Hirdetés

Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz marcus.fenix #45624 üzenetére

    Hát, a 'diétám' érdekes történet, lévén volt ősszel egy komolyabb kihagyás. De ha ezt is beleszámolom, akkor tavaly májusban indítottam, és mostanáig. Nyáron jól haladtam, akkor a guggolás úgy 60-ról 70-re emelkedett, ami nem sok, de előtte a 60 az volt. Ennek elején voltam 95kg körül. Ősszel volt egy vírusos betegségem, majd minden szarság, karácsony, stb. és februártól folytattam, szintén kb. 70kg guggolástól, és nem tudom hány kilótól. Most guggolok mondjuk 85kg-mal és vagyok 80kg.
    Csak arra akartam kilyukadni, hogy végeredményben 15kg-mal kevesebb lettem, és guggolásban meg erősebb. Más gyakorlatokban kb. stagnál, de nem igazán éreztem magam gyengébbnek. Mondhatjuk, hogy ez így végül is majdnem 1kg / hó, de ebben azért több minden közre játszott, és amikor rendesen csináltam, akkor 1-2 heti 1kg megvolt. Szóval szerintem nem feltétlenül törvényszerű a gyengülés.

    Végéhez: valamit valamiért. Ha 130ról lemész 100kg-ra, és 120 helyett nyomsz fekve 110-zel, szerintem megérte, lévén sokkal jobban nézel ki, és ha ezután visszaállsz egy közepes mennyiségű ch-ra, jön majd erő is. Méretekben biztos kisebb leszel, na de eddig ott zsír is volt, így nehezebb az 'izomból fogyást' megállapítani. És mint mondtam is, nem villámdiétára gondolok, hanem mondjuk kéthetente 1kg, ez szerintem teljesen tartható.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Aktív témák