Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz scream #12256 üzenetére

    AC Twin Turbo(Pro) NEM megy fel Referencia nyákos 5770.re még akkor sem ha lefűrészeled a második DVi-porot! :)) Mert nagyon elöl van a GPU a kártyán! AC L2 Pro ezt is kitárgyaltuk már legalább 4X csak vissza kéne olvasnod néhány100 HSZ-t! :W vagy legalább használni a keresőt! :DDD

    Ha a Rev2.es (tojás hűtős) kártyád van akkor semmiképp nem szabadna 70.fok fölé menni neki még FurMark alatt sem! hány %-on járt a venti a 80.foknál? Több ok lehet ha ilyen magas azzal a hűtővel 1:sz@rul van pasztázva gyárilag a kártya, 2: Nem fekszik fel rendesen a GPU-n a hűtés, 3:nagyon egyenlőtlen a hűtőnek a GPU-val érintkező felülete! (fel kell csiszolni MAX:800.as papírral)

    Rev2.es tojás hűtést nem nagyon érdemes lecserélni semmire mert jó aza hűtő (ha a fent leírt 3.pontot ellenőrzöd nem szabad 70.foknak se lenni FurMark alatt! :K )

    Ha nagyon bele élted magad a hűtő cserébe akkor cseréld le egy THERMALRIGHT V2 hűtőre! szintén azt tudom mondani OLVASS VISSZÁBB nemrég írtam be hogy lecseréltem énis a gyári Rev1.es hűtésemet teszteket is linkeltem! meg képeket is!

    tapasztalatok róla tesztek és nagyobb képek! => itt és itt és itt írtam róla és linkeltem képeket! :K

    ******************************************************************************************

    FireKeeper: Neked ia azt mondom OLVASS VISSZÁBB AC L2 Pro ügyben! 5770.re marhára nem elég, vagy ha neked jónak számít hogy MAX:2500.RPM-el visít rajta a venti és a GPU meg FurMark alatt 85-90.fok alatta akkor hajrá használj L2 Pro-t! :))
    Másik csak olyan 5770.re megy fel az AC Twin Turbo(Pro) aminek NEM referencia nyákja van és a GPU hátrébb van! (PL: MSI v2 és Hawk, Asus CuCore, Gigabyte Batmobilos hűtésű STB...) nem csak a 2.ik DVI a gond a referencia kártyáknál! :) és ez a többi hűtőre is vonatkozik ami olyan stílusú mint AC S1 vagy Twin Turbó stb....

    VRM.et NEM kell hűteni 5770-en! FurMark alatt is csak langyosak hűtés nélkül!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák