Állitottam én azt már teljesen szarra akkor sem ment jobban!!! 
[ Szerkesztve ]
GigabyteP35DS3,C2DE6750@3520MHz,4*1GBKingmaxDDR2 1066@1100MHz,Sapphire 4870 OC,CHIEFTEC 550AB-A

Állitottam én azt már teljesen szarra akkor sem ment jobban!!! 
[ Szerkesztve ]
GigabyteP35DS3,C2DE6750@3520MHz,4*1GBKingmaxDDR2 1066@1100MHz,Sapphire 4870 OC,CHIEFTEC 550AB-A

lehet, csakmég nem jött meg a lapom, s ha itt is lenne már, még pci-e karim sincs 1 darab se 

Neked jol müködnek a kingmaxok?Birják a 1066MHz?
Gyerekek!!! Jöhetnek ám eredmények az oldalamra is... 

maximális köszönet
.. akkor kingmax.. 
bár lehet a ds3p jobban kezeli ezeket a ramokat, megnézem már mennyi az ára.. 
[ Szerkesztve ]
Észben tartom...
Macka: Kéne vmi kis beállítás is...így elég nehéz javasolni, ha nemtom mi van beállítva...
Ááááá nekem nem lesz... 

Hogy jártam! Vistát használok .Sata beálítás Native és AHCI.Néroval írok egy dvd-t 2 példányban.Megírja az elsőt,kéri a második korongot.Beteszem semmi,ismét be semmi.Megnézem sajátgépnél csak a virtuális meghajtó van.Eltünt a rendzerből a pio 212d. Ez mitől lehet? Csak satás meghajtóim vannak! A SATA Native modót ki kellene kapcsolnom?
[ Szerkesztve ]

wow, csak 2ezer ft a különbség, akkor lehet ilyet hozok el, mert ha 8800gt lesz, ami sli-s, akkor majd tudok bőviteni, ha 1x kevés lesz 

SLi-re nem képesek az Intel-es lapok, max CF-re..
Konfig? Pontos csati kiosztás meghajtók szerint?

MA ez a vége!Folyt.holnap.
[link]
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

Holnap felteszem a BIOS-beállítást.
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

GA-P35 DS3P, CPU E 6420 intel,2x1 Gb Kingmax 800-as Ram,Meghajtók :
0. - 250 Gb samsung - rendszer
1. - 400 Gb samsung
2. - Pio 212d
3. - Erre a csatira holnap rakok egy NEC 7173s-es írót.De ez most nem számít csak azért írom mert változás lesz holnap!
[ Szerkesztve ]
Pio-t rakd át a lilára...
Jól működnek. Simán mennek 1100 mhz fölött is 
(#4005) Ginew: Szerintem felesleges is a Combo lap.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Megpróbálom! A másik írót is lilára tegyem?
[ Szerkesztve ]
Sztem...

Lecseréltem az egy éves GA 965P-DS4 1.0 alaplapomat egy P35-DS3R 1.0-ra. Rendszer minden eleme a régi, az alaplap és a CPU hűtő kivételével minden maradt.
Észrevételek:
-megszünt a halk nyöszörgés amit az alaplap adott CPU használatkor.
-gyorsabban bootol az XP (kevesebb lett a holtidő, amíg nincs HDD művelet)
Mivel az oprendszer maradt a régi, szépen felismerte újra a hardver összetevőket.
Az új intel chipset INF-et telepítettem, mert volt egy SM BUS driver amihez nem talált drivert.
Azután az eszközkezelőben létrejött egy eddig ismeretlen illesztőprogram kategória, ami SM Driver névre hallgat és ezen belül van egy SM bios service eszköz.
Illesztőprogram szállítója: Lenovo TVT SMBIOS
Dátum: 2006.09.13.
Verzió: 6.1.1008.0
Mi köze van a gépemnek a Lenovohoz?
Mire szolgál ez az eszköz?
Másoknak is van ilyen ennél a tipusú alaplapnál?
(Aztán elindítottam a 64 bites vistát. és ott is megvan ugyanez)
Bruhe

Ezt holnap megnézem Én is...
normál esetben 1.238v! - nézd, 8 órthos, csak proci test 9 priolitin 69 fokot produkált hiba nélkül! a hömérséglet még nem vészes! és stabil a rendszer!
Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

Köszönöm, de ne fáradj vele, gondolom ez valami egyedi téves felismerés lehetett
Annyit csináltam, hogy kitöröltem és újra felismertettem, ezúttal már intel ICH9 family SMBUS conroller lett belőle, most látszólag minden rendben.
Bruhe
Valszeg akkor az lesz...bár nekem ez nem jelentkezett, pedig nem is egy lapot élt már meg a 32es Vistam...

hmmmm akkor ha 2 nvidia kari bennevan, és összekötöm akkor az ugy nemokés? régen a 3dfxek mentek igy, asszem 
[ Szerkesztve ]

Nem, az Intel lapok csak két ATi karit esznek..
Vegyél inkább X2950PRO-t! ![;]](/dl/s/v1.gif)

fenébe.. akkor mi előnye van még a ds3P-nek a ds3r fölött a 2db pci-en kivül?
valami jót mondjatok már, mert már beleéltem magam 

Firewire, finomabb feszültségek.. DS4 heatpipe nélkül..
[ Szerkesztve ]

a chipset nálam akkor vált strapot.hmmm. ez érdekes!
ilyenkor belassul a memkezelés éés csak magasabb órajelen éri utol magát a gép.
winrar 8x424 23xx
8x425 20xx
ha van kedved és a procid birja megkereshetnéd egyes lépésekben hol vált neked.
amugy remélem ezt a tuning állitást nem win alatt végezted el mert ha megy a gép akkor már nem vált strapot.rendesen biosbol érdekelne. 
gorni
e is megleshetnéd...lehet hog a gyári 333-as procikat máshogy kezelné a lap? 

az élet 2400 felett.
winrar
[ Szerkesztve ]

Ezt nem igazán értem nekem terheletlen állapotban mindig több feszt kap a CPU mint terhelve!!!!!!!!!!!!!!

ha fix értékre teszed a cpufeszt akkor azt kapja mindig.ha terheled a teljestménytöbblet miatt esik valamennyit még.általában 0,02 .

Ezért mondom,hogy nem értem amit Giga irt mert azt irja,hogy 1,46Vterhelve normál esetben meg 1,238V .Nekem ez pont forditva van! 

Galaxy 7300 GT PREMIUM 1,2 ns GDDR3 alap órajel: 500/700!Ment ORTHOS kozbe azert ilyen vacak az eredmény!
Ezt mondtam anno...minden konfig máshol...pl nekem 416-417 volt 6300-mal, de vmi eszméletlen minimális. Más memó beállítással meg nem is volt strap.
424 vs 425 kéne? Angolra mök 9-re...utána lesz időm megnézem, de everesttel...winrar Pista alatt halott ügy...

valamivel ellenőrizni tudod. nem?
everest is jó.a váltás érdekel...akárhol van.eddig 415-416 volt.most 424-425 nél van.

Grat
az új PH "titulushoz" (Jómunkásember) !!!!
F. 
[ Szerkesztve ]
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"
Megpróbálom...
BPFeri: Nem kértem, hanem kaptam...de miért azt még mindig nemtom! 
Hihíí..1.4V fesz és stabil 8x420. Ram 1008MHz .winrar 1400 
440en is elindult viszont a winrar kevesebbet csinált,és a memóriaolvasás is csökkent...miarossebb? :S
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
450: Total death 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
[link]
nekem asszem 1.35V elég volt 3720 hoz
1.kérdés? fura mert észlelt valaki 475 környékén FSB wall-t, mert aza fura tesztekben 525 van megállípítva.esetleg F4es bios miatt?
2.kérdés: a memóim teszt alapján(www.neoseeker.com) nál 1070 nél stabilak 2.3V on nekem meg ha esetleg 2.4 re teszem a szorzót, akkor el sem akarnak indulni.
2.4 es szorzóval fsb 443, memók akkor 535 ön menne.
Esetelg erre valami 2 kérdésreötlet?
Intel 4.5GHz LinX Stable Club

Nem minden HW sikerül ugyanolyanra, ezért nem szabad kézpénznek venni semmilyen tesztet. A RAM-ok felszorozva általában nem mennek olyan jól mint 1:1-ben.
hát itt a bökkenő az hogy max a lap 525 ös fsb képes menni, mármitn amia tesztben szerepelt, és az olyan 1050mhz ami nekem megfelelne bőven.nah itt lesza hétvége kipróbálni megy is 5xxet

Májsztró, járt már nálad X38 DS5? Eléggé szemezgetek eggyel, 48K bruttóba tudnám elhozni, ami szerintem nagyon korrekt ár érte.

Legyen szerencséd, félek a 7*5xx nem fog összejönni, mert a procid ott már wallos lesz. (egyébként a lap valszeg bírja, legalábbis a saját tapasztalataim alapján)
aham én is attól félek, mert 7x500 on stabilan ment, de felette még nem nagyon próbáltam vagyis csak eccer eddig 535 el
próba cseresznye szinten, de akkor nem néztem még mire képes a lap.majd kiderl mire is , de E6750-nek , pár hsz el elöbb 490 en hasított majd emgnézem 475x8 mennyi fesszel jönne ki.De mondjuk nekem eza 3.72 is már jó eredmény

Ha már bootolt 535-ön (nekem is ott a vége a lapnak), akkor a procid nem lehet wallos
(szóval igen szerencsés példányt foghattál ki)
[ Szerkesztve ]
hát mint képen látod,amit belinkeltem, igen elég szerencsés.
innen már csak Qxxxx re váltanék vagy egy két csoda ES procira.
Nem vok milliomos, egyszerű Magyar polgár vok, semmilyen bejárási lehetőséggel jobb helyekre. Véletlen vmihez hozzájutok az ismerősöknek köszönhető...ehhez a laphoz sztem egy darabig nem fogok hozzászólni, de nem is akarok...ez az X48-ra is igaz...br 30k alatt lehet venni DS3P-t vagy picivel többért az új reves DS4-et...szal ezek tudatában köszi, de fulladjanak meg a X38-as lapok...röhej, hogy már most vmiféle bugokról írnak az X38as chipset esetében...oszt még nincs is nagyon lap...
Miért nem lehet wallos a procija?
[ Szerkesztve ]