Ő jó lesz!? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
P00By
(PH! nagyúr)
Tökéletes
, szép erős gyerek

_ak_
(PH! addikt)
Ahogy mondod, de 0-3as portig lehet a natív módot kapcsolni..
Let's begin, de gozaimasu!

emre33
(PH! addikt)
Ő és mi is a külöbség natív módba azon kivül hogy telepítéskor nem kell driver?
Elegem van ebből az alaplapból! Játszás közben elkezdett búgni a hang recsegni ropogni (PCI kártya), kiszedtem, bekapcsoltam az integráltat, windows nem találja, Realtek HD Audio Drivert uninstallaltam, reset, semmi, bios reset, semmi... Azalia codec auto-n van, a windows mégsem talált semmi hangkártyát, ujra felraktam a drivert , semmi.. ELEGEM VAN! 
[ Szerkesztve ]
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

Exakt
(fanatikus tag)
háát, en is szivok vele vdrop miatt, adok neki +0,7v akkor érem csak el a 2,24 v a ramoknál...
már gariztattam ez es mas miatt is, de ugyanezz lett...
5-7-7-24 en atomstabil. de a gyari idozitesekkel (5-5-5-15) lehetetlenseg elerni a stabilitast..
gariztatom a ramokat hátha megeszik...
es ha akkor sem akkor azonnal asus...
nekem 5-5-5-16 4giga supertalent de ki is van irva, adok néki 0,1V-t akkor lesz hangom? El nem tudod képzelni milyen ideges vagyok... 
MCH-nak adtam 0,75-öt de hang még mindig nincs, most mit csináljak?

[ Szerkesztve ]
Az nem vdrop...az csak procinál van...
Ha nem viszi annyi fesszel akkor rossz a beállításod...
Semmi...
MCH-nak mi köze a hanghoz? Nem legyünk már amatőrök...

Exakt
(fanatikus tag)
nekem is benne van az infomban, neked milyen ramjaid vannak 800? nekem auton ad neki 2V
.
en nem bosszankodok, kari elott raktam ossze a gpet par nappal, a decembert kibirta, utana sorban, vinyo behalt, gari azt kivetelesen nem neten vetem, utana alaplap megszunt stabilan mukodni, gari, es most jonnek a ramok ami allitolag 2 het, februar vegefele csak lesz belole ujbol valami
Még véletlenül se segíts.
800...
Mit és hogyan segítsek? 25 gépet installáltam...egyiknél sem volt ilyen problémám mint nektek...meg se lepődnék ha ezek a szívások a neten elterjedt sok xar XP installok hibája lenne...
Továbbá nincs hangom, recseg a hangom...nagyon pontos hibaleírások...
Eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz? Milyen hangkari hangja recseget? Előtte már volt az alaplapi installálva? Milyen OS?

Exakt
(fanatikus tag)
alaplap automatikussan bealitotta az 5,7,7,24-et a gyari: 5,5,5,15 helyett, szerettem volna ha a gyárin megy, de vegig zongoraztam az osszes lehetoseget de sehogy nem akkart stabil lenni..feladom..!
Írd meg inkább mit állítottál be hozzá a biosba!!!
Előtte már volt installálva az alaplapi, Terratec DMX 6Fire volt bennt, játszottam vele 1 hetet gond nélkül, ma elkezdett tompán szólni, felismerhetetlenül tompán. Semmi szar XP telepités nemvolt, friss, eredeti XPSP2 Home. Intel INF+Realtek HD Audi+Realtek LAN drivere. ennyi. (játékok ati driver daemon tools msnmessenger). Ez minden ami format óta felkerült, meg 1 winamp. Eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz épp ez a nagy baj. És telepitve sincs semmilyen hangkártya. ennyire azért nemvagyok amatőr. 
[ Szerkesztve ]
Hangnál mi az alapértelmezett hangkari?
Mostmár mivel kiszedtem a Terratec-et, Realtek- auto-ra állitva biosban, mivel nincs enabled. Előtte Terratec volt alapértelmezett, Realtek Tiltva volt.
Be is állítottad? Hangfal teszt megy?
Mármint hogy? Windows szerint semmi hangkártya nincs a gépben. Minden ami hang, nem elérhető, kivan szürkitve.
Mikor ment, minden jól ment.
Én is telepítettem már pár gépet és ilyen velem sem történt... Win reinstall megoldhatja a problémát? felvan rakva 1 apple leopard ezzel a hangkarival beállitva, az jo lesz tesztnek, ha megy a hang WIN hiba, ha nem hardver, addig süssetek ki valamit 1 pillanat!
[ Szerkesztve ]

Exakt
(fanatikus tag)
persze, tudom hogy igy kellene, de itt "Nincs lejátszó eszköz" annyra nem vok amatőr.
viszont apple szépen szól, ugyhogy talán nem hardver hiba
követem az utasitásokat! 

tlac
(PH! nagyúr)
a szokásos link tőlem...
hihetetlen, hogy mit összeszenvedtek a hanggal
lehet ezt is be kellene rakni 1. hozzászólásba

Muréna
(őstag)
gondolkoztál rajta, hogy a DRAM Timing Selectable-t manual-ra rakd?
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
Miért nincs manuál beállítva az időzítés? Turbo nem kéne!
Mennyi feszt kap most így a ram?
tlac, intézed akkor az 1es hsz bővítését...??

Exakt
(fanatikus tag)
a nelkul nem tudnam az idoziteseket piszkalni, de itt a gyari idozitesek stabil mukodese a cel.... ez csak egy pillanat kep hogy jelenleg igy stabil ezekkel az idozitesekkel. a gyari 5,5,5,15-ot kéne kihozni belole stabilan infok az adatoknal.
Gorneck23: igy a ramok: 2,05 kapnak, azert nem manualba vannak mert instabil ha innen elmozdulok lefele, es annak hogy manualba megadom ugyanezeket az idoziteseket nem lattam ertelmet.... ahogy novelem a feszt annal instabilabb a cucc, foleg 5,5,5,15ön.
a turbot mindjart kilovom, de az volt standardon is de nem valtoztatot semmin...
gari nem?
[ Szerkesztve ]
Vhogy így képzelem...kb 1066-on és proci alapon.
Robust Graphics Booster----------auto
CPU Clock Ratio------------------8
CPU Host Clock Control-----------enabled
CPU Host Frequency--------------333
PCIe Frequency------------------100
CIA 2----------------------------disabled
System Memory Multiplier---------3 vagy 3.2
Performance Enhance-------------standard
Dram Timing Selectable-----------manual
Cas Latency Time----------------5
Dram Ras to Cas------------------5
Ras Precharge--------------------5
Precharge Delay------------------15
Act to Act Delay------------------auto
Rank Write to Read Delay----------auto
Write to Precharge Delay----------auto
Refresh to Act Delay---------------auto
Read to Precharge-----------------auto
trd-------------------------------auto
trd Phase Adjustment-------------auto
System Voltage Control------------manual
DDR2 Overvoltage Control---------- 2,1-2,2V kéne hogy legyen win alatt és stabil lesz.
PCIe Overvoltage Control-----------normal
FSB Overvoltage Control------------normal
GMCH Overvoltage Control----------+0,1
V Core-----------------------------normal
[ Szerkesztve ]

Exakt
(fanatikus tag)
aha aha thx csinalok ezekkel egy probat hátha
Bios mellik van a lapon?
A hangkártyának miért kell ATI HDMI Audio Device? Mire jó ez?
VGA-nak kell mivel van rajta egy ilyen...
Ha az az alapértelmezett, akkor nem szól...
[ Szerkesztve ]

tlac
(PH! nagyúr)
intézd, de szép munka legyen 
Ki van csukva...
1et elég volt kreálni...ezt most passzolom másnak...
[ Szerkesztve ]

Exakt
(fanatikus tag)
F6 volt fent gyariba tegnap feltettem f12...belotem biost az irtak alapjan...
adtam a ramnak +0,5v-ot majd felalt win, es azonnal behalt... fekete kepernyo es sehol semmi... reset manualba
visszavettem +0,4-re ami 2,03-2,04 jelent win alatt es rakuldtem egy orthos blend tesztet...
jelentem még megy 
Azt nem értem hogy a HD Audio Bus drivere, játék közben hogy a fészkes fenébe törlődhetett le? Most azt ujraraktam látja a hangkarit csak sárga felkiáltójeles, se frissiteni a drivert, se letörölni nemlehet, majd csökkentett módban kiirtom a mocskot...
Az elég érdekes...2,1 környéki fesztől elkezd hibázni a ramod? Nem melegszik az túl? Vmi nem kerek ott...
Ezt pofázom egy ideje...csök mód, drivercleaner és reinstall...
Nemkéne ennyire rokonszenvesnek lenni
, lehet hogy rossz topikban jársz...
Tudom hogy ezt írtad, csak mire lejön 5k-val a driver.................. 

Muréna
(őstag)
2-es ftpről szedd...

Exakt
(fanatikus tag)
áhh, a homersekletekre nagyon figyelek, de most leszedtem a haz oldalat megtapintottam es joindulattal mondanam melegnek ha rajta tartom a bordan az ujjamat...
szerintem se kerek, visszakuldom a rákba holnap... az egyik ram lehet a ketto kozul...
mar csak szepen meg kell fogalmaznom a gondomat nekik, hogy ne nagyon akkarjak hetekig tesztelgetni 

_ak_
(PH! addikt)
? tehát ha több feszt adsz, akkor halál?! ez a wtf. próbáltad 1db rammal? ugyan ez a szitu?
Btw az a-data-im mennek 2.22Von 5-5-5-18 (alap), a házban van egy analóg hőmérő (olyan lapos fém cucc :
) és aszerint 50-60 fokosak a ramok, de gyakorlatilag nem bírom a bordántartani 2mpig az ujjam... supertalen, meg mintha úgy rémlene, h egy felsőbb kategóriábol van, szal, sztem kezdj el tesztelgetni, h melyik a szar.. ^^
[ Szerkesztve ]

Muréna
(őstag)
melyik slotba vannak?
csökkentett modban sem engedi uninstallalni a drivert, a drivercleaner után ottmarad. Mondván a rendszer inditásához szükséges ez a hardver. Telepités közben: "Eszközmeghajtó telepítése sikertelen: Errorcode -0001" Na erre mit mondjak? Sz*r Realtek? 
Hogy fogom én ezt megcsinálni? 
[ Szerkesztve ]

Exakt
(fanatikus tag)
probaltam egy rammal a deszka gariztatasa elott, ott feketen feheren kijott hogy az egyik jo a masik rossz.... de miutan megkultek az uj lapot nem vettem mervadonak mondvan hogy rossz a deszka. (mem slotokkal volt a baj)
Muréna: sárga sárga
ami még rohadtul X-atkák nálam az az hogy a gyengebb idozitesekkel ugyanugy ment stabilan tobb fesszel...
f@x ki van
[ Szerkesztve ]
Reinstall winfos... 

tlac
(PH! nagyúr)
or install linux 
[ Szerkesztve ]

_ak_
(PH! addikt)
jahh sry, tehát tudsz róla, h az egyik ramod szar..
támogatom a 1hszbe való hang beállítás leírását, én már lemegyek hídba, amikor azzal jönnek, h mekkora szar ez a lap/vista nem megy csak stereoba...
HDMI-m "sajnos" nincsen, a microsoft bus driverét is elég 1szer feltenni, legalábbis én feltetem a gyári drivert (ammi tartallamazza bus drivert), majd csak azt frissítgettem a realtek oldaláról leszedett driverrel..(ehhez meg ugye le kell szedni a a fentlévőt)