Szóval akkor a te hibádból adódóan ment tönkre a lap ezek szerint. 
http://voneout.freeblog.hu/

Szóval akkor a te hibádból adódóan ment tönkre a lap ezek szerint. 

Itt megint olcsóbb lett a prockó 600ft-al...egyébként nagyon az ASRock fele hajlik a rúd...
Mikor jön meg a ramod? Kéne tudnom, hogy biztosan működik a lapban.
[ Szerkesztve ]

Basszus...az alaplap ára meg kúszik felfele...most a ASRock 890FX DELUXE 3 olcsóbb mint az Extreme 3. 

Jövő hét utáni héten
A Deluxe is jó választás
Xtreme 3D Team Hungary

Na akkor pont fordítva vagyunk bár nekem jövő héten már meglesz a deszka. 
(Nekem megvan a ram és most veszem hozzá a lapot
)

De lassan fog telni ez az egy hét.. Ha megvetted a lapot szólj azonnal.
Xtreme 3D Team Hungary

Jah, várom a shop visszajelzését...remélem jók lesznek a ramok és nem fogjuk megszopni vele.

Nem mertem kockáztatni így hát a ASUS M4A89GTD Pro/USB3-as lapot vettem meg. (rendeltem meg)
Egyedül ennél szerepelt 100%-ra a ramom kompatibilitása típusra...pedig tényleg kipróbáltam volna az ASRock-ot is. Na remélem nálad azért klappolni fog minden! Sok sikert a tuninghoz!

sziasztok
valakinek sikerült 1800mhz-en hajtani a memókat ?
nállam elindul, de nem 100-as win hibázik
ötleteket elfogadok a beállításhoz 
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :)

Nem fogod tudod annyin használni. Örülj ha 1600Mhzen megy. Ugyanis AMD-vel ennyi a max
Xtreme 3D Team Hungary

Üdv!
Az Asrock 890Gx Extreme3 lapról kérdeznék.
A rajta található integrált kártya milyen erős kb?Új játékok elindulnak rajta?Kb milyen játékokat visz?Hova sorolnátok?
Ezek az Asrock lapok sokáig bírják e vagy pár évig?
Melyik a jobb alternatíva: ASROCK 890GX Extreme3
MSI 890GXM-G65 Abból a szempontból melyik jobb hogy márka megbízhatósága tartósság stb nem pedig azért hogy melyiken van több csatlakozó stb.
Köszi a válasz(oka)t!
[ Szerkesztve ]

Ja még annyit hogy: van rajta 1 PS2 csatlakozó az egérhez vagy billentyűzethez van?

Az IGP-je játékra kevés. (mint minden IGP) Nekem volt egy Asrock lapom 3 évig bírta, utána eladtam. Szerintem megbízható. Asrockra 2év MSI-re 3 év gari van
Xtreme 3D Team Hungary

Sziasztok
Szerintetek a KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz-es RAM menni fog 880G-s vagy 890GX-es lapban? Asrock oldalán néztem, de nem volt felsorolva ez a típus.

Szerintem rendben lesz 
30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

1600Mhz-es RAM 1333Mhz-en fog elindulni? Mivel csak azt támogatja az alaplap. Nem gond, ha csak 1333Mhz-es úgyis csak azért veszek 1600-ast hogy 1333-on jobb időzítéssel menjen és talán később könnyebben eladom. sp@artan-nak is ilyen ramjai vannak ilyen lapban, akkor nem lesz gond.

Alapesetben 1333Mhz-en fog elindulni mivel az AMD hivatalosan csak eddig támogatja a memóriákat,de persze manuálisan te is be tudod állítani 1600Mhz-re
30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

Kingmaxot szereti az AMD. Szerintem is rendben lesz
Xtreme 3D Team Hungary

Sziasztok!
Alaplap vásárlás elött állok,amit kiszemeltem az az Asrock 890gx Extreme 3.Terveim szerint 955 BE megy bele amit olyat 3,8-4ghzen szeretnék járatni.
Kérdésem az lenne hogy,alkalmas lenne-e a lap ennyi tuningra,tartóssága sem hátrány és a mai [31.493Ft]-os árát megéri-e vagy inkább nézelődjek hasónló kategóriában más lapok után.Például egy [ASUS M4A89GTD PRO]
igaz nincsen rajta USB 3.0.
Segítségeteket előre is köszönöm!

Én szó nélkül az Asrockot venném,tuningban nagyon jó,ráadásul ahogy nézem az Asus,2 k-val drágább és még USB 3 sincs rajta.

Köszi!
Én is erősen az Asrock felé hajlok,használtan kellene valami jó áron beszerezni.

Jó kis lap ez 
Esetleg nézz szét itt az aprón,biztosan akad 1-2 eladó darab

Rajta vagyok a dolgon,köszi a segítséget!
Örülök,nem csak én vagyok ilyen elvetemült,hogy hajnalba fórumozok. 

Annak én is örülök 
Én is az asrock-ot venném a helyedben. Nem régen egy phenom II x4 965BE + 6gb ram + hd5850 toxic-om volt ebben a lapban és simán vitte. (Azóta új cfg-m van)
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game ..

Nincsmit 
Hát igen,így szünet alkalmával megtehetem,hogy éjszaka itt legyek 

Igen. Én is valami hasonló konfigot szeretnék csak 955 BE és inkább gtx 460.

Primz: Akkor ez nagy áttörés lehetett,fél évvel ezelött még a P3-as gépeddel toltad a retro játékokat.

955 BE és GTX460 remek választás
Milyen memóriát fogsz a lapba tenni? Ezzel vigyázz mert az AMD igencsak válogatós.
Xtreme 3D Team Hungary

Corsairra vagy Kingmaxra gondoltam 1333 vagy 1600mhz,igazából mindegy,csak ezzel ráérek később foglalkozni.Egyelőre csak lapra és procira lesz pénzem. Persze RAM vásárlás előtt átnézem a supportot.
Ez a lap egyébként mennyire tuningos 4 ghz-en gond nélkül menne?

Tuningban nagyon jó a lap,de persze a procitól is függ hogy viszi e majd a 4ghz-et

Persze, azzal tisztában vagyok.Így újonnan 30 ezres kategoriában nem igazán találtam jobb lapot,bár lehet csak én kerestem rosszul.

Szerintem ebben a kategóriában ez éri meg legjobban 

Üdv mindenkinek!
Egy 870 Extreme3-mal erősíteném én is a csapatot. 
A tuning még nem megy annyira, de majd próbálkozom.

Üdv a klubban. Azt a Phenom II x4 B35-öt már nem is kell tuningolni elég izmos 3500-on
Xtreme 3D Team Hungary

Egyre több ember szeretne ilyen lapot venni,ez csak jót jelent.

Ahjjajj. Én is "táborlakó" lettem. a 890GX-el. Kellemes lapocska! Egy kis időm lesz beizzítom a procimban szunnyadó magvakat is.

Installnál egy kicsit megszívtam. Örültem mint majom a fa..-nak. Frankón bement a lap a helyére de mikor a telepítésnél betettem a cd-t, nem boot-olt be. Nah hát vajon miért is nem? Mert elfelejtettem rádugni a dvd meghajtót. Legalább is azt hittem, de hamar rájöttem, hogy ez a kisebbik probléma. A nagyobbik az volt, hogy nincs rajta IDE és a dvd pedig azt szerette volna.
De a kollégám megmentett!
Kölcsön meghajtó és teljes a siker! 
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Olvastam sajnos én is,nekem is egy IDE-s Sony dvd íróm van,de szerencsére hardverapróba már 3k-ért osztogatják az LG meg Asus sata-s írókat,szóval nem olyan vészes.

Jaja. Én is újitok innen egyet. 
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Pedig a proci biztos menne még (föleg igy vizzel hütve).
De még nem ismerem eléggé az alaplapot, föleg a feszültég beállításokat.
Nameg ugye az ultra márkás memóriám is egy fékező tényező. 

Sziasztok!
Én is egy ilyen lapot veszek nem sokára.Végre!
Tudnátok írni egy két 1600-as memória márkát ,amit biztosra elfogad és még
tuningolható is?

Szia!
Itt keresd meg, van egy letölthető pdf a lapról,ott van ram support list is. Már ha a 890gx extreme 3-ról van szó.

Bocs szar a mobilnetem,1x kattitok rá és 3x küldi el.:/

Valaki nem cserélni az alaplapját(890gx extreme3t) egy giga 790xt-ud4p-re?
Igen tetszik ez a lap 
ui: bocs az offért

uhh bocs lejárt a mod
cserélni -> cserélné(akart lenni
)