Hirdetés

2010. március 15., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

Navigáció

(#16151) xcbiker válasza Integra (#16149) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

így van.

Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. - Veszek Rossz HDD-t, Hibás Notebookot. - Notebook, PC Javítás.

(#16152) NoLF válasza xcbiker (#16141) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

minden márkájú energy saverre jellemző ez.

a good year eagle f1 meg egy ritka fos gumi, 3 éve áll a magyar raktárakban, nem venném.

“Úgy ismerheted meg önmagad, ha megfigyeled, hogyan viselkedsz másokkal” Bruce Lee

(#16153) Integra válasza xcbiker (#16151) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

ááá, akkor meg pláne /55-ös guminál maradj.
azon se csodálkoznék ha visszaraknád az eredeti gyári futóművet alá. nemtom hogy csak rugók vagy gátlók is cseréltek e benne.

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

(#16154) orbano válasza xcbiker (#16141) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

megya reklámban, hogy az élettartama alatt mennyit spórolhatsz meg egy ilyen gumival... lófing. de basszus, VTI-t vettél, nehogy már ez legyen a szempont, hogy egytized literrel kevesebbet egyen... DZS!
egyébként már én is bánom hogy nem /55-öt vettem, de ez van. viszont ha már úgyis a mániáidról van szó, ne forgásirányos gumit vegyél (bár asszem ezt talin mondtam).

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#16155) xcbiker válasza orbano (#16154) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

:)

Én ezt a kocsit nem azért vettem meg, mert VTI, meg 160LE...
Hanem a múltja, állapota, felszereltsége, színe és formavilága (kiváló EK9 style alap)
Ha 1.5 VTEC moci ülne benne akkor is elégedett lennék, persze nem rossz az a tartalék nyúlmókus azért.

Jó az az érzés mikor valami barom az autópályán rámmászik, én akkor odatolom neki és a tükörben szépen távolodik. :)

[ Szerkesztve ]

Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. - Veszek Rossz HDD-t, Hibás Notebookot. - Notebook, PC Javítás.

(#16156) Integra válasza orbano (#16154) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

én megvárnám a helyében a potenza re750 bridzset és azt venném.
az re720 brutálisan jó allrounder, astra kupások mentek vele,meg a kliósok asszem, nagyon erős, kikezdhetetlen gumi és esőben is rettenetesen jó, és alig kopott. ha ugyanilyen jó lesz az re750 már nyert vele.

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

(#16157) Integra válasza xcbiker (#16155) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

gondolom ezt is lemezig szétkapod már rutinból aztán indul a dynamatozás.. :)
orbanoval egyetértek, ne szarozz ilyen fos enerdzsi gumival, mert annyit nem számít. vegyél egy jó, masszív, megbízható, mindenhol nagyjából azonosan jól teljesítő gumit.

(#16158) xcbiker válasza Integra (#16157) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Ááá dehogy... :U

(#16159) xcbiker válasza Integra (#16156) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

anno volt re720-am az 1.4-en.

(#16160) Integra válasza xcbiker (#16159) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

nyugodtan maradj akkor az re750-nél:)
kipróbált jó referenciás gumi, én is azt fogok venni a civicekre

(#16161) wierra válasza xcbiker (#16138) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Sportos/feszes futóműhöz skót gumit venni a gyári gumiméret ajánlás elhagyásával (195/50)...háááát ez meleg pite szerintem.
Lehet én gondolom rosszul (fizika sose volt a kedvencem), de a súrlódáscsökkenés, gördülési ellenállás csökkenése nem jelent tapadáscsökkenést is? :U
Biztos a Kumho gumik is gagyik, de én ECSTA KU31-et nézegettem.
(Szóba jött még a T1R , de Imi lebeszélt róla - elmondása szerint mind a Integrán, mind VTi-n is képes volt elforogni 2-3. fokozatban; nem hiszem, hogy jól tapadna. Szóba jöhet(ett volna) még Parad Spec2, de erre se pénzem, se bátorságom mindennapi használatra.)

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC

(#16162) xcbiker válasza wierra (#16161) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

vezetési stípus függő is ez, mert ugye nem dzsunka gumikról beszélgetünk. -annál még érthető lenne.

[ Szerkesztve ]

(#16163) orbano válasza xcbiker (#16155) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

gyere babám swappoljunk motort :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#16164) NoLF válasza orbano (#16163) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez nagyon cekcuálisan hangzott :DD

“Úgy ismerheted meg önmagad, ha megfigyeled, hogyan viselkedsz másokkal” Bruce Lee

(#16165) Integra válasza wierra (#16161) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

jaj már megint ez a t1r... :)

(#16166) xcbiker válasza orbano (#16163) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

nem gondolod hogy egy 100ekm-es mocit fogok elcserélni egy használtabbra? :DDD

Bár a Totya órája is 7e körül mutat. :)

[ Szerkesztve ]

(#16167) wierra válasza Integra (#16165) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Bővebben? :U

(#16168) VTI-Totya válasza wierra (#16161) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

215-ig/ R16 bármilyen gumi méretet rakhatsz a vti-mre és ha 2.ban nem forog el akkor neked adom ingyé. ;) (utcai gumira gondolok nem killerbee-s gyorsulós lufi gumira.... :D )

3.-ban már lehet olyat vadászni, de abban sem vagyok biztos.

(nekem azért már egy kicsit combosabb 300Le-ig garantált kuplungom van, így az azért nem csúszik meg mint a gyári kuplung.........gyári kuplung már nem bírja a nagyobb gumit sem hiszen nem akkora tapadásra tervezték....)

Ebből csak azt akartam kihozni, hogfy autó és autó között is van különbség.
Tudom, xc-nek tök 8 milyet rak rá mert másra használja és máshogyan mint én...... :DDD

Neki bőven jó egy /55 értelmes minőségű gumi. ;)

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#16169) xcbiker válasza VTI-Totya (#16168) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

erről beszéltem.

A tecnomagnesion lévő 50-es F1-es lehet még pattogósabb lesz egyelőre, de ami késik nem tehénpina.

[ Szerkesztve ]

(#16170) wierra válasza VTI-Totya (#16168) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Miféle kuplung you have got, ha lehetek indiszkét?

(#16171) Integra válasza wierra (#16167) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

semmi különös, csak én sem tartozom azok közé akik agyonsztárolják ezt a típust.

(#16172) wierra válasza Integra (#16171) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Én meg inkább hiszek a tapasztaltaknak :R :)

[ Szerkesztve ]

(#16173) Integra válasza wierra (#16172) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

király vagy.
azért kíváncsi lennék kik azok a tapasztaltabbak..
én az ilyen írásokon csak mosolygok.

a toyo t1r semmiben sem nyújt extrát, egy egyszerű általánosan jó gumi (olcsóért), amit a szemellenzős hondás ifjú társadalom agyonsztárol, mert jdm van, meg a toyo az cool, mert a neve toyo és nem bridgestone vagy más hasonló nagy név, és ettől különcnek érzik magukat, meg menőnek. aztán kipróbálnak egy komolyabb gumit és kuss van.
hát ennyit a t1r-ről az én szememben.
nincsen ezzel semmi baj, csak ne mondja már rá senki hogy ez a csúcs király, mert nem az, messze van tőle nagyon. a toyo r888 már más történet, de a t1r nem r888, szóval ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#16174) wierra válasza Integra (#16173) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Nem vagyok király, azt már levetkőztem magamról...valahol a titán és az isten közé helyezem magamat és török előre nagy lendülettel :DDD :)) persze csak viccelek.
Például Ti itt a Ph!-n...ez gáz?! :DDD Vagy Integra Imi, mint keményvonalas fanatik.

(#16175) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

na ha mar gumi tema, barcsak lenne megvhol ujonna jo ki s gy ventura... pedig az az az a gumi ami majd mindenben pont ellente az elvarasaimnak, de vizen istenien fekez az biszts:- )))
elleneb bunlop-om meg soha enm volt lehet hogy tenni kene egy probat a fastrespon-val

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#16176) Winner_hun válasza xcbiker (#16150) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem megyek.

┌─────────── Rossz CD és DVD lemezeket keresek ───────────┐ ├─────────────   A hirdetés: http://href.hu/x/8xng   ────────────┤ └────   Lemezszék készítéséhez lenne ~5000 db-ra szükségem    ────┘

(#16177) Winner_hun válasza neduddki (#16175) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szárazon nagyon jó de vízen nem az igazi, ott szeret csúszni. Legalábbis a száraz útviszonyokhoz képest.

┌─────────── Rossz CD és DVD lemezeket keresek ───────────┐ ├─────────────   A hirdetés: http://href.hu/x/8xng   ────────────┤ └────   Lemezszék készítéséhez lenne ~5000 db-ra szükségem    ────┘

(#16178) Sipi16 válasza VTI-Totya (#16168) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor az 1.4 mellé nem igazán ajánlott a 205\50 R15 vagy a 195\45 R15? :F E két méret között vacilálok... :U

Sju sjösjuka sjömän - Cecilia cyklade genom centrala Cypern efter cigaretter och citroner.

(#16179) wierra válasza Sipi16 (#16178) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Mi a gyári méreted?

(#16180) xcbiker válasza wierra (#16179) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

emlékeim szerint 195/55 r15 -ös a gyári méret, mint nálad is.

(#16181) VTI-Totya válasza Sipi16 (#16178) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

A 195/45 R15 az nagyon pici átmérőben. :)
195/50 az tökéletes szvsz. ;) 1.4 alá nem kell nagyobb. Felesleges.
A kanyarban is pont elég egy akkora méret, nem hiszem, hogy mindig a határokat feszegetnéd..... ;)

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#16182) Pörp válasza Sipi16 (#16178) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

195/50/R15 lenne a váltóméret nem? Haverom a GolfV-re (1.4FSI) 225-ös kerekeket rakott :Y A /45 ezeken a kátyús, vályús magyar utakon...

Az enyémen 185/60/R14 volt a gyári méret, szintén 1.4-es.

[ Szerkesztve ]

(#16183) Sipi16 válasza VTI-Totya (#16181) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Vannak olyan körforgalmak amin élvezet 60felett átmenni, de nem vagyok a feszegetös fajta. ;] A pici átmérövel mi lenne a probléma? :U

Pörp: Ha az adatlapom nem nézed meg akkor nézd meg a kocsi képét. Szój ha rájössz vmire. ;)

[ Szerkesztve ]

Sju sjösjuka sjömän - Cecilia cyklade genom centrala Cypern efter cigaretter och citroner.

(#16184) Pörp válasza Sipi16 (#16183) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ja, hogy te Skandináviában élsz :C
Mit csinálsz te ott?

[ Szerkesztve ]

(#16185) wierra válasza wierra (#16179) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Vizualizálható váltóméretkalk

(#16186) orbano válasza Sipi16 (#16183) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

azon kívül, hogy tilos felrakni (max ha új km órát szereltetsz be)? kb 2 centit süllyedne az autód (azonos rugózás mellett), illetve úgy 6%-ot csökkenne a sebességed azonos fordulat mellett. végülis lehet vele élni :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#16187) Sipi16 válasza orbano (#16186) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Vagyis kicsit többet enne. Nekem a "forgalmiba" 175\65 R14 a gyári érték és a méretszámláló szerint ha 205\50 R15 megy akkor 0.5%-kal kevesebbet fog mutatni a km óra. Viszont ha a 195\45 R15 megy fel akkor 4.6% lesz az eltérés. Na most látom be, hogy a 50es profil lesz a megoldás.

Mondjuk a süllyedés jó lenne, mert ültetni nem lenne szívem... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16188) Integra válasza Pörp (#16182) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

hülyeség határtalan, ennyi.

(#16189) Integra válasza Sipi16 (#16187) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

a te autódra a 195/50r15 kell. ez az általánosan elfogadott és használt méret 6gen civicek esetén nyári gumi méretben, ha az autó 1.4 és 1.5-ös motorral szerelt. kivétel a vti a gyárilag 195/55r15 méretével.

(#16190) Pörp válasza Integra (#16188) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ráadásul ragaszkodik a continental sport contact 2-höz, 225/R16-ban röpke 45.000HUF/db áron. :)

(#16191) NoLF válasza Pörp (#16190) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egészségére váljék :)

(#16192) VTI-Totya válasza Pörp (#16190) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Aki hülye, haljon meg. :DDD

Bár én sem tudom, hogy a 215/40 R16 mit fog csinálni..........
De én a 4újat vettem 70e-t. ;)
Ennyiért meg kihagyhatatlan. Még a toyo t1r is.

(#16193) orbano

orbano
(PH! nagyúr)

Erről nem tud valaki valami infót? Egyébként az meg milyen hogy 1.6 és 115Le? :F

A vér nem válik VAZZE!™

(#16194) neduddki válasza Winner_hun (#16177) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

koszi, kivancsia vagyok:- )

udv

neduddki

p.s. benn votl egy kedves hogyismerosm es elkottyantotta hogy az a felbolod hapsija janban megint tk-ra rakta a 6gen vti-t, szerencsere semmi baja nem lett, es mi volt akedvesmama reakcioja: az o kisfojacskajara a mennyekbol vigyaznak...

(#16195) xcbiker válasza orbano (#16193) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

:DDD

...és mesélj...milyenek az újra látható mutatók? Minden világít?

(#16196) orbano válasza xcbiker (#16195) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

ne röhögj, be vagyok zsongva :D Te már csak tudod milyen ez. napfénytető, tempomat...
amúgy Istenkirály, köszönöm!!!!!!!!! mint ha új autóm lenne :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#16197) Winner_hun válasza orbano (#16193) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[KLIKK] + [KLIKK]

[ Szerkesztve ]

(#16198) orbano válasza Winner_hun (#16197) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

köszi. hát, ez nem az én autóm :) de nem adom fel, ez a terv

A vér nem válik VAZZE!™

(#16199) orbano

orbano
(PH! nagyúr)

no, végre puccba vágtam belül a kocsit... nagyon ráfért, Xc a tanúja :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#16200) zolynet

zolynet
(PH! addikt)

http://en.comparis.ch/Carfinder/marktplatz/Details.aspx?id=11060156csak ezzel kéne hazamenni nem replővel: [link]
vagy még 1 fekete [link] ill heroináron egy fehér gyönyörűség [link] :Y
amúgy itt (Zürich) kb csak golf gti-t,mini-t,audi,porsche,bömbit látni
najó volt 1-2 insight :)
lehet még gyűjtögetek: [link] type-r black

[ Szerkesztve ]

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet...és attól szar, hogy meg is történik!!!

(#16201) neduddki válasza zolynet (#16200) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

a fehr az kicsit nem akrbegyunni

udv

neduddki

(#16202) zolynet válasza neduddki (#16201) üzenetére

zolynet
(PH! addikt)

fehér vti: [link]
és egy sorszámozott fehér : [link] szép árat kér érte :U

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet...és attól szar, hogy meg is történik!!!

(#16203) xcbiker válasza zolynet (#16202) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

:C

(#16204) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

ezt a légterelőt az ablakról hazafelé elhagytam, akkora szél volt :W :C

Navigáció

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.