persze, tudom, csak gondoltam javaslok vmi egyszerűbbet
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)
persze, tudom, csak gondoltam javaslok vmi egyszerűbbet
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

Sziasztok! Nem tudtok vmi flash playert 2.1-es androidra?
Fernando Alonso forever!

Nem lenne egyszerűbb ha bemennél egy mekibe és wlanon felrakod?
Guni

A mekis wifi nem nagyon engedélyezi a letöltést hiába free. Nálam legalábbis sokáig nyekereg, aztán megunom és leállítom a letöltést.
iPhone 4S

Hi! Tudtok olyan programot amivel a telefonomat webcamként tudnám használni pl msnhez ?
Fernando Alonso forever!
Én?
Nekem van itthon wifi háló is.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Hi egyik ismerősöm venne egy x10 mini pro-t, a kérdésem az lenne hogy mivel 1.6 van rajta, működik-e a bluetooth?

Többre mennél vele, ha készülék topikjában érdeklődnél. Szerintem.

Thx 
Budapesten az Akácfa sörözőben (Blahánál) és a Dejavu-ben (Corvinnál) lévő wifin lehet letölteni.

Jóvanna...eggyel fölé ment... 
Guni
[ Szerkesztve ]

sziasztok,
az alábbi problémát szeretném megoldani LG GT540-esen (android 1.6)
bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal. Van erre valami app ami intézi az automatikus kapcsolódásokat?
köszi
gyuri

Vagy bármelyik lakótelepen 
iPhone 4S

segítséget kérek:
megoldható, hogy az asztali gép bluetooth segítségével internethozzáférést biztosítson a Desirének? esetleg valami más megoldás (mobilinternet és WiFi kivételével)?
fura tudom, de ez van...
(bluetooth) tethering
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Napokban vásároltam egy Spica-t. (2.1-es android.)
És így amiket eddig telepítgettem az marketről volt.
Kérdésem az lenne hogy : Ha mondjuk gépen van vmi programom telóra akkor csak annyi h memóriakártyára felmásolom, és telóba megnyitom és kész?Vagy ahozz is még kell +ba filekezelő?
Másik kérdésem az lenne hogy : 2.1-es andoridra van flash player? mert nagyon jó lenne...töltöttem olyan böngészőt ezt a skyfire-t de sztem szart se ér..megnyitottam vele a justin.tv-t h nézzem a focit azt azzal se tudtam nézni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv
Fernando Alonso forever!

Ja és ha telóra rá másoltam az apk kitejesztésű file-t mivel tudom telepiteni mi a progrm neve?
Fernando Alonso forever!

Már megvan csak már a Flash player érdekel. Csak azt ne mondjátok h csak 2.2re lesz mert megörülök
Fernando Alonso forever!
Szia!
Küldtem pü-t az email címedre és abban küldöm a flash lejátszót.
Nekem Desirén remekül működik.

Köszönöm nekem Spicam van de úgy tűnik nem nagyon megy de azért köszi. feltelepitettem és böngészővel még mindig nem tölti be a flash részeket.
Fernando Alonso forever!

Android 2.2 mikor lesz?
Fernando Alonso forever!
a skyfire egy erdekes egy allatt amugy. Eleg sok oldalt tamogat, sokat kozuluk me is neztem,mert mukodik, viszont kicsit csaloka, mert nem nativ streaming videot tud,hanem a hw-t hasznalva on-the-fly attomoriti a telefon szamara emesztheto formatumba. Irtak is valamikor hogy ezt a modszert alkalmazza.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Azt nem tudja véletlenül valaki, hogy a rootolást, a hard reset megszünteti-e? Feltételezem, hogy igen.
- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -
Kicsúsztam... 
App2SD használata mellett nem okozhat galibát, ha kiveszem a kártyát miközben a teló be van kapcsolva, akár leválasztás mellett is? 
ha siman kiveszed, szerintem jo eselyed van,hogy a fajlrendszer osszefoshatja a bokajat. ha levalasztod, akkor elvileg ilyen nem lehet, bar en ilyenkor is inkabb kikapcs utan vennem ki a microSD-t
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna ajánlani egy olyan programot amivel white listát tudok létrehozni és egy widget kapcsolóval lehetne állitani,hogy csak a listán szereplők hívhassanak?
Már próbáltam pár programot de ezt a funkciót nem tudta egyik sem.
Az esetleges ötleteket nagyon köszönöm.
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha hülye a kérdés, utána nézhettem volna, de nem nagyon van időm.
az androidos telókat lehet frissíteni? pl: 1.6-ról 2.1-re? (htc hero esetében)
[ Szerkesztve ]
www.halivud.hu
Én is valahogy így gondoltam, köszönöm a megerősítést. 
HarapósKutya
A Hero-t azt lehet, nem néztem utána, de asszem talán már hivatalos 2.1 is van rá.
köszi a választ! 
www.halivud.hu
szivesen, fo a biztonsag.
Hero topikot kovetve ugy tunik, sok eu-s orszagban elerheto FOTA frissiteskent a 2.1 (70-80mega korul szed le). Kerdezonek ajanlom, hogy wifin kapcsolodva az about phone menuben a software versions-nal bokjon egy check now-t.
Miként lehet a programok alapméretezését állítani? Tehát,hogy ne az alap progi legyen az alapméretezett zenelejátszó, hanem amit útólag feltettem?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

Ahol letudod őket törölni/beállítások - alkalmazások/, ott van ilyen alapértelmezéses dolog azthiszem.
[ Szerkesztve ]
sracok, Hero-n volt egy olyan gyari program, ahol egyfajta Itt Jartam naplot lehetett kesziteni, kepekkel,videoval ill. geotag-es gps kordinatakkal. Legenden nem talalom, valaki nem tudja a program nevet?
Footprints? Nem a Sense felületen van, widgetként?
Break Driven Development
pff...igaz,ott volt a menuben....koszi
Meg egy kerdes, hasznalta mar valaki ugy a Legendjet/Herojat/STb. hogy repules kozben, flight mode-ban egy navig programmal (ndrive,navigon,stb) nyomonkovette, hogy merre jar epp?
Multkor probaltam Legenden flight modban,de nem nagyon akarta megtalalni a gps jelet.Igaz, nem ablaknal, hanem kozepen ultem. Vajh ablaknal ulve jobbak az eselyek,vagy flight mode lekapcsolja a gps-t is?
A GPS nem bocsát ki hullámokat, így gondolom nem kapcsolja ki. Ha felteszed a Marketről a GPS Status nevű programot, az megmondja a tutit, nomeg mutatja a műholdak jelszintjét is.
Egyébként tényleg muszáj ablak közelében lenni, lásd Faraday-ketrec.
Break Driven Development
Van olyan készülék (pl Omnia igaz az WinMo), ami csak GSM modul mellett használja a GPS-t.
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp
szerintem az lesz a baj,most direkt ablak melle vettem helyjegyet, meglatjuk. Igazabol csak kivancsiagkeppen mytracks-szal lementve meg akarom nezni, pontosan milyen utvonalon is repul az a A320-as
A másik amit nem tudok (sose ültem még repülőn...), hogy milyen magasan repülnek. Nem tudom arra a magasságra is fel van-e készítve a rendszer. De ez tényleg abszolút laikus gondolat.
Break Driven Development
8-10e m, ugy remlik, legalabbis utoljara mintha ennyit mondott volna be a pilotabacsi. ugy tudum, helymeghatarozashoz 3 muholdot kell latnia, mig magassaghoz tovabbi minimum egyet. Europa felett szvsz ez nem lehet gond, pl. autos Navigonom altalaban 6-9 hodot lat,attol fuggoen a szigeten merre megyunk, meg menyire felhos
Ave! Nekem olyan kerdesem lenne, hogy tud-e valaki segiteni ebook reader ugyben. Leszedtem a korabban javasolt avikot es egy fbreader nevu progit is, de nem tudok hozzaadni sehogysem konyvet a listahoz. Pls help! Vagy egy hogyannal, vagy egy masik app javaslataval. Thx elore is!

Szal nem avikot hanem aldikot szedtem le de nemtom hogyan tudnam hozzaadni az en konyveimet (milyen formatumra kellene konvertalni pl)

Azt sajnos nem tudom, nem használok ebook olvasókat, csak hallottam róla, hogy jó.
udv,
Az Aldik FAQ-ja szerint .epub kiterjesztesunek kell lennie a fajlnak. Ugy remlik, hogy ugy mukodik, ha elinditod, az SD-t atfesuli .epub kiterjesztesu fajlokert es automatikusan hozzaadja a bookshelf-hez
Epub konverziohoz proszald meg az eScape konvertert
ami openoffice-bol tud kesziteni epubot. Vagy itt nezz meg korul, hogy mik vannak erre a celfeladatra
En szemely szerint az FBReadert hasznalom Legenden (2.1). Ez kicsivel tobb formatumot tamogat. FBreaderhez en pl. az ingyenes MobiPocket Creatort hasznalom, jellemzoen pdf-bol valo konvertalasra, prc formatumban. Nem azt mondom, nincs jobb mas formatum, csak ugy hozzaszoktam Uiq3-on, hogy nem valtok egyenlore mas konverterre.
udv
Balinov

Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan szoftverrel, ami lehetővé teszi az autocad (dwg) file-ok megnyitását androidos telefonokon?
Desert Combat 4ever!!!

én már próbáltam. az út majdnem feléig vette a jelet. aztán nem találta, és inkább hagytam, mert amúgy is merülőben volt. aztán leszállás előtt kitettem megint ablakba, megtalálta. végül leszállás után lemerült... 
ablak mellett ültem.
sztm nem lehet gond, látnia kell fent is, legalábbis a repülőkön lévő kijelző is gondolom onnan veszi a jelet.
Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???
akkor egyre jobban az az erzesem, a kozepso ules volt a trollema. Mind1, 1 nap mulva ugyis kiproszalom, myTracks-szal akarom logolni a repulest
sracok, hulye kerdes, de az androidos sms kezeloben, vagy Handcentben, hogy lehet megnezni a kuldott uzeneteket? VAn vagy 100+db parkolasfizeto sms-em, amit ki szeretnek gyalulni a francba