Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

(#15001) Integra válasza Winner_hun (#14996) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez az autó a használtautón fog elrohadni...
meg időszerű lenne pár új fotót is felraknia:)

(#15002) wierra válasza Integra (#15001) üzenetére

wierra
(tag)

Na EZ reális árban van! :DDD :DDD :DDD :D ;]

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#15003) wierra válasza zolynet (#14991) üzenetére

wierra
(tag)

1.6 sportnál csak az 1.6 VTi a jobb móka ;) ha jól emlékszem, abban meg már ültél.

[ Szerkesztve ]

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#15004) wierra válasza Winner_hun (#14996) üzenetére

wierra
(tag)

#85068 :U

(#15005) NoLF válasza zolynet (#14991) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vehettem volna, de nem vettem. mondjuk az én igényeim mások, sokat áll az autó, akkor meg minek álljon benne a pénz.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#15006) olbeteam

olbeteam
(tag)

Elsőre nem rossz!

I can resist everything but temptation.

(#15007) olbeteam válasza NoLF (#15005) üzenetére

olbeteam
(tag)

Azért hetente megjáratod?! :U

(#15008) orbano válasza olbeteam (#15006) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

és ebben is van könyöktámasz... *sszameg :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#15009) Pörp válasza orbano (#15008) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ülésmagasság állítás is van benne. Az enyémbe mé nincs?

(#15010) Winner_hun válasza wierra (#15004) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Láttam hogy ott van azért nem tartott sokáig megkeresni. De láttam már jópárszor azon kívül is, itt is volt róla szó nem is egyszer:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#15011) olbeteam válasza orbano (#15008) üzenetére

olbeteam
(tag)

Naigen, egyszer szerzek egyet...

Ezt csípném, csak automata...

(#15012) xcbiker válasza olbeteam (#15006) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

azért a légzsák hiánya elég gyanús.
Főleg amiatt, mert túl jól felszerelt.

[ Szerkesztve ]

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#15013) xcbiker válasza Pörp (#15009) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

én vettem üléseket a donor autóból és már az enyém is állítható, de sajnos a tekerő gomb még a srácnál van. :(

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#15014) orbano válasza olbeteam (#15011) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

áhh, ebből csak typer kéne de az nagyon :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15015) orbano válasza Pörp (#15009) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem tom az nekem adatott szerencsére :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15016) Pörp válasza orbano (#15015) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem ebben a linkeltben is cserélve volt, vagy az 1.5-höz alapfelszereltség volt, de se kíma, se abs (kiírva legalábbis nincs) az autóban, se légzsák, meg háromküllős a kormánya is. Az enyém meg valami elegance vagy mi, klíma, abs, riasztó, légzsákok, immobiliser, négyküllős két dudagombos kormány, mégis magasan kell ülnöm :)

[ Szerkesztve ]

(#15017) xcbiker válasza Pörp (#15016) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

mert 1.4is, az meg 1.5ils :)

(#15018) Pörp válasza xcbiker (#15017) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

D14 Powaaa! :C

(#15019) NoLF válasza olbeteam (#15007) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

már 2,5 hónapja áll...

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#15020) xcbiker válasza Pörp (#15018) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

én már várom a d15-ösítést. :)
a fórumról már lesz VTEC és 1.5ILS emblémám. :)

(#15021) Pörp válasza xcbiker (#15020) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én nem bírtam volna ilyen sokáig, hogy ne tetessem be. :) Tudom garázsprobléma, de mikor tervezed elkezdeni? Ha a régi lakhelyeden esetleg, akkor megnézném a műveleteket. :) Talán még segíteni is tudok egyszerű dolgokban.

[ Szerkesztve ]

(#15022) xcbiker válasza Pörp (#15021) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

szerintem pesten vagy budaörsön... még nem tom.

(#15023) olbeteam válasza NoLF (#15019) üzenetére

olbeteam
(tag)

Ejha, meg kéne járatni szvsz, nem csípi a sok állást...

Miért áll???

Xc: neked volt agyon dynamatozva a verdad? Nekem az első ajtókba kéne, hol vehetek jó áron?

[ Szerkesztve ]

(#15024) NoLF válasza olbeteam (#15023) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

100kmre vagyok tőle, így elég nehéz lenne :O

(#15025) NoLF válasza olbeteam (#15023) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért áll, mert hobbiverda, azért vettem, hogy csak hétvégén használjam. télen nem veszem elő, eső, hó, fagy, só, semmi nem érhet hozzá.

(#15026) neduddki válasza olbeteam (#15011) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Csak ne csaladdal es ne carina/avensis/626/6 voszinyaltabol akar atulni mert meglepocc:- )))

udv

neduddki

p.s. amugy kinezete nekei snagyon teccik

mod: Porp: de csak a z botusek:- )))

Hugo: hat ahogy Te elkepszeled otthon acslad vigyrpgva nyirja mig asziszed hogy a garazsba all, a bovden is fixre ki van kotve:- )))

[ Szerkesztve ]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#15027) NoLF válasza neduddki (#15026) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

beindítani sem tudják b+ :D

(#15028) orbano válasza NoLF (#15027) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

az mondjuk ebben az időben elég szomorú...

A vér nem válik VAZZE!™

(#15029) NoLF válasza orbano (#15028) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mesélj.

(#15030) zolynet válasza NoLF (#15019) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

még a 280ft-os benzin van benne :DDD

xcbiker: hát igen, az igényeimet kellene összegozni, mert megint elgondolkodtam az 1,6vti-n is, de nagyon tartok attól h belenyúlok egy olyanba ami aztán csak viszi a pénzt ... jóóóké át kell nézetni stb. ... ültem és vezettem is, egy élmény, ill nincs arra még vagyonadó! :)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#15031) xcbiker válasza zolynet (#15030) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

wierra volt, de nem baj... majd kitalálok valami egyedibb arcképet.

(#15032) orbano válasza NoLF (#15029) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

há' rozsdásodik a hengerfal :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#15033) olbeteam válasza NoLF (#15029) üzenetére

olbeteam
(tag)

Kompresszio csokkenes!

(#15034) xcbiker válasza orbano (#15032) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

amikor a lábam kiment és kb 2hétig állt a verda, nagyon nehezen indult, mondjuk az az akku miatt is volt, de borzasztó hangja volt.

... na menek veszek neked kondenzatort!

[ Szerkesztve ]

(#15035) NoLF válasza orbano (#15032) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

majd lenyalom.

akksi is ki van véve, nem is tudnák beindítani. nomeg nem értenek az immohoz sem.

legközelebb hazamegyek, megpróbálom beröffenteni.

(#15036) wierra válasza zolynet (#15030) üzenetére

wierra
(tag)

Amúgy hasonló gondolataim voltak nekem is, 7g 1.6 3d...de abban nincs 160 főtengelyen mért japán póni (aka nyúlmókus). Így jött a VTi. Vásárlásnál meg úgyis legelőször az eladót kell "megnézni", ha jelez a 7. érzék, idő előtt otthagyni.
Abszolút privát véleményem, hogy háztól, idősebb (40-50+) eladótól érdemes venni, vidékről.

(#15037) wierra válasza xcbiker (#15031) üzenetére

wierra
(tag)

Hagyd el, majd megborotválkozok :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15038) NoLF válasza wierra (#15036) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

7g 2.0 5d VSA 160 nyúl. ritka darab itthon, de találni.

(#15039) wierra válasza NoLF (#15038) üzenetére

wierra
(tag)

Igen, láttam már használtautón. Csak sok az 5 ajtó, sok a 2 liter, ráadásul télleg ritka.
Meg a 6gen futóműügyileg (is) valahogy nekem sportosabb benyomást kelt.

[ Szerkesztve ]

(#15040) orbano válasza NoLF (#15035) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

csak előtte nyomj egy kis olajat a nyelvedre :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#15041) orbano válasza wierra (#15036) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

"Abszolút privát véleményem, hogy háztól, idősebb (40-50+) eladótól érdemes venni, vidékről."
szerintem sokkal kifizetődőbb jó műszaki állapotban lévő kocsit venni. emmellett még extra lehet ha csinos nőtől veszed, az esetlegesen elboltolható extrák miatt. d egy 40-50+ éves vidéki krapekkal mit kezdjek? :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#15042) Pörp válasza wierra (#15036) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szomszédban is van egy 70-es fószer 5g VTi-vel. :) Azt monda nekem egyszer, hogy még sose hallotta azt, amikor az összes szelep működik... Nem hajtotta. Sajna azonban totálkáros lett egy balesetben, figyelmetlen volt a papó. A kasznin kívül tulajdonképpen mindene jó, garantáltan 120e Km a mociban. A gond vele az, hogy 400-500e HUF-ot kér a "roncsért" , és nem hajlandó bontani. Pedig az a VTi moci tényleg baba lehet...

[ Szerkesztve ]

(#15043) Snoop-y válasza Pörp (#15042) üzenetére

Snoop-y
(senior tag)

Jahm azt úgy jársz vele mint Kenji. Ő is vett egy olyan VTI-t ami sosem volt hajtva ( VTEC-et alig látott az autó ) eredménye az volt, hogy x év alatt kapott egy átlag terhelést a kocsi amit utána jelentősen megnöveltek azt szét is zuhant a picsába...

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

(#15044) VTI-Totya válasza Pörp (#15042) üzenetére

VTI-Totya
(tag)

Az enyémet sem hajtotta az az idióta kamionos.
Km-sem volt sok benne mert nem volt rá ideje......

Nálam 1év alatt minden kopó és mozgó alkatrész csere lett, a motor meg 1.5év után. ;)

Hagyjuk már Ibolykát meg Andersen bácsit békében pihenni..........ami nem volt hajtva ugyan olyan szar mint aminek állandóan csak taposva volt.

Aranyközépút, ahol a pina is van...... ;)

150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

(#15045) xcbiker válasza VTI-Totya (#15044) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

:C :R

(#15046) orbano válasza xcbiker (#15034) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

thx :R

A vér nem válik VAZZE!™

(#15047) wierra válasza VTI-Totya (#15044) üzenetére

wierra
(tag)

Há'ja..ezér írtam 40-50 éves korosztályt, mert annak még talán van reakcióideje, hogy néha-néha nyomja a szemét, hogy el ne lustuljon, viszont meg van neki az az egzisztencia, hogy megadja, ami az autónak kell; másrészt pedig jobban vigyáz(ott) a verdára, amit esetleg mér fiatalabb korában ő tolt ki a szalonból.

(#15048) wierra

wierra
(tag)

Használtautó vásárlás előttre :DDD ;] :U

Álom

és valóság

(#15049) orbano válasza wierra (#15047) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

mondjak erre kapásból ellenpéldát? gondos tulaj, életkor ok, van pénze, normális, (a lánya valami elképesztően gyönyörű, kár, hogy nem lett adás-vétel ;]), csak épp padlógázzal szeretett közlekedni a kocsival 8 éven keresztül, javarészt a belvárosban :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15050) wierra válasza orbano (#15049) üzenetére

wierra
(tag)

Ezért írtam vidéket :P :DDD de az ellenpélda jó volt.
Amúgy meg Orbi, Tőled nem is vártam mást, mint ellenpéldát. :C

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.