Nekem gyári Pulse ROM-om van, és alapból lehúzta.
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone
4GB (2x2GB) DDR3 notiram eladó 17" Mac-ből, nem csak Mac-be - beszereléssel is
Core i7-2600 Sandy Bridge - 3.4GHz, 4 mag, 8 szál - beszereléssel, beszámítással is
4GB (2x 2x1GB) DDR3 notiram Mac Minikből eladó - beszereléssel is
WD 250GB 7200rpm IDE (PATA), 2013-ig GARANCIÁS, keveset használt winchester eladó
Asrock p67 extreme 4-et plusz i5 2500K-t valamint 2x4 giga 1600-as ramot keresek ezért..

Nekem gyári Pulse ROM-om van, és alapból lehúzta.
Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone
Nekem is gyári Tattoo akármi van rajta, de nem akar lejönni.
www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó
A beállításokban add meg a gmail fiókod adatait.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Megadtam, és ha megnyitom az alkalmazást, akkor tényleg kiírja a névnapokat, de én aljas módon olyat szeretnék, amilyen a Tattoo cikkben van - vagy ha nem ugyanolyat, akkor az lenne a jó, ha a homescreen-re ki tudnám tenni a névnapokat és az egyéb naptárbejegyzéseket is, hogy rögtön szem előtt legyenek. A születésnapokat már beírtam a naptárba, tehát az már megvan (és ki is van téve), de jó lenne még a névnap- és ünnepnap-gyűjtemény is.
www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó
akkor az lenne a jó, ha a homescreen-re ki tudnám tenni a névnapokat és az egyéb naptárbejegyzéseket is
Ez a progi több választható méretben bekerült a widget-ek közé,nem nézted meg? 
A fenti dolgokat is mutatja,sztem ennél jobb alkalmazást nem találsz.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Egy érdekes app, OCR alkalmazás : Snapit v1.0
Most sikerült felfedeznem, de csak azért, mert szóltál. Köszönöm
Elnézést, hogy ilyen béna vagyok, de még csak most ismerkedem a ketyerével.
Nem tudom volt e már szó róla, de az egyik legtöbbet használt alkalmazásom:
Nagyon szeretem, szerintem a legtutibb alkalmazás PC és a telefon közti adatátvitelre. Csak egy rourter kell hozzá meg egy FTP kliens a számítógépeden!
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
SysTray Monitor [link]
Értesítő sávban kiteszi a szabad memóriát,telep töltöttséget,ect.Free app.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

küldtem mail-t 
#!
Köszi! Felejtős app,nálam is fc-ozik.
Egy nagyon jó backup app: MyBackupPro (30napos trial)
Mindent ment,és mindent visszaállít,factory resettel teszteltem.

Fullért PÜ!

Nekem ez nem jött be, igaz egy régebbi verzió futott csak rendesen. A kontaktokat nem tudtam vele visszaállítani. HA ez a kiadás már kifogástalanul működik, akkor jöhet privátban a full 
Tegnap tettem fel a sprite backup nevű hasonló alkalmazást, ha ez jobb annaál, akkor cserélem 
G2 Touch, azaz HTC HERO :)
Nálam meg a sprite nem megy,ez viszont igen... 

Hikari alatt én sem tudtam vele visszaállítani a contaktjaimat, ezért váltottam vissza Modaco-ra..
valakinek sikerült már megoldani hikari alatt a contacts restore-t valamilyen backup programmal?
Itt az új,2.0-ás DolphinBrowser.
Valaki elküldené mailban? 
Megkaptam,köszönöm! 

Amikor ezt használtam, eltűntek az eddig letöltött alkalmazások a marketből 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Valaki tudna egy olyan programot mondani, ami a hívásidőt mutatja (össz, kimenő, bejövő, stb.? Jelenleg a Call Credit Monitor-t használom erre a célra, ami végül is megfelelő, de hátha van valami szebb, jobb, okosabb 
G2 Touch, azaz HTC HERO :)
Én a phonalyzr nevű progit használom,itt ajánlották 

Azt hiszem ez még nem volt:Mindent konvertáló
[link]
HTC Sensation XE eladó http://hardverapro.hu/apro/htc_sensation_xe_2/friss.html

Call meter NG ? Ismeri a perc alapú számlázást, így tudom éppen hogy állok a hónapban. Kicsit ilyesztő is... nem gondoltam volna, hogy a valós telefonálásnál több mint 50%-al több időt számláznak 
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Hali!nezegetem a locale-t,egesz jonak tunik,de nem talal meg a terkepen gps bekapcsolas nelkul.titeket megtalal a mobil/wifi halozat segitsegevel?(settinsben ki van pipalva,hogy hasznalja)keres a progi egy darabig,aztan feljon egy ablak ahol mutatja,hogy mi van bekapcsolva,amin be tudna merni.egyedul a gps nincs.nyomok egy cancelt,megint el kezd keresni,de aztan megint felugrik az ablak.1.0.0.3-as verziot probalgatom.
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

Engem megtalál mindig, elég jó hatásfokkal...
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Hagyd bekapcsolva nyugodtan a GPS-t! Ha nem használja akkor kikapcsolja a telefon! Így mindig meg fogja találni a Locale hogy hol vagy.
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

Hí !
Karácsonyra kaptam (választottam) egy Galaxy spica-t.
Eddig elégedett vagyok vele, remélem így is marad.
Azóta olvasgatom az idevágó oldalakat, hozzászólásokat, skyblogot.
Töltöttem le alkalmazásokat market-ről ill. az itt ajánlott oldalakról.
Itt kérném valaki tanácsát, segítségét!
Az általam kiválasztott free alkalmazások 2 féle típusban töltődnek le
et-ről a PC-re, onnan microSD-re.
Míg az egyik APK fájl-ként(ezzel nincs gondom simán tudom telepíteni:andexplorer v. appInstaller)
Míg egy másik ZIP-fájlként, ezzel nem boldogulok.
Kibontom és vissza, mappába teszem, átnevezem és ezek minden variációja.
Az istennek se boldogulok vele. Lehet, hogy csak nekem magas?
ÖTLET ? (Ha magyarázol vedd figyelembe, PC tudásom 10-es skálán:2-3)
Az egyetlen, amit kérek, egy esély, hogy megbizonyosodhassak arról: a pénz nem boldogít.

"Kibontom és vissza, mappába teszem, átnevezem és ezek minden variációja."
Ezt most nem értem, ott a rar vagy zip, kiveszed belőle a file-t ami apk kiterjesztésű, azt felteszed a telefonodra, és telepíted. 
Nevezd át a ZIP-et APK-ra, és úgy tedd fel.
Belül az APK-k is csak ZIP tömörítvények.
Break Driven Development
Azt szeretnem beallitani,hogy ha haza erek kapcsoljon be a gepem.mivel nincs mobil net elofizum,csak wifi johet szoba.ahhoz meg hogy lassa a wifi halot,a lakas kozelebe kell ernem.ott meg mar a gps nem fogja latni a muholdakat(lepcsohazban lakok)... 
Skynet:te hogy hasznalod?

Cella alapján csatlakozik a wi-fi-re, a wi-fi meg küld wake on lan jelet a gép felé... ennyi 
cella meg wifi alapján engem nem talált meg,de majd még szórakozok vele egy kicsit.ha neked megy nekem is kéne mennie...

Te melyik verziót használod?
No Bad Religion song that makes your life complete...

Pedig a 4. és 5. kép alapján látod, nálam nincs gond
De ez nem az első eset egyébként, hogy ami egy embernél működik, másnál meg nem, pedig elvileg kéne... Franc se érti ezt.
Verzió: 1.4.1
[ Szerkesztve ]

Én a Locale honlapján csak ezt találtam: The latest version of Locale is 1.0.4 (January 12, 2010)...

Akkor rosszul emlékeztem... Nekem is ez van.
En csak 1.0.0.3-at talaltam...egyebkent beallitottam,hogy ha lefele forditom a telefont,akkor nemitsa le,meg rezges se legyen.le is nemitja,de a rezgest mar nem veszi le...jah pulse-om van.

Semmi gond
Nekem az 1.0.3 van, de kerestem benne a wake on lan setting-et, és most rájöttem, hogy az egy plug-in 
Találtam még egy tuti progit (remélem még nem volt itt szó róla) a neve Paw server és a számítógépünk böngészőjét használva tudjuk távirányítani a telónkat!
Pl: progik elindítása-leállítása, telefon számok kezelése, fájlok másolása. stb....
Nekem nagyon tetszik, próbáljátok ki!
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

Nálam sem működik jól. Megtalál GPS nélkül is (kicsit várni kell), de pl. az APN-t nem kapcsolja ki/be. Úgy állítottam be, hogy ha elmegyek itthonról, kapcsolja be a mobilnetet, ha meg itthon vagyok, kapcsolja ki, de nem történik semmi...
Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

Beatport.com-ot nem nyitja a Spica-m. Kell valami app hozzá? Kösz.

Szia! Ez a program érdekelne, de nem tudom letölteni. Lehet, hogy az 1.5-ös android kevés neki? A 0.16-ost megtaláltam a fejlesztő honlapján az működik is, de eléggé soványka a képeken látható 0.29-eshez képest.
Legyen szép napod!

(#390) fpisti919: Flashes oldal, amit (még) nem támogat az Android.
(#391) Kakumix: Nálam se találja, QR kód alapján se, valószínűleg az 1.5-ös rendszerrel nem kompatibilis.
[link] Sms with location.
Egy térképen bejelölheted a helyzeted,vagy találkozó helyét,és smsben elküldheted,a másik oldalról csak egy böngésző szükséges hozzá
Kakumix, Teko001:
Tessék egy próbát megér: Katt ide

Köszi! Sajnos nem sikerült telepíteni.
Legyen szép napod!
És arra talált már valaki megoldást, hogy a kézzel telepített apk-kat is lehessen hasonlóan updatelni mint azokat amit a marketből vannak?
Mert elég macerás lenne így keresgetni hogy van e az adott programból frissítés.
Azon gondolkodtam, hogy mivel ezeknek ugye a nagy része fentvan, (fizetős) ha alkalmaznám a market enablert akkor talán azok is látszanának. Vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Próbáld ki az enablert.
Mert majd a Market ingyen frissíti a warezt 
Nem, a Market külön adatbázist tárol az általa telepített dolgokról, nem fogja különösebben meghatni még az Enabler se valószínűleg (a frissítés szempontjából). A warezon nem segít, de több csak APK-ban elérhető programot képes checkolni az aTrackDog.
Egyébként a Market Enabler megy Milestone-on is 
A Picacross Plus meg egy jó picross játék, csak kevés az igazán jó feladvány.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Mert majd a Market ingyen frissíti a warezt
Igazából eszembe sem jutott ilyesmi,csak arra gondoltam,hogy így a feltelepített appok kereshetők a marketban is...