m3 új szakaszán????
nem az M0-ra gondolsz?
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

m3 új szakaszán????
nem az M0-ra gondolsz?
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

De csak már 22órája talpon vagyok. 

akkor egy kis kikapcsolódás: [link]

Ez már fájt.Inkább húzok aludni. 
(#4005) Winner_hun válasza fekeandras (#3997) üzenetére
Csak nehogy leragadj a 'mekis benzinkútnál.
Ezt nem értem
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Halihó!
Vélemény erről?
Fehérvárron tud valaki valami helyet ahova el lehet vinni megnézetni a kocsit?
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.

Szép Napot!
Keresem azt a betütipust amivel a Hondat irjak, jo minöségben.
Név is jo.
ránézésre nem rossz, viszont a kormány nagyon nem illik a képbe. 2000es évj, 1,5 és nincs benne légzsák? meg milyen kopott már a kormány... szerintem cserés volt, ami azt jelenti ugye, hogy légzsáknyílásig törött volt. akkor meg nem biztos, hogy megéri. megnézetni/megnézni ettől függetlenül meg lehet... szfváron nincs honda szalon?
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
enyémben sincs légzsák és nincs is benne gyárilag 
ugyanúgy 2000es az enyém is.
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

én csak motoros honda szalont találtam.. és google barátom sem tudott mást mondani. Ez a kormánydolgot majd kinyomozom.
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

igen, az volt az első ami nekem is feltűnt
ezekben 2 légzsák kéne hogy legyen
de van, a körgyűrűn valahol 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm

csak érdekesnek tartom, hogy ott a klíma, meg minden kényelmi cucc, és nincs benne a lufi. de ha gyárilag nincs benne, akkor is nagyon ratyin néz ki az a kormány, az alapján 200ezret simán futott.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda
igen nekem is fura volt elsőre nekem is hogy minden benne van és még sincs légzsák
de az enyém nem volt törve azt tudom.
SeQ nm 
[ Szerkesztve ]

Du megnézem haverral aztán ha mindketten olyan a véleményünk akkor irány a szalon átvizsgáltatni..
Petie.. ha neked nincs benne légzsák, akkor talán nincs ez sem törve.. remélem holnap okosabb leszek 

Festékréteg mérőt vigyetek! 
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...
jól van 
pedálokat is nézzétek meg hogy mennyire kopottak, mert az a kormány tényleg elég viseletes
bár lehet hogy sokat állta napon és kiszívta 

Ez így van. Már csak egy cím fog majd kelleni.
(utca, házszám)
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

Jah, meg lemondtam az "elring" szimeringeket.
Így már csak rád vagyok utalva Text. 
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Hitel jóváhagyva...

már nincsen sok hátra.. 
...
mod: még egy szmájlit se tudok szerkesztés nélkül normálisan leírni 
[ Szerkesztve ]

Egy '98-as 1.5iLS sedan büszke tulajdonosává váltam a mai nappal 
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™

haha, te is?! 
gratula, szép autó!
winner: most már nem kell sokat aludni, kitartás!
[ Szerkesztve ]
2-3 éjszaka még...

köszi. majdnem dízel accord lett belőle (illetve Nolf esi-je volt a mérleg másik oldalán), de megláttam ezt, és beleszerettem...
A vér nem válik VAZZE!™
grat tesvér 

Elegáns jármű 
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Sziasztok!
2 hete én is Civic tulaj lettem.
2005-ös 1.6 4D. Ez az első saját autóm(részben hitelből sajnos). Végül ez lett a régi álmomból (CRX), de ez is tökéletes. Rokonom szalonban akarta beszámíttatni az újba, gondoltam annyit nekem is megér, amennyiért beveszik.
Fóliázásról kerestem infókat, így tévedtem ide. Így meg is kérdezném, hogy tudtok-e egy megbízható, jó áron dolgozó valakit? (bestfolia.hu 28E szélvédőcsíkkal)
[ Szerkesztve ]
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.
(#4031) fekeandras válasza Winner_hun (#4005) üzenetére

Illegális gyorsulási verseny folyik ott minden péntek este.A rendőrök is tudnak róla de semmit sem tudnak tenni ellene.Max igazoltatják az egész tömeget de eddig terjed a hatáskörük.
Néha kimegyünk mi is haverokkal (szigorúan csak nézelődni).Aki versenyezni akar az megteheti ezt legálisan,biztonságosan, szervezett formában is.
Nyáron egy 4gen Golfos kis fütyi elkezdett menőzni a csaja előtt és hamar a parkoló autók közt találta magát ahonnan visszapattant az útra.Kiszállt a körbetört autóból és hangosan síratni kezdte azt.Erre az ott összesereglett arcok (vagy 40ember) egy emberként felnyerítettek a röhögéstől.Nagyon jó volt.LOL!
Csak sajnos később vettük észre azt, hogy volt egy komolyabb sérültje is a "balesetnek".Aki ahogy az mindíg is lenni szokott vétlen gyalogos volt.

pompi-t kérdezd majd meg, neki most fóliázták az autóját nemrég
nagyon szép lett
ugyanezt 24E-ért tudom.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Ha másnak is ennyi, légyszíves írd meg hol.
Integra: Köszi, majd megkeresem.
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

lehet, hogy a hátsó szélvédőm és a hátsó ablakokat lesötétítem, meg előre egy csík, nemtom még..
[link]
Tessék
Integra csináld, meg nem fogod bánni... tuti
[ Szerkesztve ]

Köszi! Bár nekem egy kicsit messze van, de majd felhívom őket.
(#4038) Winner_hun válasza fekeandras (#4031) üzenetére
Akkor nem fenyeget a veszély hogy ott ragadok
Mindenki megvan örülve? MI?
ne vegyetek már szar hondáát.
Aki megmegvette eladja gyorsan és VW-t vesz. ok?
olyanok vagytok mint a virus.
[ Szerkesztve ]

Hehe holnap megyek a drágaszágomért 

jeeejjjeeeeee, már csak egy bazi nagy nagytakarítás kell majd az autónak, hocs csillogjon..
két 4genből az egyik legszebb, legjobb.
a másik meg rasta bácsié

Tegnap polírozták 
Majd belülre meg izzítom a lux porszívót 
így aztán 94es 5gen 4d esi eladó
[link]

akkor majd pénteken megsasoljuk újra
legalább most gyakrabban fogom látni az autót
[ Szerkesztve ]

Pénteken nem leszek mert csapatot építünk 
Szombaton jövünk haza.Vasárnap ha jó idő lesz összefuthatnánk. ha nem baj akkor lőnék pár fotót az Intiről is. Meg szép kontrasztot alkotna a fekete és fehér gép 

ok, kitaláljuk még, mert lehet, hogy nekem nem lesz időm most rá csak jövő hétvége

hm... szep. ha nem mr2-t keresnek, mar megpingeltelek volna h haddnezzem 
dodge charger - ford mustang - dodge challenger
ezt nem hiszem el bazdmeg. már megint meghúzták a kocsimat, fossá be van horpadva a bal hátsó kerékjárati ív, az isten bassza meg a parkolni nem tudó kurva anyját a büdös parasztnak, aztán otthagyja a szarát hogy dögölne meg!!!!!!!!!

Sajnálom

Jíííhhhaaaaa
Itt van a kocsi az udvarban, igaz papírok még nincsenek meg de nem számít

Majd holnap meglesznek...