Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Llew

    senior tag

    válasz belaazallat #40225 üzenetére

    Kipróbáltam,de így sem megy, bár nem értek pár dolgot és lehet ezért elszúrtam valahol:
    1. Az ismeretlen eszköz, az nálam nem ismeretlen, mert vagy egy illesztő program nélküli hangeszköz a UAA buson, vagy a már installált hangkártyának jelzi. Csak éppen hang nincs.

    2. Odáig rendben van, hogy hangkártya driver le, installálalatlan hangkártya letiltva, UAA letiltva, leinstallálva. Viszont amíg valamilyen UAA-t nem installálok, addig nem rakhatok fel audio drivert, viszont egyik UAA driver sem jó.

    2.a. Van az általam korábban linkelt elsőmegoldás:
    "1. launch device manager by pressing WINDOWS LOGO together with PAUSE button on your keyboard
    2. go to HARDWARE tab and click on DEVICE MANAGER button
    3. expand system devices
    4. right click on microsoft uaa bus driver for high definition audio and uninstall it
    5. download your official audio driver. for realtek audio driver, the latest driver already includes microsoft bus driver. you can download latest realtek audio driver from :
    www.drivercabinet.com
    6. run the official audio driver and restart your computer"
    Ami szerintem nem nagyon tér el az általad javasolttól, viszont hiába mondja, hogy a legfrissebb realtekben már benne van az UAA. Az nem jó, mert az SP2-es. SP3-as nincs.

    2.b. Amit te írtál abban meg nem mondja honnan installáljam. Így kombinációs megoldásként, a korábbi próbálkozáshoz képest most működő SP3-hoz igazított drivert használtam, majd azután jött a legfrissebb audio driver, de így sem jó.

    Teljesen felbasztam magam, hogy lassan három napja nem tudom megoldani. Szerintem már minden létező verziót kipróbáltam, de egyik sem oké. Mit lehet még kezdeni vele, mert ez nem normális, hogy nem lehet megoldani.
    Marhára nincs kedvem újra telepíteni a gépet SP2-ről és úgy ráfrissíteni az SP3-at, mert bár előzőleg így ment és akkor nem volt gond, de most már nem vagyok meggyőződve, hogy ismét működne.
    Segítsen Obi-Wan Kenobi! Ön az utolsó reményem.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

Új hozzászólás Aktív témák