Hirdetés

2010. február 9., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

Navigáció

(#15401) VR6-Fan

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vajon mikor lesznek ilyen vicces kereszt rejtvények a többi autós topikban!?

ki lesz a következő a BMW-sek a Renault-osok esetleg a VAG-osok?....

;]

"De nektek nem kell sebaj nektek 3 hengeres 212i kell majd turbóóóvaa...me annak kécázzzznyócan lesz a nyomatéka és húz lök mint atom." by: dragonfx

(#15402) wierra

wierra
(kvázi-tag)

Az új Cerkáról Totalcar-osan

"Fun starts @ 5500 rpm" - B16A2 VTEC

(#15403) orbano válasza wierra (#15402) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

a mugen powered verzióra kíváncsi leszek. bár ez sem olyan rossz, hiába nem méltó az eldjéhez. meg tudom érteni a kocepciót: 1.5ös nyomatékos motor, iszonyat takarékos, városba a sávook közt cikázni, illetve országúton a megengedett sebességgel kanyarogni biztosan élvezetes lesz akármelyik kategóriabeli hibrid/nemhibrid szarhoz képest.

A vér nem válik VAZZE!™ - Fotósuli kezdőknek, neves oktatókkal, PH!-s kedvezménnyel: privizz!

(#15404) wierra válasza orbano (#15403) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Remélem, lesz majd egyszer nyílt nap, akkor tuti ki fogom próbálni. De szerintem akkor egymás kezébe fogjuk adni a kormányt :K

(#15405) orbano válasza wierra (#15404) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

:K

A vér nem válik VAZZE!™ - Fotósuli kezdőknek, neves oktatókkal, PH!-s kedvezménnyel: privizz!

(#15406) tibi666 válasza milomi (#15395) üzenetére

tibi666
(senior tag)

te az opel topikot is szétcseszted, ezt is szétcseszed.
állítólag halálos beteg vagy és a jövő évet sem biztos, hogy megéled (miután a nagy arcodat lebuktattuk, eltűnt az internetes maszk, visszakereshetővé váltál, hirtelen halálos beteg lettél)... egy szar sufnituning gsi astraval jársz gyorsulni és mindenkinél jobban értesz az autókhoz. sajnos a hozzáértésed ebben ki is merül, az írástudás már nem a te asztalod. légyszi, ne írj ide. meg úgy egyáltalán, ne írj a fórumra. igényes, értelmes emberek használnák eszmecserére, nem neked való ez.

[ Szerkesztve ]

(#15407) milomi válasza tibi666 (#15406) üzenetére

milomi
(tag)

azért neked nemvagyok szimpatikus.. nemkell elrontanod a topicban leirtakat . szal én veled nemfoglakozom :) és sztem foglakoz magaddal és az ócska vasaddal :) Jaj nem irok már inkább semmit :) neked

Még hoyg sufni tuning.. örülnél te ha ez a TECHNIKA lenne a te vasadba:) ienről te csak álmodni tudsz :) úgyanis sem pénzed sem eszed nemlenne hozá :) üdv

[ Szerkesztve ]

AMD Phenom 965 , Gigabyte MA-77T-UD3P , Kingmax 2x 1Gb DDR3 1333MHZ , Gigabyte SUPERB 460W

(#15408) VR6-Fan válasza milomi (#15407) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szeretnél Te olyan ócska vasat :)) pontosabban vasakat...

mod: ohh anyám :DDD , szerintem 2X-el meg venné az astrad, de itt nem is az a lényeg hogy kinek mennyi van a zsebébe,

[ Szerkesztve ]

"De nektek nem kell sebaj nektek 3 hengeres 212i kell majd turbóóóvaa...me annak kécázzzznyócan lesz a nyomatéka és húz lök mint atom." by: dragonfx

(#15409) milomi válasza VR6-Fan (#15408) üzenetére

milomi
(tag)

nekem az autózás élménye tetszik :) meg néha a versengés. enyi :) Bár költeni kel.. rá minőségi olaj. + kopóalkatrészek ma vettem légszűrőt.. a régi úgy elvolt koszolódva. hogy ááá... és a BENZIN minőségtől kivagyok AKADVA.... ha mezőkövesden tankolok szar a benzin nem az igazi az autó.. ha Egerbe tankolok érezhetően jobb a benzin minősége peddig álladóan 95 Vpovert tankolok !

AMD Phenom 965 , Gigabyte MA-77T-UD3P , Kingmax 2x 1Gb DDR3 1333MHZ , Gigabyte SUPERB 460W

(#15410) tibi666 válasza VR6-Fan (#15408) üzenetére

tibi666
(senior tag)

szerinte én cigány vajda vagyok.
ja és csak hogy tudd, 120ig legyorsulja a 335d-t... :U

na mindegy, ő ilyen és kész. sajnos ezt a topikot is mellőznöm kell, mert a butaságai miatt olvashatatlanná válik.

[ Szerkesztve ]

(#15411) VR6-Fan válasza tibi666 (#15410) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

há mi van tessa! zsukker a vakkera?

áhh 100-ig talán még én is megfogom, a súlyom véget, aztán jön a ccm meg a nyomaték jah meg 120körül már a légellenállás is zavaró lesz :U

ez van elkorcsosult/korcsosul a világ.

milomi:100-as omv-t próbáld az jó, elvileg.

[ Szerkesztve ]

(#15412) milomi válasza VR6-Fan (#15411) üzenetére

milomi
(tag)

oks..a BMW 335 D volt.. 282 lóerővel ..és a Srácnak va negy AUDI 3.0 PDTDI 240 lóval... a BMW jött utánam Noszvajonn a főuton gyorsitani kezdtem .. erre Ő is már 90 nel mentünk .. Ó mondom ... erre lekel kanyarodni Szomolya felé ismertem a srácot beszélgetési viszony jobbra index 1 be 20 ról Padló..2 padló.. 3 ba voltam mikor néztem az oldaltükröt és jött mint az állat rám Úr isten mondom :) az azautó 100 dölöt indul meg de mint az állat .. Jah és még nemvolt szerencsém OMW CARRERA 100 at tankolni bár EGERBE megyek a HÉTEN és rakok bele 20 litert kipróbálom hogy mien sokan dicsérik... gyorsuláskor ha minden jó akkor OMW 100 + fél flakon SPURI a kék változatból üdv

(#15413) !Overdose! válasza milomi (#15407) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

"örülnél te ha ez a TECHNIKA lenne a te vasadba" (sírvaröhögős smiley)

Eddig nem is tudtam, hogy a GSi mindent visz...

Eat Sleep JDM

(#15414) VR6-Fan válasza milomi (#15412) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gondolom mondanom nem kell, hogy üres tankba tankolj, kb 3. 100-as tankolásra fogod érezni hogy jobb e vagy rosszabb, mert addig az eleve tankba lévő más fajta benzin(ek) felhigulnak elégé, adalékot baromságnak tartom...

(#15415) milomi válasza VR6-Fan (#15414) üzenetére

milomi
(tag)

hát nemtudom.. sokat dícsérték ezt az adalékot bár előtte mindenkép kipróbálom hogy változik e valami .. mondjuk igazad van 3 tank benzin nekem kb 3 hónapig kitart :)

(#15416) Integra

Integra
(PH! félisten)

napenergiával működő hidrogén töltő állomás
[link]
azért ez már komoly

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

(#15417) tibi666 válasza milomi (#15415) üzenetére

tibi666
(senior tag)

teljesítmény növekedést ne várj, olyan adalékot ne adj hozzá.
injektortisztító adalékot érdemes pár ezer kilométerenként, utána érezhetően finomabban fog járni a motor és mivel az üzemanyagellátó-rendszer tisztult, ezért talán jobban is fog menni és kevesebbet fog fogyasztani.

(#15418) milomi válasza tibi666 (#15417) üzenetére

milomi
(tag)

köszi.. én úgy tudtam hoyg a 95 ös POVERbe a benzinkutas azt mondta hogy szeleptisztitó + injector risztitó si van benne .. akkor ez nem igaz ? :((

(#15419) Integra válasza milomi (#15412) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

.

[ Szerkesztve ]

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen."

(#15420) orbano válasza Integra (#15416) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

már tavaly is cikkezték, hogy a Honda komplett infrastruktúrát tervezett...

(#15421) Winner_hun válasza !Overdose! (#15413) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

┌─────────── Rossz CD és DVD lemezeket keresek ───────────┐ ├─────────────   A hirdetés: http://href.hu/x/8xng   ────────────┤ └────   Lemezszék készítéséhez lenne ~5000 db-ra szükségem    ────┘

(#15422) orbano válasza Integra (#15419) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

mélylevegő, szuszáááá :DDD

(#15423) Integra válasza orbano (#15420) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

nekem rohadtul tetszik, viszik tovább az otthoni földgáz tankoló állomásuk koncepcióját.
ha eljutnak odáig, hogy egy iq/smart féle kis hondát is legyártanak és azzal napi 200km-t lehet megtenni, engem megvettek azonnal egy városi kisautóra.
ha pedig végre 1000km-t lehetne megtenni két tankolás között, akkor jöhetne a suv.
játszani meg megmarad az rr:)

egyébként nem értem, hogy a földgázas civicet a töltő állomással miért csak az usa-ban lehet kapni.

mod: remélem egy mod hamarosan erre téved és kitakarítja a topicot bohócostul:(

[ Szerkesztve ]

(#15424) Sipi16 válasza Integra (#15419) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Minden tudása ezen alapul. Az elején nevettem a hülyeségein, de már kezd zavaró lenni. :(((
Volt valami volvós gyerek is aki nagyon okos volt valami V-vel kezdödött a neve.

A nők hajlamosak folyamatosan feszegetni a kapcsolat határait. Főleg az elején, a közepén, meg a végén. - Nem vagyok notórius gyorshajtó, csak alkalmanként nyomom ki a jószág szemét - alkalom pedig akkor van, amikor benne ülök.

(#15425) orbano válasza Integra (#15423) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

félek azért ez még messze van. gondolom azért csak oda, mert ott van elég vásárlóerő, azért ez még nem akkora piac, és biztos nem olcsó a szervizhátteret kitelepíteni, főleg mostanság.

én csodálkozom hogy eddig nem jött senki helyrerakni a topikot, pont az imént gondolkodtam ezen. de igazából a mi hibánk, hogy leálltunk vele, erre a végén Te is rájöttél :)

(#15426) Winner_hun válasza Sipi16 (#15424) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Voyage @ _Voyage_?

┌─────────── Rossz CD és DVD lemezeket keresek ───────────┐ ├─────────────   A hirdetés: http://href.hu/x/8xng   ────────────┤ └────   Lemezszék készítéséhez lenne ~5000 db-ra szükségem    ────┘

(#15427) Sipi16 válasza Winner_hun (#15426) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Ö az, gondolom a két név egy user-t takar. :U

A nők hajlamosak folyamatosan feszegetni a kapcsolat határait. Főleg az elején, a közepén, meg a végén. - Nem vagyok notórius gyorshajtó, csak alkalmanként nyomom ki a jószág szemét - alkalom pedig akkor van, amikor benne ülök.

(#15428) Winner_hun válasza Sipi16 (#15427) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Természetesen:)

(#15429) Integra válasza wierra (#15402) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

gáz.
arcuk már akkora mint a német marketingeseknek, csak éppen az autó röhej ebben a megvilágításban. valszeg nem lesz rossz, de ne mondjanak már ökörségeket, hogy világ első blablabla...
gokart futómű? majd ha újra dw futómű lesz benne. nem szeretem ha hülyének nézik az embert..
az ára meg.. az nagyon kemény. szerintem még német szemmel nézve is..

[ Szerkesztve ]

(#15430) orbano válasza Integra (#15429) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

miért mit mondjanak? hogy fingjuk sincs milyen lesz, de próbálkoznak? elég rossz marketing :)

(#15431) neduddki válasza wierra (#15376) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

"Tudomásom szerint az összkerekes autóknál a legkisebb a lóerőveszteség, avagy ezek tudják leghatékonyabban eljuttatni a főtengelyen keletkezett teljesítményt az aszfaltra." huha itten nagy gondok vannak gondold csak veggi hogy mit is akratl

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#15432) neduddki válasza Integra (#15416) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

na vegre vogyorgok /mar csak keresni kek vkit ai tdk/diplomaban elokaparna megint a h2es temet/

udv

neduddki

(#15433) Integra válasza orbano (#15430) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

persze, értem én, de ez így akkor is gáz, mindenki nevet ezen. ha másképp nem, hát kínjában...

(#15434) wierra válasza neduddki (#15431) üzenetére

wierra
(kvázi-tag)

Kösz a semmit.

(#15435) neduddki válasza wierra (#15434) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

szivesen!

udv

neduddki

(#15436) olbeteam

olbeteam
(kvázi-tag)

Sry.

[ Szerkesztve ]

"I can resist everything but temptation."

(#15437) NoLF válasza neduddki (#15435) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még egyszerm meglátok tőled egy értelmes magyar mondatot, bannoltatlak! :((( :DDD

“He who asks a question is a fool for five minutes; he who does not ask a question remains a fool forever” Chinese proverb

(#15438) neduddki válasza NoLF (#15437) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

meakulpameamaxima kujlpa, kerlek bocsasss meg nekm draga Hugo, askusozm jobban figyeelk ezutan

udv

neduddki

(#15439) Winner_hun válasza NoLF (#15437) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Régebbi hozzászólást ér linkelni?:P

(#15440) NoLF válasza Winner_hun (#15439) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindent ér :DDD

“He who asks a question is a fool for five minutes; he who does not ask a question remains a fool forever” Chinese proverb

(#15441) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Erre aztán nagy szükségem volt:((

Navigáció

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.