Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Narancs

    őstag

    válasz Storms #25507 üzenetére

    1. [I] "Háromféle ATI All In Wonder driver létezik.
    -ATI WDM SP - Ez a régi analóg driver, itt nagyon gyors a csatornaáltás és a hang is realtime érkezik az AIW kártya analóg line out kimenetén.
    -ATI WDM NSP - Ez már egy digitális driver, a csatornaváltás lassabb és a hang is az AGP buszon keresztül digitálisan érkezik, és valamennyit késik is a jelfeldolgozás miatt a valós időhöz képest.
    -ATi T200 Unified AV Stream Driver - Ez a legújabb digitális driver, az előbbi tulajdonságokkal, viszont itt az eszközkezelőben már csak ezt az egy bejegyzést látod. Ez a driver csak az MMC 9.09 vagy újabb multimedia centerrel hajlandó működni.

    Általában az analóg drivert próbálja feltenni mindenki mert az a legjobb TV nézés és sebesség szempontjából, viszont az a hátránya hogy az ATI a Catalyst 6.2-től kezdődően másolásvédelmi meg egyéb okok miatt csak a digitális hangot és az újabb WDM drivereket engedélyezi emiatt nem szokott menni az újabb Catalystokkal a régi jól bevállt kombó:
    -Catalyst 6.2 és WDM (az analóg hanghoz)
    -DAO és MMC 9.08 (a legstabilabb MMC az egész 9.xx sorozatból)

    Ha az újabb ATI T200 WDM drivert használod akkor MMC 9.09-et érdemes használni hozzá stabilitásban az is jó."
    [/I]
    2.Rendben vannak.

    3. kicsit tényleg lehetne több, szvsz Vista miatt kevesebb, de ha játékokban nem lassú akkor felesleges a pontokon lovagolni. Nem 3Dmarkkal játszol.

    4. Igen, jól.

    [ Szerkesztve ]

    Beauty is pain

Aktív témák