha kapok valami jó ajánlatot. :)

(#7045) Integra válasza Snoop-y (#7021) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én bukónak tartom a hibridet ebben a formájában, a honda mai napig a legjobb benzinmotorokat gyártja, a 10 éve gyártott motorjaik is jobbak, mint nagyon sok más, ma gyártott csiribiri motor a konkurens márkáknál:)
de a hibrid versenyből ugye nem lehet kimaradni, a piac igényt tart rá. meg írnak róla etc.. szóval nagyon összetett dolog ez. elkell fogadni hogy a hibridekbe nyomják a pénzt, meg az üzemanyag cellába és akksi kutatásokba. mondjuk egy kis villanyótót én is elfogadnék napi zötyögésre büdöspesten. vagy hozzanak csak be japánból egy kis 600cc-s turbo dobozt, ami 3 litert eszik benzinből. de nem, nem hoznak.. nekünk ez a fél(re)sikerült insight kell. egyébként szerintem a piac venni fogja ezt is.

(#7046) Integra válasza VTI-Totya (#7044) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

majd megsasolom én is a ruhákat. :)
van katalógusod amúgy amit tudsz hozni le magaddal?
elég kicsik a képek

(#7047) VTI-Totya válasza Integra (#7046) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

freemail-re ment a doksi. :)

(#7048) Integra válasza VTI-Totya (#7047) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

sasolom thx:)

(#7049) Snoop-y válasza Integra (#7046) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Javasolom a zoom gomb megnyomását :K

(#7050) Integra válasza Snoop-y (#7049) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

dejóhelyretettedbázze..:DDD

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.