Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#351) vbbb válasza HaZsolt (#350) üzenetére

vbbb
(őstag)

Szóval akkor a te hibádból adódóan ment tönkre a lap ezek szerint. :)

http://voneout.freeblog.hu/

(#352) vbbb válasza HaZsolt (#350) üzenetére

vbbb
(őstag)

Itt megint olcsóbb lett a prockó 600ft-al...egyébként nagyon az ASRock fele hajlik a rúd...:D
Mikor jön meg a ramod? Kéne tudnom, hogy biztosan működik a lapban.

[ Szerkesztve ]

(#353) vbbb

vbbb
(őstag)

Basszus...az alaplap ára meg kúszik felfele...most a ASRock 890FX DELUXE 3 olcsóbb mint az Extreme 3. :(

(#354) HaZsolt

HaZsolt
(senior tag)

Jövő hét utáni héten:D A Deluxe is jó választás:D

Xtreme 3D Team Hungary

(#355) vbbb válasza HaZsolt (#354) üzenetére

vbbb
(őstag)

Na akkor pont fordítva vagyunk bár nekem jövő héten már meglesz a deszka. :)
(Nekem megvan a ram és most veszem hozzá a lapot :D )

(#356) HaZsolt válasza vbbb (#355) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

De lassan fog telni ez az egy hét.. Ha megvetted a lapot szólj azonnal.

Xtreme 3D Team Hungary

(#357) vbbb válasza HaZsolt (#356) üzenetére

vbbb
(őstag)

Jah, várom a shop visszajelzését...remélem jók lesznek a ramok és nem fogjuk megszopni vele.

(#358) vbbb válasza HaZsolt (#356) üzenetére

vbbb
(őstag)

Nem mertem kockáztatni így hát a ASUS M4A89GTD Pro/USB3-as lapot vettem meg. (rendeltem meg)
Egyedül ennél szerepelt 100%-ra a ramom kompatibilitása típusra...pedig tényleg kipróbáltam volna az ASRock-ot is. Na remélem nálad azért klappolni fog minden! Sok sikert a tuninghoz!

(#359) tarsoly74 válasza vbbb (#358) üzenetére

tarsoly74
(tag)

sziasztok
valakinek sikerült 1800mhz-en hajtani a memókat ?

nállam elindul, de nem 100-as win hibázik

ötleteket elfogadok a beállításhoz :C

Kedvenc állatom a rántott csirke ! :)

(#360) HaZsolt válasza tarsoly74 (#359) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Nem fogod tudod annyin használni. Örülj ha 1600Mhzen megy. Ugyanis AMD-vel ennyi a max

Xtreme 3D Team Hungary

(#361) jasonx0708

jasonx0708
(újonc)

Üdv!
Az Asrock 890Gx Extreme3 lapról kérdeznék.
A rajta található integrált kártya milyen erős kb?Új játékok elindulnak rajta?Kb milyen játékokat visz?Hova sorolnátok?
Ezek az Asrock lapok sokáig bírják e vagy pár évig?
Melyik a jobb alternatíva: ASROCK 890GX Extreme3
MSI 890GXM-G65 Abból a szempontból melyik jobb hogy márka megbízhatósága tartósság stb nem pedig azért hogy melyiken van több csatlakozó stb.
Köszi a válasz(oka)t!

[ Szerkesztve ]

(#362) jasonx0708

jasonx0708
(újonc)

Ja még annyit hogy: van rajta 1 PS2 csatlakozó az egérhez vagy billentyűzethez van?

(#363) HaZsolt válasza jasonx0708 (#361) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Az IGP-je játékra kevés. (mint minden IGP) Nekem volt egy Asrock lapom 3 évig bírta, utána eladtam. Szerintem megbízható. Asrockra 2év MSI-re 3 év gari van

Xtreme 3D Team Hungary

(#364) jasonx0708

jasonx0708
(újonc)

Köszi

(#365) PetAd

PetAd
(kvázi-tag)

Sziasztok
Szerintetek a KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR3 1600Mhz-es RAM menni fog 880G-s vagy 890GX-es lapban? Asrock oldalán néztem, de nem volt felsorolva ez a típus.

(#366) Piloss válasza PetAd (#365) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Szerintem rendben lesz :K

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#367) PetAd válasza Piloss (#366) üzenetére

PetAd
(kvázi-tag)

1600Mhz-es RAM 1333Mhz-en fog elindulni? Mivel csak azt támogatja az alaplap. Nem gond, ha csak 1333Mhz-es úgyis csak azért veszek 1600-ast hogy 1333-on jobb időzítéssel menjen és talán később könnyebben eladom. sp@artan-nak is ilyen ramjai vannak ilyen lapban, akkor nem lesz gond.

(#368) Piloss válasza PetAd (#367) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Alapesetben 1333Mhz-en fog elindulni mivel az AMD hivatalosan csak eddig támogatja a memóriákat,de persze manuálisan te is be tudod állítani 1600Mhz-re

30 years ago, we had Steve Jobs, Johnny Cash and Bob Hope. Now we have no jobs, no cash and no hope. - PM-re legyél szíves válaszolni, különösen akkor ha te kerestél meg és abban az esetben is ha nem kell az adott termék.

(#369) HaZsolt válasza PetAd (#365) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Kingmaxot szereti az AMD. Szerintem is rendben lesz

Xtreme 3D Team Hungary

(#370) trickyy

trickyy
(tag)

Sziasztok!

Alaplap vásárlás elött állok,amit kiszemeltem az az Asrock 890gx Extreme 3.Terveim szerint 955 BE megy bele amit olyat 3,8-4ghzen szeretnék járatni.

Kérdésem az lenne hogy,alkalmas lenne-e a lap ennyi tuningra,tartóssága sem hátrány és a mai [31.493Ft]-os árát megéri-e vagy inkább nézelődjek hasónló kategóriában más lapok után.Például egy [ASUS M4A89GTD PRO]
igaz nincsen rajta USB 3.0.

Segítségeteket előre is köszönöm!

(#371) Piloss válasza trickyy (#370) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Én szó nélkül az Asrockot venném,tuningban nagyon jó,ráadásul ahogy nézem az Asus,2 k-val drágább és még USB 3 sincs rajta.

(#372) trickyy

trickyy
(tag)

Köszi!

Én is erősen az Asrock felé hajlok,használtan kellene valami jó áron beszerezni.:)

(#373) Piloss válasza trickyy (#372) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Jó kis lap ez :K

Esetleg nézz szét itt az aprón,biztosan akad 1-2 eladó darab

(#374) trickyy

trickyy
(tag)

Rajta vagyok a dolgon,köszi a segítséget!:R

Örülök,nem csak én vagyok ilyen elvetemült,hogy hajnalba fórumozok. :D:D

(#375) pr1mzejEE válasza trickyy (#374) üzenetére

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Annak én is örülök :D

Én is az asrock-ot venném a helyedben. Nem régen egy phenom II x4 965BE + 6gb ram + hd5850 toxic-om volt ebben a lapban és simán vitte. (Azóta új cfg-m van)

Üdv.

[ Szerkesztve ]

Football More Than Just a Game ..

(#376) Piloss válasza trickyy (#374) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Nincsmit :)

Hát igen,így szünet alkalmával megtehetem,hogy éjszaka itt legyek :D

(#377) trickyy

trickyy
(tag)

Igen. Én is valami hasonló konfigot szeretnék csak 955 BE és inkább gtx 460.:)

(#378) trickyy

trickyy
(tag)

Primz: Akkor ez nagy áttörés lehetett,fél évvel ezelött még a P3-as gépeddel toltad a retro játékokat.:DD

(#379) HaZsolt válasza trickyy (#377) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

955 BE és GTX460 remek választás :R Milyen memóriát fogsz a lapba tenni? Ezzel vigyázz mert az AMD igencsak válogatós.

Xtreme 3D Team Hungary

(#380) trickyy

trickyy
(tag)

Corsairra vagy Kingmaxra gondoltam 1333 vagy 1600mhz,igazából mindegy,csak ezzel ráérek később foglalkozni.Egyelőre csak lapra és procira lesz pénzem. Persze RAM vásárlás előtt átnézem a supportot. :)) Ez a lap egyébként mennyire tuningos 4 ghz-en gond nélkül menne?

(#381) Piloss válasza trickyy (#380) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Tuningban nagyon jó a lap,de persze a procitól is függ hogy viszi e majd a 4ghz-et

(#382) trickyy

trickyy
(tag)

Persze, azzal tisztában vagyok.Így újonnan 30 ezres kategoriában nem igazán találtam jobb lapot,bár lehet csak én kerestem rosszul.

(#383) Piloss válasza trickyy (#382) üzenetére

Piloss
(senior tag)

Szerintem ebben a kategóriában ez éri meg legjobban :)

(#384) kooc

kooc
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!
Egy 870 Extreme3-mal erősíteném én is a csapatot. :)
A tuning még nem megy annyira, de majd próbálkozom.

(#385) HaZsolt válasza kooc (#384) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Üdv a klubban. Azt a Phenom II x4 B35-öt már nem is kell tuningolni elég izmos 3500-on:)

Xtreme 3D Team Hungary

(#386) trickyy

trickyy
(tag)

Egyre több ember szeretne ilyen lapot venni,ez csak jót jelent.:D

(#387) Gyufaaa

Gyufaaa
(PH! addikt)

Ahjjajj. Én is "táborlakó" lettem. a 890GX-el. Kellemes lapocska! Egy kis időm lesz beizzítom a procimban szunnyadó magvakat is. :DDD :C
Installnál egy kicsit megszívtam. Örültem mint majom a fa..-nak. Frankón bement a lap a helyére de mikor a telepítésnél betettem a cd-t, nem boot-olt be. Nah hát vajon miért is nem? Mert elfelejtettem rádugni a dvd meghajtót. Legalább is azt hittem, de hamar rájöttem, hogy ez a kisebbik probléma. A nagyobbik az volt, hogy nincs rajta IDE és a dvd pedig azt szerette volna. :DDD :W :W De a kollégám megmentett! :C Kölcsön meghajtó és teljes a siker! :)

[ Szerkesztve ]

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#388) trickyy

trickyy
(tag)

Olvastam sajnos én is,nekem is egy IDE-s Sony dvd íróm van,de szerencsére hardverapróba már 3k-ért osztogatják az LG meg Asus sata-s írókat,szóval nem olyan vészes.

(#389) Gyufaaa válasza trickyy (#388) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Jaja. Én is újitok innen egyet. :K

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#390) kooc válasza HaZsolt (#385) üzenetére

kooc
(kvázi-tag)

Pedig a proci biztos menne még (föleg igy vizzel hütve).
De még nem ismerem eléggé az alaplapot, föleg a feszültég beállításokat.
Nameg ugye az ultra márkás memóriám is egy fékező tényező. :D

(#391) trickyy

trickyy
(tag)

Sok sikert! :DD :C

(#392) domjani

domjani
(újonc)

Sziasztok!

Én is egy ilyen lapot veszek nem sokára.Végre!
Tudnátok írni egy két 1600-as memória márkát ,amit biztosra elfogad és még
tuningolható is?

(#393) trickyy

trickyy
(tag)

Szia!

[link]

Itt keresd meg, van egy letölthető pdf a lapról,ott van ram support list is. Már ha a 890gx extreme 3-ról van szó.

(#394) trickyy

trickyy
(tag)

.

[ Szerkesztve ]

(#395) trickyy

trickyy
(tag)

.

[ Szerkesztve ]

(#396) trickyy

trickyy
(tag)

Bocs szar a mobilnetem,1x kattitok rá és 3x küldi el.:/

(#397) KDavid17

KDavid17
(fanatikus tag)

Valaki nem cserélni az alaplapját(890gx extreme3t) egy giga 790xt-ud4p-re?
Igen tetszik ez a lap :D
ui: bocs az offért

(#398) trickyy

trickyy
(tag)

Sok sikert! :DD

(#399) KDavid17 válasza KDavid17 (#397) üzenetére

KDavid17
(fanatikus tag)

uhh bocs lejárt a mod
cserélni -> cserélné(akart lenni :DDD )

(#400) HaZsolt válasza domjani (#392) üzenetére

HaZsolt
(senior tag)

Patriot Viper II 1600Mhz Cl 7-7-7-20. Cl6 is megy nálam. Amugy Kingmaxot és a Corsairt szereti az AMD:)

Xtreme 3D Team Hungary

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.