Vakker hát addig bele rakok egy másikat vagy 1db-ot és lövök neki egy fix-et amit szeretnek a RAM-ok, ha jó egyáltalán 
[ Szerkesztve ]
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :)

Vakker hát addig bele rakok egy másikat vagy 1db-ot és lövök neki egy fix-et amit szeretnek a RAM-ok, ha jó egyáltalán 
[ Szerkesztve ]

Bocs, de nem volt éppen kéznél másik RAM
Nem mindenki rohangál 4-5 fajta DDR3-as RAM-mal a táskájában...

Nem mondod????
Képzeld, kipróbáltam külön-külön is a modulokat, minden slotban, egyesével, eredménytelenül.
.
Biztos én voltam a béna... (irónia...)
Részemről befejeztem a témát. 
[ Szerkesztve ]
Abba lehet hagyni a veszekedést és az offolást. És sajnos létezik olyan szintű kompatibilitási probléma, hogy az indítási kísérletek is sok esetben sikertelenek.
A károgásaitok okozta negatív hullámoknak köszönhetően HaZsolt kolléga 890GX Extreme3 lapja tönkre is ment, nem kapcsol be. Reméljük gyorsan kicserélik neki. Szegény este írta a privit a rossz hírről.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Ez tényleg rossz hír 
Drukkolok, hogy ne húzzák az időt a garanciális ügyintézésnél.
Pedig esküszöm nem küldtem negatív hullámokat arrafelé 

Az mitől lehet, hogyha alvó módból visszatér a gép, elfelejti az OC beállításokat. Mindent alapra állít... 
Ez Win7 probléma, vagy az alaplap tehet róla?

Köszi szépen. Most miattatok tönkrement a csini deszkám.

Te 04ahgy a Codegen tápnak milyen a hatásfoka? 
Xtreme 3D Team Hungary

Közöm nem volt hozzá, esküszöm 
Szerintem az nem nevezhető hatásfoknak, amit a Codegen produkál 

témát kell váltani !!!!!
engem csak foglalkoztat a gondolat , hogy a búsba lehetne 2000mhz-re feltornászni a memókat , szét reseteltem már magam 
találtam egy oldalt ahol 2200mhz-ig reszelték a mem. vezérlőt, hogya büdösfr.... csinálták ????????????
Ötleteket kére 

Thubant kell venned. Ha jól emlékszem ott feltornázták 1600mhz-ra a mem. kezelést.
Vagy Intelt
Xtreme 3D Team Hungary

intel biztos nem lesz, most pucoltam ki mindent, arany árban adják ami használható valamire 
thuban volt a cél, de ott is 1333mhz-es mem. vezérlőt írnak mindenhol
teszre jó lenne egy 
vagy valaki megosztaná mit megy a mem. vezérlő , intelről azért tettem le egy két reset és puszi a mem. vezérlőnek egy kis kakaót ha adok neki
AMD na az szereti a törődést 
A memvezérlőt a legtöbb jelenlegi AM3 procinál 2400MHz-re minimum fel lehet húzni. Van amelyik a 2800MHz-et is viszi.
HGyu
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Sziasztok!
1. Az OCZ Vendetta 2 CPU hűtőm alá mekkora hűtéssel szerelt RAM férne el a 890GX Extreme3 lapban?
2. Létezik arra valami program, hogy idle a int VGA menjen, de játék alatt a 4890?
[ Szerkesztve ]

Én csak támpontot tudok adni:
CoolerMaster Hyper 212+ hűtőm van (hasonlóan néz ki, mint a Vendetta) és a magas hűtőbordás GEIL ramjaim (EVOONE) minden slotba elhelyezhetőek, mert nem érnek bele a ventilátorba. Természetesen a CPU hűtő a ház háta felé néz, tehát a ventilátor függőlegesenés a hűtő ház eleje felőli oldalán van. Ezt most nem tudtam értelmesebben leírni
, de gondolom rá fogsz jönni, hogy miről beszélek
. Ugyanezen hűtő mellett, a RAM-ok csak a 3-4-es slotokba fértek be egy Gigabyte 790XTA-UD4 lapnál.

Konkrétan ez a modul vajon bele fog férni: G.Skill F3-12800CL9D-4GBNQ?
Rajta van a 890GX Extreme 3 komp. listáján, szerencsére a GB GA-MA790XT-listáján is szerepel. Valamint a memória alaplap komp. listán is rajta van.
Megvehetem?

Hűtés szempontjából tutira be fog férni, mert a GEIL EVOONE kb. kétszer ilyen magas.
Ha a kompatibilitási listán rajta van, akkor nagy valószínűséggel megvehető, de ha mégsem menne rendesen, akkor ne engem szidj
. Remélhetőleg valaki olvassa, akinek ilyen RAM-jai vannak és hozzászól valami gyakorlati tapasztalattal.
Egyébként itt van kép, a GEIL EVOONE-ról: [link]
Ha ez befért egy 212+ mellé, akkor a G.Skill-nek is be kellene.

ÚJ
BIOS 

Végre. Ha visszakaptam gariból a lapt ez megy rá fel.
Xtreme 3D Team Hungary

Szevasztok,ha valaki próbálkozott az új bios-szal akkor bátran ossza meg velem a tapasztalatokat.kösz
" nothing and everything...is possimpible" by Barney Stinson

nem vettem észre változást raid-en változtattak valamit én felraktam, mert két wd 640gb/ 64mb -ás van raid 0-ba kötve 
lehet gyorsabb lett 
ha valakit érdekel
dugtam usb3-ra egy 4gb pen.-t readyboost-ra, látványosan gyorsult a win7 alaklmazás indítása
[ Szerkesztve ]
Aki nem használ RAID-et, annak felesleges feltennie, csak azt frissítették. Szóval ugyanazok a tapasztalatok, mint a P1.80 verzióval. Megosztottam, első voltam, mit kapok? 
HGyu

Vagy 

na megrendeltem a 890GX Extreme 3at 32k valamennyiért iponból
és akkor majd a héten találkozhatunk
a beállításokat majd írd le pls, hogy ne kelljen szarakodnom, mert én ehhez a részéhez egyáltalán nem értek 

Szerintem CL9-ben fogod használni 1333Mhz-en
Xtreme 3D Team Hungary
Mikor mész átvenni a lapodat?
A RAM-ot majd akkor adom, valamikorra leszervezzük a talit. Nálam jól tette a dolgát az Extreme3-ban. CL7-8-7-21 160ns 2T, a többi Auto értéken. 1525MHz-en futott így, 1,855V mellett.
HGyu
[ Szerkesztve ]

Szerintem pénteken 
HaZsolt: 04ahgy kipróbálta nekem, és ment nála normálisan 
BIOS-ban nem engedi emelni a CPU "fsb"-jét, a cpu venti target hőfokát se
.
Lehet az a baja, hogy ezt a két értéket piszkáltam az OC tunerben ? OverDriveban meg piros a CPU 'FSB' , nem lehet állítani.
Nekem még az 1.0 -ás BIOS van (
) , nincs semmi bajom vele , megéri frissíteni?
+ Samsung F3 hiba nélkül működik, semmi FW frissítéssel ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Az elég úri lesz. Szeretheti az AMD_t a Kingmax. Nem sok RAMról hallottam, hogy megy 1333MHz fölött AMDvel
Xtreme 3D Team Hungary

kingmax jól megy, általában amdvel 
most olvasom, hogy nem/csak később lesz x4 960T 
Ha simán instant-flash -sel frissítem a BIOS-t akkor nem lesz gubanc,igaz?
1.0ról lehet menni egyből a legújabbra, nem kell a közteseket felrakni?
[ Szerkesztve ]
Egyből mehet a legújabb, és énis az instant flash-t javaslom. Windows alatt felesleges szórakozni.
HGyu
Üdv a klubban !
Én meg frissítettem a biost, nagyon egyszerű, és gyors volt: ASRock Instant Flash 
Viszont még mindig nem tudom állítani a CPU 'fsb'-t és a CPU target hőfokot 
Mi baja lehet?
Bocs, lejárt a szerk. idő.
1.0-n eddig csak egy ASRock-os kép volt látható indításnál, de most a kép (ami megújult) után jön egy fekete képernyő a gép adataival, ezt nem lehet kikapcsolni?

mi volt az az F3as vinyóval esetlegesen fennálló probléma, amiről írtad, hogy neked nincs? csak mert f3asom van(HD103SJ) 
Elvileg az SB850 és az F3 között van valami gebasz, erre a samsung aodtt ki FW frissítést a HDDk-hez. Nekem a két első indításkor nem ismerte fel, azóta megy...Szóval kb 2-3 hónapja megy hiba nélkül.

Misi, mik az első benyomások a lapról?
Xtreme 3D Team Hungary

Jelenleg annyit tudok mondani, hogy szép
majd hétvégén összerakom a gépet, és mehet a móka ![;]](/dl/s/v1.gif)

Engem is a kinéze fogott meg először.
Xtreme 3D Team Hungary

én azon lepődtem meg, hogy a 790XT-UD4P-men 5ször ennyi USB volt, igaz, mind 2.0 
Magán a nyákon még van egy adag USB, ami nincs kivezetve... 
[ Szerkesztve ]
12 USB van ezen is meg azon is, az AsRockon pluszban két USB 3.0, ami csak plusz.. Nem tudom, de nálam az egyes szorzót jelent az USB 2.0 számát tekintve.
HGyu
[ Szerkesztve ]
Küldj fotót az OC-s rész beállításairól, és lehet, hogy tudunk segíteni.
HGyu

azt tudom, persze 
csak amikor gyorsan megnéztem, hogy milyen is, akkor kivezetve csak 4 USB 2.0át láttam, míg a 790esemen 8volt
az 5ször annyi meg ilyen romantikus túlzás volt 
tegnap este végre meg tudtam nézni rendesen, egyre jobban örülök, hogy ezt vettem 
Ma este majd RAM-mal is meg tudod nézni. Egyik 890GX Extreme 3-ból vándorol az a dönölűszégesz RAM a másikba. 
HGyu

Megkaptam a lapom. Hála Istennek. Szörnyű volt i7-i5-ön tengődnöm:S
Xtreme 3D Team Hungary

Kicsit még várni kell arra
még vissza kell cserélnem az 5850et, mert most a 4870 van nálam, kell egy kis hővezető paszta is még 
amúgy általában nem vagyok ilyen szerencsétlen, mint tegnap voltam, hogy alig találtalak meg
ez a meleg teljesen kikészít 

szörnyű?! 

Azám, minden olyan idegen volt
Xtreme 3D Team Hungary