Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

(#3001) Petie

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

régebben találtam egy magyar webshop-ot, ahol láttam 6 gen civic-re átlátszó oldalsó index-et 4690 ft volt asszem. nem tudjátok melyik volt az?

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#3002) Pompi válasza Petie (#3001) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

TuneR Shop?

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#3003) Petie válasza Pompi (#3002) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jáááá asszem ez volt :) köszi.
el is mentem

°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

(#3004) sai válasza Pompi (#3002) üzenetére

sai
(fanatikus tag)

ilyen fekete hátterü hátsó lámpával már régóta szemezgetek.csak nem tudom eldönteni , hogy vegyek vagy ne?!

Power of dreams

(#3005) Integra válasza Pompi (#3002) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mikor kapod a szekeret???:)

(#3006) Pompi válasza Integra (#3005) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elvileg pár napon belül átvehetném, de egyrészt anyagilag sem így készültem (bő egy hónappal hamarabb jött a tervezettnél), másrészt a hétvégén megyek nyaralni, úgyhogy majd utána.

[ Szerkesztve ]

(#3007) Integra válasza Pompi (#3006) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

átveszem neked.. :D

(#3008) Pompi válasza Integra (#3007) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, járasd csak be mire hazajövök :DDD

(#3009) Integra válasza Pompi (#3008) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hidd el, az be lenne járatva úgy ahogy a nagy hondás könyben meg vagyon írva...
komoly olajcserék, tartós konstans autópálya, ideális fordulatszám tartományok, szigorúan 5000-5500 km-en keresztül!

(#3010) Pompi válasza Integra (#3009) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmi kétségem ;)
Kiváncsivá tettél, hogy csinálnád az első 5000km-et?

(#3011) Integra válasza Pompi (#3010) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

sehogy, mert 82e km-rel vettem az intit:)

semmi, félreolvastam, vezetnek a hollandok meg sörhegyek.. :DDD
na szóval a lényeg, hogy fokozatos terhelés.
én az első 1500 km-en úgy megyek mint a nyugger, nem érdekel mi van, 2500nál elváltok és finoman csúsztatva kuplungolok.
aztán olajcsere.
most már 3000-3500 körül váltok el, továbbra is semmi vadulás, de egyre több motorfék ésszel, óvatosan, hogy szokja a visszaváltást és a mozgást visszakapcsolásnál.
5000km-nél olajcsere.
utána már meg-meghúzom, elkezdem pörgősebben használni, de még mindig ésszel, 7000-7500km-től meg már úgy megyek ahogy kell:)
10ezer km-nél olajcsere és utána már tartom a 10e km-es olajcsere periódust

[ Szerkesztve ]

(#3012) TexT-BoY válasza Integra (#3011) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Imho, szerinted city-röl lejön a gari ha nem vittük februárba olajcserére? akkor volt 2éves de még nincs benne összesen 20.000 és anyám még most szeretné vinni...

HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

(#3013) Integra válasza TexT-BoY (#3012) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

márkaszervízben megkell kérdezni
furcsállnám, ha azért garancia vesztés járna, mert márkaszervízben olajat, olajszűrőt meg légszűrőt cseréltetsz...

(#3014) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az 5lyukú anyád mindenit teeeeeeeee! :)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#3015) t1 válasza NoLF (#3014) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

áááhhh :C :R

(#3016) Petie válasza NoLF (#3014) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csinos csinos :)

(#3017) Integra válasza NoLF (#3014) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

(#3018) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Nulladik" képek :DDD

Belül pedig ilyen, a legtöbb helyen látható szürke kárpittal ellentétben fekete:

Jövő héten pár merülés a vörösben, aztán átvétel :D Egy lightos fólia és kész is vagyunk ;)

[ Szerkesztve ]

(#3019) Gergello válasza Pompi (#3018) üzenetére

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Csinos darab. :C Milyen motorral?

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#3020) NoLF válasza Pompi (#3018) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyon szép!
mondjuk nekem ez a felni nem annyira bejövős, nagyon hasonlít az alessio f1-re. ha abból nem mászkálna annyi akkor nem lenne gond, de így olyan "kommersz" persze kinézetre, minőségben ez biztos ezerszer jobb, enkei-t használ a honda ha jól tudom.

gergello: természetesen 1,8 i-VTEC van benne :)

[ Szerkesztve ]

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#3022) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

hiperszuperultramega clean 4g

Morcosítás kár rá, amúgy rendben van. Nekem viszont a gyári külső + egy szép felni tetszene a legjobban, ez a body kit kicsit túlzás. De egyben van, szép részletes.

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#3023) Integra válasza Gergello (#3022) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

gyönyörű!!!
én nem csináltam volna a fényszóróra húzott szemöldököt, hagytam volna gyárira, ahogy a hátsó lámpacsík is maradt volna vörös gyári. felnit is talán cserélnék rajta, nem szeretem a krómokat. és a kipuffot is hagytam volna egy oldalinak
amúgy hibátlan:)

[ Szerkesztve ]

(#3024) szatocs válasza Pompi (#3018) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Kedvencem:R
Mondjuk feketében jobb lenne, de majdnem mindegy a szín, mert mindben tetszik:D

(#3020) NoLF - Debrecenben nem tudták nekem megmondani, hogy milyen márka. Viszont Nyíregyházán láttam egy világos szürke 8gen 4d - t, sokküllős kerékkel, azzal a felnivel (nem tudom sajnos, hogy milyen) még szebb volt.

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#3025) Integra válasza szatocs (#3024) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hidd el, gyönyörű ez a színé élőben:))

(#3026) szatocs válasza Integra (#3025) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, mikor először mentem körülnézni emiatt az autó miatt szalonban, meglepődtem, hogy ez a szín is milyen jól áll neki. Aztán jött a szalonba egy világosszürke, egy bordó és egy fekete is járt már ott (meg gondolom sokkal több is, csak ilyeneket volt szerencsém okkal körültekinteni fél méterről a szalonban), és mindegyik színben remek.:D

=== Szatocs ===

(#3027) Petie válasza Pompi (#3018) üzenetére

Petie
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon szép, meg szabad tudni hogy mennyiért dobálnak most ilyet?

(#3028) szatocs válasza Petie (#3027) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

5 millió kb. Azért kb, mert lehet, hogy kérsz bele néhány dolgot, vagy azért, mert alkudsz egy kicsit:D

Gondolom ES, az meg kerek 5 millió listaáron, meg hozzá valami 100 ezer még a metál, de azt alapból oda szokták adni.

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#3029) dokar válasza Gergello (#3022) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nagyon durván clean verda :Y
kiment fotózkodni a "sivatagba" :U

extra

(#3030) NoLF válasza dokar (#3029) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is kimentem a felüljáró alá, nekem az volt közel, neki a sivatag.

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

(#3031) Integra válasza NoLF (#3030) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

beszélj hellel, vagy miki3d-vel fórumon, olyan fotókat kapsz a verdáról, hogy magad alá csinálsz:)

(#3032) TexT-BoY válasza szatocs (#3028) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:U nem sok új hondát vettél még. ha ametálfényt belealkudod már ügyes vagy. Többet nemigen fogsz tudni alkudozni, ha te mégis akkor veled veszünk IMA civicet;]. (kb január körül a city helyére egy civic hybrid kerül, mivel olcso legalábbis ahhoz képest hogy CVT meg fullextra meg hybrid 5.5milcsi az semmi, azért 5,5 mert fehér lesz és alkudni meg ugyse fogunk tudni;))

(#3033) NoLF válasza Integra (#3031) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerencsétlen most olyan állapotban van hogy egy hajléktalan is ráokádik... sok pénzembe kerül mire ismét a régi lesz, de a sok pénzt meg elő kellene teremteni vhonnan...

sajna bp megteszi a hatását, szét van vágva az autó. :O

(#3034) Pompi válasza Gergello (#3019) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, ahogy NoLF már írta 1.8-as.

NoLF: a felni formára nekem bejön, de méretre nem annyira, szerintem egy 17"-tel jobban mutatna az autó, de nemtudom, hogy mennyire menne az útkonfort rovására. Sokat filóztam rajta, hogy nullpercesen eladjam róla a gumikat és ezt a 16"-ot megtartsam téli felninek és rakjak rá valami szép 17"-et, de végül úgy döntöttem, hogy marad ez.
Egyébként ahogy utánaolvastam egész jó gumik kerültek rá: Bridgestone Turanza ER300

szatocs: igen, nagyon szép a fekete szedán, de eddig fekete autóm volt és köszönöm soha többet (persze soha ne mondd, hogy soha).

Petie: szatocs nagyjából megmondta a tutit a listaárral kapcsolatban.

(#3035) Integra válasza Pompi (#3034) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azt megteheted később, hogy ezt megtartod télikerék szettnek egy gyári méretű téligumival, és aztán nyárra veszel rá szép 17-es rota felnit mondjuk.. :)
koczeka tud szerválni

(#3036) Pompi válasza Integra (#3035) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igaz, erre gondoltam én is. Bár egy null km-es gumiszettet a 16"-ról talán könnyebb lett volna eladni vagy beszámíttatni egy 17"-es szettbe.

(#3037) Integra válasza Pompi (#3036) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

honda fórumon szerintem eltudod passzolni

(#3038) Pompi válasza Integra (#3037) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd meglátom, egyelőre tényleg marad.
A 205/55/R16 méret szerencsére elég sok típus váltómérete, nem csak a Hondáé.

(#3039) szatocs válasza TexT-BoY (#3032) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Kp - val gondonltam, és egy 5 milliós autónál igenis eldünti a szalon, hogy máshova vidd-e;]
Fórumindexen a 8gen civic topicban minden civicből ki lett harcolva egy 200 ezer körüli ajándék:)

[ Szerkesztve ]

=== Szatocs ===

(#3040) Pompi válasza szatocs (#3039) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A KP ma már nem annyira pálya, mint régen. A kereskedők nem örülnek neki, mert a hitel után plusz jutalékot kapnak, tehát tévhit, hogy kápés vásárlásnál jobban lehet alkudni, épp ellenkezőleg.
A Honda egyébként elég kis árréssel dolgozik, pár százalék marad csak a kereskedőnél, tehát tényleg nemnagyon lehet alkudozni. Jópáréve vettem újonnan Fiatot, ott más volt a helyzet, szerintem ott - és még biztos számos más márkánál is - jóval nagyobb százalék marad a kereskedőnél, amiből adott esetben jobban tud engedni.
Az ajándék más téma, olyankor nem effektív az autó árából engednek, hanem kapsz plusz dolgokat, amiket gondolom jobban tudnak managelni.

(#3041) szatocs válasza Pompi (#3040) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Ajándékra gondoltam én is, alkudás szempontjából:)
Tudom, hogy nem úgy megy, mint fordéknál. Bemegy az ember, azzal kezdi, hogy hol jártál ezelőtt, mennyi akciót kaptál, mert egyből alább tudják mondani az autót.

=== Szatocs ===

(#3042) Integra válasza Pompi (#3040) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaja
kérdezz utána az alkatrészeknek, hogy mekkorát kaszálnak rajta...
integrába 20e ft egy szaros 1din-es teljesen kihúzható fiók a fejegységem alá.
szerinted rendeltem belőle?
faszt, amerikából 4ezerből megáll egy ugyanolyan..
teljesen elvannak szállva.

(#3043) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ennyi!

(#3044) Integra válasza NoLF (#3020) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pedig jó ez a felni:)
[link]
[link]

(#3045) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

5-6gen civicek környezeti védelmi osztályáról nem találok infót. Regadó számításhoz kellene. Valaki?

(#3046) Integra válasza Gergello (#3045) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

védelmi osztály? mimimi?:)

eladó hifi hondából:
[link]

(#3047) TexT-BoY válasza Integra (#3046) üzenetére

TexT-BoY
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudod euro 3-4-5

(#3048) Integra válasza TexT-BoY (#3047) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaaaaa, ok, leesett, nem tudom mi van velem, egyszerűen kimaradt a környezetvédelmi szó a mondatból:(
talán euro 3 a 6gen, megkérdem, hátha valamelyik őrültnek van hozzá linkje:)

(#3049) szatocs válasza Integra (#3044) üzenetére

szatocs
(őstag)
LOGOUT blog

Megy egy esetleges leendő vollpépörnek:D

=== Szatocs ===

(#3050) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.