amerikai és angol áruházaknál találtam vásárlói véleményeket. Ott húzták le többen, hangminőségre kritizálták, hogy minden új technológia benn van. de rosszabbul szól mint az 5 évvel ezelőtti. Többen megbánták az 5-7 éves készülék cseréjét. De ugyanezek voltak 508 esetén is, mert azzal is szemeztem. Aztán elment a kedvem. Pedig az 508 nagyon tetszett, és a 63000Ft áron a 308 is. Nagyon kellene vennem valamit, mert üres a polc, a Technics SA-GX930-amnak már csak a hűlt helye, és nem gondoltam, hogy ennyire zavarni fog a TV a saját hangszóróján. Főleg ha elcsípnék valami jazz, vagy klasszikus koncertet... Már majdnem kiszaladtam vasárnap a bolhára, hogy valami sztereó erősítőt hazaviszek, bármi is legyen az.
BBéci!
Szombaton feldobtam egy hirdetést, amit elírtak, Denon 2803-at kínálnak -és nem 2808-at, ahogy hirdetik- 60e Ft-ért. Ismered esetleg azt a készüléket?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!