Szvsz az, mert más nem igazán van ott. Most megnyomkodtam, remélem fogok tudni menni

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Szvsz az, mert más nem igazán van ott. Most megnyomkodtam, remélem fogok tudni menni

ne nyomogassátok már azt a szart.
az ha jól emlékszem egy automatán záródó biztonsági csap, hogy ha fejre áll az autó, akkor elzárja az üzemanyagellátást... nem viccnek van az ott

tehát ha fejjel lefelé parkolok, akkor van +1 immobiliserem?
szőnyeget senki nem ajánl valami tutit?

A vér nem válik VAZZE!™
Vagy nem nyomtam elég erősen vagy ha egy nyomás nyitás, egy zárás akkor pont nyitásra nyomtam, mert mentem ma vele. Bár ha elektromosan működik és csak akkor cselekszik hogy ha gyújtással van ellátva az autó akkor azért nem működött.
Ma mentek ki?
Van itthon lábtörlő, a kutya mindig elviszi az udvar közepére, még működik. Ami most a kocsiban van esetleg egy 1-1 csere?

Én megyek ki asszonykámmal meg két spanommal együtt. 
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.

szerintem az.. más tényleg nincs ott..
ma lebontottam kesztyű tartómat (nem a kapcsoló miatt
)
hanem pollen szűrőt cseréltem... ami már nagyon ráfért.. olyan retkes volt a szűrő hogy az nem igaz.. + tele volt levéllel.. valószínű ezért fújt már alig levegőt.. na szóval és jobban megnéztem és csak az a gumi borítású izé van csak ott..
Power of dreams

most már lent szoktatok lenni a mélygarázsban??+ ott merre?? ha rátudom venni asszonyt akkor lehet h én is kinézek..
Power of dreams

Ha jó idő van akkor fent fent fent 
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...
Jövök én is meg hozok még egy ph-st
Remélem fent lesz, azt se tudom hogy merre van a lefele levő garázs. Azon kívül hogy lent

mikor indulsz?
...egyébként a crxforumon valaki leírta részletesen, hogy hol szokott lent lenni a garázsban a tali. Lurdy meet topic.
[ Szerkesztve ]
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Én jövök Winner-el
...én opelos vagyok, mert egy Astrám van.
Remélem ez nem gond? 
Szeretem a Hondát is 
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

Hát ez jó este volt most... 
Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.
Jah. Bár én azt hittem hogy a kajáldához körbe megyünk, most valahogy mehetnékem volt arra, majd máskor

Szerényen fogalmazol. Ez egy kibeba%/!! jó este volt

New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

Jó társaság vagytok
...köszönöm, hogy ott lehettem 
(#5014) Winner_hun ...kicsit videóztam is volna...no majd legközelebb ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#5015) Snoop-y ...ja-ja...nagyon jó volt, főleg ahogy csapatta neki Winner
, kicsit felfordult a pocakom 
[ Szerkesztve ]
Aszontad bírod.
Nem eléggé![;]](/dl/s/v1.gif)
De felőlem jöhetsz saját kocsival is...
No majd máskor jobban vigyázok

Csak vicceltem
...azért bírom a rallyt, csak mértékkel.
Ha megmondjátok, hogy hol acél, akkor odapöfögök az Astrával....szép nyugdíjas tempóban ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezt a norbinak készítettem gyorsba egy accord átalakításával: 
Mert megérdemli.... khi a khirály? 
Láttam

kár hogy alapból nincsen ilyen smiley is...
Hol, milyen? Tapsikolós crxforumon?

zsír 

akár...
de ha lesz időm akkor finomítok rajta és feltetetem.
A ph-son én már finomítottam. Meg a hajlongón is.

azért ez a Solymár NSX Csaba se semmi arc.
Ha nem lenne ki kellene találni... 

hogyhogy?
Nem volt az igazi.
A PH-n a hajlongó az első verzió volt, a másodikat meg ami most van az a javított:

A tapsikolósat meg majdnemhogy fele méretűre csökkentettem, túl sok felesleges szín volt benne.
Meg még másik kettőt javatítottam
[ Szerkesztve ]

ez jó mert ha mégröbbet csinálsz a hajlongósból akkor akár egy meccsen hullámzó tömeget is összehozol 
Én csak gagyi paintben rajzolgattam gyorsan a Snoopy képregényére.
na én go aludni...
[ Szerkesztve ]

Én is térek lassan, jóéjt

jó8

mármint sólymira gondolsz?

én nem tudtam menni
beültünk asszonnyal meg haverokkal kocsmázni
de majd jövö7re megpróbálom ugy szervezni , hogy tudjak menni 
Power of dreams

én se voltam

most olvasom fórumot, mit csinált a norbi már megint?

igen.
egyébkent hosszu lenne itt ezt elmeselni... sajnalhatod hogy nem voltal...

időm van, dolgozom... 
ezért nem voltam többek közt

Áhh durva volt nem nyílvános fórumra való az eset 
Amik mellékesen történtek és megcsinálták az alaphangulatot vonulunk szépen kultúráltan és hozzánkcsapódott egy streetracer csapat:
Egy Toyota Celica TS ( 192 LE ) Egy Maserati sport ( 440 LE? ) Valami baszom BMW nem láttam mert Trebronék szúrták éppen és a halálba idegesítették 
Toyotásnak bevérzett a szeme ( VT powa
)
Maseratissal jót játszottunk persze esély nem sok volt de legalább láttam egy ízig vérig sportkocsit 
Nah ez a public rész többit személyesen 
priviben el küldöd? 
sose fogom megtudni tekintve hogy nem vagyok bp-i 
°°°°°°°°°°°°°°°°° "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil °°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Honda - The Power of Dreams °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Eat, Sleep, JDM °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Szevasztok.
Valakinek van valami tapasztalata az új Civickel kapcsolatban? Type-S-t néztem ki magamnak, ültem benne, belül (elöl) nagyon szép tágas. Motorikusan mi a helyzet? mennyire időtálló?
Honda 4 Life. The Power Of Dreams...

jah, telóban pont elfelejtettem mondani, hogy jó, hogy csapódtak más márkáktól is normális arcok, majd legközelebb is talán összefutunk velük

egy jóbaráto most vett egyet 5 ajtósban.
szép, jó, jó benne ülni.
szépen pörög a motor, a váltó tipikus honda, nagyon jó vele utazni, autózni.
225/45r17-es gumik vannak rajta, borzalom, nekem fáj hallani ahogy az autó a bp-i utakon helyenként zötykölődik
hatalmas csomagtér, hely bőven, a felhajtható ülések egy főnyeremény (két kuttyot szállít benne folyamatosan)
3+2 év gari

és ilyenkor nem vagyok én sem kint..
mondjuk tegnap amíg elmentem haverért + a kocsmába.. folyamatba betaláltak.. egyszer valami "iszonyat" tuning cordoba aztán meg egy B corsa..
Power of dreams

Power of dreams

Fagyálló-t milyet érdemes használni?

hűtőfolyadék vagy ablaktörlő?
normális boltban kaphatót szerintem mindkettőből

Hűtőfolyadék
Megyek kútra beméretem mert elvileg fagyállós van benne.

-40-ig jó a mérés, akkor simán zsír