Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atesz 666

    aktív tag

    válasz Stehe #15003 üzenetére

    "- Amikor megérkezett a gép (edigitaltól rendeltük), vizes volt a belseje (!!!). A csomagolása rendben volt, de vizes volt a dob. Az Edigital szerint azért vizes, mert a gyár kipróbálja a gépet, mielőtt kiadná. Nekem ez hatalmas bullshitnek tűnik, de nem tudtam rá mit mondani. Nem tudom elképzelni, hogy a gyár pl. Lengyelországban vizesen kipróbálja, majd fél világon keresztül szállítják, úgy, hogy vizes. Ez valóban igaz lehet, vagy pedig ránksóztak egy refurbished, vagy más által visszavitt gépet újként?"

    Üdv.

    -A kérdés első részére válaszolva.
    -Ez a nedves belső természetes és az eladó jól mondta,hogy a gyártó kipróbálja a gépet mielőtt kiadja.
    -Ez nálam az AEG-nél is így volt,de ott a használatiban le is van írva,hogy az természetes dolog,hogy nedves a dob vagy a gép belseje mivel a gyártó kiadás előtt teszteli a cuccot.

    -A kérdés második részéhez nem tudok hozzászólni, ilyen jelenséget még a volt 10 éves Whirlpool gépemnél sem tapasztaltam.

    Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.

Új hozzászólás Aktív témák