Szeva!Az alaplapi 4290-es kari nagyjából egy 4250-es karinak felel meg minimálisan felhúzva.Régi játékokra korlátozottan jó(és online parasztszimulátorra+Zoomumba
)persze kisebb felbontásban.A mindennapi élethez viszont bőven elég+Full HD videókat is viszi.Hogy lásd én egy 3450-est hajtok a HTPC-ben és bőven elég netezésre,HD filmekre és én csak egy 2 magos X2 215-össel hajtom.A 955Be kihajtja mint állat...Én egy B50-est használtam régen és váltottam 955Be-re.Nem bántam meg,mert a gép sokkal stabilabb lett(nem kellet delejezni és ügyeskedni),másrészt kifogtam egy húzósabb fajtát
Amúgy 30 ropiért garisat kapsz itt a ph-n.Amúgy ha tényleg nem értesz hozzá inkább a gyári 4 magost ajánlom,mert a megfeloldott procik néha gonosz dolgokat csinálnak és elég sok finomhangolás kell neki,hogy tényleg flottul menjenek.Én is meguntam és váltottam inkább...A ramokat fent említettem,de ha olcsót akarsz és gyorsak akkor Kingmax CL7-est(zöld-ezüst hűtőbordásat).Ez gyors és olcsó is.Van belőle CL9-es is(kék hűtő borda),de kicsit lassúnak tartom és nem sokkal olcsóbb(de ugyan úgy használható).Amúgy baromi kis eltérésekről beszélünk a sebesség terén,de mi megszállottak vagyunk
A CM 212+ nem ismerem,de ha spórolni akarsz és nem tuningolsz(alaplapi vga-hoz minek)akkor ezt lehagyhatod(egyenlőre és ezzel tudsz kicsit spórolni),mert a gyári hűtő is használható.Kicsit hangoska(ez is nézőpont kérdése),de a feladatát bőven ellátja.Max.ha zavar a hangja akkor lecseréled 
szanyi20 :Azok jók lesznek,bár egy kollégának pont ilyennel gyűlt meg a baja,de szerintem ő a kivétel.Valószínű nála beállítási problémák lesznek(vagy a memóriái halottak),mert a Kingston eléggé problémamentes memória szokott lenni és mindenkinél megy rendesen.
Gyufaaa :Hát nem repesek az örömtől...azt hittem elbír vele,mert 160w-s hőterhelésig írták,hogy jó lesz.Az a baj,hogy lassú a venti benne(mert inkább lopakodásra hegyezték ki a hűtőt) és ezért melegszik.próbaképpen berakok egy erősebb ventit bele és úgy kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--