Könyörgöm ez nem Hi-fi ez Házimozi!!!
Ha a Hi-Fi szabványt vesszük alapul, akkor ez is több annál!
Amiről beszélesz az AudioFill 
Ha nem érdekelnek a törvények, akkor pedig ne dobálódz általánosságokkal.
Nagyon sok audiofill rajongót ismerek, ott nem a mért értékek a fontosak, hanem a hangzás, ebben igazad van
. Aki klasszikust hallgat annak más az igénye, mint annak aki normál akusztikus zenét. Közülük senki sem beszél hangról, karakterisztikát mérnek, a kábelek, a hangszedők, az d/a konverterek jelleggörbéit nézik, szigorúan vezetési irányba kötik be a kábeleket, stb. Sajnos nekem már nekem nincs ehhez fülem, öregszem 
Aki tisztán elektronikus zenét hallgat, az pedig nem tudja megmondani milyen az eredeti, ahogy a szerző/előadó is csak egy stúdió monitoron halgatta meg, amikor bólintott a vágásra.
A DVD-k komputeres hangját nem minősítém, mert tisztelet a néhány kivételnek, nem lehet jót mondani róluk, egyszerűen effektprocesszorok öncélú alkalmazása hallható (a filmek többségét 1 vagy két mikrofonnal veszik fel, az effektek a stúdióban készülnek el).
Házimozira szerintem max 200-300 Huf beruházás elég. Ha valaki a zenét nem a hangzásáért, hanem a tartalmáért hallgatja, akkor egy ilyen kategóriájú cucc erre is elég.
A további szerintem az audofill kategória, ott viszont csak sztereó van, árban egy nagyságrenddel feljebb (2-3 millió). Ahhoz viszont süketszoba stb. kell. De az már nem házimozi.
Mellesleg tudsz a bakeliten kívül valami rendes forrást? Mert én nem 
P.S.: Azért némi villamosságtan nem ártana 
Van élet a HIFI után is