Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stehe

    aktív tag

    Sziasztok!

    Mosógép csereprogramban megérkezett az új mosógépünk, mely egy Whirlpool WTLS 66812 típusú gép. 3-4 mosás tapasztalatai alapján lenne néhány észrevételem, amiről érdekelne, hogy ez normális, vagy pedig problémás lehet:

    - Amikor megérkezett a gép (edigitaltól rendeltük), vizes volt a belseje (!!!). A csomagolása rendben volt, de vizes volt a dob. Az Edigital szerint azért vizes, mert a gyár kipróbálja a gépet, mielőtt kiadná. Nekem ez hatalmas bullshitnek tűnik, de nem tudtam rá mit mondani. Nem tudom elképzelni, hogy a gyár pl. Lengyelországban vizesen kipróbálja, majd fél világon keresztül szállítják, úgy, hogy vizes. Ez valóban igaz lehet, vagy pedig ránksóztak egy refurbished, vagy más által visszavitt gépet újként?

    - Mikor a program 0:01-nél jár, tehát egy perc van hátra, hallatszódik egy nagyobb kattanás, majd egy fura hang, olyan, mintha a dob fordulna kb. egyet. Ez rendben is lenne, de ezt kb. 20-25x eljátssza, mielőtt véglegesen lejárna a program. Ezt még egyik mosógépemnél sem tapasztaltam. Természetes jelenség, vagy valami bajt jelez?

    Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák