Én általában az alapfesz híve vok...mondjuk úgy könnyű, hogy a procijaim abban erősek igazán...
Jó hűtéssel nem lesz baja...szvsz.
[ Szerkesztve ]
Én általában az alapfesz híve vok...mondjuk úgy könnyű, hogy a procijaim abban erősek igazán...
Jó hűtéssel nem lesz baja...szvsz.
[ Szerkesztve ]
Hááát ez attól függ nála mi volt beállítva és nálad mi van...
Alapon vagy tuning mellett?
Alapon és huzva is, tökmind1 neki. Rámegyek h kikapcs és ujraindul, csak a bekacsolo gob hosszu nyomásával tudom kikapcsolni 
Ha jó hűtésed van, nem lesz baja; de én folyamatos használatra 1.4V körül adnék neki.
Szerintem felesleges 3.6Ghz-en járatni, bőven elég 3.2Ghz; de ez csak az én véleményem 
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Oké akkor "megnyugodtam"csak elég fura volt mert a KN9 Ultra az mondhatni h hűvös volt
ez meg elég forró.
Kösz neked is d@minator akkor az lesz,megy majd rá egy kis venti 
[ Szerkesztve ]
Alapfeszen használom 3.12 -n a memória miatt. ProMOS chipes a ram..nemigen bírja a hajtást... tHx
A hűtés nem valami extrem (TT i2),de a hiányosságot kompenzálja a remek házhűtés 

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Akkor lehet inkompatibilitás, rossz video kari, hibás lap, gyenge táp. Más gépben próbáld ki a video karidat, ha tudod. Ill. a tiédbe tegyél másikat ha tudsz és nézd meg úgy mit csinál. És még mindig fent állhat szoftveres probléma is, hiába minden a legújabb.
[ Szerkesztve ]
Giants az isten :)

adj neki még feszt...
amugy arra ne adj hogy kinek mi mennyit megy.a tuningra nincs garancia.lehet csak az egyik modul gyengébb ami pont elég neked.

Valakinek van 2pár 2GB DDRII-800 Geil Ultra KIT (SPD: 4-4-4-12) a lapjában, tehát 4db 1GB-os modul ebből a ramból? Az érdekel minden rendesen működik-e? DS3 érdekel legjobban. Mert most egy pár van a gépembe és tervezem hogy veszek mégegyet.
Shal'kek nem'ron!

Fene se nezegeti az Amd oldalat, miota se a procim, se a VGAm se toluk van 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Szia!
Bár nekem csak sima Geil value van de nálam megy a 4*1 gb dualban nincs vele semmi gond.
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)

Estét. Ilyenkor mi a tarka kuki van? Most vettem észre? 
http://scream24.try.hu

Én nem foglalkoznék vele, de valószínűleg túl kevés feszt kap a ramod (ha még az 1.8V sincs meg, holott a Geil Ultrának 2.1V kell), szóval adj neki olyan +0.3V-ot (ha még eddig nem tetted meg)

De eddig nem használta a piros filcet.
+0,4et adtam neki azon ment jol. Szoval akkor semmi gond? Vagy tekerjem a bringán a dinamot? 
Üdv Mindenki!
Tud engem biztosítani arról valaki hogy 1066+os A-Data EE műxik P35-DS4ben??
(mármint hogy nála megy-e...nekem még nincs
)
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Ha vistát használsz akkor nem a kikapcsolást, hanem a leállitást választanám. Ha xp akkor pasz.
bim azt használ...szal igen.
Bár sajna már ez sem garancia
Elvileg Te és tlac is használtatok 1066-os A-Datát a 965ös lapotokban...az enyémben még sem funkcionál rendesen
(965ös toicban fejtegettem a tüneteket
)

Ha egyébként minden OK, akkor nem foglalkoznék vele (melyik BIOS van fent?)
Nekem nem ment 1000 felett 965ben, de ebben 1200+ tud. Fog az menni no para...
(nekem 800on sem megy benne
)
mod: a P35 BIOSa mennyire különbözik 965-étől? Meg DS4-ben elvileg DualBios van...az nem problémásabb?

[ Szerkesztve ]

Benned van a hiba...
Szinte uaz...
Látom felvetted a nagypapa tempót! 

igyekszem....
egyébként szerintem januárban beujitok 2x1G 1066-os kingmaxra amit sz@rrá fogok hajtani.
persze ez a memom marad és ha megjön az ocz akkor az is. 

[ Szerkesztve ]

ALARM bim effektus ALARM

Eddig ugy tünik, hogy rendben, de kajd lefuttatok pár tesztet. De amugy mitöl lehet? Tegnap még nem volt. F5-os bios van fent.

Üdv!
Itt az Everest olvasás teszt, amiről beszéltünk. Látható, hogy az intelnél is mennyire számít, a tipikusan RAM paraméterektől függő tesztnél, a CPU húzása. A P35 chipset nem rosszabb mint a 965-ös, megnyugodhatsz. 

Segítsetek hogy kell a procit húzni a biosban 333 helyet akármit állítok be nemindul el a gép 

Sziasztok!
Egy DS3 lapot akarok venni, 4x 1G modulokat tennek bele, de nem tudom hogy 4 modullal fogja-e birni a tuningot. Mennyivel megy kevesebbet? pl egy E6300-ast 500FSB-ig kellene tolni. Van valakinek tapasztalata/elkepzelese hogy meddig birja 4 modullal?
Ez sokban függ milyen ramról van szó...de sztem itt senki nem fog gart arra adni, hogy fog is annyit menni...ahogy más lapnál sem...

Azért megnyugodtam....
Tudom én, hogy nem ez számít, de nekem mégis
Ezt akkor írja ki, ha több mint +0.3V-t adsz a ramoknak. Gondolom úgy van beállítva, hogy akkora fesz már sok a ramnak... de valójában nem.
Tedd fel a legújabb biost, az már kiírja a bios által érzékelt feszültségeket, nem azt hogy OK, vagy Fail.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Rejtély:S, Én feltennék egy új BIOS-t, aztán megnézném azzal. (+0.3-al is csinálja?, mert a Giga honlapján a +0.4-el kapcsolatban írnak vmi. hibáról, amit javítottak)
mod: Közben látom már megoldották alattam a rejtényt 
[ Szerkesztve ]
Sima SP2-es XP-t használok és már ez ment az elözö 2 configomon és sosa nem volt ilyen problémám
Nem lehet h bios-ban kéne állitgatni vmit?Habár én nem találtam erre vonatkozo opciot 

Köszi Öregfiuk.
Visszavettem +0,3 voltra és eltünt. Akkor majd felvágom az uj biost. Thx.

Akkor paszszolom az okosoknak. Csak a vistát használoktol lehetett hallani hasonlokrol, xp alatt még nem hallottam. De nem a biost gyanusitanám elösször.
Ha csökkentett modbol kapcsolod ki, akkor is ujraröffen?
Ez jo kérdés. Hogy lehet csökkentett modban elinditani?
F8.
Ha nem gombbal állítod le, akkor sem kapcsol ki? Nem 5seces mókára gondolok...
Kedves Gorneck23, ahogy ígértem lefényképeztem a BIOS beállításokat:
a minőségért bocs. Ma próbálkoztam újból és egyszer elindult 8x375-ön de az orthos 5mp múlva elszállt. Hiába emelek akár 1,5V-os feszt, akkor sem megy ill. indul el még 6x380-on sem állandóan visszaáll alapra. Köszönöm ha megnézed! 
Ha nem válaszolok egy PÜ-re, akkor nem bunkó vagyok csak van családi életem is! A segítő válaszokat köszönöm! Csak a fém: Optimus7, Wave2.

Sziasztok!
Kovetkezo kerdessel fordulnek hozzatok!
Jelenlegi konfig: p35-ds4 rev 1.1, c2d e6400 (alapon), 2*1GB ddr2 800mhz, 2 dvd-rw, 2 vinyo.
Ma vettem ezt a lapot, es elotte egy p5b deluxom volt, amit a tapom, fsp zen 300W siman vitt, minden gond nelkul. Ezzel meg se mukkan, illetve eleg erdekesen. A hazventik porognek, de ennyi
Kiprobaltam ujra a regivel, azzal minden tovabbi nelkul is mukodik a tap, nem hiszem, hogy baja lenne.
Kiprobaltam egy masik tappal, azzal beindul, de! Az egyik hazventi, es a prochuto is csak 4-5 mpvel kesobb indul be, mint a tobbi venti. Ez normalis ennel a lapnal? Vagy azonnal vissza gariba? Mert,ha baj, akkor valszin fsp-vel is mennie kene
Elore is koszonom a valaszaitokat
## 5.15 The Angels Have Gone ##

Normális.

Segítsetek tuningolni a procit én akárhogy állítom nemindul el a gép

tudom hogy ott van Gorneck23 oldala ami tökjó csak mivel nemigazán értek hozzá sokat nem mond.
+0,2V a ramnak.
Perform Enchanced vagy mit turboról vedd le normálra...
Cpu fesznek 1,5V mehet.
380 környékén a procid akár FSB wall-os is lehet...szal elvileg amit írtam fent azzal csak fsb-t kell emelni...
Oracle: Mit vársz tőlünk? Ha nem érted illetve nem mond neked semmit ami le van írva értelmes módon...sokkal többet ennél már nem tehet az ember érted! Vagy azt várod vki hasra ütésre mondjon egy beállítást ami vagy megy vagy nem? Utána mehet az izzadás tovább, hogy mégis csak menjen az a fránya beállítás?
A Guideba nagyon sok minden le van írva tényleg egyszerű nyelven...ennél egyszerűbben max rajzolni lehet...
De ha leírod mit szeretnél tudni válaszolunk szívesen, hogy magadtól tapasztald ki a géped...

Sziasztok!Nagy problémám van ismét.Feltettem az xpt a gépemre, és feltelepítek minden drivert, aztán újraindítom a gépet, és kb 8 perc míg belép az xp be,és ott is olyan mint ami meg akar halni,mint egy 10 éves gép,de hibát nem ír ki az eszközkezelőben,mindent felsimer,elvileg minden stimmel,csak gyakorlatilag nem.Mi lehet ennek az oka? Már frissebb driverrel is próbálkoztam,eredméyntelenül,kékhalál stb.Most rendeletem a kofnigot Giannitól,elvileg minden működik, és jól van összerakva.Segítsetek légyszi.Mert szétvet az ideg.Köszi
Core Quad 6600, Ga-P35-DS4 lap,
2 gb Kingmax ddr2 1066
nvidia 8600Gts 256
WD 320 gb sata 2
Intel Core2 quad Q6600/8m/1066 Go stepping, Gigabyte GA-P35-DS4 1333 FSB, 2 db 1GB/1066 Mhz DDR2 Kingmax Mars, Asus GF 8600GTS 256 DDR3, Chieftec 450w GPS 450 AA, WD 320/Sata2/16M (WD3200KS)