Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Aktív témák

  • braker

    tag

    Hello mindenki volna 1 olyan problémám hogy vásároltam 1 Xfx 5570-es ati kártyát.Belleraktam a gépbe és ami kaptam windows-t az alaplapomhoz ami eredeti nemtetszett nekki. Erre fellraktam 1 másik windows-t ami nem eredeti sikerült felltelepitenem a kártyát és fellismerte, de a hangkártya driver-t nemakkarta felltelepiteni mert lefagyott mindig ugyanott.Meg az is nagyon furcsa hogy mikkor bekapcsolom 2 percig tőkőll vallamivel mire behozza a monitort.Ez volt a service pack 2 gondoltam ha fellrakok 1 3-ast akkor az majd segit de mikkor tőlti be a windows megáll és lefagy.Egy Asus p5sd2 fm/s alaplapom van lehet ez a problémája.Az lenne a kérdésem hogy tényleg az alaplap kicsi nekki a kártyához ésha igen akkor milyen alaplapot lenne érdemes venni 0-20 ezer kőzőtt. A procim ami van az egy Intel Pentium D CPU 2.66 Ghz 2Gb ram.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák