Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#1001) H@mu válasza ÍróKéz (#998) üzenetére

H@mu
(kvázi-tag)

Hmmm....ez a 880G és 890GX esete....akkor csak azt a 880G biosát lehet frissíteni aminek a matricája alatt ott van a 890GX?Ha veszek olyat lapot segítesz megcsinálni?:)

http://parkopolisz.in/reg/d1066d0a12d8c9e1012a755a0aece685 Pontokért tárgyakat vihetsz haza!

(#1002) ÍróKéz válasza H@mu (#1001) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Boltban ki tudod bontani a dobozt. Ott máris kiderül miről beszélünk. Bios-t frissíteni meg nem nagy ördöngősség. Segítek persze ,ha kérdésed van. Azért kell DOS-ból pl. ,mert ad1 más az alaplap ID-je és a másik bios-t nem akarja belesütni. Hát akkor a flashelővel ki kell iktatni az ellenőrzést (természetesen ezzel tönkre is lehet vágni úgyhogy figyelni kell mit raksz bele) Ad2. DOS alatt szinte semmi nem megy a háttérben ami zavarna. DOS boot-ot manapság könnyű csinálni. Én a Hiren's cd-t javasoltam ,de ezer meg egy módja van még.
Teszem azt Win98-as boot CD. Ja a link amit akartam. Én most nem fotózok ,ez ugyan lengyel nyelvű ,de gondolom a lényeg lejön. :

[link]

At your service...

(#1003) szunya1 válasza H@mu (#1001) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

De megteheted azt is h letöltöd a 890-es 2.5-es instant flash biosát az asrock oldalárol,felnyomod egy pendrivera és kész.....Én tegnap néztem ,hogy a deszkán a 880G Extreme 3 felirat matrica e?Az volt,alatta ott volt a 890-es felirat,de nem semmi volt leszedni jól fel van ragasztva az biztos.

(#1004) ÍróKéz válasza szunya1 (#1003) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Ez a tipikus esete a "hogy adjunk el valamit ugyanarról a gyártósorról kétszer". Aki utánaolvas és veszi a fáradságot az jól járhat. Ugyanez igaz a procira , némely esetben a vga-ra ésatöbbi. Aki nem tudná ugyanis annak okulásul. Egy bazinagy cég nem fog a fejleszési költségeken felül plussz gyártósort fenntartani kínában. Ugyanarról a sorról jön le az x2-es is mint az x4-es. Maximum nem ment át a kőkemény hivatalos teszten. Teszem azt nem tudja 1.35V-on a 3200Mzh-et teljesíteni. Mi lesz belőle ? Nem ,nem kuka. vissza lesz minősítve X2-nek. És ha te otthon 1.4v-on előcsalod belőle nyertél. Persze ezt hívják lutrinak. Szerencsésebb emberek hozzájutnak forráshoz és árulják a Pretested procikat. Azok tuti mennek. Drágább is picit ,de valamit valamiért. ÁMÍTÁSTECHNIKA. Így kell extraprofitot elérni.

At your service...

(#1005) szunya1 válasza ÍróKéz (#1004) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

De legalább mi,a csóró országok reprezentánsai a szemétdombon kapirgálva hozzájutunk pár húsdarabhoz amit még nem faltak fel a kukacok :D

(#1006) Dracula

Dracula
(senior tag)

Jelentem, az itthoni 2. gépnél beszerelt Asrock 880G USB3 R2.0-val én is beálltam az AM3-asok sorába (előtte közel 4 évig volt Asrock NF4 Vsta lap, teljes megelégedettségre).

A proci egy 235e, a kis fogyasztás miatt. Itt is 800 Mhz lesz csak, ha nincs szükség rá.
A terhelést eddgi 2Ghz-en láttam, tehát mégcsak nem is ment fel 2700-ra. :)

A 3. magot nem próbáltam rá, de nincs is szükség sztem (irodai gép, netezés..).
A gyári AMD hűtőnek szörnyű hangja van, de a win install után érdekes módon elhalkult (pedig előtte már beállítottam a BIOS-ban). Azóta csönd van, és rájöttem, hogy az FSP SAGA 350W-os táp hangos, búg. :D (fura hang).

Üdv!

Dell E6410

(#1007) ÍróKéz válasza szunya1 (#1005) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Ez igen szép körmondat volt. Látatlanban meg is hajlok elötte. Ellenben nagyjából tényleg erről van szó. A tényleges felvsárló piac (cégek) nem fognak szórakozni semmiféle feloldással ,hekkel miért is tennék. Az idő pénz ,de a pénz nem idő !

Mi meg járjunk csak jól ,ha már egyszer energiát ölünk a dologba.

At your service...

(#1008) ÍróKéz válasza Dracula (#1006) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Az AMD gyári hűtőjét mikor megláttam én is nyerítettem egyet. Vicc. Nem is. Viccnek rossz ,ha komoly akkor meg szar. A négy éves gyári intel hűtő legalább valami. Ez konkrétan rossz. Alacsonyabb gyártástechnológia ide vagy oda.

At your service...

(#1009) Gyufaaa válasza ÍróKéz (#1008) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Azért a teljesítményére nem mondanám, hogy rossz! :N Van abba anyag kellően. Csak hát a hangja, mint egy rakétaporszívó a kis ventinek és a magas fordulatszámnak köszönhetően. Ennyi az össz bibi velük.

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#1010) Milka 78 válasza ÍróKéz (#998) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Ha a halkság a fő akkor egy Freezer Xtreme Rev. 2-sel boldog leszel.Gyufaaa és szerény személyem is nagy megelégedéssel használjuk,de az extrém túlfeszt már nem szereti.1.5v körül már nagyon szenved és Prime alatt már kevéske.Volt-van Hyper N520 és Asus silent Knight 2-esem is,de ez a leghalkabb hűtőm az összes közül.

[ Szerkesztve ]

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#1011) ÍróKéz válasza Gyufaaa (#1009) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Van igazság abban amit szólsz ,de szerintem akkor is vicces. Az intel a boxos proci mellé rézmagos hűtőt csomagol erre az amd meg a toptermékéhez a phenomhoz egy alumínium akármit. Ezt konkrétan a cigányok nem vinnék a méhbe mert még súlya sincs. Nem vagyok elkötelezett fan. Egyik oldalra se ,de ez szerintem disznóság. Ilyen bordát ne hívjanak hűtőnek.Mondom ezt úgy ,hogy kábé tudom miről beszélek. Tényleg röhögtem egyet mikor kibontottam a dobozt. Pont emiatt lehet kapni az aprón öccázé 0KM-es hűtőket. Van ,de minek Ha máshogy gondolod elfogadom .de akkoris.

At your service...

(#1012) ÍróKéz válasza Milka 78 (#1010) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Neked is köszönöm a választ. Tényleg. (Most pont egy dologról esne szó az pedig az olcsósítás. Minél olcsóbban minél jobbat. Ötezer környékén mozog boltba az AC Freezere ,ami egy tűrhető hűtő. Ezt én is tudom. Nem fogok 10+K-ért venni másikat. Megtehetném ,de pont az elv miatt nem fogom. Adott összegből szeretnék összehozni működő és nagyon jó gépet. Ez gondolom érthető. Jelen állás szerint meg vagyok elégedve. Hűtőt meg hekkelek valahogy.) Tényleg. Senki nem akar elcserélni egy AC Freezert? Felesleges lga775-öst. Az AMD AM3-sd felfogatás kéne. Jó hűtő csak épp nem kompatibilis.

At your service...

(#1013) szasanyi válasza ÍróKéz (#1008) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Abszolút egyetértek! Valóban vicc kategória, mivel egyrészt a hőtermelése magasabb mint a hasonló INTEL processzoroké, másrészt nincs választási lehetőség, hogy pölö némi felár ellenében (~1.5k) jobb hűtővel választhassa az user a prociját. Mondjuk ilyennel, amit már megéri elhozni, de ezt ugye csak X4 mellé adják.

(#1014) H@mu válasza ÍróKéz (#1002) üzenetére

H@mu
(kvázi-tag)

de a boltban nem állhatok neki leszedegetni a matricát:D

http://parkopolisz.in/reg/d1066d0a12d8c9e1012a755a0aece685 Pontokért tárgyakat vihetsz haza!

(#1015) Vigneau válasza Milka 78 (#1010) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ami engem illet, még jó szívvel tudom ajánlani a Scythe Big Shuriken-t - lassan már elég kellemes az ára. Én 9k körül vettem majd egy éve, mára már csak higgadtabb lett az ára. Igaz, lecseréltem a hűtőjét egy izmosabb, de mégis halkabb darabra. Lefelé fúj, no meg szintén univerzális a felfogatása.

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#1016) Gyufaaa válasza szasanyi (#1013) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Az én procim mellé is pont ilyen járt. Jelenleg az van fennt a procin. A kíváncsiság mindíg hajt, hogy mi mennyit ér. A hűtési teljesítményén azért seggre ültem. Eléggé kazánka a mostani prockóm mondhatni. Ez viszont kellemes hőfokon tartja, amin a méreteiből adódóan meglepődtem. Csak a hangja az ami tényleg zavaró, de a dolgát szerintem remekül teszi.
A PH2 x2-höz valóban vicc kategóriás hűtőt tesznek, de az már más tészta, hogy alap órajelen használva, egy jó szellőző házban az is teszi a dolgát.

Szerk.: D1Rect kolléga már rajta van a hűtőteszt témán amiben a gyári hűtő is részt vesz. :C

[ Szerkesztve ]

(#1017) ÍróKéz válasza H@mu (#1014) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Nyilván. Viszont ha matrinca van felrakva elég egyértelmű ,hogy alatta más van. Jelen esetben a 890GX. Nem 100% semmi ,mert ugye tuningnál semmi sem az. Nekem a biosfrissítés után az. Márhogy 890GX. Még az alaplapi vga is ,holott az speciel nem is használom.Viszont örülök neki meg jó tudni.

Két dolog miatt vettem a lapot. Az egyik a hűtése és a bios-a a másik meg a crossfire. Ezért is nem 460-as nvidiát raktam bele hanem 6850-et. Mondjuk azt is disznóságnak tartom ,hogy megint választani kell a két nagy között. vagy sli vagy cross.Egyéb nyavajám nincs. :)

[ Szerkesztve ]

At your service...

(#1018) Dracula válasza Milka 78 (#1010) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Valami normális áru hűtő kéne, mivel maga a gép sem volt sok.
Max jövőre veszek valamit 3-4e-res AC lapos hűtőt néztem.

Én 5e res AC Freezer Pro-mmal tökéletesen elégedett vagyok.

De mondtam, így nincs hangja a hűtőnek. 50 fokra van állítva a target és 1-es szintre a venti!
Alapjáraton borzalmas hangja volt. A hőmérsékleteket még nem néztem eddig.

Üdv!

Dell E6410

(#1019) Dracula válasza szasanyi (#1013) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Hm, elég király ez. Hát valóban, aluminium, abszolút alap a borda, a ventiről nem is szólva. 5-6 évvel ezelőtt volt ilyen mondjuk Globalwin-ben...

Mondjuk fillérekbe került a hűtő, az OEM alig olcsóbb.

De legalább a lefogatása nagyon könnyű volt...

Üdv!

Dell E6410

(#1020) szasanyi válasza Gyufaaa (#1016) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Most vettem egyet 1.5k-ért, mert a Phenom II X2@X4 procit nem bízom a véletlenre, a stock hűtőjére meg pláne nem. Először gondolkodtam rajta, mert nem maradt több kavics egy normális hűtésre, de úgy gondoltam ez nnyit megér, és kinézetre is sokkal bizalomgerjesztőbb. :)

Dracula: az még hagyján, de legalább vastagabb, nagyobb légszállítású ventit tennének rá. Akkor nem kéne ~3k fordulat normális hűtéshez.

(#1021) ÍróKéz válasza szasanyi (#1020) üzenetére

ÍróKéz
(újonc)

Ugyan nem nekem írtad ,de csak beleszólok. Nkem most még a gyári gány van felette egy 12centis ventivel.. kicserélem ,de most ez a helyzet :

[link]

At your service...

(#1022) szanyi20

szanyi20
(kvázi-tag)

Sziasztok. Egy Phenom II 1090T X6 alá melyik AsRock lap lenne a legjobb választás? Későbbi esetleges tuning szóba jönne...

Köszi

7 gombos újraindítás: Ctrl Alt Del; Ctrl Alt Del; Reset a qrva anyád... :D

(#1023) szunya1 válasza szanyi20 (#1022) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

A 880-890 es sorozat,a teljes ATX-ek.

(#1024) szasanyi válasza ÍróKéz (#1021) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Ha pontos a CPU hőfok akkor az sztem jó egy túlhajtott X4 esetén, igaz azt is tudni kellene mennyire emelkedik terheléskor (mert gondolom ez idle állapot). De mivel 1.5k egy jó venti, így is azt mondom, hogy az AMD négymagosokhoz gyártott réz alapú, hőcsöves hűtője nagyon jó vétel annyiért. Itt az apróban volt, sztem érdemes nézegetni.

(#1025) Gyufaaa válasza szanyi20 (#1022) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Nézd az adatlapom. Eléggé szeretik egymást! ;)

(#1026) Apatosaurus

Apatosaurus
(újonc)

Üdv mindenkinek
Egy új gépet álmodtam magamnak melynek alapja a 890GX extreme 3 lap.
Nos a kérdéseim is őméltóságával kapcsolatos.
A posztokból kiderült hogy egy kiválló lap de....

Az alaplapi VGA képes kitartóan és magabiztosan meghajtani néhány hónapig egy 1920*1200-as monitort, mert diszkrét kártyát egy kicsit elodáznám.
Természetesen nem játékra gondoltam hisz gyanítom arra nem lesz képes.
Perszue fogalmam sincs a teljesítménéről csak gondolom nem lehet túl izmos.
Esetleg ha valami diszkrét megfelelőjét írnátok akkor utánna olvasnék.

Egy 955BE procit terveztem szívnek ami gond nélkül fut ( sőt némi kézügyességgel húzható ) de a prohardver oldalait fűrkészve találtam a pretested B55 megoldásra ami jelentősen olcsít viszont képes teljesítményben a 955 adni.
Gondolom minden további nélkül a lap befogadja és szeretné is adott esetben természetesen kellő hűtés mellett.
Elégséges hűtésnek a B55 proci esetében a sokak által ajánlott CM 212+ hűtője.
Érdemes foglakozni vele nyílván annak tükrében hogy nem értek különösebben hozzá.

És végezetül a ram kérdés amihez kérek egy kis segítséget, ajánlást.
Milyet érdemes mi az amit nagyon szeret és nem az aranyrög árakon mérik.
Itt vegyétek figyelembe a két féle procit.

Elnézéseteket kérem a hosszúra nyúlt írásomért de nem vagyok egy guru és szeretném ha nem egy halom IT szemetet hanem egy igen jól kezelhető gyors és megbízható gépem lenne.
Köszi a válaszokat

[ Szerkesztve ]

(#1027) szanyi20 válasza Gyufaaa (#1025) üzenetére

szanyi20
(kvázi-tag)

Látom, köszi. Amúgy 1600-as ramok hogy muzsikálnak ezzel a lappal?

(#1028) Gyufaaa válasza szanyi20 (#1027) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Hibátlanul. Kérdezd Milka78 kollégát. ;)

(#1029) Milka 78 válasza szanyi20 (#1027) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Szeva.Attól függ milyen memóriát raksz bele.Ha visszaolvasol leírtuk az ajánlott típusokat,amelyek bizonyítottan mennek a lapban.Mi Gyufaaa fórumtárssal a CSX CEC memóriákra esküszünk.Azok mennek 1600Mhz cl7-ben,de a Kingston,Kingmax(ez mindenbe megy és van belőle cl7-es is),OCZ Black(sok a hibás,de ha garis akkor max cserélik,ha meg nem hibás akkor CL8-ban megy)Patriot Viper és még egy pár tipus amire most nem emlékszem...Geil-t és a másfajta OCZ-t kerüld,mert sokszor nem szeretik az AMD-t.

Gyufaaa:Gyári darálóval nyomod?Mi van az AC-vel?Kevés az X6-hoz?

[ Szerkesztve ]

(#1030) Gyufaaa válasza Milka 78 (#1029) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Jaja. Sajna nem elég hozzá a hűtő. :(( Alapon megküldtem tesztre Prime95-el. 30 perc alatt elérte a 68 fokot. Újrapasztáztam, de hiába. Sajna kevésnek bizonyult. Rátettem a gyári hűtőt és -5 fokot nyertem vele. 63-64 foknál 1 óra után se ment feljebb. Így most hűtő nélkül maradtam, de nem sokáig remélem. Scythe Grand Kama Cross lesz helyette. Bő 100g-al tartalmasabb. Kíváncsi leszek, ha rámegy a tuning is, mit produkál majd. Nem mint ha nagyon kellene a tuning, de kíváncsi vagyok mit megy a cuccos. :)

UI.: Csak a gyári darálónak a hangja, most már egy kicsit idegesít. De hát a dolgát teszi így nem égető a másik hűtő egyenlőre. Még azért leskelődök.

[ Szerkesztve ]

(#1031) szanyi20 válasza Milka 78 (#1029) üzenetére

szanyi20
(kvázi-tag)

Elöször is köszönöm a válaszokat. Másodszor pedig a végső kiszemelt áldozat a 890GX Extreme 3 lesz és a memória, amit kinéztem bele a következő lenne: [link]. Ebből raknék bele két csomaggal, tehát végül 4x2 gigával hoznám ki a 8at. Ezek jók lesznek bele?

Köszi :D

(#1032) Milka 78 válasza Apatosaurus (#1026) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Szeva!Az alaplapi 4290-es kari nagyjából egy 4250-es karinak felel meg minimálisan felhúzva.Régi játékokra korlátozottan jó(és online parasztszimulátorra+Zoomumba :DDD )persze kisebb felbontásban.A mindennapi élethez viszont bőven elég+Full HD videókat is viszi.Hogy lásd én egy 3450-est hajtok a HTPC-ben és bőven elég netezésre,HD filmekre és én csak egy 2 magos X2 215-össel hajtom.A 955Be kihajtja mint állat...Én egy B50-est használtam régen és váltottam 955Be-re.Nem bántam meg,mert a gép sokkal stabilabb lett(nem kellet delejezni és ügyeskedni),másrészt kifogtam egy húzósabb fajtát :K Amúgy 30 ropiért garisat kapsz itt a ph-n.Amúgy ha tényleg nem értesz hozzá inkább a gyári 4 magost ajánlom,mert a megfeloldott procik néha gonosz dolgokat csinálnak és elég sok finomhangolás kell neki,hogy tényleg flottul menjenek.Én is meguntam és váltottam inkább...A ramokat fent említettem,de ha olcsót akarsz és gyorsak akkor Kingmax CL7-est(zöld-ezüst hűtőbordásat).Ez gyors és olcsó is.Van belőle CL9-es is(kék hűtő borda),de kicsit lassúnak tartom és nem sokkal olcsóbb(de ugyan úgy használható).Amúgy baromi kis eltérésekről beszélünk a sebesség terén,de mi megszállottak vagyunk ;] A CM 212+ nem ismerem,de ha spórolni akarsz és nem tuningolsz(alaplapi vga-hoz minek)akkor ezt lehagyhatod(egyenlőre és ezzel tudsz kicsit spórolni),mert a gyári hűtő is használható.Kicsit hangoska(ez is nézőpont kérdése),de a feladatát bőven ellátja.Max.ha zavar a hangja akkor lecseréled :K

szanyi20 :Azok jók lesznek,bár egy kollégának pont ilyennel gyűlt meg a baja,de szerintem ő a kivétel.Valószínű nála beállítási problémák lesznek(vagy a memóriái halottak),mert a Kingston eléggé problémamentes memória szokott lenni és mindenkinél megy rendesen.

Gyufaaa :Hát nem repesek az örömtől...azt hittem elbír vele,mert 160w-s hőterhelésig írták,hogy jó lesz.Az a baj,hogy lassú a venti benne(mert inkább lopakodásra hegyezték ki a hűtőt) és ezért melegszik.próbaképpen berakok egy erősebb ventit bele és úgy kipróbálom.

[ Szerkesztve ]

(#1033) szanyi20 válasza Gyufaaa (#1028) üzenetére

szanyi20
(kvázi-tag)

Szia,

Olyan kérdésem lenne, hogy majd a leendő 1090T-hez elég lesz e AC freezer 64 Pro PWM hűtésnek, vagy már többet igényel? Esetleg az új Arctic Cooling Freezer 13?

(#1034) Gyufaaa válasza szanyi20 (#1033) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

Sajna nem ismerem a teljesítményét ezeknek. Ahogy olvasgattam/nézegettem a topikokat, a 700g fölötti hűtőket helyezték előnybe.

Milka78: Lehetséges ok, hogy nem volt elég. Tényleg lomha a cucc benne. Írd majd légyszi mit tapasztalsz vele.

(#1035) Apatosaurus válasza Milka 78 (#1032) üzenetére

Apatosaurus
(újonc)

Szia Milka
Köszönöm válaszod és igyekszem megfogadni.
Az megnyugtató, hogy az alalplapi VGA az alapfeladatokat minden kín nélkül menni fognak.
Aztán hamarosan jön a diszkrét kártya és akkor aztán minden rohanni fog.
Bár nem vagyok egy játék örült de néha rácsavarodok és akkor jól kikapcsol.

Procival kapcsolatban is követem tanácsod és maradok akkor a lineáris úton és vételezem a factory 4 magossat.
A reszelgetéstől bevallom magam is tartok, egyrészt a tudás hiánya másrészt az ebből eredő problémák miatt.

A hűtő (CoolerMaster 2121+) az nem egy "tétel" ( 6990.- ) és nem szeretném ha valami hangoskodna így akkor megkapja így a proci is jól érzi majd magát.

RAM az egy igen "idegen" cuccos számomra.
Azt látom eszméletlen fontos a jó RAM és az nem feltétlenül az árban mutatkozik.
Viszont ezek az időzítések, késleltetések stb csak összekuszálnak így itt is inkább behalgatok és veszem amit mondtok.
Nyílván a fene se költsön feleslegesen ha nincs értelme és nem hajtja az ember.
Akkor legyen optimális de esetleg konkrét típust modhatnál.
Amiket néztem
KINGSTON I.
KINGSTON II.
"-Kingmax CL7-est(zöld-ezüst hűtőbordásat)-" ilyet még nem találtam pontosabban RAM KIT-ben nem.
A CSX az biztos jó de bazi drága (nekem).

Mégegyszer köszönöm a tanácsodat és ha még van mit az orromra kötni azt szívesen fogadom.

[ Szerkesztve ]

(#1036) Milka 78 válasza Apatosaurus (#1035) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Szerintem a Kingston jó lesz és abból is a CL7-est vedd.Kicsivel gyorsabb és az a + 2ropi nem tétel. :K Nagyon szívesen&sok szerencsét az új vashoz!

Gyufaaa:Már egyszer próbáltam csak úgy poénra egy Piros ledes Revol 12 cm-es ventivel,de az fix 1400rpm-men üzemelt.Különösebb méréseket nem végeztem vele,de majd ha rávisz a lélek kipróbálom majd.

(#1037) Apatosaurus válasza Milka 78 (#1036) üzenetére

Apatosaurus
(újonc)

Köszi Milka78 a gyors supportot.
Remélem hamar összeáll a gép.
Ha megakadok akkor még zavarok kezdő kérdéseimmel.
Üdv Apaptosaurus

(#1038) Dracula válasza szasanyi (#1020) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Na, ja, de ma néztem, tök kussban van a venti! A proci magok 30-31 fokosok... :D
Végülis most már semmi gondom a ventivel, egyelőre jó lesz.

AMIVEL viszont van, ez a hülye instant boot. Ok, hogy gyorsan jön be elvileg, de kikapcsoláskor TÉNYLEG az a normális, hogy kikapcsolom és AZÉRT indítja újra majd állítja le ISMÉT a gépet, hogy az instant boot gyors legyen??? :W Hát én most kikapcsoltam, mert így a gép leállása több, mint 1 perc. Tőlem lehet 4mp a boot, de az egész nem éri meg.
Kinél hogy van ez?

És btw az alaplapi 8.7-es driver után felraktam a 10.1-et, szépen felment, bővült is. Ennek ellenére a 3dmark03 (csak a teszt miatt futtatom) lefagy, hibát okoz a kernel32.dll-ben. Holnap kipróbálom, hogy a 06-al is elszáll-e. Ha igen, nem értem, miért. :(

Üdv!

Dell E6410

(#1039) Dracula válasza Milka 78 (#1029) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Nekem sima Kingmax 2 gigás ram van benne. Ez is menne CL7-en? Vagy 8-on? Mennyire számít? Mire állítsam az értékeket?

Thx! :R

Üdv!

Dell E6410

(#1040) Milka 78 válasza Dracula (#1039) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Milyen Kingmax?hűtőbordás?kék vagy zöld ezüst?Az az utóbbimegy CL7-ben 1.9 v körül(talán 7-7-7-24),az előbbi cl8-at tud(8-8-8-24,de csak tipp),de ki kell tesztelni.Amúgy minimális és rendszer indításnál számít 2-3mp-t.Játéknál szinte semmit.

(#1041) Dracula válasza Milka 78 (#1040) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Egyik sem. TinyBGA-szerű, zöld nyák, chipek. Semmilyen borda nincs rajta...
Amúgy nem számít, mert játék nem fut a gépen (max online vagy passziánsz-szintű :) ), csak
úgy érdeklődtem.

Sajnos a lapban a vga 3D esetén fagy. A 10.12-es driver felment, de 3dmark (csak teszt célból!), de a dxDiag is fagy, illetve utóbbi fehér képpel válaszol a 3D-re a sikeres directdraw teszt után...

Üdv!

Dell E6410

(#1042) Dracula válasza Dracula (#1041) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Ide is leírom:

az ati2dvag okozta, végtelen ciklusba került. Most, hogy leszedtem, visszakerült a 8.710, ezzel lefut a dx teszt is.

Úgy látszik (akár Xp miatt?) a 10.12-t nem szereti. Az Asrock-nál is csak ez a 8.71 van fenn, talán nem véletlenül... bár a Win7-hez is ez a driver van fenn...

Üdv!

Dell E6410

(#1043) Milka 78 válasza Dracula (#1042) üzenetére

Milka 78
(őstag)

10.12 a 6-os szériára van kihegyezve(a 4-es már hosszú hónapok óta nem változik,nincs frissítve) és tele van javítással(tudom,mert most újítok 6870-est).Nem nagyon ajánlom az új drivereket,mert úgy néz ki az AMD hozza a formáját és baromira elvesztette a fonalat :(((
A sima kingmaxot nem vágom,de ha pasziánsz akkor teljesen felesleges húzgálni. :N

[ Szerkesztve ]

(#1044) atis1224

atis1224
(lelkes újonc)

Hali üdv mindenkinek tegnap este olvasgattam a fórumot és nagyon meglepődve láttam, hogy a 880g deszkámból 890 lehet csinálni megnéztem a lapot és látom ,hogy levonó van rajta nagy kíváncsisággal lehúztam róla óvatosan és lás csodát 890g addig el jutottam hogy a pendrive ra feltettem a free dos minit , valamint letöltöttem a 880gem romot de hogyan tovább sajna még nem frissítettem dos alatt ,és pl:hogy kerül rá a 890 2.5 bin előre is köszi

-{PoH}- Patriots of Hungary (Bad Company 2,Battlefield3,Crysis2 klán)

(#1045) szunya1 válasza atis1224 (#1044) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

A legegyszerűbb ha letöltöd az asrock.com ról a 890-es instant flash biost.Felteszed pendrive ra és már megy is a frissítés.

(#1046) atis1224 válasza szunya1 (#1045) üzenetére

atis1224
(lelkes újonc)

Szia köszi a választ neked sikerült és működik rendesen?

(#1047) szunya1 válasza atis1224 (#1046) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

Pár napja tettem fel,minden rendben van vele,tökéletesen működik.

(#1048) atis1224 válasza szunya1 (#1047) üzenetére

atis1224
(lelkes újonc)

most próbáltam és nem látja a bin filet a pendrive fat32 be formáztam előtte

(#1049) atis1224

atis1224
(lelkes újonc)

Azt írja ki ,bios file not found de ha nyomok egy rescent akkor ki írja a bios file nevét 890g
egy pillanatra de nem lehet kiválasztani

[ Szerkesztve ]

(#1050) szunya1 válasza atis1224 (#1049) üzenetére

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

És az eredeti gyárilag is hozzá való 1.7 es bios-t felismeri?Próbáld ki.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.