Backup is volt róluk, vissza is állítottam, de a mentett állás nem maradt meg.
Ugyanígy pl handcent-nél sem maradnak meg a beállítások sajna.
Úgyhogy akkor úgynézki annak lőttek.
[ Szerkesztve ]
4GB (2x2GB) DDR3 notiram eladó 17" Mac-ből, nem csak Mac-be - beszereléssel is
Core i7-2600 Sandy Bridge - 3.4GHz, 4 mag, 8 szál - beszereléssel, beszámítással is
4GB (2x 2x1GB) DDR3 notiram Mac Minikből eladó - beszereléssel is
WD 250GB 7200rpm IDE (PATA), 2013-ig GARANCIÁS, keveset használt winchester eladó

Backup is volt róluk, vissza is állítottam, de a mentett állás nem maradt meg.
Ugyanígy pl handcent-nél sem maradnak meg a beállítások sajna.
Úgyhogy akkor úgynézki annak lőttek.
[ Szerkesztve ]
tud valaki nekem linkelni valami sega vagy valamilyen emulatort?köszi 
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Tessék Gba emulátor+ bios: Katt ide
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot
kösz srácok! 
amúgy az oké hogy ott van az irányitó pad a kijelzőn,de a többi gombot hogyan érem el?pl a golden axe-ban mivel ütök?
[ Szerkesztve ]
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

SnapIt nevű apk megvan valakinek? köszi!
Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

ezt igy nem talalja a marketem... there are no matches in android market... blabla

Nekem fent volt de használhatatlan magyar szöveghez, teljes halandzsa szöveget kínált fel.
iPhone 4S

komolyan? basszus... kár. de azért köszi!

nekem most teljesen jól megy! néha keveri az e betűt az a-val de egyébként tuti!
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Az aTrackDog azt írta ki hogy van frissítés az iGO-hoz.
A jelenlegi az 8.4.2.124036 és amit talált az a 8.4.2.124669, de a google nem dob ki semmit, és a naviextras oldalán sincs nincs ilyen.
Akkor most wtf?
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Nekem sokszor baromságokat mondott, volt ilyen is, meg olyan is, hogy "telepített verzió: 3.0, új verzió: 3.0" szóval annyira nem bíznék abban amit ír 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Ez a kis alkalmazás eltüntetni a dolphin browserből a reklámcsíkot : [link]
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

Egy hozzáértő írna egy app-t, hogy nem fogadott hívásoknál, nem olvasott SMS-kor X percenként csippantson a telefon egyet, hasonlóan a Motokhoz?

lehet hogy ez a verzió még nem publikus, a Dolphin browserre is 3-4 nappal azelőtt írta hogy van 2.0 mielőtt a weboldalukra kitették volna vagy a marketben elérhető lett volna
0. lépés: google
na jó, de akkor valahol csak kint kellene lennie, mert hasra ütésre nem dobja ki.
Eddig jól működött mert mindig ha írta hogy van új BW akkor Google és már dobta is ki hogy tényleg van.
Szóval a program szerintem nem hazudik.
Mellesleg ez Marketban nem is fog látszódni mivel ugye az iGO az nem ingyenes, és ha mégis látszana a fizetős appok között azt meg megint nem látjuk mert itthonról ugye nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Szerintem neked a missed reminder kell. Marketben megtalálod.
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Ez az!! Erre gondoltam és közbenn még jól is konfigurálható 
azt meg tudjátok mondani hogy AndroLib-ről hogyan megy a letöltés? Látom a QR kódot, de esetleg más lehetőség? pl.: PC-vel PC-re

nem tudtok veletlen olyan task killert, ami alatt nem futnak guglis reklamok csikban?
thx
Taskkiller: D
onnan sehogy, pc-s letöltöhelyek az elsö hozzászolásban vannak
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

muhaha,ott futnak a reklamok ezerrel

nem tudtok veletlen olyan task killert, ami alatt nem futnak guglis reklamok csikban?
De. Advanced Task Manager v4.0
Info: http://arronla.com/2009/02/advanced-task-manager/
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S
Nekem ugyan nem
egy darab sincs.csak a full verziót kell használni 

Találtam egy baró kamera appot: Camera Pro v3.1
Fehéregyensúly, néma fotózás, contrast/brightness, digitális zoom stb.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S

ok,rendben

csekkingolom majd

Sziasztok, a felhasználóktól szeretném kérdezni,főleg akinek volt mindkettő mi a véleményük? tatto-vagy touch pro.?
programok pl:ingenes navi....kezelhetőség és mennyire lehet az android market en kívül telepítgetni.? úgy hallotam a kijelző felbontás miatt nem sok minden fut el rajta?Viszont a TP-n ilyen probléma nincs az is 10 perc alatt megoldható.És a tattora nem biztos h rá megy az új 2.0-főleg 2.1...
Am mind kettőt 50k körül kapnám,garival.
Előre is köszönöm

Tegnap találtam két hasznos appot:
Ad egy új beállítás menüpontot, amivel tovább finomhangolhatod a telót: Spare Parts Betűméret, animációk sebessége...
Távolságmérő: Surveyor Első indításnál elmagyarázza, hogy mérj, ha azt betartod elég pontos tud lenni. 
[ Szerkesztve ]

Helló!
Az lenne a kérdésem hogyha letöltök vmit marketről akkor annak a .apk kiterjesztésű fájlt valahol tárolja? ha igen akkor hogy tudom felmásolni pc-re?
Még egy: Hogyha csinálok egy backupot akkor a progikat is elmenti?
Előre is köszi a választ.
Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.

ezt a távolságmérőt lehet én bénázom el de nekem nagyon ugrál, nem tok így mérni vele. mondjuk nem is ettől függ az életem... talán 3 évente egyszer használnám.. de az ötlet jó!
Ha egy picit visszaolvasnál akkor kiderülne! 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

TrekBuddy-t használja valaki? Érdemes energiát fektetni a térkép konvertálásba?
Használható alkalmazás?

Nekem sikerült. Sőt ki is próbáltam utána. Működött és a segítségével haza is találtam és nem vesztem el a népligeti rengetegben 
Sajnos azóta sem találom a honlapot ami alapján csináltam a térképet. Arra emlékszem, hogy országos térképet nem sikerült generálnom, mert elszállt a program. De addig is amíg eljutott több tízezer fájlt csinált, szóval nem nagy gond, hogy nem fejezte be 
Legyen szép napod!

Pedig megkereshetnéd az előzmények közt mert engem is érdekelne. Én csak egy kis részletét generáltam az országnak de az sem sikerült. Tile missing hibával leáll az Atlas Creator.
iPhone 4S

És maga a TrekBuddy milyen? Mennyire használható a gyakorlatba?
Milyen térképet konvertáltál? Én turistatérképeket szeretnék.

Korábban leírtam, hogy konvertáltam turistatérképet TrekBuddy alá: link
Volt, aki azt írta, neki nem sikerült. Nekem (G2-n) a leírás alapján tökéletesen működik és jól is használható. Egyszerre nem érdemes az egész országot legenerálni, több kisebb térképpel jobban jársz. (kb. 30km x 30km)

Sziasztok,
elkészült az első androidos programom ami az AutoKiller névre hallgat, és a minfree állítgatásához készült GUI.

kérlek próbáljátok ki és jelezzetek vissza a tapasztalatotokról 

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i
rootolt spicán megáll a su reqest-nél aztán nem csinál semmit.
Amugy mennyi volna a minimum memória amivel el kellene üzemelnie még az oprendszernek?Vagy ezt ki kell egyénileg tapasztnyalni? 

el tudnád nekem küldeni mit ír a log?
adb logcat
és futtasd a progit.
egyébként más rootot igénylő progi megy? (sorry csak heron volt lehetőségem kipróbálni)
Hmm a hiba nálam lesz,mert nem akar most egy sem elindulni.. root explorer,set cpu sem... 

Aha, Google Maps-t használtál. Más, térképre nem alkalmazható?
Pl van összes HU papír turistatérképem bedigitalizálva, illetve van Magyarország 1:10000-es topom is.

restart hátha segít... mindenesetre kiváncsi vagyok hogy szuperál spican, kérlek ha megy az su írd meg a tapasztalataidat.
Semmi... Nem értem,minap még ment a su rendesen az összes alkalmazással egyetemben 

végső soron wipe után újra próbálhatod, ha ezt választod javaslom a titanium backupot