Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#201) aggleány

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Amit a Market-ről szedek le, az rögtön ott van a telefonon. Amit a gépre veszek le, azt hogyan tegyem a telefonra? Csak simán rámásolom a kártyára? (80-IQ kérdés :) )

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#202) 33as válasza kaller1 (#196) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Te kaller1 be kellene rakni a első hozzászollásodba az Android emulátor csomagot PC-re!

Aki nem fér hozzá valamilyen okból androidos készülékhez, az legalább ki tudja próbálni PC-én is az Android rendszert!

Letöltés: Katt ide

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#203) 33as válasza aggleány (#201) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy ahogy mondod csak simán rámásolod a kártyára az apk kiterjesztésű progit, és megnyitod egy fáj kezelővel és felinstalálod! :)

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#204) kaller1 válasza 33as (#202) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az ötlet jó,köszi!
A rapidos link nem lesz jó,mert nagyon várakoztatós.Leszedem és feltolom saját tárhelyre.
Amúgy elírtad a linket,kettővel több // jel van benne a kelleténél. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#205) aggleány válasza 33as (#203) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi :R Milyen fájlkezelőt ajánlanál hozzá? Nekem Tattoo-m van, úgyhogy az itt szereplő programok fele meg sem jelenik nekem a Market-ban :(

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#206) kaller1 válasza aggleány (#205) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kinek mi jön be,én az ES File Explorer-t ajánlom.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#207) aggleány válasza kaller1 (#206) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Ez teljesen jónak tűnik, ráadásul még jól is néz ki :) Köszönöm :R Az a baj, hogy nekem most a Market-ről kellene valami, hogy a nem Market-en levőket fel tudjam installálni. Az sem baj, ha nem nagy szám, mert csak az első telepítéshez kellene, utána már használnám ezt a szépecskét, amit linkeltél.

(#208) Karma válasza aggleány (#207) üzenetére

LOGOUT blog

A Marketen fenn van az ASTRO nevű fájlböngésző, én meg azt használom :)

Break Driven Development

(#209) kaller1 válasza aggleány (#207) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akkor a marketről szedd le az OI File Manager-t,aztán a többit már tudod. :)

(#210) kaller1 válasza 33as (#202) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Na leszedtem,megnéztem volna,de nálam meg sem mozdul a program. :( :U

(#211) Karma válasza 33as (#202) üzenetére

LOGOUT blog

Minek Rapidshare-re feltenni egy hivatalosan is elérhető, ingyenes programot? :F

Break Driven Development

(#212) aggleány válasza kaller1 (#210) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Megvan :)) Találtam egy szimpatikus fájlkezelőt a Market-en, leszedtem, utána a lementett progikat feltettem a kártyára, és a biztonsági feloldás után simán feltelepítettem az eddig összevadászott alkalmazásokat. Nem sokat, csak 5-6 tetszett igazán eddig :C Köszi a segítséget :R

Karma!

Nekem is az Astro volt szimpatikusabb, én is azt telepítettem :) Látja a mappáimat, az ékezetes szövegeket is, és a filmeket nagyon jópofán egy régifajta filmtekerccsel jelzi :DD

[ Szerkesztve ]

(#213) kaller1 válasza aggleány (#212) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nálam az Astro azért felejtős,mert állandóan expired hibaüzit dobál,és várakoztat hosszú másodpercekig,akár melyik verziót telepítettem... :U

(#214) aggleány válasza kaller1 (#213) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem a Tattoo-n eddig teljesen hibátlanul működik, bár még nem használtam túl sokat.

(#215) Skynet258 válasza kaller1 (#210) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Azért mert kell hozzá a javított exe is ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#216) Kyller

Kyller
(tag)

Elsőnek én is ASTRO-t tettem fel, de utána megnéztem az ES-t, és szerintem jobb, már ha csak a LAN hozzáférést nézzük, akkor is. :)

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#217) kaller1 válasza Skynet258 (#215) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Köszi! És hogyan tovább,mert ezzel egy pillanatra felvillan a dos ablak,de ennyi... :U

(#218) Skynet258 válasza kaller1 (#217) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Gondolom a rarból kicsomagoltad mappát? ha igen, akkor be kell tenni ezt a két exe-t, felülírni az eredetit. Ha még mindig nem megy, akkor nevezd át a mappát erre: Android-Emulator
Ha még ekkor sem megy, akkor futtasd rendszergazdaként, illetve állítsd XP kompatibilis módba.
Biztosan megy, mert az imént néztem bele ;)

(#219) kaller1 válasza Skynet258 (#218) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Persze,kicsomagoltam,nem most csinálok először ilyet. :D
Aztán a javított exe fájlokkal felülirtam a régieket.

Mod: a mappa átnevezése a kulcsa valóban a dolognak. :R

[ Szerkesztve ]

(#220) Skynet258 válasza kaller1 (#219) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Belefutottam én már sokmindenbe :DDD A lényeg hogy megy. ;)

(#221) kaller1 válasza Skynet258 (#220) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez csak egy sima demo,vagy appokat is lehet telepíteni benne?

(#222) Skynet258 válasza kaller1 (#221) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Szerintem meg lehet oldani, de még nem jártam utána...

(#223) aggleány

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Hogyan tudok uninstallálni egy progit, amit már felinstalláltam a telefonra? Megnézegettem, és mégsem tetszik :( Nem Market-ből van.

(#224) Skynet258 válasza aggleány (#223) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Beállítások, alkalmazások, alkalmazások kezelése, vársz amíg betöltődik, és rákatt ami nem kell. Például. De lehet külső programmal is...

(#225) aggleány válasza Skynet258 (#224) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen :R , már le is szedtem. Videólejátszó volt, de nem jött be :(

(#226) kriszti21 válasza kaller1 (#190) üzenetére

kriszti21
(újonc)

az Audio Player WithEQ Platinum spicán nem műkszik. azt írja h erre a mobilra nem telepíthető

(#227) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Egy szép és hasznos információs widget: Executive Assistant FREE v1.3.2 (adware)

(#228) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kéne nekem valami olyasmi progi ami a giroszkópot használja, és ami lenémítaná vagy elutasítaná a hívást ha kijelzővel lefelé fordítom.
Tud esetleg valaki ilyet?

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#229) hanati64 válasza kaller1 (#221) üzenetére

hanati64
(kvázi-tag)

az ASTRO-t felraktam az emulátorra, működik

HTC Sensation XE eladó http://hardverapro.hu/apro/htc_sensation_xe_2/friss.html

(#230) kaller1 válasza hanati64 (#229) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Köszi az infót!

(#231) hanati64 válasza Shkiz0 (#228) üzenetére

hanati64
(kvázi-tag)

A nagyok a LOCALE nevezetűben írták ezt a funkciót ha jól emlékszem.
Kipróbálnám az emulátoron de akkor nem látom a monitort :DD

[ Szerkesztve ]

(#232) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok gondolkodom egy android telefon vételén, ezért szeretnék egy két tulajtól véleményt hogy mennyire stabil a oprendszer? gyorsasága stb. köszi előre is az infókat!

rejtett számot nem veszek fel!

(#233) hanati64 válasza RandomGosu (#232) üzenetére

hanati64
(kvázi-tag)

Nekem egy HTC HERO-m van gyári rommal, és nagyon jó.
Kb. 16 éve van mobilom, végig éltem az op.rendszerek fejlődését de legjobban ez az android rendszer nyűgözött le. Úgy alakítod ahogy neked tetszik, az alkalmazások garmadáját tudod rátenni. Amit kigondolsz azt már valaki megírta alkalmazásba és már töltheted is. Én ajánlom ha nem csak telefonálsz a mobiloddal.

(#234) kaller1 válasza RandomGosu (#232) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nekem csak egy kis kínai készülék jutott(itt a leggyengébb a mezőnyben),viszont amióta megvan,nem indult újra,nem fagyott le,elég gyors is,és amire használom arra maximálisan jó... :))

(#235) >-48-< válasza RandomGosu (#232) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Nekem nincs akkora tapasztalatom, mint az előttem szóló fórumtársaknak. Viszont minimum másfél oldalon keresztül tudnám dícsérni a rendszert. Vannak hibái, mint mindennek, de amiket próbáltam és láttam, azok közül, ha nem is a legtökéletesebb, de a legszerethetőbb rendszer számomra. Mindenre van megoldás a marketben, többnyire ingyen, amire nincs, arra meg csak idő kérdése és lesz. Jelenleg azt hiszem, mondhatjuk, hogy a legnagyobb iramban fejlődő OS címet kiérdemli. Hihetetlenül logikus a kezelése! Ha valamit nem tudok, hogy működik csak megyek a fejem után, hogy na én ezt hova raknám ha én lennék a fejlesztő és láss csodát, nem ott van? :DD Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni :B )

szerk: ja és HTC G1-et használok (hála a magasságos Istennek :D )

[ Szerkesztve ]

#!

(#236) kaller1 válasza >-48-< (#235) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Annyit hozzáfűznék ehhez,hogy nekem van elég tapasztalatom winmos készülékkel is,és az android rendszernél számomra meglepő és pozitív volt,hogy a stylust még nem kellett használnom. :)

(#237) Kakumix válasza kaller1 (#236) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Én azért elég sokszor ki akarom húzni a stylust a Spicából, de nem jön :(

Legyen szép napod!

(#238) aggleány válasza RandomGosu (#232) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni :DD

Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most :C

Nekem megfelel a gyorsasága is.

(#239) RandomGosu válasza aggleány (#238) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

köszönöm mindenkinek a gyors választ most már nyugodt szivvel váltanék symbianról Androidra, és még annyi kérdésem lenne hogy milyen készüléket érdemes venni?

(#240) Kyller válasza RandomGosu (#239) üzenetére

Kyller
(tag)

Ez csak a pénztárcád vastagságán múlik...

(#241) RandomGosu válasza Kyller (#240) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

nem szeretnék sokat szánni rá max 60-ezerig de ahogy nézem HTC dream (T-mobile G1) egy igen vonzó ajánlatnak tünik :)

(#242) MartOOn

MartOOn
(senior tag)

hi! szerintem kezd egy erős Google G1-el! nagyon jó teló lehet buherálni és 50 körül már kapsz... ha vastagabb a pénztárcád akkor HTC Hero... ha még vastagabb akkor Nexus One!!! :C :C :C :C :C

ha még vastagabb, akkor dobj meg engem is egy Nexus One-nal! :Y :R :Y :C :Y :Y :R

Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

(#243) Kyller válasza RandomGosu (#241) üzenetére

Kyller
(tag)

Nekem Galaxy Spicám van és Pannonba 59-ért hozzádvágják - 10.000, ha beviszel egy roggyant használt telot, szóval nem drága, és ahhoz képest szerintem kiváló...

(#244) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

KeepScreen

A KeepScreen alapvetően egy egyszerű program, amely egy meglehetősen idegesítő problémát orvosol.
A képernyő automatikus kikapcsolása ugye nagyon hasznos, hiszen nem meríti feleslegesen az akksit. Azonban email olvasás vagy böngészés közben borzasztó idegesítő tud lenni, hogy folyton vissza kell kapcsolgatni a képernyőt. Ezért aztán mindenki felemeli az automatikus kikapcsolást 30mp-1 percre, aminek köszönhetően majd' fele annyi ideig bírja szusszal a tel.
A megoldás a most már ingyenessé vált KeepScreen app. A telefont immár be lehet szabályozni, hogy 15mp legyen az auto lekapcsolás, azonban megadható, hogy néhány alkalmazás futása esetén (foreground-ban) maradjon a screen bekapcsolva. Rögtön rá is engedtem a bongésztőt és csodák-csodája működik. A browser indításakor a Notification Bar röviden tájékoztat, hogy a KeepScreen bekapcsolt, azaz amíg a browser nyitva marad, mint fő alkalmazás, a telefon nem kapcsolja le a képernyőt.
A KeepScreen automatikusan indul a boot során és eddig nem tapasztaltam semmilyen bug-ot a használata során.

Forrás: androidportal.hu

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#245) hanati64

hanati64
(kvázi-tag)

A reggeli borotválkozáshoz egy eszköz :C
http://www.androlib.com/android.application.mk-electricshaver-jwx.aspx

(#246) Shkiz0

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja és nem tudom észrevettétek e de aki ES File explorer-t használ annak tegnap (asszem) óta van elérhető a frissítése. Ezek után már widgetként is ki lehet tenni.
Egy villám van az ikonon (olyan mint anno a revolt nevü játéknál :) ) és alul a bal alsó sarokban kiírja a szabad memóriát, jobb oldalt pedig hogy hány alkalmazás fut a háttérben.
Sorry de nem volt még időm feltenni az sdk-t így nem tudok mutatni SS-t.

(#247) hanati64 válasza hanati64 (#245) üzenetére

hanati64
(kvázi-tag)

Bocs az a 1.1-es androidhoz, az alábbi az 1.5-től:
http://www.androlib.com/android.application.mk-electricshaver_cupcake-qDB.aspx

(#248) kaller1 válasza Shkiz0 (#246) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mi a verzió száma az újnak?

hanati64 ha linkelsz,azt pls a Link gomb használatával csináld.

[ Szerkesztve ]

(#249) Skynet258 válasza Shkiz0 (#246) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Jah, nekem is feltűnt - itt a kép, az ikon a böngészőtől balra:

A verziószám egyébként 1.2.8

Egy bajom van vele egyébként, ha valamit Ignore listára akarok tenni, akkor külön be kell lépni ez ES-be, ott elindítani a Task manager-t, és az épp futók közül kiválasztani. Mondjuk ez az ára annak, hogy az ikonra viszont tényleg csak egy katt, és bezár mindent (tehát nem nyit meg semmi menüt).

[ Szerkesztve ]

(#250) MartOOn

MartOOn
(senior tag)

live wallpapert lehet G1-re nyomni?

Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.