Mit jelent,hogy nem megy?
Vissza kellett raknom az F8-at,mert nem indult el se reggel a gépem,se este.
Most,hogy írod,lehet,azért,mert én mindig altatom vista-ból.
Bekapcs után elindult,leállt,elindult,leállt....
Áramtalanítás után visszaállt a proci órajele alapra,és akkor ment.
Szóval valami nem stimmel ezzel az F11-el.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
XaraX
(PH! addikt)
Talán a képek segítenek... Sajna angol leírás nincs...

LEON-T
(fanatikus tag)
DEtoo ez volt nekem is.

tlac
(PH! nagyúr)
ugyanezt
Gorneck23:
nem beállítási probléma

XaraX
(PH! addikt)
F8-al mindenféle állítgatás nélkül tökéletes,energiagazdálkodás kiegyensúlyozóttra van állítva.
F11-el meg szarakodott.
+ nem szabályozta a cpu hűtőt,ha auto-n hagytam.Voltage esetén viszont az legalább ment.
Mindegy,marad az F8,azt hiszem.

bim
(PH! kedvence)
quad proci alá mindenképpen intel csipszet kell.
ha 2 vga-t akarsz sorba kötni akkor vegyél X38-as lapot és tegyél bele 2x3870-et CF.-be kötve .
szerk:ugy nézem mindenki visszaszivárog az F8-ra. 
[ Szerkesztve ]
Értem...

JagelloZ
(tag)
Csak az eSATA-t nem találom rajtuk.
http://www.valcoldesign.hu
Az csak egy panel....
Hi
#11986-ra? 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
8ért milyen ramot veszel?

XaraX
(PH! addikt)
Szerintem:
[link]
Használtan...
Ebből a Geil Value még használható is...
Kingmax, asszem, mert? (írtam, hogy áfa nélkül
)
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
P35-DS3 lapok közül csak a rev2.1esek támogatják az E8*** procikat, vagy a rev1.0-ások is?
A giga honlapján a rev 1 és 2-höz még semmi sincs írva!
Üdv
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Jójaz...
MZsoltee: Mindegyik...
Akkor szerinted milyen az összeállítás ebben a formában? Látom ,neked is hasonló a cucc
(Még a Chieftec torony is majdnem stimmel
)
Én ezt venném...DS3+6550+2*1gb Kingmax 1066

bim
(PH! kedvence)
az az aláirásában elirás .a csűrt irta le angolul ahol a gépe van...

![;]](/dl/s/v1.gif)

little1hu
(újonc)
Köszi valóban ez volt a gond. Az SATA20-ba volt dugva a GSATA20 helyett.

ShadowK
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Van egy GA-P35C-DS3R lapom es nekem ugy tunik hogy nagyon melegszik, valami baj lehet a hutoborda es a NB erintkezesevel? le lehet ezt szedni es ujra pasztazni es visszatenni? vagy valami mas 5let?
Azt újra is pasztázhatod csak nincs értelme, mivel ez az SB hőfok...vagyis annak a környéke...SB thermalpad-os...vagyis teljesen jó ahogy van...
Hát ha a hűtőborda a forró akkor jól érintkezik, ezen paszta nem segít.
Ha valami szoftver ír ki magas hőfokot lehet az hibázik, nézd meg everesttel (legújabbal).
Ha pl. a lap háta sokkal forróbb mint a borda alsó része akkor pasztázz.
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
MIlyen VGA-d van? Lehet attól.
"Csak úgy mondom"

Kristof86
(tag)
SOS!!
Szeretnék venni egy ilyen remek P35c-ds3 alaplapot, de nem tudom , hogy jó lesz-e a Patriot 2*1gb ddr2 6400 memóriám hozzá. Sajnos a Gygabite honlapján nincs egy darab Patriot memória támogatás, akkor ez azt jelenti, hogy nem fog működni a memória az alaplappal???
Lécci valahol csak írnia kéne , hogy kompatibilis-e az alaplappal e vagy sem. Itt van a model honlapja [link]
Köszi
DS3R-t vegyél...
Amúgy jó lesz...minden ramot nem tesztelnek végig...

ShadowK
(kvázi-tag)
Azt hittem ez a North Bridge hofoka, mivel az melegszik a legjobban.
Igazabol azert paraztam ennyire mert ahogy piszkaltam a gepet es hozzaertem kicsit a NB bordahoz nagyon labilisnak tunt felek nehogy rosszul erintkezzen vagy elmozduljon vagy ilyesmi.
Forro mind a NB mind a SB bordaja, 8800GT-m van, nem referencia hutove, igy nez ki:
[KEP]
Ha ez SB homerseklet akkor gondolom ez a huto azt meg jol megfujja meleg levegovel es attol ilyen meleg.
Szoval ez a hofok rendben van? masoknal kevesebbet lattam, de lehet majd problemam belole hogy kicsit meleg?
Nekem csak 44. Sztem jó az...ha zavar kell rá rakni egy 4es ventit...

Pancsermeste
(senior tag)
Szia!
Mesélj nekem erről a DS3R-ről (non "C") kicsikét. Mennyivel gyengébb, mint a DS4? -elsősorban nem szolgáltatásokban, hanem tuning/stabilitás terén értem. Igazából még a Raid se nem érdekel. C2Q hogy megyen benne?
Lehet, hogy én is beiratkozom a Giga P35-ös klubba. 
-= Pancsermeste® =-
(#12032) Aggregátor válasza Pancsermeste (#12031) üzenetére
DS3P-től felfele finomabban adagolhatóak a feszültségek.
Ha nem akarod nagyon megkínozni a procit (
), akkor a DS3R is jó.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)
Eddigi tapasztalatok alapján nehéz bármit is mondani...nem pont a legjobb lap Quad alá. Persze ez változhat az új procikkal...szal ha Quad akkor igen is zsebbe kell nyúlnia az embernek...DS3P, DS4, DQ6...
E8400-hoz pl ideális választás az olyan lap, mint pl az enyém vagy épp amit írtam neked. Kis szorzós Penryn no arról meg aztán még annyit se tudni...
Ha gondolod Slett27-nek írj pü-t. Neki DS3-ba megy Quad és tolja néki rendesen...
[ Szerkesztve ]
(#12034) Pancsermeste válasza Aggregátor (#12032) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)
Igazából DS3P-re fájna a fogam, de még nem találtam eladót, az újra meg még várom az árajánlatot. DS4 lenne 32K-ért... lehet, ezt veszem... bár a DS3R meg csak 23K. vacicillálok még... ezért minden infót/tapasztalatot szívesen veszek...
Addig is neki ülök olvasgatni... 
-= Pancsermeste® =-

Osynho
(őstag)
Hy.
Az miért van, hogy 8x333-nál, 1,3125 Bios fesznél 1 óra orthos stabil a gép, de hetente egyszer-kétszer indításkor kinlódik egy sort és visszadobja az fsb-t 200-ra? Aztán beállítom 333-ra és megy tovább. F5-ös biosom van. Tegyek föl pl F8at? Vagy cmos clear segítene?
(#12036) Aggregátor válasza Pancsermeste (#12034) üzenetére
Nézd meg a PH-s bazárokat, valamelyikben láttam DS3P-t ~26k-ért. (De lehet rosszul emlékszem
)
Ha tényleg annyi, akkor +3k-t megér.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Pancsermeste
(senior tag)
Köszi az infót!
Egyelőre E6750 menne benne + egy pár a "memoriák új, koronázatlan királyából"

-= Pancsermeste® =-
(#12038) Pancsermeste válasza Aggregátor (#12036) üzenetére

Pancsermeste
(senior tag)
Köszi... bár postát nem szeretem, így helyben szeretnék venni. 
-= Pancsermeste® =-
Biosba mi van beállítva?
hali,
hallottátok a 2gigás 2000 mhz-es ddr3as kingmaxot???

Az emailt veszem észre leghamarabb! :D

thx

itt a tied és az enyém
jmicron, és a legutolsó everest
nincs esetleg valakinek egy önnálló 250-es samsungja? ha van és mérne nekem egy everest tesztet, azért nagyon hálás lennék...
ja, hogy közben született majd félezer hsz...
[ Szerkesztve ]
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

Osynho
(őstag)
8x333, pci-e 100Mhz, memo 2,4en (800mhz), performance: standard, többi alapon.
Hmm...Everest szerint mennyit kap a ram? 1.9 azé legyen. Procinak is adhatsz...vmellik megoldja a gondod...

hmmm...
a Buffered Read-ben mintha nme is lenne raid-ban a két winchester, és még 2 tesztben is minimális csak az előnye...
vajon ennyire gyenge lenne jmicron az ich9-hez képest, vagy valami driverhiba van...?
[ Szerkesztve ]
--------- THE TRUTH IS OUT THERE --------- --------- I WANT TO BELIEVE -------- --------------->> 1968-2008 McLaren - 40 Years of Grand Prix Wins <<--------------- ------------------------------->> 1999-2011 R.I.P. ROXY 96.4 <<-----------------------------------

Osynho
(őstag)
Jah,de egyébként stabil az orthos, azért nem értem miért hisztizik. Ha 1órát bírja a tesztet, akkor azért elvárnám, hogy a windows-ig eljusson...
Meg olyat is csinál néha, hogy 1900on járatja a Hyper TX2-őt, pedig be van állítva a vezérlés a biosban, és egyébként 800on pörgeti. Csak néha meghülyül, és zavar a hangja. Ilyenkor restart és máris megint szabályozza. Érdekes.

XaraX
(PH! addikt)
ICH9 raid
2 250-es seagate raid 0-ban.
Próbálta valaki az F9-s biost DS3P-re? (Én kipróbálnám, de csak jövő héten megyek haza
)
Viszont aki kipróbálja, jobb ha memtest-el kezdi.
[ Szerkesztve ]