Hirdetés

Aktív témák

  • marcus.fenix

    aktív tag

    válasz Woodslave #45628 üzenetére

    Áh, ne olvass... :N annyi egymást ütő infó kering a neten ezzel kapcsolatban, hogy csak össze fogsz zavarodni, ahogy én is. Százezer ember százezer publikációja és e-bookja után még annyira se tudom hogy mit csináljak mint előtte.

    Szeretek bukásig nyomni minden sort. Ezért most emellé fogom belőni a kaját és pihenést, hogy meginduljon a fejlődés. Lehet hogy egy heti egyszeri "hardgainer" edzéssel többre mennék, de szeretek edzeni, ezért ezek a ritkán edző metódusok nem érdekelnek. Minimum 3 edzés az fix legyen egy héten és pont.

    T-Nationon van egypár ember aki nem tudja mit beszél. Én csináltam Waterbury féle edzéseket. Ha nem voltál még túledzve, akkor próbáld ki.

    Heti háromszor guggolás, húzódzkodás, elemelés, fekvenyomás, mellről nyomás és hasonló fincsi összetett gyakorlatok, a maxod minimum 80%-ával, és 10*3,4,5 ismétléssel. Másfél-két órás teljes test edzések, és a használt súly minden héten emelendő 2,5-5%-al. Egy hónap és belebuksz. Csúnyán.

    Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Aktív témák