Ha megveszem a intidet, a VTi-m kinek kell?
(mikor akarod? mennyiért?)
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.

Ha megveszem a intidet, a VTi-m kinek kell?
(mikor akarod? mennyiért?)

Én biztosan kint leszek

Te ha jól látom részben fehérvári vagy. Ott dolgozom. Milyen Hondád van?
TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu

Ő lenne szívem szerelme: [link]

Hali. Most vettem CR-V -t és a navi /SSD NAVIG. SYSTEM/ nem tud benne magyarul, szerintetek bele lehet rakni valahogy? Van valakinek ilyen?

nem tudok még pontos időt, de lehet, hogy jövőre eladom.
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

pontosan milyen cr-v? évjárat?
miért pont hondából vettél suv-ot?
"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

Mert ez tetszett, és olvastam róla sokat, hogy joo, és jó is
amúgy 2010

vagyis a legújabb. trakesz vagy benyás?
mennyit mentél vele már? kíváncsi lennék éles kritikára, mi az ami nem tetszik benne.
jaj, amúgy gratula, sok balesetmentes km-t
[ Szerkesztve ]

keveset mentem le vele, még új - 700 km van rajta. Rosszat nem tudok mondani egyenlőre. Nafta - fogyasztás 6,8-6,7 - ez 100százalék eddig. Azért megy is, az előző autómhoz képest.
ebből lejön hogy traktor, köszi 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

igen, nekem is azonnal
(#18613) Winner_hun válasza Winner_hun (#11131) üzenetére
Na ma meglett a 160k km, fényképet nem csináltam, amúgy tiszta véletlenül néztem rá a km órára (valami tudatalatti lehetett
)
► 42-es méretű Ambergray férfi sportcipő és 10 lemezes Sony CD tár eladó! ◄

HI!
az almos konyv szeritn szerviz lesz ebbul:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

ilyen keveset mentél vele msotanság?
A vér nem válik VAZZE!™ - Vous vous ela avec moi? ;)
nekem meg a 84000 mérföld
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

na végre egy kellemesebb fogyasztás
20. tankolás: 312km 24,77lityesz ~7,94l /100km 
a napokban beszéltem egy haverral a chiptuningról, nem túl mélyrehatóan (hisz tudjátok mennyire értek hozzá
), tulajdonképp első körben nem is a teljesítménynövekedés érdekelne (természetesen az is), hanem h kevesebbet fogyasszon a városban... eddig 9liter /100km-re jött ki az átlagfogyasztás (20tank), 80% város
tudtok ebben tanácsod adni, van-e benne vkinek tapasztalata? 
GTR2
D15Z6 

B16A2 
mehetünk tovább, most vki más jön ... de kösz, éljen a bő szókincs

GTR2

K20 turbó 
A D15Z6 motornak a legjobb a fogyija.
Annál jobbat nem fogsz tudni alkotni. 
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

en etanolos atalakitas fogok csinalni a koltsegcsokkentes es kornyezetkimeles jegyeben.
meg mindig elado a kivalo D15Z6 mocim. 
[ Szerkesztve ]
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. - Veszek Rossz HDD-t, Hibás Notebookot. - Notebook, PC Javítás.

1. Ne járj vele városon belül (ez ingyen van, és kíméled a motort is és a pénztárcádat egyaránt).
2. Mechanikai gázpedál tuning

3. ECU programozás
4. az a 9 liter városban nem is vészes
5. etanol-os downgrade
6. gázosításos downgrade
[ Szerkesztve ]
"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda
ej ej fiam, ha vti-m lenne kussolnék, és vigyorognék akármikor megyek vele.
látod ott a hikomat váéltós lusta dögöm, mégsem pampogok, eljárok 50-50 benya etanollal 8 lityó körül és yeah. persze ha lépés van akkor 9-10, de ki a fenét izgat?

1. láttad hogyé mérik a bkv jegy/bérletet 
2. tojás ára is csak felfelé szökik ... mint a frank bazz ![;]](/dl/s/v1.gif)
3. na végre valami
4. végülis összességében nem
5. e85 témát nem jártam még körbe
6. vagy hibridesítés, nem 
thx 
NoLF: bizsereg is a púzóm mikor vezetem (nap mint nap), örülés boldogság 
GTR2

[link]
mi a velemeny errol?
Adatmentés Fizikailag és Logikailag Sérült Merevlemezekről. - Veszek Rossz HDD-t, Hibás Notebookot. - Notebook, PC Javítás.

kicsit eltértünk a chip-elés témától, de alternatíva
GTR2

1. évek óta nem vettem bérlet
(persze a BKV-t ettől még használom), amúgy egy robogó is egészen keveset tud fogyasztani
2. csipkebokor vessző
3. teljesen normális, hogy furcsán fognak rádnézni egy ilyen kérés után a progi-tudorok
4. naugye, akkor nincs is miről beszélni
5. legközelebb kérdezz rá Iminél és várd a reakciókat
![;]](/dl/s/v1.gif)
6. apósom többszörösen agyonvert 4gen-e többtízezer km óta megyik gázzal, szóval az nálam hihető kategória, bár VTi-t nem gyaláznék vele
Ezek szerint análisan fixált karakter vagy?!

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

a best idea az ECU irás... etanolra... és heló

pont ez fog tortenni nalam. bar en kapcsolhatora kerem. benya/e85 altrenativara. 5Ok-bol megvan caklipakk.

Vajon miért nem terjedt el széles körben, vajon miért nem használja az ötletet egyik autógyártó sem? 
Talán mert kamu? 
Napfény: nézzél csak rá még egyszer a linkre
. Nem E85-ről van szó.
[ Szerkesztve ]

Tudod a kez kezet mos nagy divat mindenutt.
Az erdek nagy ur.
persze ezzel nem azt mondom hogy biztos jo. csak felvetettem a dolgot mert a fenyezonel hallottam tegnap.
ugy nez ki lesz esely az 1.4 elkeszultere a velencei talira.

Fordnak vannak E85-ös modelljei. Kamunak nem hinném, miből gondolod?
xcbiker: ez remek hír. 
[ Szerkesztve ]
TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu

ő a linkemre reagált.

"Ezek szerint análisan fixált karakter vagy?! "
telibe bazz 
#18629 xcbiker: szólj ha lesz 2-3eredményed, kíváncsi leszek mit hoz
GTR2

hogyan fogod kapcsolgatni?
ha ECUbol kiforrasztanak egy epromot, teszel bele dupla eprom tartot?

megoldjak.

Az eredményekre én is kiváncsi vagyok! Most kerül be ismerősömnél 1,4 astrába (kapcsolható lesz szintén) tőle is kapom majd az adatokat.
amúgy Fekets kollégának az 5gen civicje anno is etanollal ment, tőle is lehet kérdezni hogy mik a tapasztalatai.
Amúgy nem kamu a dolog sokan használják csak vannak különbőző pénzügyi érdekek ami miatt kussolnak! (vajon az elektromos és vizes autók miért nem terjednek?,pedig vannak) Szerintem.

ha nem vad kapitalizmusban élnénk, az autógyáraknak bőven lenne energiájuk merőben új dolgokat tervezni. de a mostani rendszerben csak a túlélésért való küzdelemre telik. szóval nem kell itt ilyen kisstílű konspirációt sejteni, ez annál sokkal nagyobb méretekben működik "jól" 

6genhecsiben hátsó lámpában izzót hogyan cserélünk?
Lámpa kivesz vagy belülről matassak?
"I can resist everything but temptation."

Belülről.....
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Első évben összejött a 15k km egy év alatt, most csak 10k.
Mikor hogy kell a kocsi, mostanság alig használom, igaz nem is igazán tudnám.

piggy-back cuccal is meg tudják oldani lehet. de 2 a 2 rom közötti váltás sem épp tartozk a modern mikroeletronika nagy kihívásai közé 

és mikor megyünk gokartozni? 

Köszi.
"I can resist everything but temptation."
Szólok ha lesz a következő