[OFF]a francért gépelek ilyen gyorsan. rengeteg helyesírási hibám van. 
ihazi=igazi
civije=civicje
[/OFF]
Focus Ghia 1.8 <3

[OFF]a francért gépelek ilyen gyorsan. rengeteg helyesírási hibám van. 
ihazi=igazi
civije=civicje
[/OFF]
Focus Ghia 1.8 <3

Focus Ghia 1.8 <3

Én köv hét pénteken megyek Szombathelyre autókat nézni, ha a másik 2-őt le tudom egyeztetni akkor lehet felhívom őt is hátha jó neki a péntek, és akkor megnézem ezt a kéket is, és ha addig nem járnál arra majd mondok pár infót. (nekem inkább sedán kell, de ha találnék valami nagyon jó 3d-t akkor lehet az lenne a kiválasztott)
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.

Hát ahogy én nézegettem a hírdetéseket, sedánból nagyon szép kínálat van. 4-5 re is azt mondanám hogy kéne. 3d-ből vizsont nehéz sztem az igazit megtalálni.
Felveszema kapcsolatot a sráccal. jövőhétig lehet hogy hamarabb látom mint te, de ez még kialakul
Focus Ghia 1.8 <3
Azért mert néhány baromnak ezüst színű kocsija van akkor már gáz ha neked is olyan van?
Én ezüstöt kerestem mert nekem ez tetszik. Hogy mennyi van belőle az nem érdekel, engem az érdekelt hogy nekem tetszen.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Hát így leegyszerűsítve bugyutának tűnik, de engem ez kifejezetten zavar.
De eleve magát civicet nem akartam hasonló okokból. most meg már civicet akarok mindenáron. így a végén még ezüst lesz. 
majd attól függ milyen állapotú ez a kis tutuka 
Focus Ghia 1.8 <3
3d-ből vizsont nehéz sztem az igazit megtalálni.
Én vagy a legjobb ellenpélda.

Hővédő fóliában van színezett is? Valami halványzöld vagy kéket el tudnék majd képzelni

jájj... szerintem annak a kocsinak teljesen ideális egy enyhe semleges sötétítés 
A vér nem válik VAZZE!™

nincs valami képalbum a kocsidról? kíváncsivá tettél. 
És elvileg vt mocis? gondolom gyűri az aszfaltot ![;]](/dl/s/v1.gif)
Focus Ghia 1.8 <3
Nem akarom sötétíteni, viszont valamilyen enyhe színes üveget láttam ami nagyon illett az ezüst színhez, na ha hővédő fóliáztatni fogom akkor ha van benne nem csak átlátszó szín akkor úgy fogom kérni.
De van
Pár apróbb hibája van, ma fejeztem be abból 2-nek a helyrepofozását, egyet meg xcbiker kolléga csinált meg nemrég.
Az ablaktörlő karokat újrafestettem mert a festék lejött róla, bár amivel fújta az a palack vége felé járt és van ahol nem lett az igazi, majd újra megcsinálom. Az akkuleszorító vas meg tiszta oxidáció volt, azt rozsdátlanítottam és festettem újra. Aztán ha kivettem az akkut akkor az alsó tartót is újrafestettem rozsdátlanítás meg festékeltávolítás után.
Az akkut amikor visszatettem akkor nem volt semmi. Aztán még a motortérben matattam, hát nem bekapcsolt a riasztó? Frászt hozta rám.

Integrától vetted? 
Máázlista 
Bár nem is volt olcsó.
Én egész jól állok ezzel a kis ezüst vteccel. ma beszéltem a sráccal. nagyon nagyon jónak tűnik. hétvégén megyünk megnézni.
Focus Ghia 1.8 <3
Nem, ő csak bemásolta a hirdetést. Amúgy egy ideig azt hittem hogy az övé

Felvettem vele a kapcsolatot.
Jónak tűnik. hétvégén ha minden jól megy lecsekkoljuk, és ha tetszik, mihamarabb lecsapok rá.
Az ár szerintetek jó? mennyire "szabad" lealkudni?
Én 1.3-ra gondoltam...
Focus Ghia 1.8 <3
http://www.hasznaltauto.hu/2793701_honda_civic_1995 Elég komolyan néz ki 
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Ez tényleg fincsi.
Kár, hogy drága kaja. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
Majdnem azt hittem hogy ennek ment le az ára
Ezen mi a pékf**** kerül ennyibe?Értem én,hogy vti,meg gyári meg babámpöcse,de akkor is qrvasok érte.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Az egy dolog, hogy el van szállva, de legalább a sablon szöveget hagyta volna le. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Most nézem, régebben mintha 150k körül lett volna benne km...
[ Szerkesztve ]
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

Mert "megteheti" 
Akinek létfontosságú, hogy ebből a kocsiból pöcc állapotút szerezzen, az hajlandó többet áldozni. vagy említhetném a közgáz tanulmányok azon részét ami ide vág(a kereslet-kínálat hatása az árra)
persze ettől függetlenül brutálisan drága...
Focus Ghia 1.8 <3
most cserélt gazdát nemrég, elég sokáig árulta a srác. nagyon komoly egyébként, amerikai belsővel, hátul csak 2 kagyló van, középen könyöklős box...
makulátlan gép. elgondolkodnék rajta ha 5gen kellene, az biztos... 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
ez már egy éve tényleg fenn van
akkor kezdtem el nézegetni kocsikat használtautón és akkor is mondták hogy régóta fenn van 
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

1 éve akarja azt eladni annyiért?
Hihetetlen, hogy mennyi a hülye ember.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
Lassan ki lesz írva a hirdetéshez hogy ideális húsvétái ajándék

Aztán karácsony, majd ismét húsvét...
Hihetetlen emberek vannak.
Az ideális karácsonyi ajándék ki volt írva, csak ezért gondolom hogy lesz nyuszis parasztvakítás is![;]](/dl/s/v1.gif)

1-2 nyúlnak öltözött ribit oda pakol még a motorháztetőre...
Húsvéti matricák, kocsiba tojások.
Nyúlfarok a kipuffra. 

majd egyszer mész egy kört egy ilyen kaliber autóval, aztán nem kérdezed meg még egyszer.
műszaki állapot
műszaki tartalom
élmény
sok mai autó sem üti meg azt a technikai szintet, sem motorban, sem váltóban, sem futóműben amit ezekbe az autókba építettek.
továbbá annyit ér, amennyit a piacon kifizetnek érte
[ Szerkesztve ]
Nem épp nyúl, de vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel mert lecsap egy marketinges és ellopja az ötleted!

sok éve már fent van az autó
de mintha valami turpisság lenne a dologban, nem tudom pontosan
nem is olyan rég volt egy eladó 4gen 3d piros civic, 400ezerért.
meghalt a tulaja, makulátlan gyári állapotban volt. sajnos lemaradtam róla
mire megláttam a hirdetést, már elvitték. azóta se láttam olyan 4gent..
[ Szerkesztve ]

Integra
Sok éve...ez tényleg érdekes. 
Hát,ha azt mondod,hogy egy 67-es mustang,vagy egy charger hasonló évjáratból,akkor azt mondom oké van áruk.De ez?Ne értsd félre jó autó,meg szép,kedvenc hondám,de ennyit akkor sem ér.Nem is viszi senki 
És már mentem
Winner vitt,aztán elkértem egy haver vti-jét,aztán a másiktól meg a type-rt kiváncsiságból 
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Hát igen, folyamatosan lesben állnak a jó fogásokra, alig van az embernek esélye ilyen jó vételekre. 

azok is nagyon jó autók, én legalábbis szeretem.
ezt másra építették mint azokat.
Itt mikor nyit a VTEC?![;]](/dl/s/v1.gif)

Naggyon kommoly!
- Féregjárgány
[ Szerkesztve ]
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

wááááá 
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Húgom a 4gen-re ilyet akar. 
A rózsaszín fényről már lebeszéltem.
(fekete lesz)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

Srácok! Valaki nem tud valami megbízható szervízt Siófok közelében? Hétvégén megyek megnézni 2 autót, és ha megfelel valamelyik, akkor jó lenne átnézetni szakértő szemekkel is, de azon a részen nincs semmi ismeretségem.
Nézelődtem neten.. van egy renault és egy ford szervíz amiken gondolkodom.. Vélemény? Javaslat?

Egyikben sem értenek a hondákhoz. 
Még valami?
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

Hát van még "Hyundai,KIA,Mazda,Mitsubishi,Nissan - márkakereskedés" ami inkább Hyundai, meg talátam egy mitshubishi kereskedést is.

Mazda, Mitshu, jobban hangzik. Lényeg, hogy japcsi legyen és ne egy sufnyiba legyen a műhely.
Én Balassagyarmat-on is Mazda-ba hordtam a 4gent mert csak ott tudták értelmesen belőni a futóművemet. (ott is van ám opel,renault,suzuki,fiat) mind egy kutyaszar.
Mikor?

lehet, hogy nem a lili lesz eladó, hanem az esi.

[link] ?
tehát 1.3 nem reálisabb érte? vagy az 1.46 jó ár?
Focus Ghia 1.8 <3

nem tudom estek-e az árak november óta, én akkor a 98-as, 140e-es (abban 120e km-nél volt vezérléscsere) sedan példányomat vettem 1,2-ért. azóta mint ha estek volna az árak, szerintem az 1.3 reális. mondd meg neki telefonon, hogy ha az 1.3 jó neki, akkor megnézeted és viszed.
A vér nem válik VAZZE!™

hmm?
A vér nem válik VAZZE!™

92-es 1.6 esi sohc vtec, 126le
olyan mint nolf bácsié.