Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#14001) gabor907

gabor907
(tag)

az új android market frissül majd valahogy magától? vagy nekem kell valahonnan letöltenem?

Gábor

(#14002) Mr X válasza gabor907 (#14001) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Frissülni fog, amint végleges lesz.

önjelölt nyelvtannáci...

(#14003) Z0C! válasza gabor907 (#14001) üzenetére

Z0C!
(őstag)

az új marketet használom.
WP7-es felület..nem estem tőle hanyatt -.-

///Motorola Defy - ///M Power

(#14004) Nova96 válasza k850 (#14000) üzenetére

Nova96
(senior tag)
LOGOUT blog

Brainwavz alphaval használom. :F "szar"..

http://href.hu/x/fn5f

(#14005) k850 válasza Nova96 (#14004) üzenetére

k850
(őstag)

Nem ismerem, én Sennheiser fülesre esküszöm, de nem is ez a lényeg. A minőségi zene anyagot honnan szerzed be? Magad konvertálod CD-ből, vagy valahonnét letöltöd?

[ Szerkesztve ]

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#14006) schawo válasza Nova96 (#14004) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A BW Alpha nem rossz, de a Blade-del együtt sem az a minőség, ahol képes lehetsz megkülönböztetni a FLAC-ot a jó minőségű, magas bitrátájú mp3-tól. Ahhoz még tízszeres költségvetés, és sok év tapasztalat sem lenne elég.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#14007) Polllen válasza schawo (#14006) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy defy meg akg 514 és lehet hallani a különbséget, ha van hozzá füled.

Más: A Go launcher EX-ben be lehet állítani a home screen-k folyamatos scrollozását? (vagyis hogy ne legyen vége? Launcher pro-ban megtetszett, de ott kb. minden második opció fizetős lenne, uh szerintem hanyagolom.)

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#14008) xnace válasza Polllen (#14007) üzenetére

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fejből nem tudom, de olyasmit keress, hogy "homescreen looping".

11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

(#14009) porse válasza Polllen (#14007) üzenetére

porse
(senior tag)

A legújabba már belehet.

SGS - 4.0.4 Slim ICS | ⇒ Eladó BMX: http://goo.gl/cVo1t ⇐

(#14010) k850 válasza k850 (#13957) üzenetére

k850
(őstag)

Egyre jobban tetszik a BSPlayer, eddig minden általam feltett formátumot vitte, 133 MB flv viszi zökkenő nélkül az SE X8-on, beletekeréskor sem rakoncátlankodik, közben képeket is ki lehet menteni vele. :C
Már az sem baj, hogy nem magyar nyelvű. Eddig nem fagyott le egyszer sem, pedig nem óvatoskodtam vele. A MoboPlayert nyugdíjaztam.
Másnak is ajánlom kipróbálásra! :K

-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

(#14011) aggleány válasza k850 (#14010) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Képeket menteni??? :Y Király! Már teszem is fel. Köszi. :R

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#14012) Polllen válasza xnace (#14008) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+
porse
KÖszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#14013) schawo válasza Polllen (#14007) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor neked radar füled van. Javaslom, hogy csinálj egy ABX tesztet, hogy meglepődj. Mások (és én sem) többszázezer forintos fejhallgatós láncon sem hallják.

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#14014) Polllen válasza schawo (#14013) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már csináltam, aac, flac és mp3-mal, igaz nem telefonnal :DDD ... Aac és flac között nem hallottam semmit, mp3-t viszont ki lehetett szűrni.

(#14015) schawo válasza Polllen (#14014) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó minőségű (lame, saját kódolás), nagy bitrátájú (256kbps), ismert forrású mp3-mal? Milyen láncon milyen százalékos eredményre jutottál?

[ Szerkesztve ]

(#14016) flash-

flash-
(őstag)

tőbben kerestetek olyan programot amivel meg lehet talalni a mobilt
en probaltam parat es meg kell hogy mondjam hogy a theft aware jött be
froyo alatt nem volt gond hogy ki volt kapcsolva a telefon gps e
ugyanis magatol bekapcsolta egy kis ideig es nagyon pontosan elkuldte eny megadott szamra a koordinatakat.
2.4es főzött rommal mar kozel sem volt pontos
holnap kiprobalom majd a hivatalos 2.3al hatha azzal ujra jo lesz es majd beszamolok

(#14017) dahaka1

dahaka1
(újonc)

Sziasztok!
Egy programot keresek,ami azt tudja, hogy az angol nyelvű droidot magyarnak látja a market, meg a magyar nyelvű programok magyarul fognak települni.

(#14018) Mr X válasza dahaka1 (#14017) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MoreLocale 2

önjelölt nyelvtannáci...

(#14019) Saccco válasza dahaka1 (#14017) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Beállítások -> Nyelv és Billentyűzet -> Nyelv kiválasztása -> Magyar
Settings -> Languages & keyboard -> Language select -> Hungarian

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#14020) padika11

padika11
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Problémám akadt egy appal: music therapy for sound sleep. Market alkalmazáson keresztül akartam telepíteni, de megszakítottam a letöltést. Le is állt, ahogy kell neki, de újraindult a letöltés, anélkül, hogy én akármit is csináltam volna. De itt nem lett vége a történetnek, mert már ötödjére tölti le, de nem telepíti. Hogy tudnám kiiktatni végleg?
Telefonom: htc wildfire s

Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz

(#14021) Saccco válasza padika11 (#14020) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáld az alkalmazásokban a marketet kényszerített módon leállítani.

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#14022) dahaka1 válasza Mr X (#14018) üzenetére

dahaka1
(újonc)

Ezer köszönet! :R

(#14023) zzz03 válasza padika11 (#14020) üzenetére

zzz03
(fanatikus tag)

Beállítások->Alkalmazások->Alkalmazások kezelése->Mind->Letöltéskezelő itt töröld az adatokat, illetve ugyanitt csak a letöltéskezelő helyett a market és itt pedig töröld a gyorsítótárat.
Ha ez sem segít akkor gyári beállítások visszaállítása.
(Wildfire S topikba le van írva :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#14024) ALI_G válasza ALI_G (#13995) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na bemásolom az eredményt:
ez a beépített névjegyek import/export baromi gázul működik, ha össze van kapcsolva minden fiók mindennel. Berakott 900 kontaktot, köztük vagy 500 e-mail címet is a contactok közé, pedig eredetileg nem voltak ott (vagy mégis?).

viszont van magic:
megjelenítési beállítások: csak telefonszámmal rendelkező kontaktok megjelenítése :C

(#14025) oli.98

oli.98
(kvázi-tag)

Nincs valami anyag a neten Android fejlesztésről?

(#14026) petipetya válasza sssz (#13963) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:K 16km sugarú kört, így Pestet és környékét megoldottam 5db karikával.

(#14027) xnace

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudja valamelyikőtök, hogy miért nem lehet letölteni a YouTube progit??
Azt írja, hogy "installed", de nincs telepítve, és nem is volt, viszont a system/app mappában ott van az apk-ja, de ha arra rákattintok, akkor csak olyan van, hogy uninstall, és ha erre is rányomok, akkor "uninstall not succesful" :W WTF? :F

11 hónap garanciás makulátlan fekete iPad 2 32GB WiFi - 3G eladó! Out-of-the-box állapot! 135000 Forint!!!

(#14028) Canonfan

Canonfan
(tag)

Mr X, sssz:
Köszi az infót az ADW EX-ről, lehet majd kipróbálom, mert a sima ADW-vel is meg voltam elégedve, most GO Launcher EX-et használok, nekem nagyon tetszik, jobban mint a sima ADW, emellett Zeam Launcher van még fent nálam, az is tetszik, csak annyira nem látványos.

Más:
Ma láttam a Marketen, hogy kijött a GO Launcher EX új verziója, de még nem frissítettem, mert a Marketen 2 vélemény szerint is rosszabb lett mint az előző verzió, valakinek lassú lett, másnak meg gyakran összeomlik a frissítés után... :( :(
Én eddig mindig frissítettem az új verzióra, és az előző verzió (2.37) tökéletesen működik nálam, de most nem tudom hogy frissítsek-e, ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy ti tapasztaltatok ilyesmit, vagy más bugot az új GO Launcherben (2.38)?

(A free TB-vel van mentésem a mostaniról, de úgy tudom, hogy ha azzal visszaállítok egy alkalmazást az már nem frissíthető, mert csak a fizetős menti el a Market linkeket is...)

Bármilyen infót előre is köszi! :R :R

[ Szerkesztve ]

Telefon: HTC Tattoo, 2.3.7 CM 7.1

(#14029) aggleány válasza Canonfan (#14028) üzenetére

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Ha nem vagy biztos benne, hogy jó lesz az új, mentsd le a jelenlegi apk-t, és ha nem tetszik az új verzió, töröld ki, és telepítsd a régebbit. Így ki tudod próbálni az újat, de megmarad a régi is. :K Én minden letöltött progit mentek, ha megfelel, mert előfordul, hogy tényleg nem jobb az újabb verzió.

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#14030) lordfreyr

lordfreyr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbálta már valaki az iziShopot? Nekem nem jut túl az aktiváláson, néha továbbmegy és kiírja, hogy sikeresen telepítettem, több SMS-t nem fog küldeni, élvezzem a használatát, alatta egy Next gomb. Ha rányomok, megint kéri az aktiválást, majd nem csinál semmit, ha nem nyomok rá, hanem kilépek, ismét új jelszót majd aktiválást kér indításnál.
Emellett értékelni és hozzászólni sem lehet a Marketben.

[ Szerkesztve ]

"I think the devil is hiding behind her smile"

(#14031) flash-

flash-
(őstag)

melyik az ajánlott androidos progi memóriakártyánk sebességének leméréséhez?

továbbá kérdezném hogy ajánlatos feltenni memóriakártya gyorsító programot?mert van pár ilyen de kérdem én nem vágja haza a kártyát?

(#14032) xnace válasza flash- (#14031) üzenetére

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

SD Tools

Nem érdemes, mert tönkreteheti, és az elméleti maximális sebességen nem lehet gyorsítani :N

(#14033) Fireman67

Fireman67
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Míg nem volt root-olt a telefonom, addig lépten - nyomon azt láttam:
"csak root-olt készülékeken üzemel"!
Sóvárogtam, mert minden okosság csak úgy ment.
Most, hogy "rendszergazda" lettem, egyet sem találok... :(
Segítsetek! :R :K

http://www.hasznaltcikk-letavertes.hu/ / Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"

(#14034) xnace válasza Fireman67 (#14033) üzenetére

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GPS Aids, SetCPU for Root users, SGS tools, most így hirtelen ennyi :)

(#14035) sssz válasza Fireman67 (#14033) üzenetére

sssz
(őstag)

hát ez igazán egyszerű:D írd be a market keresőjébe hogy root. jópárat ki fog dobni:D

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#14036) Fireman67 válasza sssz (#14035) üzenetére

Fireman67
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jaj, ezt adta ki!

De azért köszi a többit! :D

[ Szerkesztve ]

http://www.hasznaltcikk-letavertes.hu/ / Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"

(#14037) sssz válasza Fireman67 (#14036) üzenetére

sssz
(őstag)

hát akkor valamit nagyon rosszul csináltál, mert nekem meg ezt adta ki:D

root

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#14038) xnace

xnace
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Launcher Proban a Memory usage presetet milyenre érdemes állítani?

(#14039) Fireman67 válasza sssz (#14037) üzenetére

Fireman67
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gyanús is volt, hogy miért van tolla,
de a linket azt köszönöm kezdek szemezgetni benne! :R

(#14040) petipetya válasza Fireman67 (#14036) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DD

(#14041) beepee7

beepee7
(újonc)

Hali!

Valami jó csengő, rezgő ,halk profil választós widgetes alkalmazást ha tud vki írjon.

(#14042) dokee78 válasza beepee7 (#14041) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Silent Toggle Widget

Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

(#14043) janes74 válasza Fireman67 (#14036) üzenetére

janes74
(senior tag)

:DD

O2X CM7,Kang

(#14044) krisztian112

krisztian112
(fanatikus tag)

Üdv! Meg tudnátok mondani annak az élő háttérképnek a nevét amin iylen őszi levelek vannak és ha hozzáérek a képernyőhöz akkor mozog a víz? Köszi!

SE Live with Walkman

(#14045) beepee7 válasza dokee78 (#14042) üzenetére

beepee7
(újonc)

Köszi!

(#14046) dokee78 válasza krisztian112 (#14044) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Water vagy víz,pár telóban alapban benne van.

Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

(#14047) Fireman67 válasza krisztian112 (#14044) üzenetére

Fireman67
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy hívják: Víz
Legalábbis a Pengémen így hívják...... :K

szerk: megelőztek, pedig siettem... :O

[ Szerkesztve ]

(#14048) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

A Google Maps-ot hogy lehet így beállítani, hogy térhatású térkép legyen:

(#14049) vviktor1

vviktor1
(fanatikus tag)

Nyomkodnivaló jómunkásembereknek :

[link]

Alsóörs/Lovas felett felszerelt nyaraló, zárt udvarral kiadó június közepétől. Pü vagy mail

(#14050) krisztian112

krisztian112
(fanatikus tag)

Köszönöm szépen a válaszokat! És még anniy, hogy az anysoftkeyboardban fel lehet valahogy cserélni az y-t és a z-t? Köszi

SE Live with Walkman

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.