mennyi lett és mennyi idő alatt lett meg?
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

mennyi lett és mennyi idő alatt lett meg?
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

tegnap adtam le és ma lett meg, 22k lesz 16db csavar festéssel együtt
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Egyszóval lusta pepecselni a maszkolással...
"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

egyszóval még egyszerűt sem tud/akar maszkolni
mondta h olyan a maszkolópépörje hogy csak darabokat, csíkokat tud feltenni mert merev...majdnem mondtam neki hogy akkor mennyé ki a boltba és vegyé normális maszkolópapírt bazdmeg!!! hallgatni is szörnyű volt 
meg hogy ha lefújja pirossal, kimaszkolja és ráfúj feketével akkor a piros rész az nem egy síkban lesz a fekával mert hogy a plussz fekete rétegek miatt mélyebben lenne ... mondom hülyevagy, mennyire faszán nézett volna ki 
ilyen lett: szinterezett ubiszelók
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Jó lett! Amúgy meg polírpapírral szokták eltüntetni a szintkülönbséget.
"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

megadom a számát, magyarázd el neki a szakmát kérlek 

Ne kérdezzétek mennyi idő alatt, de lecseréltem ma a kerekeket. 
Holnap mosás + kép is lesz.
2eFt-os kerékkulcs + szomszéd bácsi moszkvics emelője segítségével.
Utóbbival kapcsolatban kérnék is tanácsot, h ki milyet használ?
Tekerős, egyszerű olajos, krokodil?
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Pók cimbimnek van hidralikus emelő, asszem tán 5ezeré vette anno, teszi a dolgát. Lace cimborának tekerős verziója van, azzal sem probléma, árát nem tudom.
Mi általában mindig úgy időzítünk h mind2őnk cserélje, és akkor segítünk egymásnak, meg baromkodunk közbe, csak jobban megy az idő.
Az a lényeg hogy megvagy vele. 
szigorúan egy krokodil, szerintem, elég a kisebbik, ha csak évi párszor cserélsz kereket.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Gyárival, ami van hozzá
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Nálunk még csak tervben van. Majd ha visszajött a gép Zolitól akkor cserélünk nyári szettre. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

HI!
mire megtanatam a defektnel mutkor...
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

jó lett

Na a kipufogóm megdöglött. Szerintetek érdemes alátenni egy VTI kipuffot ha találok használtan? Vagy bontózzak egy gyárit? Nézem a dobokat, de elég horror áron vannak 
A vér nem válik VAZZE!™

Köszönöm.
Ma nézegettem egyébként OBI-ban:
- tekerős: ~2eFt (1t-ig jó)
- kis olajos: ~3eFt (2t-ig jó)
- krokodil: ~6eFt (2t-ig jó)
Winner
Amikor közel egy év után bekukkantottam a csomagtartó alá, csak egy rozsdásodó kereket láttam, de szerszámot egy darabot sem, úh gyárival nehezen csinálnék bármit is, max. képzeletben.
(Persze az is lehet, h a pótkerék alá van dugva, azt nem néztem még, mert ugye az lenne a nyilvánvaló, h mellette van.)
Nem tudom milyen kerékkulcsot adnak hozzá, de a saját szememmel láttam tegnap egy elgörbített gyári kulcsot, amit egy 206-os Peugeot-hoz adtak. (Még az OBI-s 2eFt-os is kb. 2x vastagabb annál.) Bár lehet Hondáék gálánsabbak.
Orbano
Hondafórumon gyakran bontódnak Civic-ek, ott érdemes kérdezni.
[ Szerkesztve ]
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

Szerintem tök mindegy milyet teszel alá, a lényeg, hogy csendes legyen, nemde?

A végdob önmagában csak a hangerőn/színen tud módosítani, a teljesítményen nem.

közép is kell sajnos. sőt, az a legszarabb. csak akkor gondoltam már kompletten cserélem az a legegyszerűbb
A vér nem válik VAZZE!™
Dettó így vagyok. Ráadásul most valahol kicsit ki is fúj. Alighanem májusban komplett rendszer lesz ha minden összejön. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Szép így a gép. Nekem is le kéne már mosni. Ha felkerülnek az alufelnik akkor kap majd egy fullos takarítást. Tegnap a parkolóban úgyis megismerkedtem egy cartárssal aki pont mosóban dolgozik. 

Valaki tudna nekem segíteni?
CR-V ajtajai nem nyílnak és záródnak távirányítóval (csak kulccsal). Ahogy megnyomom a távirányító gombját, csak kattogást hallani az ajtók felől, de sajnos nem nyílnak és záródnak.
Nem tudjátok mi lehet a baja?
Köszönöm a segítséget!
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Nekem most speciel nincs hátsó dobom. vagyis van, a csomagtartóban 
A vér nem válik VAZZE!™

Megnézném a biztosítékokat, első körben.
Az első ajtókban lévő mozgató motor is meghalhatott, mert ők adják a többieknek az ingert, hogy zárjanak/nyissanak.
I can resist everything but temptation.

Nekem olyan van, hogy bezár távirányítóval a központi, de nyitásnál nem szokta kinyitni a vezetőoldalit, hallom, hogy kattan, de nem nyitja ki, aztán kulcsot betéve még manuálisan ki kell nyitnom. De nyáron mikor jó idő van akkor meg jól szokott működni 
Más:
Ha GL4-es olaj kell a váltómba, akkor tehetek bele GL5-öt? Mert azt olcsóbban tudnék szerezni bele. De olvasgatva a témában lehet nem tenne jót neki a GL5, mert abban van valami plusz adalék még, más helyen meg azt hogy jó hozzá az is.
[ Szerkesztve ]

Télen nagy hidegben néha nekem is szarakodik, és csak 5-6. próbálkozásra nyitja ki. De relatíve ritka, évente 1-2 alkalom...
A vér nem válik VAZZE!™

Ok, köszönöm. 
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

hát igen csak most az a helyzet h a rászinterezett matériát az agy részénél le kéne szedni, meg esetleg ott ahol a tárcsára felkapaszkodik ... bár beszéltem xcbikerrel ő ilyet nem csinált, felpattintotta és kész (ugyanott szintereztettük)
és akkor még a kupakot alapozóval lefújni, majd feketével ... van még pár köröm,
kezdem kicsit unni, de remélem hamarosan megleszek ... lassan indulok is a beszerzőkörútra 

Hali.
Xenon témában kérnék segítséget.
Előző autómban ( '95 Civic EJ1) Xenon volt,és nyáron mikor autót váltottam ( '98 Civic VTI EK4),szinte képtelen voltam visszaszokni a hagyományos izzóra.
És sajnos még mindig aza helyzet 
Hamarosan megyek műszakira és utána úgy döntöttem,hogy belerakok egy szettet.
Egy a gondom,amiben a segítségeteket kérném.
Nemtudom,hogy azta 'kínai' HID-t vegyem,amivel 1 év garanciát kapok a trafóra,és 1 évet az izzóra 23ezerért,vagy a Philips szettet,amivel 3 év garancia jár a trafóra és 1 az izzóra., és 20ezerrel drágább,mint az előző. (természetesen H4es foglaltról van szó,és Bi-Xenon szettrőll)
Vajon érhet annyival többet? ill más fényt adhat egy HID vs Philips ugyanazon Kelvinen?
Volt már 6-8 és 10 ezer kelvines izzóim a másik autómban, na mostmár elegem lett varriálásokból és a gyárinak megfelelő 4300k-t szeretném. 
Esetleg,ha nemtudotok segíteni,akkor küldhettek egy ezzel kapcsolatos szakmai topicot,ha tudtok 
De semmi képpen nem szeretném kereskedőtől kérdezni,mivel azok biztosan a drágábbra akarnak rásózni (még akkor is,ha véletlen nem éri meg +20k-t) 
[ Szerkesztve ]
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

Ez csak nyáron hajlandó kinyilni, illetve ha pl napon hagyom mint pl most is már elég jó idő van, akkor hajlandó kinyitni. Fura.
Majd lehet ránézetek a szerelővel.
Voltam most délelőtt beszerző körúton. Vettem új pollenszűrőt. A többi cuccot meg majd berendelem netről.
Egyedül emiatt a váltóolaj dolog miatt nem adtam le a rendelést, mert ha tuti lenne hogy jó nekem a GL5 is, akkor azt is hozzácsapnám a rendeléshez.
Továbbá dilemmázok felnitémában is
Vegyek e vagy ne. Már úgy feltetetném a hankookokat a régi felnikre, csak még nem döntöttem el hogy vegyek e új felniket.
Az egyik felem azt súgja vegyél a másik meg hogy jó az a régi is. 
Szerinettek antracitszürke felni ezüstmetál autóhoz mennyire jó? Igazából ezüstöt szeretnék, de lehet tudnék egy antacitszürkét kedvező áron. Még a végén meg kell nézzem ps-el. hogy milyen is lenne 

szerintem hagyd a régi felnit 
A vér nem válik VAZZE!™

Még alszok rá párat 

Azt ugye tudod, hogy utólagos szenon miatt a rendőr, azonnal elküld KPM-es műszakira?
Erre kifejezetten vadásznak...

HI!
csak ha rendelekzik gl4 jovahagyassal
udv
neduddki

Ez esetben nem sok választási lehetőség van.

készülőben a kupakok
... már a fekete is rajta van, holnap kap még egy réteg fekát

HI!
pl: TITAN SPEED 75W-90 az gl4/gl5os
udv
neduddki
mod: ha zaros hataridob belul at akrsz ulni masraamit emlegettel es nemerzedlelekedbol jovo kenyszernek a flenit akkor magymaragyon /habar 7genre boven eleg a 15/, ugye most Nked a suru mim-van? /vagy keverlek vkivel?:- )/
amugy maen is almerazgattm egy kicsit
[ Szerkesztve ]

ez igy jöhetne, még be is neveznék egyre, ha kompaktot kéne választanom.

jó ez a moddolt ubiszeletelő 

szép ez az egész autó ahogy van 
állitólag tisztán lpg üzemű verziója is lesz...
[ Szerkesztve ]

én most pont afelé kacsintgatok, mert munkaeszköz is a vti és drága a benya. évi 30ekm-el számolva hamar megtérül.

gyere babám cseréljünk, még ráfizetned sem kell, nekem most 5.8 volt eger úgy, hogy autópályán kívül végig raliztam hármasban 
A vér nem válik VAZZE!™

nem szeretem a sedant.

mindent nem lehet 
A vér nem válik VAZZE!™
átalakítom

végülis nem nehéz, csak gyorsan kell tolatni
A vér nem válik VAZZE!™

láttál már lpg-s vti-t? van vele tapasztalat? asszem a vti-nek elég magas a kompressziója, nem vagyok biztos benne, hogy szeretni fogja.

Cerkafórumon Kázmérnak akad némi experience gázos VTi-vel kapcsolatban.

Évek óta használja, hiba nélkül.
Btw.: ki mikor jön Lacházára?
[ Szerkesztve ]
Úgy néz ki szombaton megyünk és vasárnap hajnalban jövünk.