Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#2001) CoolBoy323 válasza Balinov (#2000) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, tudom, csak gondoltam javaslok vmi egyszerűbbet

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#2002) f1alonso

f1alonso
(tag)

Sziasztok! Nem tudtok vmi flash playert 2.1-es androidra?

Fernando Alonso forever!

(#2003) VGR

VGR
(kvázi-tag)

ajánlanám mindenkinek! [SportyPal]

[ Szerkesztve ]

http://droidground.blogspot.com/

(#2004) guni válasza kaller1 (#1994) üzenetére

guni
(tag)

Nem lenne egyszerűbb ha bemennél egy mekibe és wlanon felrakod?

Guni

(#2005) vadászcsiga válasza guni (#2004) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

A mekis wifi nem nagyon engedélyezi a letöltést hiába free. Nálam legalábbis sokáig nyekereg, aztán megunom és leállítom a letöltést.

iPhone 4S

(#2006) f1alonso

f1alonso
(tag)

Hi! Tudtok olyan programot amivel a telefonomat webcamként tudnám használni pl msnhez ?

Fernando Alonso forever!

(#2007) kaller1 válasza guni (#2004) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Én? :D Nekem van itthon wifi háló is.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#2008) Haart

Haart
(PH! addikt)

Hi egyik ismerősöm venne egy x10 mini pro-t, a kérdésem az lenne hogy mivel 1.6 van rajta, működik-e a bluetooth?

(#2009) delbarta válasza Haart (#2008) üzenetére

delbarta
(senior tag)

Többre mennél vele, ha készülék topikjában érdeklődnél. Szerintem.

(#2010) Haart válasza delbarta (#2009) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Thx :R

(#2011) petipetya válasza vadászcsiga (#2005) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Budapesten az Akácfa sörözőben (Blahánál) és a Dejavu-ben (Corvinnál) lévő wifin lehet letölteni.

(#2012) guni válasza kaller1 (#2007) üzenetére

guni
(tag)

Jóvanna...eggyel fölé ment... :))

Guni

[ Szerkesztve ]

(#2013) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

sziasztok,

az alábbi problémát szeretném megoldani LG GT540-esen (android 1.6)

bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal. Van erre valami app ami intézi az automatikus kapcsolódásokat?

köszi
gyuri

(#2014) vadászcsiga válasza petipetya (#2011) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Vagy bármelyik lakótelepen :D

iPhone 4S

(#2015) satel

satel
(lelkes újonc)

segítséget kérek:
megoldható, hogy az asztali gép bluetooth segítségével internethozzáférést biztosítson a Desirének? esetleg valami más megoldás (mobilinternet és WiFi kivételével)?

fura tudom, de ez van...

(#2016) CoolBoy323 válasza satel (#2015) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(bluetooth) tethering

[ Szerkesztve ]

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#2017) f1alonso

f1alonso
(tag)

Sziasztok!

Napokban vásároltam egy Spica-t. (2.1-es android.)

És így amiket eddig telepítgettem az marketről volt.
Kérdésem az lenne hogy : Ha mondjuk gépen van vmi programom telóra akkor csak annyi h memóriakártyára felmásolom, és telóba megnyitom és kész?Vagy ahozz is még kell +ba filekezelő?

Másik kérdésem az lenne hogy : 2.1-es andoridra van flash player? mert nagyon jó lenne...töltöttem olyan böngészőt ezt a skyfire-t de sztem szart se ér..megnyitottam vele a justin.tv-t h nézzem a focit azt azzal se tudtam nézni.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

Üdv

Fernando Alonso forever!

(#2018) f1alonso

f1alonso
(tag)

Ja és ha telóra rá másoltam az apk kitejesztésű file-t mivel tudom telepiteni mi a progrm neve?

Fernando Alonso forever!

(#2019) f1alonso válasza f1alonso (#2018) üzenetére

f1alonso
(tag)

Már megvan csak már a Flash player érdekel. Csak azt ne mondjátok h csak 2.2re lesz mert megörülök:D

Fernando Alonso forever!

(#2020) barrasz válasza f1alonso (#2019) üzenetére

barrasz
(tag)
LOGOUT blog

Szia!
Küldtem pü-t az email címedre és abban küldöm a flash lejátszót.
Nekem Desirén remekül működik.

(#2021) f1alonso válasza barrasz (#2020) üzenetére

f1alonso
(tag)

Köszönöm nekem Spicam van de úgy tűnik nem nagyon megy de azért köszi. feltelepitettem és böngészővel még mindig nem tölti be a flash részeket.

Fernando Alonso forever!

(#2022) f1alonso válasza f1alonso (#2021) üzenetére

f1alonso
(tag)

Android 2.2 mikor lesz?

Fernando Alonso forever!

(#2023) Balinov válasza f1alonso (#2021) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a skyfire egy erdekes egy allatt amugy. Eleg sok oldalt tamogat, sokat kozuluk me is neztem,mert mukodik, viszont kicsit csaloka, mert nem nativ streaming videot tud,hanem a hw-t hasznalva on-the-fly attomoriti a telefon szamara emesztheto formatumba. Irtak is valamikor hogy ezt a modszert alkalmazza.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#2024) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a rootolást, a hard reset megszünteti-e? Feltételezem, hogy igen.

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#2025) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsúsztam... :D

App2SD használata mellett nem okozhat galibát, ha kiveszem a kártyát miközben a teló be van kapcsolva, akár leválasztás mellett is? :)

(#2026) Balinov válasza Saccco (#2025) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha siman kiveszed, szerintem jo eselyed van,hogy a fajlrendszer osszefoshatja a bokajat. ha levalasztod, akkor elvileg ilyen nem lehet, bar en ilyenkor is inkabb kikapcs utan vennem ki a microSD-t

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#2027) barrasz

barrasz
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Esetleg valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel white listát tudok létrehozni és egy widget kapcsolóval lehetne állitani,hogy csak a listán szereplők hívhassanak?
Már próbáltam pár programot de ezt a funkciót nem tudta egyik sem.
Az esetleges ötleteket nagyon köszönöm.

(#2028) HarapósKutya

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Előre is bocsi, ha hülye a kérdés, utána nézhettem volna, de nem nagyon van időm.

az androidos telókat lehet frissíteni? pl: 1.6-ról 2.1-re? (htc hero esetében)

[ Szerkesztve ]

www.halivud.hu

(#2029) Saccco válasza Balinov (#2026) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is valahogy így gondoltam, köszönöm a megerősítést. :)

HarapósKutya
A Hero-t azt lehet, nem néztem utána, de asszem talán már hivatalos 2.1 is van rá.

(#2030) HarapósKutya válasza Saccco (#2029) üzenetére

HarapósKutya
(tag)
LOGOUT blog

köszi a választ! :R

www.halivud.hu

(#2031) Balinov válasza Saccco (#2029) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szivesen, fo a biztonsag.

Hero topikot kovetve ugy tunik, sok eu-s orszagban elerheto FOTA frissiteskent a 2.1 (70-80mega korul szed le). Kerdezonek ajanlom, hogy wifin kapcsolodva az about phone menuben a software versions-nal bokjon egy check now-t.

(#2032) V.Stryker

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miként lehet a programok alapméretezését állítani? Tehát,hogy ne az alap progi legyen az alapméretezett zenelejátszó, hanem amit útólag feltettem?

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#2033) sagesz93 válasza V.Stryker (#2032) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ahol letudod őket törölni/beállítások - alkalmazások/, ott van ilyen alapértelmezéses dolog azthiszem.

[ Szerkesztve ]

(#2034) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sracok, Hero-n volt egy olyan gyari program, ahol egyfajta Itt Jartam naplot lehetett kesziteni, kepekkel,videoval ill. geotag-es gps kordinatakkal. Legenden nem talalom, valaki nem tudja a program nevet?

(#2035) Karma válasza Balinov (#2034) üzenetére

LOGOUT blog

Footprints? Nem a Sense felületen van, widgetként?

Break Driven Development

(#2036) Balinov válasza Karma (#2035) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:B pff...igaz,ott volt a menuben....koszi

Meg egy kerdes, hasznalta mar valaki ugy a Legendjet/Herojat/STb. hogy repules kozben, flight mode-ban egy navig programmal (ndrive,navigon,stb) nyomonkovette, hogy merre jar epp?

Multkor probaltam Legenden flight modban,de nem nagyon akarta megtalalni a gps jelet.Igaz, nem ablaknal, hanem kozepen ultem. Vajh ablaknal ulve jobbak az eselyek,vagy flight mode lekapcsolja a gps-t is?

(#2037) Karma válasza Balinov (#2036) üzenetére

LOGOUT blog

A GPS nem bocsát ki hullámokat, így gondolom nem kapcsolja ki. Ha felteszed a Marketről a GPS Status nevű programot, az megmondja a tutit, nomeg mutatja a műholdak jelszintjét is.

Egyébként tényleg muszáj ablak közelében lenni, lásd Faraday-ketrec.

Break Driven Development

(#2038) Zolesz007 válasza Balinov (#2036) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Van olyan készülék (pl Omnia igaz az WinMo), ami csak GSM modul mellett használja a GPS-t.

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#2039) Balinov válasza Karma (#2037) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szerintem az lesz a baj,most direkt ablak melle vettem helyjegyet, meglatjuk. Igazabol csak kivancsiagkeppen mytracks-szal lementve meg akarom nezni, pontosan milyen utvonalon is repul az a A320-as

(#2040) Karma válasza Balinov (#2039) üzenetére

LOGOUT blog

A másik amit nem tudok (sose ültem még repülőn...), hogy milyen magasan repülnek. Nem tudom arra a magasságra is fel van-e készítve a rendszer. De ez tényleg abszolút laikus gondolat.

Break Driven Development

(#2041) Balinov válasza Karma (#2040) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

8-10e m, ugy remlik, legalabbis utoljara mintha ennyit mondott volna be a pilotabacsi. ugy tudum, helymeghatarozashoz 3 muholdot kell latnia, mig magassaghoz tovabbi minimum egyet. Europa felett szvsz ez nem lehet gond, pl. autos Navigonom altalaban 6-9 hodot lat,attol fuggoen a szigeten merre megyunk, meg menyire felhos

(#2042) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Ave! Nekem olyan kerdesem lenne, hogy tud-e valaki segiteni ebook reader ugyben. Leszedtem a korabban javasolt avikot es egy fbreader nevu progit is, de nem tudok hozzaadni sehogysem konyvet a listahoz. Pls help! Vagy egy hogyannal, vagy egy masik app javaslataval. Thx elore is!

(#2043) delbarta válasza ThorsHUN (#2042) üzenetére

delbarta
(senior tag)

(#2044) ThorsHUN válasza delbarta (#2043) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Szal nem avikot hanem aldikot szedtem le de nemtom hogyan tudnam hozzaadni az en konyveimet (milyen formatumra kellene konvertalni pl)

(#2045) delbarta válasza ThorsHUN (#2044) üzenetére

delbarta
(senior tag)

Azt sajnos nem tudom, nem használok ebook olvasókat, csak hallottam róla, hogy jó.

(#2046) Balinov válasza ThorsHUN (#2044) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

udv,

Az Aldik FAQ-ja szerint .epub kiterjesztesunek kell lennie a fajlnak. Ugy remlik, hogy ugy mukodik, ha elinditod, az SD-t atfesuli .epub kiterjesztesu fajlokert es automatikusan hozzaadja a bookshelf-hez

Epub konverziohoz proszald meg az eScape konvertert
ami openoffice-bol tud kesziteni epubot. Vagy itt nezz meg korul, hogy mik vannak erre a celfeladatra

En szemely szerint az FBReadert hasznalom Legenden (2.1). Ez kicsivel tobb formatumot tamogat. FBreaderhez en pl. az ingyenes MobiPocket Creatort hasznalom, jellemzoen pdf-bol valo konvertalasra, prc formatumban. Nem azt mondom, nincs jobb mas formatum, csak ugy hozzaszoktam Uiq3-on, hogy nem valtok egyenlore mas konverterre.

udv
Balinov

(#2047) beers

beers
(senior tag)

Sziasztok!

Valaki találkozott már olyan szoftverrel, ami lehetővé teszi az autocad (dwg) file-ok megnyitását androidos telefonokon?

Desert Combat 4ever!!!

(#2048) sbazsi válasza Balinov (#2036) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

én már próbáltam. az út majdnem feléig vette a jelet. aztán nem találta, és inkább hagytam, mert amúgy is merülőben volt. aztán leszállás előtt kitettem megint ablakba, megtalálta. végül leszállás után lemerült... :D
ablak mellett ültem.

sztm nem lehet gond, látnia kell fent is, legalábbis a repülőkön lévő kijelző is gondolom onnan veszi a jelet.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#2049) Balinov válasza sbazsi (#2048) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor egyre jobban az az erzesem, a kozepso ules volt a trollema. Mind1, 1 nap mulva ugyis kiproszalom, myTracks-szal akarom logolni a repulest

(#2050) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sracok, hulye kerdes, de az androidos sms kezeloben, vagy Handcentben, hogy lehet megnezni a kuldott uzeneteket? VAn vagy 100+db parkolasfizeto sms-em, amit ki szeretnek gyalulni a francba

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.