turbo és extrem között elenyésző a sebességkülönbség.
de azért aki standardon használja az erőlködjön a turboval mert nagyon megéri.
gyalázatos trd-t lő be standardon a lap.minimum turboval nyomuljatok...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
bim
(PH! kedvence)

ToBeY
(PH! nagyúr)
Akkor majd átállítom turbora gondolom azt is bírnia kell a kingmaxnak....

bim
(PH! kedvence)
nekem birja egészen 1185ig..
szóval ne sajnáld..

ToBeY
(PH! nagyúr)
Hmm szépen megugrott everestben a memoria olvasás standardhez képest most így turbon 7700 körűl eddig 7200 körűl volt
szerk:Mennyi pontot hoz ha 5-5-5-18 ról 5-5-5-15 lövöm be?Gondolom elenyésző nem?
[ Szerkesztve ]

P00By
(PH! nagyúr)
Csak így tovább, írási/olvasási csatára föl

bim
(PH! kedvence)
én igy használom a mindennapokon szóval ne kiméld.
szúrd neki! ![;]](/dl/s/v1.gif)

ToBeY
(PH! nagyúr)
Jól sejtettem hogy 5-5-5-18 és 15 között nem sok külömbség van nálam mindössze olyan +70pont olvasásnál

kerinagy
(senior tag)
sziasztok! GA-P35 DS3 rev2.0 alaplapom van f6 biossal és e6750 ami g0 steppinges ,ugy néz ki hogy csak 1,45 V-n viszi a 3,6-Ghzet sajna minden előtte való V-n ujraindult vagy orthos hiba viszont igy 8-as orthos priority-n már elérte a maghő a 70 fokot. Szerintetek ha nem fagy ki akkor mardhat ez állandóra?

tom_tol
(őstag)
érdekes ha beállitom u.azt mégis eltér az everest [link]
ez vajon a quad c2d difi vagy ennyi progid fut a háttérben?
vagy hülle vok mert neked 4,2 nekem meg 4,5 everest van

[ Szerkesztve ]

Acus
(tag)
Hát nekem eléggé soknak tűnik a feszültésg is meg a hőmérséklet is. Jól tetted fel a hűtődet? Jól szellőzik a házad? Kérlek oszd meg a tapasztaidat a Hyper 212 topicban.
[ Szerkesztve ]

kerinagy
(senior tag)
Hát a pasztázás során lehet hogy tul kevés került rá de ettől még durva hogy 1,46V-on se viszi a 3,6Ghz-et ami nem hűtő függő hogy viszi e vagy sem, nem a hőmérséklet miatt áll le. Elég gyenge példány ez a proci.

bim
(PH! kedvence)
nincs sok értelme összehasonlitani 2 künönböző processzort ezen a teszten.
(#27013) Ace Ventura válasza horvathkrisz (#26808) üzenetére

Ace Ventura
(őstag)
Sajna vidéki vagyok, és nekem messze van az Árpád hid
Nem hinném, hogy driver gond lenne, mert minden más müködik, csak az nem.Igen, világit minden töltéskor.
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

nike_
(PH! kedvence)
Én egyelőre leállok a tuninggal..
Holnapig ![;]](/dl/s/v1.gif)
Akkor lesz meg az új házikó. 

kerinagy
(senior tag)
Bár az a legfaszább hogy beállítom az 1,425V-ot biosba erre a cpu-z szerint ez 1,392V....
És ezzel mi a baj? Ez természetes...

nike_
(PH! kedvence)
Ez így a jó. Csak akkor nem csinálná ezt, ha vdrop modod lenne..

kerinagy
(senior tag)
Ha ez természetes akkor ok. Na mindegy akárhogyan állítom ez a proci ugyan nem viszi a 3,6-ot de még a 3,4-et is csak 1,4V-en a guta üt meg mert másoknak meg alapfeszen vagy egy nagyon kis pluszfesszel viszi a 3,6-ot.

Bzzz
(senior tag)
SZiasztok! P35-DS3-as alaplapom van és mikor elindul a rendszer azt írja ki hogy a RAM-ok Single Channel mode-ban vannak. Mit kell a BIOS -ba állítani hogy dual channelon legyenek. VAgy az Alaplapra nem egymás mellé kell rakni a ramokat, henem egy szünettel? Tud valaki segíteni ,ráadásul KIT -be vettem ezélrt biztos hogy tudnia kellene a Dual Channelt...
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
Ha nyugtat, akkor már elég rég láttam olyan 6750es procit, ami alapfeszen vitte a 3,6ot...nagyon nagyon rég.
Azonos színbe...vagyis sárga-sárga...

kerinagy
(senior tag)
AZTA! Mégis viszi a 3,6-ot....ehhe...1.475V-on
, igy má lájtos 70 fokosak a magok orthos alatt...
asszem ezt ne erőltessem igaz?
El megy...
[ Szerkesztve ]

nike_
(PH! kedvence)
24/7-re azért ne használd.

Bzzz
(senior tag)
vagyis egy-egy citromsárga vagy egy-egy narancssárga gondolom
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''

nike_
(PH! kedvence)
Nekem citrom-citromban van, és tökéletes.

P00By
(PH! nagyúr)
Nekem meg a maracuja-maracujában 

nike_
(PH! kedvence)
maracuja és mangó rulz 
[ Szerkesztve ]

kerinagy
(senior tag)
a fesz egyébént maradhatna ha mondjuk egy 10 fokkal hűvösebb lenne?

nike_
(PH! kedvence)
Picit elmarad, de nem vészes.. Azt hittem nagyobb lesz a különbség.

kerinagy: Ne nagyon maradjon. 1.4V max. jó hűtővel 24/7-re.
[ Szerkesztve ]

Bzzz
(senior tag)
Citromba raktam mindkettőt és így nekem is megy mostmár jól
.
Viszont azt nem tudja valaki hogy a RAM-ok Command Rate-jet (CR) hogyan kell manuálisan beállítani. Jelenleg 2-esen megy és 1-esre raknám,de sehol sem találom azt a menüt az Intelligent Tweakerben, csak a RAS-t meg ilyeneket tudok beállítani. valaki mondta hogy ebben a menüben ctrl+F1-et kell lenyomni és akkor vmi specko fül jön be,de sajna nekem nem jön be erre semmi 

nike_
(PH! kedvence)
MemSet-tel.
Ez egy ingyenesen leszedhető progi, az összes időzítést, stb.-t tudsz vele állítani.
Nem lehet bios szinten...
Ha vmi új bios-od van, akkor a ctrl+f1-re nincs szükség...
[ Szerkesztve ]
igen, szebb lett volna, ha megelőzi, de egyrészt a ds3 nem a legbarátabb tuninglap, másrészt nem egy árkategória! szal' az azért látszik, hogy a vga többet megy benne és nagyon ott van! 

AdminGen
(lelkes újonc)
Kezdek pánikolni. A tesztekbe beszólhat az, hogy Vista x64-et használok? A procimat (ami bios szerint E8400 @ 3000 Mhz) Everest (x86) és CPU-z (x86) 2000 Mhz-esnek látja 6x-os szorzóval pedig a biosban 9x-es van beállítva. Nem értem. Minden sebességet sokkal kevesebbnek jelez (CPU, GPU, RAM). Vajon ez mi lehet?
Más: vlki nem tudja, hogy ennél az alaplapnál (GA-P35-DS3P) előlapi mic + spk-t hogyan lehet bekötni? Az integrált hangkari HD-s és az előlapra GRD (2db) + SPK L (2 db) + SPK R (2 db) + Mic van csak...
Thx!
Intel Core Duo E8400 @ 3,0 GHz + Artic Cooling Freezer 7 Pro; Gigabyte GA-P35-DS3P; 4*1024 Mbyte Kingmax DDR2; Zotac GTS 250; Seagate ST3500320AS 500GB SATAII;SAMSUNG SP2004C 200GB SATAII; Corsair HX650W
Beleszólhat...
Terheld le és úgy nézd meg a szorzót és órajelet...C1E+Eist valszeg szépen dolgozik...

bim
(PH! kedvence)
egész fini eredmény ..
fele annyiba kerül? vagy mik az arányok?

AdminGen
(lelkes újonc)
Még esetleg annyi, hogy tudna vlki mondani nekem egy elfogadható hőfokot E8400-as procihoz gyári hűzővel? Nekem 50 C fok körül mozog (alapjáratban). Előző AMD-m (Athlon64 3000+) 40 C fok körül ment Freezer64-el ezért egy picit idegesít az 50 fok körüli érték(ek).
Thx
Intel Core Duo E8400 @ 3,0 GHz + Artic Cooling Freezer 7 Pro; Gigabyte GA-P35-DS3P; 4*1024 Mbyte Kingmax DDR2; Zotac GTS 250; Seagate ST3500320AS 500GB SATAII;SAMSUNG SP2004C 200GB SATAII; Corsair HX650W

nike_
(PH! kedvence)
Hu, az sok... 30 körül kéne lennie.. Pasztázás rendben van? Hűtő rendesen rajta? Nem mozog?
[ Szerkesztve ]
Cseréld a gyár vackot, ha lesz rá zsuga...amúgy meg az E8xx proci szenzora nem épp jó!

bim
(PH! kedvence)
elmegy. de éppcsak...
vegyél rá egy normális hütőt.
felejtsd el az amd-s hőfokokat. 70 fok fölé ne érj terhelés alatt.

AdminGen
(lelkes újonc)
Gyári alap paszta van rajta a hűtőt meg úgy préseltem rá, majd megszakadtam (lásd fentebb). Úgy tűnik fogja rendesen.

nike_
(PH! kedvence)
Akkor szenzor lesz.

AdminGen
(lelkes újonc)
Egyébként meg Assassin's Creed-et próbáltam úgy, hogy alaplap 70 fokra van állítva jelzésre, de nem jelzett (játékon minden fullon 1280*1024-ben) Nem néztem még terhelés alatt.

bim
(PH! kedvence)
ha alaplapi hőfok eléri a 70 fokot már régen rossz.
a proci hőfok szenzor eléri a 70-et az is gáz mert akkor a magok már lényegesen melegebbek.

AdminGen
(lelkes újonc)
Na most néztem terhelés alatt (Assassin's) és 60 fok-ot ír Everest. Bios hűtésszabályozást ki kellene kapcsolni? Mintha láttam volna ott venti szabályozást és mintha Auto-n lett volna.

tlac
(PH! nagyúr)
bios 1,5V-ig nyugodtan mehetsz állandóra, ha tudod hűteni
nike_-re pedig ne hallgass