Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    válasz bazsi83vp #16532 üzenetére

    Valóban nem ez jött le az írásodból. De hogy egy közepes gép elég lenne, a egy tervezőirodába, az így nem mondanám. Elég sokszor találkoztam egy időben olyan problémával, hogy memória és processzor teljesítmény miatt percekig üldögéltem a gép előtt, hogy a homokóra (most már karika) abbamaradjon. S ez csak egy pdf file áthelyezése autocad alá. Mondjuk ez nem olyan, mikor az egyetemen elindítottuk a renderelést, és elmentünk sörözni, majd mikor visszamentünk, rájöttünk, hogy elba.. majd újra, és sörözés folytatása. Nem azt mondom, hogy i7 kell, de nagyon nem árt egy erősebb gép, ha az ember nem csak titkárnői feladatokat lát el.

    Abban egyetértünk, hogy a PC az pénztemető hosszú távon, sőt rövidtávon is. Nem tudom mennyit jársz olyan boltokban, ahol árulják a szoftvereket, de a jellemző, hogy szinte csak azok vesznek ilyen programokat, akik céges számlát kérnek róla. Bármilyen szép kimutatások is vannak, meg persze warez, p2p nincs. Ha 100 asztali gépre nézzük, vagy 2 ember vesz hozzá oprendszert.

    Sajnos a kialakult szokások, és a kelet európai blokk, azt mutatja, hogy a középkategória, vagy picit a feletti gépekre van igény, mert az nagyjából mindenre jó.

    Futi rajta a gyerek hentelős játéka, apa anya meg néha megnézheti a mail-jét, mert a gép a gyerek szobájában van.

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák