Szia!
Az 1066-os kingmax 2,0V-n megy, h 1066 5-5-5-18(15)-n lehessen használni (gyári)!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
qw78er89
(fanatikus tag)

vincze90
(kvázi-tag)
sziasztok!
amikor tesztelem a gépet akor a memoria körül ilyen "nyöszörgö" hang jön! de ez alapon is elöjöt, nem jelez hibát a teszt progi sem. igazábol én a memoria hutöre gondolok h ott a höátado nyöszörög már ha van benne mert nem szedtem még le! szerintetek?
Gigabyte p35-ds4 rev 2.0 F13; c2d e6850@3.75 ghz; galaxy 8800gt 512mb; 2X2gb geil 1066 ram

fagy53
(PH! nagyúr)
Lehet, hogy csak a töltések akarnak kijönni a borda alól, mert baromi melegük és elegük van!
Nem biztos, hogy a memória, lehet CPU hűtő, vagy a tekercsek zizegnek amelyek a proci tápnál vannak.

vincze90
(kvázi-tag)
nem hiném, de ki tudja, mert igazság szerint csak akor jön a hang ha "Blend" tesztet nyomok! amugy mit csináljak vele? hagyam ne foglalkozzak vele?
Gigabyte p35-ds4 rev 2.0 F13; c2d e6850@3.75 ghz; galaxy 8800gt 512mb; 2X2gb geil 1066 ram

-xXx-
(tag)
amig nem torténik vmi káosz addig hagyhatod :p
"csak akor jön a hang ha "Blend" tesztet nyomok! "
eszerint ha terheled keményen akkor megy a zizi, sztem semmi különös nem lehet hacsak nem nagyon hangos
░▒▓█ - Lesz itt rend ! - mondta a nagymama, majd berúgta a sz@rt az ágy alá. █▓▒░

vincze90
(kvázi-tag)
nem vészes! jolvan akor marad igy! csak azért kérdezem mert káosz nincs és hogy érdemes-e vele foglalkozni, mert még garis egy ideik minden!

kicsigeri
(őstag)
Akkor passz
Nekem F9 es biosz van fent.
de akkor mi a bubánat miat eshet enyit a fesz?

TPeti
(kvázi-tag)
Tápegység rendben van ?
---=== WWW.XRAYCARS.HU ===--- XRAY T3 2011 1/10 Electric Touring Car

TPeti
(kvázi-tag)
Az egyik tekercs zizeghet. A 8600as Gigabyte kártyáknál is előfordul, hogy recsegő hangot ad.
---=== WWW.XRAYCARS.HU ===--- XRAY T3 2011 1/10 Electric Touring Car

semetka
(senior tag)
p35-ds3r helyett p35c-ds3r lett mert nem hoztak "c"nélkülit.
Asszem ugyanolyan a c-s mint a c- nélküli nem??
P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===
A C-s egy kombo lap, kezeli a DDR2 és DDR3 ramokat is. (persze nem egyszerre)
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
mire gondolsz?
biztos rendben van
[ Szerkesztve ]
Nah, én is belefutottam az elindul-leáll-elindul hibajelenségbe. A gépet egy Chieftec 450W-os táp hajtja, a lap egy DS3, egy E6550-es procc, 8600GT, 2x1GB Ram és egy HDD, ill. egy DVD-RW van benne. Én biza egyszer sem jutottam el a BIOS postig. Folyamatosan újraindul.
A furi az, h karácsonyra ugyan ilyen proccal és lappal összeraktam egy gépet már egy 400-as Saga táppal és egy 3850-es Ati val, azzal azóta sincs semmi gond, pedig erősebb a VGA és gyengébb a táp.
Mi a fene ez a leáll-elindul-leáll dolog? Az eszem megáll!
“Don’t shoot, I’m Globish.”

semetka
(senior tag)
A alaplaphoz amit kaptam amin rá vannak írva a kivezetések, azt a lap beszerelés előtt kell beraknom vagy utánna??
P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===
Előtt.
Geri, szerintem a hátlapra gondol.
-Lehet, hnem neki kellene összerakni?

[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Mire van ráírva hogy kivezetések?
A hátsó satára gondolsz?

kicsigeri
(őstag)
de mi az?
Finest
akkor ok
ki tudja mi sül ki belőle
[ Szerkesztve ]
Az alaplap (sül ki) 
Semetka, azt hívják hátlapnak, megpróbálhatod az alaplap becsavarozása után is betenni, de nem fog menni, hidd el! 
[ Szerkesztve ]

semetka
(senior tag)
Amit kaptam hozzá fém lap amire rá vannak írva a kivezetések nevei.

szeva000
(PH! addikt)
Naaa.A 8600GT alapbeállításokon elindul most az F12-es biossal,de ha picit is húzok a gépen,akkor annyi.(még így is néha)A 6600-nál meg tökmindegy,mindenhol megy rendesen.A t*köm tele már a gagyibájtal.Méééénemmmmm maradtam az MSI-nél,sosem szívtam ennyit.
Na próba volt megint.Nem lehet az,hogy aPCI-E freki egyszerűen nem áll be???de a másiknál megy????A qrva easytune nem írja ki az a baj.Mostmár kezd fogyni a türelmem és szétverem
[ Szerkesztve ]

semetka
(senior tag)
Rendben.
Még soha nem raktam össze gépet, max a vgát és a memet szedtem ki.
Remélem jó lesz minden.

kicsigeri
(őstag)
Fentebb olvasható a válasz.
Csak vigyázz ne bekapcsolt állaptba akard öszerakni, mert akkor nem lesz szerencséd 
Várjuk az eredményt
Sok sikert hozzá
[ Szerkesztve ]
LOOL, én is most rakok össze egy ilyen gépet és keményen szívok. Üdv a klubban, Szeva!
Gyere már fel Skypera kicsit, megvitathatnánk a szívás okaát!
[ Szerkesztve ]

szeva000
(PH! addikt)
nemsoká megyek,de addigra lefagyok

egyébként és nem szívok,sz*rrá húzva is stabil a gép,de ezzel a 8600GT-vel szétakad minden
[ Szerkesztve ]

kicsigeri
(őstag)
Hát min szívsz?
Nem megy le a proci lefogató blütyi?

semetka
(senior tag)
Kösz azért nem vagyok annyira hülye 

Ja és ami a gyári procihűtőn van paszta az elég a procinak??
GOTO 20013.
Se BIOS, se semmi csak újraindulás. Aszem gari lesz belőle. Egy a Chieftecnél gyengébb táppal még kipróbáltam azzal sem indul. A gépemben van ugyan egy 600-as FSP, de annyira semmi kedvem kiszedni. Ráadásul, akinek összerakom, úgysem akarna 600-as FSP-ét venni hozzá...
Mi az, h egy Chieftec 450W-os táppal nem indul el egy lap?
Semetka: elég.
szeva000: Hát ez az egészben a durva, másik lap ugyanilyen procival, amit ugyancsak én raktam össze gyengébb táppal is ment és itt a fórumon a legjobb tipp, h nem elég a táp.
kicsigeri:Nézegettem, egy darabbal sem akar elindulni, de ha kiveszem mindet, akkor is újraindul magától. A speaker persze nem sípol. Minden volt már C-mos reset (nem mintha láttam volna a BIOS-t), elem kivétel egy órára stb.
Törném össze, de még garis. 
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Elég. Majd, ha cserélsz hűtőt akkor vegyél valami jót(pl.:MX-2).

szeva000
(PH! addikt)
símán mennie kell egy 400-assal ismég most telepítem a skype-t

kicsigeri
(őstag)
Ramokat nézegetted már?
vigyázz rá mert 1 karc és nem veszik vissza
[ Szerkesztve ]

szeva000
(PH! addikt)
ANYÁÁÁÁM
felraktam a skype-t és mikor bejelentkezik,bejön a kékhalál 

devid01
(újonc)
Sziasztok
Van egy Gigabyte GA-P35-DS3
Chipset telepítéskor nem rakja fel az összeset a legfontosabb elemeket nem rakja fel, mint a hang chipet és a lan chipet. Se egyenkénti tellepítéskor se ha automatikus telepítést választom. mit javasoltok, hogyan telepitsem a drivereket és milyen linkről szedjem le a cucokat, ha le kéne tültsek, külön drivert.
Előre is kösz
devid01
deivd01

szeva000
(PH! addikt)
na nekem nagyon gyanús,hogy az a mocskos intel raid vezérlő itt a ludas,mert kékhalálnál akkora baromságokat ír...valami merevlemez....,de eddig láttam,addigra rastartolt

kicsigeri
(őstag)
ezt nézd megRemélem tudsz németül
ez csak a hang
jah és tölcsed ki rendesen az adatlapodat légyszí, mert ha máskor problémád adódik könyebben tudnak segíteni( gondolok itt a cuccokra)
[ Szerkesztve ]
Lehet, h kikaptunk egy hibás sorozatot?

szeva000
(PH! addikt)
nem hiszem,hogy alaplapi hiba,de....Te raidet használsz???Én most oda jutottam,hogy szétszedem és megpróbálom úgy.Már fingom nincs mi lehet a baj.
HA VALAKI BELINKELNE EGY DS4 BIOS BEÁLLÍTÁSAIT,nagyon megköszönném,de minden érdekel,(memória melyik foglalatban....)
Még fenntartom azt az esélyt is,hogy én vagyok a hülye 
Nem volt rá esélyem, mert el sem indult a lap... 

fdisk
(senior tag)
próbáld ezzel!

[ Szerkesztve ]
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

devid01
(újonc)
Se a német és se az angol nem megy sajna.
Poén, h vissza vittem a gépet a boltbe és nekik ment fel tudták rakni de egy olyan rendszert raktak fel ami nekm nem kel nem vagyok annak a hive, h olyan cuc legyen a gépen ami nem kel és nem használok, 1-2 progi nem ugy ment ahogy kéne és ujra raktam a rendsze, vagyis ujra szeretném rakni.
enyit még nem szívtam sztem géppel mint ezzel
deivd01

P00By
(PH! nagyúr)
Az elöbb még nagyobb volt

fdisk
(senior tag)
ja ja,de beterítette az egész képernyőt,ezért kicsinyítettem le.
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.
A giga honlapja neked miért nem elég jó a driverekhez? Azokat már próbáltad? Az Azalia, chipset, LAN elég, ha nem használsz raidet.
fdisk: A mikróba kell tenni, egy kis szikrázástól feléled mint Frankeinstein. 

devid01:zsír. 
[ Szerkesztve ]

devid01
(újonc)
A letöltöt driverekkel a probléma megoldódot
Tita hepy vok
kösz mindenkinek
deivd01
Milyen ram van benne?
Super Talent 800Mhz. De anélkül is újraindulgat, meg egy darabbal is, másik slotban is stb. Esetleg nem szereti a procit? -6550 van benne, de biosnak akkor is lenni kéne.
[ Szerkesztve ]
MSI?! Gyárt az még lapot? 
Viccet félretéve...ebből a sok szarból mi a mostani konfig része? Vagyis mid van most?
"MSI-K8N Diamond/ AMD A64 X2 4400+@2600MHz/AC Freezer64/Chieftec LBX-01BBB+FSP 550-60PLN táp / 4X512MB A-DATA Vitesta(500MHz)/BenQ DW-1655,Plextor PX-755A / MSI NX6600 VTD256E /2X200GB WD-raid0/Ledtek PVR3000 Deluxe/Canon MP530/Kyocera FS1020D és 3700+/Samsung ML-1750/iiyama VMPro 455"
MIT menü beállítás kéne...nemtom mit szerencsétlenkedsz...
Nincs vmi gagyibb ram? Kingmax 800-as?
Mit próbáltál vele eddig?
Nem sokmindent tudtam csinálni. Bekapcs után folyamatos leállás-újraindulás kb. 5 másodpercenként. Se BIOS, se semmi. Ramok nélkül is csinálja, a Super Talent gyárilag 1.8-on indul, ez nem egy speciális feszejt igénylő memó.
C-mos reset, gombelem kivétel egy órára volt eddig. Semmi változás.

bim
(PH! kedvence)
gari szaga van a dolognak.