Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#19001) TayRol válasza szasanyi (#19000) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

ha van neki fizetos verzioja tuti lehet menubol upgradelni. ha nincs ilyen akkor a dragabbal rendelkezel.

Suzuki - Way of Life

(#19002) sssz válasza tib85 (#18999) üzenetére

sssz
(őstag)

nem hiszem hogy azzal sokat érnél el ha leszednéd a facebook app-ot a telódról. a probléma az hogy miért nem tudsz hozzáadni facebook fiókot. ez biztos hogy nincs összefüggésben azzal, hogy fenn van a facebook app a telódon és már be is jelentkeztél oda.
inkább próbálj erre a motoblur vagy mire rákeresni, szerintem itt lesz valahol a megoldás.

szasanyi: elindítod a programot a telódon, nyomsz egy menü gombot és ott vagy van olyan hogy info vagy about. ha nincs akkor olyan biztos van hogy setting. akkor valószínűleg a settingben a legutolsó sorok egyikében van ez az információ.

[ Szerkesztve ]

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#19003) chab7 válasza szasanyi (#19000) üzenetére

chab7
(őstag)

Akkor lehet csak annyi a különbség a kettő közt, hogy a fizetősben nincs reklám a nem fizetősben meg van. De amúgy meg tényleg, bemégy a marketba, rákeresel, és amelyik mellett azt írja hogy telepítve, az van feltéve.

Lubuntu 12.04 | CyanogenMod-7.2.0-20120520-NIGHTLY-jordan

(#19004) szasanyi válasza TayRol (#19001) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Általában azt írja ki mi a program neve, verziószáma. Van amit nem lehet upgradelni, de az ellenőrzés után annyit ír ki, hogy ez a legutolsó és legfrissebb verzió. :) Elvileg ezek a telón lévő programok amiket néztem fizetős (teljes) verziók csak kíváncsi voltam ez ellenőrizhető-e. Köszi - neked is sssz!

chab7: ez érdekes, ezt még így nem néztem. Leellenőrzöm, kíváncsi vagyok mit mutat.

[ Szerkesztve ]

(#19005) TayRol válasza szasanyi (#19004) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

akkor valoszinu a full verziok vannak meg.:)

Suzuki - Way of Life

(#19006) chab7 válasza szasanyi (#19004) üzenetére

chab7
(őstag)

Ja, viszont ez csak akkor működik ha a marketen keresztül vetted meg. Ha külső forrásból tetted fel akkor úgy fogja látni, hogy egyik változat sincs feltéve a telódra. ;)

(#19007) tib85 válasza sssz (#19002) üzenetére

tib85
(lelkes újonc)

nem sikerül a teljes motoblur felrakására találnom semmi leírást. Meg eleve az account-ok között kellene lennie egy motoblur account-nak,ami nincs,valószínűleg mert nem teljes motoblur van a telefonon....
Már ott tartok,hogy akkor felteszek rá egy cm7 rom-ot, de ahogy nézem minden verziónak van valami "kis" hibája. Azért meg nem mókolok a romokkal,hogy ne működjön a fényképező,vagy ép naponta kétszer újrainduljon a telefon stb...:S

(#19008) szasanyi válasza chab7 (#19006) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Nem, ez nem így van. Minden fizetős alkalmazás a marketen megtalálható, és ki is írja a telefonra telepítettek mellé, hogy az a verzió van telepítve. :C Ez a legegyszerűbb és egyben a legbiztosabb módszer az ellenőrzésre. Köszi a segítsége(ke)t még 1x! :R

(#19009) bb.bocs

bb.bocs
(fanatikus tag)

bible discovery, ehez keresnék aktiválást :)
4000ft ért kicsit sok

(#19010) chab7 válasza szasanyi (#19008) üzenetére

chab7
(őstag)

És tényleg, pedig meg mernék esküdni rá hogy régebben úgy látta mintha nem lenne feltéve. Lehet, hogy ez az új market óta van így.

(#19011) szasanyi válasza chab7 (#19010) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Nagyon helyesen! :K

(#19012) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv! ismertek olyan Launcher-t, ahol az app drawer oldalra lapozható, és még csoportosíthatóak is az ikonok, hogy "Játékok", "Internet" "multimédia" stb???

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#19013) Keresztapper válasza bb.bocs (#19009) üzenetére

Keresztapper
(fanatikus tag)

Nagyon nem jó helyen keresel.

(#19014) Drachoo válasza bb.bocs (#19009) üzenetére

Drachoo
(senior tag)

Ezt ne itt keresd.

(#19015) bb.bocs válasza Drachoo (#19014) üzenetére

bb.bocs
(fanatikus tag)

máshol sem kapok rá választ nyugi :)

(#19016) Jadro válasza suti_88 (#19012) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Go Launcher. Tud mindent jobbra-balra, fel és le és csoportosítani is nagyon jól lehet. + témázható remekül. Nálam jelenleg ez most a nyerő.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#19017) chab7 válasza bb.bocs (#19009) üzenetére

chab7
(őstag)

A marketban freenek mutatja.

(#19018) bb.bocs válasza chab7 (#19017) üzenetére

bb.bocs
(fanatikus tag)

15 napig,vagy vlmi ilyesmi

(#19019) Mikika

Mikika
(kvázi-tag)

Sziasztok
olyan app-ot keresek amivel lehet a beszélgetést rögzíteni úgy hogy a teljes elhangzó beszélgetést automatikusan rögzíti
Köszi Miki

Forever Blade + Skate!!!

(#19020) jeni

jeni
(PH! addikt)

Szia
Van valamilyen android progi ami rátelepíthető amely az éppen folyó telefon beszélgetést tudnám rögzíteni? A Motorola Defyben nincs ilyen funkció,legalábbis nem találtam idáig.

Másik topikból ide jöve megelőztek :R

[ Szerkesztve ]

(#19021) fungeld válasza Mikika (#19019) üzenetére

fungeld
(kvázi-tag)

Sziasztok! ROM-ot szeretnék cserélni. Melyiket ajánljátok amiben biztosan nem csalódok? CM7-ből melyek azok amik már teljesen stabilak(működik rendesen a wifi, gps stb.)?

(#19022) TayRol válasza Mikika (#19019) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

nem sokat kell visszaolvasni.

Suzuki - Way of Life

(#19023) kano válasza jeni (#19020) üzenetére

kano
(PH! addikt)

De van, csak nem a gyári ROMban.

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#19024) Mikika válasza TayRol (#19022) üzenetére

Mikika
(kvázi-tag)

Bocs köszi de ha lehetséges free kellene

Forever Blade + Skate!!!

(#19025) mijos

mijos
(fanatikus tag)

Az android market-ről töltenék le ingyenes alkalmazásokat a telefonomra, USB-n keresztül. Azt írja, hogy a letöltések hamarosan elindulnak... de sehol semmi jelét nem látom. Hogy működik ?

(#19026) jeni válasza Keresztapper (#18961) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

Hello
Ami nem fizetős akkor azokból a marketből melyiket érdemes?

(#19027) mijos válasza jeni (#19026) üzenetére

mijos
(fanatikus tag)

Amelyik számodra hasznos lehet... ;)

(#19028) sssz válasza fungeld (#19021) üzenetére

sssz
(őstag)

Eleve nem tudjuk milyen telefonod van. Ez a forum általános, nem pedig telefon specifikus appokkal foglalkozik.
Hamarabb tudnak neked segíteni, ha a telefon forumában kérdezel ilyesmit.

jeni: javaslom olvasd el ezt: link

mijos: a telefonon választottad ki a marketről amit le akarsz tölteni vagy a PC-n? Ha aPC-n, akkor egyszer be kell jelentkezned ott is a gmail fiókodba, utána az általad kiválasztott appnál kattints az installra. A telón az app csak akkor fog települni, ha van internetelérés, akár wifi akár mobilnet. Ha a telón léptél be a marketre és ennek ellenére nem települ az app (mert gondolom ilyenkor aktív a net, hiszen akkor a market se menne), akkor csinálja az alkalmazásoknál a marketnál egy cache ürítését, attól általában megjavul.

az USB kábel teljesen felesleges minden esetben a marketről való telepítéshez.

[ Szerkesztve ]

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#19029) fungeld válasza fungeld (#19021) üzenetére

fungeld
(kvázi-tag)

Elnézést, nem ide akartam írni.

[ Szerkesztve ]

(#19030) sssz válasza sssz (#19028) üzenetére

sssz
(őstag)

bocs, már nem fért bele:

jeni: bocs, látom, nem általánosan kérdezted, hanem speciálisan hangrögzítő appot kerestél.
én úgy tudom, hogy olyan nincsen, ami mindkét fél hangját rögzíti, de lehet hogy tévedek.

(#19031) Altbrucke válasza sssz (#19030) üzenetére

Altbrucke
(lelkes újonc)

én már végigpróbáltam mindet (ami free)
volt ami semmit nem ért, volt ami viszonylag jó volt, de olyannal sajnos nem találkoztam ami tökéletesen mindig hozta azt amit kellett volna neki:((
Legnagyobb gond a másik fél hangjának rögzítése. A saját hangodat mindegyik szinte tökéletesen rögzíti de a másikat nem.

Volt olyan amelyik 1-2 hívást nagyon jól rögzített de azután nagyon sokat fel sem vett...

Galaxy S 2.3.6+Semaphore 2.5.0bm+ext4

(#19032) petipetya válasza jeni (#19026) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Made in Hungary.

(#19033) petipetya válasza Altbrucke (#19031) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, mert a kernel alapból nem támogatja - ám ez nem igaz minden telefonra. Például a HTC-n (és a telefonok többségén) a gyári rom alatt csak a kihangosítás alatt megszólaló hangokat (=külső mikrofon) rögzíti a call recorder (jelen esetben csak a tiédet), ezáltal inkább diktafon proginak nevezhetnénk.

A főzött rom-ok esetében már nagyrészt használhatóak a külünféle hívásrögzítő progik, melyek a belső mikrofonból nyerik ki az adatokat. persze itt is a telefontól és a rom-tól függ, hogy ténylegesen működnek-e.

Érdekesség, hogy az Xperia X8-on működik a hívásrögzítés a belső mikrofonnal a gyári rom alatt is.

[ Szerkesztve ]

(#19034) VD válasza Altbrucke (#19031) üzenetére

VD
(őstag)

Csak érdeklődés képpen. Minek akarod rögzíteni a beszélgetéseket? :F

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#19035) szasanyi válasza VD (#19034) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Jól jöhet az még egy bírósági tárgyalás során. :D

(#19036) VD válasza szasanyi (#19035) üzenetére

VD
(őstag)

Ahol téged fogtak perbe, mert a másik fél hozzájárulása nélkül rögzítetted a hangját... Jah, ott a vádnak qrva jól fog jönni. :K

(#19037) TayRol válasza VD (#19034) üzenetére

TayRol
(PH! addikt)

max egy hazibuli utan jon jol.:)

Suzuki - Way of Life

(#19038) szasanyi válasza VD (#19036) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Ne viccelj már, ez nem így működik. :N

(#19039) sssz válasza szasanyi (#19038) üzenetére

sssz
(őstag)

De bizony így működik. A másik fél hozzájárulás nélküli hangfelvételt nem ismeri el semelyik bíróság nálunk. Sőt, ha olyan emberkével hoz össze a sors, akkor még fel is jelent majd, hogy az engedélye nélkül rögzítetted a hangját.

[ Szerkesztve ]

(#19040) mijos válasza sssz (#19028) üzenetére

mijos
(fanatikus tag)

Nem értem minek akkor a gép, ha ígyis-úgyis a mobilon tölti le. Pont ez lenne a célja, hogy a gép töltse le, a mobilnetet így nem terhelve...

(#19041) VD válasza TayRol (#19037) üzenetére

VD
(őstag)

Hülye játék... :N

szasanyi
Akkor tájékozódj kicsit. ;)

(#19042) szasanyi válasza sssz (#19039) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

A hangulatjelek nektek semmit sem jelentenek? Az egészet poénnak szántam. :U Be ne linkeltetek már Btk-t, Ptk-k meg BH-kat! :DDD

(#19043) petipetya válasza mijos (#19040) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogy, ez nem Iphone... Itt nem kell kábel, az egész lényege az internet.

(#19044) Altbrucke válasza VD (#19034) üzenetére

Altbrucke
(lelkes újonc)

teszem azt telefonos ügyfélszolgálaton intézed a dolgaidat, de problémáid adódnak(szerintem akadt már mindenkinek:) ) Ott is készül felvétel amit kötelesek a rendelkezésedre bocsájtani, de azt meg is lehet vágni:)
Jól jöhet bizonyításnak a saját vágatlan verziód:) Ennyi.

amúgy a legjobb amivel találkoztam az az AllCallRecorder volt gyári ROM alatt, az újjal még nem próbáltam:)

[ Szerkesztve ]

(#19045) Z0C! válasza Altbrucke (#19044) üzenetére

Z0C!
(őstag)

gondolod hogy megvágják?

///Motorola Defy - ///M Power

(#19046) Altbrucke válasza Z0C! (#19045) üzenetére

Altbrucke
(lelkes újonc)

hasonló területen dolgozom:)

(#19047) RootRulez válasza szasanyi (#19000) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Beírod marketbe a program nevét és megnézed, hogy amit feltelepíthetsz az free-e, akkor neked a fizetős van meg, mert nem azt ajánlja feltenni. :K

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#19048) szasanyi válasza RootRulez (#19047) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Már megtörtént, köszi. :) Minden OK a teljes verzió van meg, most már nyilvánvaló.

(#19049) bb.bocs

bb.bocs
(fanatikus tag)

https://market.android.com/details?id=com.zeroonemia.bike_mate_gps&feature=search_result
jól látom? ez olyan program ami bringázáshoz van, és net nélkül! gps sel csak, rögziteni is tudja az útvonalat stb? persze pénzes... és olyan kéne ami futást, túrázást is rögzit, sebesség utvonal stb... OFFLINE

(#19050) domerator válasza bb.bocs (#19049) üzenetére

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Endomondo Sport Tracker?

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.