Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#751) Tesztelo.hu válasza Síposzsuzsa (#746) üzenetére

Tesztelo.hu
(fanatikus tag)

Van olyan progi, amivel a nevekhez rendelt telefonszámokat nagyobban tudom látni?Van olyan progi, amivel a nevekhez rendelt telefonszámokat nagyobban tudom látni?

Progiról nem tudok, de van egy speciális hardver erre a célra. Úgy hívják: szemüveg. (Bocs, de nem tudtam kihagyni. ;] )

Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

(#752) petipetya válasza Tesztelo.hu (#751) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeket a font pack-okat nézegettem a marketből, de nem jöttem rá a használatának módjára...

(#753) Totya30

Totya30
(lelkes újonc)

Tudtok nekem ajánlani egy zene lejátszót amiben lehet állítani hangszínt? Sehol nem találtam eddig eq-t, kivéve egy progit de az meg egy rakat fos. Jól látom hogy az alap Hero lejátszóban nincsen ilyesmi?

THX előre is... :R :R

(#754) CoolBoy323 válasza petipetya (#752) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pl van olyan bill, amiben be tudod állítani, h milyen betűtípusban látszódjon... sms kliensekben is állíthatod a betűtípust, talán a handcentben...

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#755) petipetya válasza CoolBoy323 (#754) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem. A handcent-hez van külön betűtípus csomag, azt tudom.

(#756) Jadro válasza petipetya (#755) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Több csomag is van hozzá.

petipetya: Egyszerűen fel kell telepíteni és a handcent beállításai alól lehet kiválasztani őket.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#757) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a válaszokat.

(#758) sazabi

sazabi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hi all
elkészültem a PH Upper androidos változatával (verzió 0.1 :))!
info itt
Visszajelzéseknek örülnék! :)

[ Szerkesztve ]

PH Upper androidra! ApHupper >> aphupper.btom.hu | eladok/keresek:http://goo.gl/l3lqr Ha érdekel valami, írj pü-t! | http://helloandroid.com

(#759) Bozodi János

Bozodi János
(tag)
LOGOUT blog

sziasztok,

létezik olyan audio player app Android alá, ami tud EQ-t kezelni?

kösz,
Gábor

Tűzoltósááág!

(#760) dorkababa

dorkababa
(fanatikus tag)

kijött az opera mini 5.0 :C

[ Szerkesztve ]

(#761) Tutu7030 válasza dorkababa (#760) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

A beta

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#762) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

battery-booster

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#763) sheratan válasza vtechun (#750) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát alapvetően van igazság a felvetésben :) én most a tasks-t használom, mert a calendar-t minden reboot után szinkronizálnia kell a szerverrel, anélkül be sem tudsz lépni a programba... mondjuk annyi előnye van, hogy a calendar szinkronizálható a google calendarral, illetve kicsit szervezettebben és áttekinthetőbben vannak benne a bejegyzések. szól, ha azonos időpontra két bejegyzést akarsz beírni, stb.

Bozodi János: milestone-on van egy "audio effects" nevű progi, amiben lehet preseteket állítani. nem mondom, hogy egy teljes értékű EQ, de a semminél jobb.

powered by Meizu MX

(#764) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

App-jaim, akit érdekel, lesse meg, véleményezze, ajánljon szerinte még hasznosat. :)

(#765) _Dumber_

_Dumber_
(tag)

Sziasztok!
Szerintetek IGO amigó tuning skin létezik valahol androidra? (természetesen okosban)

(#766) Istwan válasza _Dumber_ (#765) üzenetére

Istwan
(tag)

Tudom hogy fapados és nem a legszebb de ha DiMka nem készitett, akkor nincs rá skin.
Egyenlöre csak annak örüljünk hogy van igo androidra.

(#767) elemke

elemke
(kvázi-tag)

Bocsánat,hogy nincs kedvem vissza olvasni 700 hozzászólást.
Annyit szeretnék kérdezni,hogy hogyan tudiko frissíteni 2.1 re? most 1.5 van a hero-m on.
Úgy működik mint az apple,vagy mindt pl:win mob..... :B
??
tehát:honnan-mit-mikor...stb. köszönöm. :R

[ Szerkesztve ]

(#768) Karma válasza elemke (#767) üzenetére

LOGOUT blog

Úgy tudsz, hogy leülsz, és vársz, amíg a HTC kiadja hivatalosan.

Ha nem vagy nagyon benne a dolgokban, akkor nem érdemes a házilag kotyvasztott 2.1-es ROMokkal kísérletezni, biztosabb, ha vársz egy kicsit még. Egyébként a WM-hez hasonlóan működik itt is a dolog, HTC telefon ez is.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#769) elemke válasza Karma (#768) üzenetére

elemke
(kvázi-tag)

ok.de akkor is neten keresztül vagy valami box-os módszer?

(#770) elemke válasza elemke (#769) üzenetére

elemke
(kvázi-tag)

köszönöm szépen a segítségedet :R

(#771) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

olyan progit tud vki, ami blutuszon keresztül vezérli a gépet?

mint a sunyierikszonokon a távvezérlés, nah nekem ugyanolyan kellene...

köcce

(#772) Istwan válasza elemke (#767) üzenetére

Istwan
(tag)

Figy. google-ba beirod amit szeretnél és nagyon sok oldalon, forumon már kint van a fözött 2.1-es rom. http://href.hu/x/brxu
Többek közt a: htc developers-en is.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592596
Én össz. 4 féle 2.0 és 2.1 szoftot probáltam és mindegyikben volt alapvetö hiba. Most a legujabb 1.5-ös gyári rom van rajta és stabil.

(#773) elemke válasza Istwan (#772) üzenetére

elemke
(kvázi-tag)

köszönöm,e ha így van akkor inkább várok még :R

(#774) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tud valaki valami progit, amivel egyszerűen gyorsan lehet proxy-t beállítani?

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#775) Karma válasza Saccco (#774) üzenetére

LOGOUT blog

Nincs rá mód, nemhogy egyszerűen gyorsan, hanem egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#776) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok úgynézki hogy így félév keresgélés után sikerült szereznem egy htc magic-et, remélem tudtok ajánlani ezt-azt, hogy mit érdemes rátenni! köszi előre is!

rejtett számot nem veszek fel!

(#777) sheratan válasza RandomGosu (#776) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mire van szükséged? :)

egyébként itt is szétnézhetsz például: [link]

[ Szerkesztve ]

powered by Meizu MX

(#778) Balu972

Balu972
(tag)

Sziasztok!

egy napja vagyok boldog acer liquid tulaj. :DDD
Nagyon klassz ez az androidos világ.
Egy dolgot nem találok:
Tudtok valami pc suitot ajánlani?

A panda softét találtam, de az kínaiul mászik fel a gépre :Y , még a bejelentkező képernyőt sem értem.

hálás thnx :R

Mondom én! Hekk a lelke mindennek!

(#779) RandomGosu válasza sheratan (#777) üzenetére

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

mivel nem lesz már garis a készülék rom, illetve egyéb hasznos progikra amire szükségem lehet mindennap, de köszönöm a linket nagyon sok hasznos dologot találtam, ha meglesz a gép(remélem pénteken megjönn) akkor elkezdem rá pakolgatni ezt azt!

rejtett számot nem veszek fel!

(#780) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv mindenkinek. A windows mobile 7 várható tulajdonságai elijesztettek attól, hogy a platformon maradjak, és gondoltam, megismerkedem közelebbről az androiddal.

Kérdés: használ valaki közületek iGO-t androidon úgy, hogy korábban WiMo-s igo 8.3-at használt? Mennyire tökéletes már az androidos verzió? tud annyit, mint a wimo-s változat?

igazából ez az utolsó progi, ami kérdéses az áttéréshez.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#781) rjg válasza t72killer (#780) üzenetére

rjg
(tag)

Szerintem nem :(( Ha jól tudom, az Android-os (és iPhone-os) verzió nem az iGO8-ra, hanem az Amigo-ra alapul, így jóval kevesebb beállítási lehetőség van benne. Helyette Sygic vagy Ndrive a platform bevált navigációja. :D

Galaxy S2 CM9 4.0.4 - MacBookPro13 - 10.7.3

(#782) Eclips21

Eclips21
(tag)

Nem tud valaki valami szórakoztató játékot?

Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

(#783) t72killer válasza rjg (#781) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sygicról olvastam rossz dolgokat (nem túl hatékony az útvonaltervező algoritmusa pl), az ndrive-ról nemigen találtam még teszteket.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#784) KaoszTom válasza t72killer (#783) üzenetére

KaoszTom
(fanatikus tag)

Én használtam win.Mo.-n iGO8-at, és most Androidon az iGO MyWay-t. Beállításban tényleg sokkal szerényebb, a design is más, de nem rosszabb szerintem. A tervezés és a használhatóság ugyanolyan jó, én meg vagyok vele elégedve.

Egyébként a Sygic és NDrive sem rossz, sőt van még a CoPilot és Navigon is, szóval választék van bőven, mindegyiket kipróbálod, és amelyik tetszik, azt fogod használni.

NDrive teszt

Sygic teszt

Szerk.: Egyébként én is WM-ról tértem át Androidra, 3 hónap használat után a korábbi 2 év WM rémálomnak tűnik. :D

[ Szerkesztve ]

(#785) t72killer válasza KaoszTom (#784) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi az infókat :)

Nekem még szoknom kell a gondolatot, elsőre felteszem a Kaiseremre, aztán megvárok egy HD2 kategóriájú (és képernyőméretű) gépet :))

(#786) Istwan

Istwan
(tag)

Aki most térne át Winmo.-rol Androidra ; Androidnak szvsz. két elönye van a Winmo.-val szemben : Külön program rátétele nélkül több today föképernyö, a másik pedig a gyorsaság.
Hátránya pedig (ami engem zavar) : nincs "X" gomb...ha az adott programban nem terveztek ilyen lehetöséget, nem tudjuk egy tappal bezárni....csak külön program megnyitással lehet kilöni öket a háttérböl.

És van még egy a hardverrel kapcs: A kapacitiv kijelzönek inkább csak hátránya van. Bizony hiányzik a stylus ceruza. Netezés közben vagy iráskor hiába nagyobbak a bill. mindig van mellényomás vagy rajzolásnál abszolut használhatatlan az ujj.
De a fent emlitett 2 elöny, nekem fedi a hiányosságokat.

(#787) KaoszTom válasza Istwan (#786) üzenetére

KaoszTom
(fanatikus tag)

Rajtad kívül még más nem említette hátrányként a kapacitív kijelzőt, szóval ezzel az infóval azért óvatosan. Én 1-2 nap alatt megszoktam, hogy hogyan gépeljek ujjal egy ilyen kijelzőn. Egyszerűen csak magasabbról kell közelíteni a virtuális gombok felé. Az viszont, hogy a legfinomabb simogatásra is reagál a képernyő, az nagyon nagy feeling. :D

A programok bezárásához ragaszkodás, rossz WinMo. beidegződés. Az Android nyitva hagyja a leggyakrabban használt progikat, hogy gyorsabban induljanak, és ha kevés a memória, akkor a legrégebben használtakat elkezdi berázogatni.
RatSon fórumtársunk jóvoltából már program is létezik arra, hogy a kevés memória küszöbét személyre szabd.

Egyébként WinMo-nál hiába tudtál mindent bezárni, olyan memóriafolyása volt, hogy 1-2 naponta újra kellet indítani a telót, mert 0 programfutás mellett is elfogyott a memo...

Amit kihagytál előnyként, a sokkal szebb belső design, stabilitás...

(#788) Saccco

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Többször emlegettetek valami programot, amivel lehet figyelni, hogy mi, mikor, mennyit fogyaszt az akksiból, na az érdekelne. :D

szerk: remélhetőleg megy 1.5ön

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#789) sheratan válasza Saccco (#788) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez nem külön progi elvileg, hanem bemész a beállítások/about phone/battery use menübe, ott van ilyen. de nem tudom 1.5 alatt is van-e már ilyen.