Szerintem írta is, hogy az erősítőhöz adott bögreszett nem nyűgözte le... 
CoVboy Forever!

Szerintem írta is, hogy az erősítőhöz adott bögreszett nem nyűgözte le... 
CoVboy Forever!

Vissza is!
Lean fórumtárssal hamarosan erősítőt cserélünk, ő adja a onkyo 608asát, én pedig adom a H/K avr-255öset. Esetleg aki Debreceni vagy Debrecen környéki és majd neki is lesz kedve így cserélni 1-2hét vagy 1 hónapig az szóljon majd nekünk. 
Legalább meg ismerkedünk más erősítőkkel, és otthon saját rendszerünkön próbálhatjuk ki. 

így van. bár nem egy vakteszt lesz, (az is lehetne éppenséggel) de a semmitől jobb, én nagyon kiváncsi vok a 255-re...olvasva itt a sok negatív kritikát a 608-ra...
a fentebb emlegetett av vagy avx forumon is volt egy ilyen kezdeményezés, ott az egyik srác a CambridgeAudio 650R-ét ajánlotta fel, azt is kipróbálnám szívesen 
Dorian: azaz.
[ Szerkesztve ]
no cross no crown

Ez jó ötlet (AVfórumon is van hasonló) Kár, hogy nem lakunk közelebb 

Sajnos nem. Bár annyit tudok segíteni, ha bent járnak a szüleim Debrecenben haza viszik az erősítőt és Szolnokok elmegyek vele ha te is eltudsz jönni. Mivel nekem itt nincs bent autóm. De az kb Fél út és akkor majd később mehet a csere.
De először Leannel cserélek. 
Bár most nézem milyen erősítőd van. Veled akkor tudok cserélni ha tudsz adni analóg kábelt, mert most nekem nincs. HDMI-n megy a dunéből a hang az erősítőbe egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
(#23006) fatallerror válasza lean (#23003) üzenetére

én is szívesen kölcsön adom az i edition denon 2311-em, ritka darab
ennél magasabb kategóriáért persze 
[ Szerkesztve ]

Amint meglesznek a hangfalaknál is a kellően gyors csatlakoztatások, cserélgetős tesztelős dolgokban benne tudok lenni én is. (NAD T747, Dyno hangfalak)
Tuib
[ Szerkesztve ]
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''

Netdepo:
Ideiglenesen, sajnos semmit nem tud behozni az importőr, addig nem érdemes árulni. Február vége felé ismét lesznek készülékek.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Helló Mindenkinek!
Én a múlthéten hallgattam őket meg.A H/K mellett döntöttem ,nem rosszul!
Az Onkyo 608 az utolsó helyen végzett, a Denon 1911 nagyon szépen muzsikált 1400 eurós hangfalpár volt rákötve.
H/K 255 meg mindenben jól szerepelt,szerepel. 
Itt a Denon1911 és Onkyo 608 egy árban van 400 eur.
[ Szerkesztve ]

Akkor a 645-ös , hogy szerepelt volna 
HARMAN KARDON AVR 760 - PIONEER BDP-51FD - DUNE SMART D1 - DUNE SMART BE - POLKAUDIO RTI A7 - POLKAUDIO RTI A1 - POLKAUDIO CSI A4 - YAMAHA YST-SW315 - GOTHAM 2*2.5mm - QED PERFORMANCE AUDIO 2

Neked meg meg van a project a "bálteremre".
(#23012) Sanci38 válasza fatallerror (#23006) üzenetére

Én is szivesen kölcsönözném,de az én erősitőm még HDMI előtti tipus
(Yamaha 1300RDS),szerintem nem egy muzsikus lélek,de ha valakit érdekel,benne vagyok.
[ Szerkesztve ]
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Írod, hogy: "(Yamaha 1300RDS),szerintem nem egy muzsikus lélek...." 
Valóban, egy belépő szintű sztereo erősítő szebb zenei hangot produkál... De mégis azt tudom mondani (saját tapasztalatból) hogy az 1300, 1400, 1500 típusok lényegesen szebb zenei élményt nyújtanak, mint az Onkyo 5xx és 6xx -as modellek! Számomra is kellemes meglepetés volt a hangja. Főleg, ha szem előtt tartjuk: házimozi erősítők!
Sajnos, a későbbi modelleknél ( olvastam több helyen is) megkezdődött a takarékosság Yamaháéknál is... Állítólag az 1800 -as típus számtól, és feljebb, már jóval silányabb minőségű a hangjuk. (sajnos, nem csak zenei téren).
Üdv: nebulo

Lesz annál jobb.Most ez nekem Pc -hez van Németben.
(#23015) xtremetuning válasza nebulo5 (#23013) üzenetére

Így van. Néha a régi a jobb... 
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
(#23016) python1 válasza xtremetuning (#23015) üzenetére

Olvastam ,hogy mennyire szerencsés vagy az asszonnyal.
Nekem is hasonló,az érdeklődési köre.
Hál Istennek!
Ja és még jól is néz ki ,meg fiatalabb nálam 12 évvel. 
Ja nekem a régi rosszabb volt!Asszony téren. 
[ Szerkesztve ]

Azt szeretném kérdezni, hogy a subot szerintetek hova helyezzem? Ha a sarokba rakom, akkor nyilván hangosabbnak hallom, de ugye van a booming effekt is. Ha nem a sarokba rakom, hanem a szembe levő falhoz, akkor halkabb, ezért fel kell csavarnom kicsit a hangerejét. Kérdés: mivel egy lakóparkban lakok, ezért a szomszédok nem kedvelik, ha hangos. Mikor hallják ők hangosabbnak, ha kisebb hangerővel a sarokban dübörög, vagy ha nagyobb hangerővel nem a sarokban? (én ugyanúgy hallom mind2 pozícióban mondjuk) Köszi
(#23018) python1 válasza bittehilfmir (#23017) üzenetére

Akkor ők is úgy fogják hallani.Sarokba szerintem sem jó rakni,nem is ajánlott.
Próbáld meg a szembelévő falnál.Neked kell,hogy jól szóljon.Minden szobának más-más az akusztikája.Próbálgasd több helyen is.
(#23019) xtremetuning válasza bittehilfmir (#23017) üzenetére

Sarokba semmiképpen se.
Frekvenciát hol vágod ?
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
(#23020) fatallerror válasza xtremetuning (#23019) üzenetére

az egyik front és a tv közé a legjobb igaz? esetleg még oldalt a nézőtávolság felénél

Monoblokkokat mikor szokták használni? Ha már annyira High End a rendszer, hogy minden egyes hangfalhoz külön erősítő kell, ha már egy sztereo, vagy netán egy több csatornás végfok már kevés lenne?
(#23022) xtremetuning válasza fatallerror (#23020) üzenetére

Milyen tv ??? 
Egyébként igen, sokan oda teszik.

Na úgynézki meg vannak a hátsók is a Dali concept szettembe.
Concept 1esek újak 34900 ftért

Már csak egy centert kéne találnom olcsón 
(#23024) xtremetuning válasza ricsik (#23021) üzenetére

A monoblokk csak egyfajta elterjedt megoldás a sztereó hallgatásra.
Előnye, hogy egymástól el van szeparálva (csatolva) a két csatorna.Többek közt külön tápokat tudnak így használni ugye dobozonként, ezért egyenletesebb lehet a teljesítményleadás is.
Hátránya (számomra) : több helyet foglal, és 1 tápkábel helyett 2 kell. 
Gyártás oldalról még nehéz feladat mindkettőt ugyanolyanra legyártani, elkészíteni.
Válogatott alkatrészek stb...
Nekem mindkét nuforcehoz saját mérési jegyzőkönyvet csatoltak. 
[ Szerkesztve ]

Láttam olyan házimozi rendszert, ahol 100 kilós mark levinson monoblokkból volt 7 darab egymás mellé rakva. Paks mellett lakott az ember...
(és nem szeretném kifizetni a villanyszámláját).
Mindenki másképp látja ezt a high-end mizériát.
Van cég aki gyárt monoblokkot és egy ugyanazon házba integrált sztereó erősítőt is.
Mindenki eldöntheti melyiket preferálja. Jelen esetemben a nuforce külön választja őket. És mivel nekem nagyon tetszik a hangjuk, el kell fogadom ezt.
[ Szerkesztve ]
(#23026) ricsik válasza xtremetuning (#23025) üzenetére

Köszönöm a kimerítő választ. 
(#23027) sirfer válasza xtremetuning (#23025) üzenetére

Zenehallgatáshoz milyen forrást használsz?
(#23028) xtremetuning válasza ricsik (#23026) üzenetére

Nincs mit. Igaz oldalakat tudnék ezekről írni, de megpróbálom összesűríteni 1-2 gyenge mondatban. Az újságírás BBéci pályája.
(#23029) xtremetuning válasza sirfer (#23027) üzenetére

Mark Levinson 390S.
És imádom a hangját.... 
[ Szerkesztve ]

Arra kíváncsi lennék, hogy egy NuForce IA-7 V3 sztereo erősítő mit tudhat egy HK, vagy Onkyo, stb.. hasonló áru gépéhez képest.
[ Szerkesztve ]
(#23031) xtremetuning válasza ricsik (#23030) üzenetére

Nem nyilatkozhatok. Elfogult lennék... 
Az, ami nekem van, 70 kilós Krelleket és Levinsonokat utasított maga mögé. És ezt azok a tulajok is mesélték, akik ilyenre cserélték a nagy vasakat. Hihetetlen, mi jön ki ezekből a 'kis' dobozokból. És nagyon zenei a hangjuk. De befejezem, mert azt fogják hinni sztárolom a cuccom.
(#23032) sirfer válasza xtremetuning (#23029) üzenetére

Szép darab 
(#23033) fatallerror válasza xtremetuning (#23029) üzenetére

csak 6700 dollár, de csöves
(#23034) sirfer válasza xtremetuning (#23031) üzenetére

Látod milyen társaság van itt? 
Emlékszel még az elején bizalmatlan voltál.... 
Mostmár ismerjük minden cuccod és senki sem problémázik.
"Veled örülünk"

(#23035) xtremetuning válasza fatallerror (#23033) üzenetére

Tavaly 11000 euróért ment el egy a németeknél. Most boldog vagy kistáska ??? 

Jó a társaság, de kár volt belekezdenem a hifi témába. Legrosszabb kombó vagyok, maximalista és csóró 
(#23037) xtremetuning válasza sirfer (#23034) üzenetére

A társaság nagyon jó. Ezért is nyílok szép lassan.
És nagyon nem ismersz mindent... 
[ Szerkesztve ]

Nálam sincs megállás... 
8 éve még Genius szettem volt, azzal is boldog voltam.
Most szét tudnám szedni a házunkat a cuccal. 
(#23039) fatallerror válasza xtremetuning (#23035) üzenetére

annyit még akkor is megfontoltan költenék hifis cuccra ha évi 100 milliót keresnék :]
lehet h 30 évvel idősebbek vagytok nálam de ne táskázz, nem tetszik :Đ
(#23040) sirfer válasza xtremetuning (#23037) üzenetére

De rajta vagyunk a témán 
fatallerror 7 éves vagy? 
[ Szerkesztve ]
(#23041) xtremetuning válasza sirfer (#23040) üzenetére

Vagy 4 ?
(#23042) xtremetuning válasza sirfer (#23038) üzenetére

11 éve Wharfedale. Te nyertél... 
(#23043) fatallerror válasza sirfer (#23040) üzenetére

nem, de lehetnék 7 éves :Đ
én a 21 ill áprilisban 22 évemhez számoltam 30at, azt hittem h 50esek vagytok :ĐĐ
de nem panaszkodom mert 23 éves koromig szerintem összehozok egy több mint egy milliós belépő rendszert még minimálbérrel is kijön, más meg örül h túlél, nincs jogom panaszkodni szerintem de attól még irigy lehetek 
(#23044) xtremetuning válasza fatallerror (#23043) üzenetére

Legyen úgy. Én szurkolok. Te csak dolgozz. 
(#23045) ricsik válasza xtremetuning (#23042) üzenetére

Én nyertem, fél éve még Altec Lansing PC-s 2.1 

Ez mindent überel 
(#23047) xtremetuning válasza ricsik (#23045) üzenetére

B+.... 
(#23048) ricsik válasza fatallerror (#23043) üzenetére

Addig halmozd a kütyüket, míg nem egyedül laksz és nincs egy tonna hiteled, utána lőttek, ha nincs jó melód. Amíg apámmal laktam volt habzsi dőzsi, azóta save costing van 
(#23049) fatallerror válasza xtremetuning (#23044) üzenetére

csak találjak melót ami legalább 100e nettót fizet és akkor pár hónap múlva kezdődhet az építkezés 
örülnék azért ha millió alatt megúsznám a dolgot, a fülem dönt sajnos az összegről