igen, legújabb 2012-es fehér 1.4 elegance, pár gyári extrával: első hátsó gumi sárvédők, körbe a ragasztott védő csíkok, első hátsó ablak légterelők, utastér gumiszőnyeg és ülésfűtés elöl.
sokat nem tudok még mondani róla, mert nincsen tapasztalat, minden mást használok jelenleg, csak pont azt az autót nem
de első benyomás az, hogy fasza, pont nem érdekel a totálkáros összehasonlító, egyszerűen nem tartom relevánsnak, annyira más autó a jazz. már csak a variálhatósága miatt is, meg teljesen más stílus is, aki japán autókat szereti, annak úgyis tök idegen lesz az európai és fordítva.
hatalmas az autó, apám mitsu suv-ja is kisebb, csomagtérre mindenképpen, igaz abban teljes méretű baszott nagy pótkerék van, ami a csomagteret megöli.. szóval variálhatóság, méret, full extra, ebben a kategóriában mai napig nincsen jobb. minden csöndes, minden masszívnak tűnik, tele okos extrákkal, de nem agyon extrázott. talán az esőszenzor hiányzik egyedül, de azt nem lehetett rendelni bele, meg eszembe sem jutott. a kilincsek furák, az integra ugyanilyen fajta kilinccsel szerelt, de még a 6gen civic is és mindkettőn masszívabbnak tűnik. fura érzésre minden esetre, gondolom megszokja az ember, aztán nincsen gond vele. elsőre féltem, hogy letöröm. van digit klíma, cd-mpr-usb hifi, 6 légzsák, vsa, abs, ebd minden ami ma kell, bolondbiztos autó. rendkívül rövid minden eddigi autónkhoz képest az orra, nekem rettenet fura, főleg az inti és az outlander mellett, de gondolom szüleid meg pont megszokták már
nagyon tetszik hogy végre fokozatmentes hátsó és első ablaktörlő van benne, nem csak a szokásos szaggatott meg lassú és gyors fokozat, illetve hogy refi felkapcsoláshoz előre kell tolni az index kart nem pedig hátra beklikkelni.
maradtam a gyári kerék méretnél, téliben is, ug8-at vettem rá, fekete lemez felnivel, de nem tudok még mit mondani arról, hogy hogy megy, milyen vezetni. anyum imádja, odavan érte. civicet is szerette nagyon, de ugye 14 éves autóból ült át egy vadonat újba és minden masszív, csöndes, merev kasztni, hangtalanul működik, nagyon jól kilát belőle, könnyű parkolni..
ami nekem fura az a hihetetlenül műanyag kormány.. döbbenet.. komolyan mondom, egyszer eldurran az agyam és elviszem bebőröztetni valakihez. és akkor még vastagságra is fasza lesz. de elsőre nem tudok nagyon mit kifogásolni rajta.
20ezres szervíz intervallum, vagy éves olajcsere, 3 év teljes körű gari, a +2 éves garit megszüntették, mert senki sem kérte.
fogyasztási adatokat se tudok mondani még.