Üdv!
Alaplap vásárlás előtt állok, kinéztem egy [ASRock 890GX Extreme3-t] és egy [Asus M4A89GTD PRO-t].
Nagyjából ugyan azok a specifikációik, annyi, hogy az ASrock-on van USB 3.0. Úgy tudom, hogy az Asrock az Asus egyik leányvállalata, ergó olyan nagy minőségbeli különbség nem lehet (szvsz).
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti melyiket ajánlanátok (pro és kontra)? (Akár p.ü-ben is)
Előre is köszönöm!
Ha úgy hozza az élet, hogy bekaptál egy pofont, fel kell állni, számon kérni attól kitől kapod!

Az UCC-t mire használnád,mert az csak magfeloldásnál jó,de arra meg ott van az ACC ami ugyan olyan jól működik a 770-esben.Az igp-t meg semmire sem tudnád használni,legalább is játékra nem(Én is megvagyok az IGP-nélkül kb.születésem óta)Egyedül a színe a jobb a 880-asnak,de a 770-es kicsit izmosabb.
gye,hogy ugye?Én is meglepődtem
Viccet félretérve az ASRockon több a PCIExpress és a PCI csat+az usb 3 és egy leheletnyit olcsóbb.Viszont az ASUS lapokról is csupa jót olvastam,viszont nincs rajta USB3.Mindkét lap jól megy tuningba és a minőségük is egy szinten van(ezt én sem hittem eddig,de éppen most tapasztalgatom 
reggel megrendeltem a 880g-t.Így jobban belegondolva igazad van(770 kellet volna).Remélem a kis lappal is elégedett leszekJókat olvasok az Asrockról.

Nektek a deszka milyen kódot ír, amikor a win betöltött és idle-ben van a gép? Beleütköztem egy érdekességbe. 

![;]](/dl/s/v1.gif)

Most per pillanat nincs is rá szükségem,de a BD-meghajtó ha jön akkor már cinkes,mert így is csak 5 csatim van amiből csak 4 megy.Szerintem ezt az évet kihúzom vele,de jövőre megy gariba.