de van 7,5x szorzóállitási lehetőség a biosban? 
nymhatnál egy maxboot fsb.t szundi előtt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
csak édesebb lenne az álmod is.

[ Szerkesztve ]

de van 7,5x szorzóállitási lehetőség a biosban? 
nymhatnál egy maxboot fsb.t szundi előtt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
csak édesebb lenne az álmod is.

[ Szerkesztve ]
az 500wattos tápom zártam ki... igen azért. az alaplapon nemjo valami, egyértelmüan onnan szól valami. 100%terhelésnél nemszol, csak egérmozgatásnál vagy mikor telepitek valamit, vagy videot lejatszok, azaz folyamatos 100% alatti terhelésnél... 
[ Szerkesztve ]
Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.
Elvileg lennie kéne ha az a gyári szorzója egy E8200-nak. Bár lehet hogy a gigánál (vagy máshol) még lusták voltak megoldani hogy be tudd pötyögni a billentyűzeten a feles értékeket is.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Nem emléxem ilyesmire, de a bioson sztem lenne mit javítani...
Ne is mond...sík ideg vok...át szeretnék menni a tbányai gyárba...ma hajnalban írtam a HR-nek. Remélem pozitív választ kapok. Szal az édesebb álom a héten necces lesz..
Pontos konfig?
Hmm, érdekes, mert most ugyanilyen 4-4-3-8 késéseken mennek 900Mhz-en 2,2V-al a RAM-jaim ahogy ez az adatlap leírja a kérdéses 800-as supertalent adatait. 
Amúgy véletlenül rájöttem hogy 1100-at azért nem halylandó kivinni 5-5-5-15-ben sem mint régi BIOS-al, mert az utolsó értékre lett érzékeny, 5-4-4-16-on megy 1100-at 2,3V-al. Szóval mégse kell félteni a RAM-ot ha esetleg bekerül egy E8400.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Gigabyte DS4 rev2.1 @F11 elötte F8-al is csinalta.
Intel Core 2 Duo E6750-------------------/alapjárat/
2x2Gb Supertalent DDR2----------------/alapjárat/
Sapphire X1950XTX 512MB GDDR4--/alapjárat/
FSP 550W táp.
Ugyanezzel a táppal az elözö AMD-s configom nem sipolt, ram+alaplap+proci lett cserélve.
De füllel hallható hogy nem táp, talán az alaplapon valami lakk fellazult? És most az zizeg?

Kikapcsoltam az ATi Hotkey Pollert, ez egy aktiv szolgáltatás, folyamatos "real-time" kapcsolatban van control-center a vga-val és a hőmérsékletet nézi, riaszt stb. Tuninghoz feltétlen kell. Nos, ha én ezt bekapcsolva hagyom, mert bizonyos idöközönként játékokban ugyrik egyet az egér és billentyüzet, késik össze-vissza mehet, felidegesitett forumon mondták h kapcsoljam ki. Miota kivan, nincs egér sz*rakodás, és halkabban is sípol.
[ Szerkesztve ]
Annó Én is azt hittem, hogy nem a táp, de az volt...de mivel cserélted másikra próba képp akkor valóban kizárható.
VGA-t nem tudsz kölibe kérni?!
hétvégén jön a 8800GTS 512MB nékem
Lehet valami hülye ATi dolog csinálja továbbra is 
[ Szerkesztve ]
Akkor kiderül..
Milyen másik tápot raktál bele?
chieftech 500w asszem. de táp miatt hogy lehet az hogy az alaplap sípol?
pl most internexexplorerben nyitva van a PH, bezárom, abbahagyja sipolast
elég vicces..
[ Szerkesztve ]
Mert csak úgy tűnik, hogy a lap...de így már tuti nem táp...
Másik VGA-val többet tudunk...
alig várom. végre DX10... amugy meglehet valahogy oldani DX10-t XP-re, láttam valami furcsa telepitöket de nem vennék rá mérget hogy működik is.
[ Szerkesztve ]
Szerintem nem sok jó származna belőle. A fileok belepakolhatók XP-be, de az XP-s driverek kitudja mennyire vannak DX10-hez optiimalizálva, még a Vistásak is szarul (egyenlőre)...
Amúgy a Crysis úgyis szaggatni fog, más játékban meg nem sokat látsz a DX10-ből. 

Kösz, neked is D.Csaba.
Gorneck23: "Sajna, pedig lehet...Én már idejét se tom mikor láttam szépen menő 6750-et...talán az első szériákból...mostaniakban max fsb gyári szorzón jelenthet akár 50-60 fsb különbséget is..."
Inkább lebeszélsz az e6750-ről?
Milyen procit nézzek inkább? Az e8200 az már 5-6K-val drágább ill nekem nem is érni meg az a többlettkess.
e6550-el meg a szorzó miatt nem járok olyan jól.
Milyen alternatívát ajánlanál? 
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Ha nem ér meg 5-6k a 8200 akkor 6750 a Te procid. Mondjuk sztem nagyon is megér annyit egy 8200.
nemjó ez sehogysem
8800gts 512mb +e6750@ 3ghz + 4g ramtól azt várná az ember hogy türhetöen lehet játszani...

köszi
szépen

kialudtad magad gorni?????
maxbootfsb????
pietrosz:maxbootfsb???

Sziasztok!
Nézegettem a topicot, de elég sok a hozzászólás így inkább megkérdezem:
Jó lenne egy Gigabyte P35-DS3 tuningra,
Miben más a Gigabyte P35-DS3L?
Van valami buktatója ezeknek?(újraindulás, egyébb kényelmetlenség pl a beállításoknál, stb))

Speciel nekem itthon figyel egy dx10es xp kiirva,több embernek is tökéletesen müködött...

Alapon a Kingmax 1066MHz memo milyen fesszel megy és milyen időzítésekkel?
ill.fesz emelés nélkül lejebb lehet vinni az időzítéseket?
THX!
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220
Hali.
Egy GIGABYTE GA-P35-DS3L lapban egy E6550-es proci mennyit megy alapfesszel?
Vagy inkább úgy kérdem, hogy 3-3.2Ghz-et könnyen viszi?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

2V-on megy gyári adat szerint neki az 1066mhz.
nem fog menni neki semilyen alacsonyabb idzités esetleg csak 1000mhz alatt.
amugy 5-5-5-18 az spd.

Szerintetek egy kb 3 éves 350W-os FSP táp elég lesz egy p35-ds... vagy ep35-ds... konfighoz, ami lehet, hogy tuningolva is lenne.

elméletileg elég.
ha quadot veszel akkor már necces.

Szerintem simán viszi.. Nálam is sikerült a 94%-os tuning E2140-nél
http://own-age.com/vids/14082

Nálam 3150 a vége...nincs kedvem tovább xarozni... 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿

Ezt a sípolást az enyém is csinálja. Nekem se sikerült behatárolni, hogy honnan jön a hang.
A legzavaróbb 8x400-on - valóban idegesítő a jelenség. Most 8x450-en csak nagyon ritkán hallani.
gina100: Azért ez erősen függ a videokártyátol is. Az én 1900XTX-emet még elbírja, de nem marad sok tartalék.
-= Pancsermeste® =-
x1900-ad van, akkor lehet hogy a VGA a ludas.

Hi!
A p35 ds3 és a ds3r között meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség, ha a tuning nem annyira számít, az esetben melyiket éri meg megvenni ? (Tudom, hogy minimális az árkülönbség, de nagyon fillérre ki van számolva a keret)
1es hsz...[link]

Az is sípolt, de azt "lefüleltem"
és már megoldottam.
PCI-os kártyinkuval is csinálja.
Az alaplap és a proci is a gyanúsítottak listáján van... és én nem zárnám ki az FSP-t sem. Ezeknek állítólag az a jellegzetességük, hogy kis terhelésnél sípolnak... csak az a baj, hogy én hiába fülelek... nem hallom, hogy honnan jön a hang. Szétszedni meg nincsen kedvem.
-= Pancsermeste® =-
megőrülök már... veszek hangtompitónak valami szivacsot és kitömöm a gépházat.

Én már kitömtem, mégis hallom... 
-= Pancsermeste® =-

felébredt a lelkem.
maxbootfsb? menne a lapodnak az 575?esetleg 600?hmm???? ![;]](/dl/s/v1.gif)

A Zalman előlapom átalakításán dolgozom...szal max FSB odébb van... 

ne húzd már az időt minden hülyeséggel 

esküszöm több elterelő dolgot kitalálsz mint pici lányom hogy ne kelljen leckét irnia, pedig ő sem gyenge... 

Egy kis eredmény a listába:
E8400, 4*1Gb/1066 Kingmax, F6, Noctua NH-U12F 445*9 (2x) 5-5-5-16-Auto 1.4375V 1.9V Norm. Norm. Norm
extra performance, 8-as trd

bios-t elírtad, F4 helyett F6 

Én is cska baromságokra költöm a pénzt, vettem új vgat, de minek? Nem játszom
Kép(sry most csak telo van itthon)

Nézd, legalább nem költöttél sokat, vehettél volna 8800 ultrát vagy X2-őt is 

Végülis ja, ha kell valakinek isten király 7300 GT szóljon 

ingyen? 

Csakis