Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

(#21001) xcbiker válasza zolynet (#21000) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

mennyi lett és mennyi idő alatt lett meg?

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#21002) zolynet válasza xcbiker (#21001) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

tegnap adtam le és ma lett meg, 22k lesz 16db csavar festéssel együtt

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#21003) wierra válasza zolynet (#21000) üzenetére

wierra
(tag)

Egyszóval lusta pepecselni a maszkolással...

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#21004) zolynet válasza wierra (#21003) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

egyszóval még egyszerűt sem tud/akar maszkolni
mondta h olyan a maszkolópépörje hogy csak darabokat, csíkokat tud feltenni mert merev...majdnem mondtam neki hogy akkor mennyé ki a boltba és vegyé normális maszkolópapírt bazdmeg!!! hallgatni is szörnyű volt :W
meg hogy ha lefújja pirossal, kimaszkolja és ráfúj feketével akkor a piros rész az nem egy síkban lesz a fekával mert hogy a plussz fekete rétegek miatt mélyebben lenne ... mondom hülyevagy, mennyire faszán nézett volna ki :Y

ilyen lett: szinterezett ubiszelók

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#21005) wierra válasza zolynet (#21004) üzenetére

wierra
(tag)

Jó lett! Amúgy meg polírpapírral szokták eltüntetni a szintkülönbséget.

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#21006) zolynet válasza wierra (#21005) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

megadom a számát, magyarázd el neki a szakmát kérlek ;)

(#21007) shadeofme

shadeofme
(tag)

Ne kérdezzétek mennyi idő alatt, de lecseréltem ma a kerekeket. :)
Holnap mosás + kép is lesz.
2eFt-os kerékkulcs + szomszéd bácsi moszkvics emelője segítségével.
Utóbbival kapcsolatban kérnék is tanácsot, h ki milyet használ?
Tekerős, egyszerű olajos, krokodil?

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#21008) zolynet válasza shadeofme (#21007) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

Pók cimbimnek van hidralikus emelő, asszem tán 5ezeré vette anno, teszi a dolgát. Lace cimborának tekerős verziója van, azzal sem probléma, árát nem tudom.
Mi általában mindig úgy időzítünk h mind2őnk cserélje, és akkor segítünk egymásnak, meg baromkodunk közbe, csak jobban megy az idő.
Az a lényeg hogy megvagy vele. ;)

(#21009) VR6-Fan válasza shadeofme (#21007) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szigorúan egy krokodil, szerintem, elég a kisebbik, ha csak évi párszor cserélsz kereket.

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#21010) Winner_hun válasza shadeofme (#21007) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gyárival, ami van hozzá:D

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#21011) Napfénysüti válasza shadeofme (#21007) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálunk még csak tervben van. Majd ha visszajött a gép Zolitól akkor cserélünk nyári szettre. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#21012) neduddki válasza Winner_hun (#21010) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

mire megtanatam a defektnel mutkor...

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#21013) Integra válasza zolynet (#21004) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jó lett:)

(#21014) orbano

orbano
(PH! félisten)

Na a kipufogóm megdöglött. Szerintetek érdemes alátenni egy VTI kipuffot ha találok használtan? Vagy bontózzak egy gyárit? Nézem a dobokat, de elég horror áron vannak :O

A vér nem válik VAZZE!™

(#21015) shadeofme válasza zolynet (#21008) üzenetére

shadeofme
(tag)

Köszönöm.
Ma nézegettem egyébként OBI-ban:
- tekerős: ~2eFt (1t-ig jó)
- kis olajos: ~3eFt (2t-ig jó)
- krokodil: ~6eFt (2t-ig jó)

Winner
Amikor közel egy év után bekukkantottam a csomagtartó alá, csak egy rozsdásodó kereket láttam, de szerszámot egy darabot sem, úh gyárival nehezen csinálnék bármit is, max. képzeletben. :D (Persze az is lehet, h a pótkerék alá van dugva, azt nem néztem még, mert ugye az lenne a nyilvánvaló, h mellette van.)
Nem tudom milyen kerékkulcsot adnak hozzá, de a saját szememmel láttam tegnap egy elgörbített gyári kulcsot, amit egy 206-os Peugeot-hoz adtak. (Még az OBI-s 2eFt-os is kb. 2x vastagabb annál.) Bár lehet Hondáék gálánsabbak.

Orbano
Hondafórumon gyakran bontódnak Civic-ek, ott érdemes kérdezni.

[ Szerkesztve ]

(#21016) wierra válasza orbano (#21014) üzenetére

wierra
(tag)

Szerintem tök mindegy milyet teszel alá, a lényeg, hogy csendes legyen, nemde? ;) :)
A végdob önmagában csak a hangerőn/színen tud módosítani, a teljesítményen nem.

(#21017) orbano válasza wierra (#21016) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

közép is kell sajnos. sőt, az a legszarabb. csak akkor gondoltam már kompletten cserélem az a legegyszerűbb

A vér nem válik VAZZE!™

(#21018) Napfénysüti válasza orbano (#21017) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dettó így vagyok. Ráadásul most valahol kicsit ki is fúj. Alighanem májusban komplett rendszer lesz ha minden összejön. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#21019) shadeofme

shadeofme
(tag)

Na, mosás is megtörtént:

Occsógazdaságos HiJoin (HRS) felni:

Taiwan-ban készül, ahol elég komoly mennyiségben hegesztenek bringavázakat is, úh remélhetőleg nem olyan sz*r, mint olcsó. ;] (Legalábbis eddig rosszat nem olvastam róla.)

(#21020) Napfénysüti válasza shadeofme (#21019) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép így a gép. Nekem is le kéne már mosni. Ha felkerülnek az alufelnik akkor kap majd egy fullos takarítást. Tegnap a parkolóban úgyis megismerkedtem egy cartárssal aki pont mosóban dolgozik. :DDD

(#21021) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Valaki tudna nekem segíteni?

CR-V ajtajai nem nyílnak és záródnak távirányítóval (csak kulccsal). Ahogy megnyomom a távirányító gombját, csak kattogást hallani az ajtók felől, de sajnos nem nyílnak és záródnak.
Nem tudjátok mi lehet a baja?

Köszönöm a segítséget!

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#21022) orbano válasza Napfénysüti (#21018) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Nekem most speciel nincs hátsó dobom. vagyis van, a csomagtartóban :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#21023) olbeteam válasza Gazsi00 (#21021) üzenetére

olbeteam
(tag)

Megnézném a biztosítékokat, első körben.
Az első ajtókban lévő mozgató motor is meghalhatott, mert ők adják a többieknek az ingert, hogy zárjanak/nyissanak.

I can resist everything but temptation.

(#21024) Manitou válasza Gazsi00 (#21021) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Nekem olyan van, hogy bezár távirányítóval a központi, de nyitásnál nem szokta kinyitni a vezetőoldalit, hallom, hogy kattan, de nem nyitja ki, aztán kulcsot betéve még manuálisan ki kell nyitnom. De nyáron mikor jó idő van akkor meg jól szokott működni :F

Más:
Ha GL4-es olaj kell a váltómba, akkor tehetek bele GL5-öt? Mert azt olcsóbban tudnék szerezni bele. De olvasgatva a témában lehet nem tenne jót neki a GL5, mert abban van valami plusz adalék még, más helyen meg azt hogy jó hozzá az is.

[ Szerkesztve ]

(#21025) orbano válasza Manitou (#21024) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Télen nagy hidegben néha nekem is szarakodik, és csak 5-6. próbálkozásra nyitja ki. De relatíve ritka, évente 1-2 alkalom...

A vér nem válik VAZZE!™

(#21026) Gazsi00 válasza olbeteam (#21023) üzenetére

Gazsi00
(őstag)

Ok, köszönöm. :R

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#21027) zolynet válasza Integra (#21013) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

hát igen csak most az a helyzet h a rászinterezett matériát az agy részénél le kéne szedni, meg esetleg ott ahol a tárcsára felkapaszkodik ... bár beszéltem xcbikerrel ő ilyet nem csinált, felpattintotta és kész (ugyanott szintereztettük)
és akkor még a kupakot alapozóval lefújni, majd feketével ... van még pár köröm,
kezdem kicsit unni, de remélem hamarosan megleszek ... lassan indulok is a beszerzőkörútra :K

(#21028) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Hali.

Xenon témában kérnék segítséget.
Előző autómban ( '95 Civic EJ1) Xenon volt,és nyáron mikor autót váltottam ( '98 Civic VTI EK4),szinte képtelen voltam visszaszokni a hagyományos izzóra.
És sajnos még mindig aza helyzet :F
Hamarosan megyek műszakira és utána úgy döntöttem,hogy belerakok egy szettet.

Egy a gondom,amiben a segítségeteket kérném.
Nemtudom,hogy azta 'kínai' HID-t vegyem,amivel 1 év garanciát kapok a trafóra,és 1 évet az izzóra 23ezerért,vagy a Philips szettet,amivel 3 év garancia jár a trafóra és 1 az izzóra., és 20ezerrel drágább,mint az előző. (természetesen H4es foglaltról van szó,és Bi-Xenon szettrőll)

Vajon érhet annyival többet? ill más fényt adhat egy HID vs Philips ugyanazon Kelvinen?

Volt már 6-8 és 10 ezer kelvines izzóim a másik autómban, na mostmár elegem lett varriálásokból és a gyárinak megfelelő 4300k-t szeretném. :)

Esetleg,ha nemtudotok segíteni,akkor küldhettek egy ezzel kapcsolatos szakmai topicot,ha tudtok :R
De semmi képpen nem szeretném kereskedőtől kérdezni,mivel azok biztosan a drágábbra akarnak rásózni (még akkor is,ha véletlen nem éri meg +20k-t) :DDD

[ Szerkesztve ]

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#21029) Manitou válasza orbano (#21025) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Ez csak nyáron hajlandó kinyilni, illetve ha pl napon hagyom mint pl most is már elég jó idő van, akkor hajlandó kinyitni. Fura.
Majd lehet ránézetek a szerelővel.
Voltam most délelőtt beszerző körúton. Vettem új pollenszűrőt. A többi cuccot meg majd berendelem netről.
Egyedül emiatt a váltóolaj dolog miatt nem adtam le a rendelést, mert ha tuti lenne hogy jó nekem a GL5 is, akkor azt is hozzácsapnám a rendeléshez.
Továbbá dilemmázok felnitémában is :)) Vegyek e vagy ne. Már úgy feltetetném a hankookokat a régi felnikre, csak még nem döntöttem el hogy vegyek e új felniket.
Az egyik felem azt súgja vegyél a másik meg hogy jó az a régi is. :D

Szerinettek antracitszürke felni ezüstmetál autóhoz mennyire jó? Igazából ezüstöt szeretnék, de lehet tudnék egy antacitszürkét kedvező áron. Még a végén meg kell nézzem ps-el. hogy milyen is lenne :))

(#21030) orbano válasza Manitou (#21029) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem hagyd a régi felnit :K

A vér nem válik VAZZE!™

(#21031) Manitou válasza orbano (#21030) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Még alszok rá párat :)

(#21032) olbeteam válasza DeathAdder (#21028) üzenetére

olbeteam
(tag)

Azt ugye tudod, hogy utólagos szenon miatt a rendőr, azonnal elküld KPM-es műszakira?
Erre kifejezetten vadásznak...

(#21033) neduddki válasza Manitou (#21024) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

csak ha rendelekzik gl4 jovahagyassal

udv

neduddki

(#21034) Manitou válasza neduddki (#21033) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

:R Ez esetben nem sok választási lehetőség van.

(#21035) zolynet válasza zolynet (#21027) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

készülőben a kupakok :) ... már a fekete is rajta van, holnap kap még egy réteg fekát

(#21036) neduddki válasza Manitou (#21034) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

pl: TITAN SPEED 75W-90 az gl4/gl5os

udv

neduddki

mod: ha zaros hataridob belul at akrsz ulni masraamit emlegettel es nemerzedlelekedbol jovo kenyszernek a flenit akkor magymaragyon /habar 7genre boven eleg a 15/, ugye most Nked a suru mim-van? /vagy keverlek vkivel?:- )/

amugy maen is almerazgattm egy kicsit

[ Szerkesztve ]

(#21037) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez igy jöhetne, még be is neveznék egyre, ha kompaktot kéne választanom.

(#21038) zolynet válasza Integra (#21037) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

jó ez a moddolt ubiszeletelő :DDD

(#21039) Integra válasza zolynet (#21038) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

szép ez az egész autó ahogy van :)
állitólag tisztán lpg üzemű verziója is lesz...

[ Szerkesztve ]

(#21040) xcbiker válasza Integra (#21039) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

én most pont afelé kacsintgatok, mert munkaeszköz is a vti és drága a benya. évi 30ekm-el számolva hamar megtérül.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#21041) orbano válasza xcbiker (#21040) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gyere babám cseréljünk, még ráfizetned sem kell, nekem most 5.8 volt eger úgy, hogy autópályán kívül végig raliztam hármasban :K

A vér nem válik VAZZE!™

(#21042) xcbiker válasza orbano (#21041) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

nem szeretem a sedant.

(#21043) orbano válasza xcbiker (#21042) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mindent nem lehet :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#21044) CurrentValue válasza xcbiker (#21042) üzenetére

CurrentValue
(tag)
LOGOUT blog

átalakítom

(#21045) orbano válasza CurrentValue (#21044) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

végülis nem nehéz, csak gyorsan kell tolatni

A vér nem válik VAZZE!™

(#21046) Integra válasza xcbiker (#21040) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

láttál már lpg-s vti-t? van vele tapasztalat? asszem a vti-nek elég magas a kompressziója, nem vagyok biztos benne, hogy szeretni fogja.

(#21047) wierra válasza Integra (#21046) üzenetére

wierra
(tag)

Cerkafórumon Kázmérnak akad némi experience gázos VTi-vel kapcsolatban. ;) :K

(#21048) olbeteam válasza wierra (#21047) üzenetére

olbeteam
(tag)

Évek óta használja, hiba nélkül.

Btw.: ki mikor jön Lacházára?

[ Szerkesztve ]

(#21049) Napfénysüti válasza olbeteam (#21048) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy néz ki szombaton megyünk és vasárnap hajnalban jövünk.

(#21050) wierra válasza olbeteam (#21048) üzenetére

wierra
(tag)

Lacháza is out of financial range. :(

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.