Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Dluinet

    nagyúr

    válasz Flashcash #9394 üzenetére

    "Enélkül elég vicces, amikor néha random írásra reagálunk és szekvenciális írásra vonatkozó mérési eredményeket linkelsz erre válaszul."

    Az a teszt az www.anandtech.com-ról való, amit te mondtál, hogy az megbízható teszteket készít, hát ott is kerestem Intel X25-V-re nézve pirító eredményeket.

    Azt a teszoldalt meg feljetsd el nyugodtan, komolytalanok a témában ha ilyet kiadnak a kezük közül.

    Az a teszt az www.anandtech.com-ról való, amit te mondtál, hogy az megbízható teszteket készít, és az ő tesztjeiket fogadod el.

    Tisztázzuk, az Intel X25-V egy belépő szintű nem egy mai darab SSD, ami egyedül 4K olvasásban remekel, de többi paraméteri, főleg az írásteljesítménye átlag alatti ha túllépi a gyorsítótár méretét, tehát addig nincs gond amíg programokat indítgatunk, de lehetőleg ne hibernáljuk a gépünket. Most itt a hiberfájl áthelyezésével jönnél, de a többi mai SSDknél nem hiszem hogy követelmény lenne, ezt ma már nevetve végre kell hajtaniuk. Ráadásul egy notebookba nehéz is kivitelezni egy plusz HDD behelyezését, pont ahol a hibernálásra nagy szükség lenne.

    Intel X25-V egy ideig a csúcson volt, de a mai más gyártók vezérlői már nagyobb teljesítményre képesek. Sőt az Intelnek is vannak nagyobb teljesítményű SSDi.

    Egyedüli vonzereje,az Intel X25-V-nek, az alacsony ár+Trim funkció, gép és programindításra tökéletes, ennél többet ne akarjunk tőle.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Aktív témák