Jól elvagyok itt magammal. 
Azért hátha valaki olvassa:
Ez meleg dolognak tűnik, hazaérek, ki is próbálom!
#!
4GB (2x2GB) DDR3 notiram eladó 17" Mac-ből, nem csak Mac-be - beszereléssel is
Core i7-2600 Sandy Bridge - 3.4GHz, 4 mag, 8 szál - beszereléssel, beszámítással is
4GB (2x 2x1GB) DDR3 notiram Mac Minikből eladó - beszereléssel is
WD 250GB 7200rpm IDE (PATA), 2013-ig GARANCIÁS, keveset használt winchester eladó

Jól elvagyok itt magammal. 
Azért hátha valaki olvassa:
Ez meleg dolognak tűnik, hazaérek, ki is próbálom!
#!

Én mindig olvasom, és írjátok csak mert egyre jobban érik bennem egy android-os telefon vétele. 
http://flic.kr/ps/MuuJU SC2: Izzy 957 Twitter: @gerhard_berger

Helyes! 
Bevallom, nem vagyok otthon az okostelefonok/PDA-k világában. Annyit tudok róluk, mint amit itt MA-n megtudhat az ember. De a kezdetek óta odavagyok az Androidért. Amióta meg már használója is vagyok mégjobban megszerettem. Szerintem te sem fogsz csalódni benne. Én minden kütyürajongónak csak ajánlani tudom. Ez az "ultimate kütyü" számomra!!! 
#!

Ez jó cucc. Viszont videó+wifi/hsdpa akkugyilkos kombináció.
Írj(atok) csak ,majd igyekszem csatlakozni! 
[ Szerkesztve ]
Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak - ha megválnál tőlük írj!
Egy kicsi,de hasznos app: AirPlaneAlarmV1.0.2 (direkt letöltési link)
Automatikusan offline/online módba teszi a telefont a beállított időpontokban.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Ez nagyon jo! Koszi a tippet! Mindjart kiprobalom. 
#!
Én most próbáltam ki,a beállított 22:00 órakor tényleg offline módba tette a telefont.Majd holnap reggel kiderül,hogy vissza is kapcsolja-e. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Tokeletesen mukodik! Mondjuk a sikeres visszakapcsolashoz ki kell kapcsolni a pinkod kerest. De nagyon hasznos. Egyebkent az eredeti neve,ha valaki marketben keresi:
Airplane AutoSwitch (nem kotozkodes keppen)
Jol latom,hogy ezzel a wifi hasznalhato marad airplane modban is? 
[ Szerkesztve ]
#!
Jól látod. 

De hulye vagyok! Ezt amugyis tudta a keszulek. De ez nem fura szerinted?
Az airplane-nek nem kene a wifi antennat is blokkolnia?
#!
Passz. A progi neve valóban az,amit írtál,úgy is települ fel.

A beépített repülős üzemmód blokkolja a wifi antennát.

Nekem nem. Na majd megnezem ha factory resetelek egyet valamikor. Lehet, hogy hiaba toroltem a progit, ez ugy maradt...
#!

Hajaj! Az app valamit elkettyintett,mert a telefon antennan kivul semmit nem blokkol a gyari airplanem.
[ Szerkesztve ]
#!

Hi Every!
WTF lehet, millió app van telepítve a G1-mre de ami igazán tetszene és marha hasznos lenne számomra az rohadtul belassítja a telóm. konkrétan a PandaHome-ra és a HandcentSMS progikra gondolok. pandahoma csak simán lassít és néha csak úgy témát vált
de a handcent sms az vmi borzalom lassú! fél perc mire megnyílik... pedig nagyon jó kis app lenne. valami ötlet? azon kívül hogy vegyek nagyobb vasat?
általam elengedhetetlennek tartott progik:
advanced task killer
astro
barcode scanner
bt file transfer
calwidget
fake-a-call
goggles
netcounter
ringdroid
save mms
sms backup
steamy window 
zedge
mindegyik free a marketről.
Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

Ne vegyel!
A g1-nel semmi sem jobb,csak a nexus one (csopnyit elfogult velemeny)!
Amugy nem a vas a baj,szerintem a custom romod akad ossze valamivel. Ugyanis en is handcentet hasznalok es tokeletes. A panda nalam is lassul,sot az osszes home alternativa elobb utobb vagy lassul,vagy fc. Home++ a legszebb szerintem.
#!

most gyári 1,6 fut nálam...
nincs costum 
home++ ? kipróbálom.
nexus one-ra gyúrok de g1 is megmarad!

home++ -on vannak slide-ok? oldalról előhúzható slide-ok???
[ Szerkesztve ]

A handcentsms (new)-t hasznalod vagy a regebbit? Ha azt, probald meg az ujabbal

a nyú fut... handcent sms new. ha már megnyílt akkor nincs baj csak lassan indul. illetve még egy bajom van vele... ha a handcent az alapértelmezett akkor ki tudom kapcsolni az alap sms-kezelő notificacióját?
oksa kikapcsoltam status baron a notit... hehe de akkor is rohadt lassúúúúúú!!!!!
[ Szerkesztve ]

Na egy factory reset helyretette a dolgokat. Most mar a gyari airplanem ujra tiltja az antennakat. Holnap irok a dev-nek,hogy ez a wifis dolog szerepeljen opciokent es ne onkenyesen allitsa at a telefont.
A handcent new nekem lassabb picit mint a regi ver.
#!

Ami esetleg még hasznos lehet ( nekem az
), ezeket a marketen meg lehet találni :
F1 : F1-es hírek eredmények, pontverseny állása, tavasztól jó lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hungarian EPG: magyar elektonikus műsorújság
3D Compass: iránytű
I music: zeneletöltés
Soccer Livescores: focieredmények, tud szűrni is a ligák között
Android Agenda Widget: naptárbejegyzéseket megmutatja
Agile Messenger: kemény 6 MB-os, msn, stb...
Star Wars Light Saber: 
Russian Eggs: régi orosz kvarcjáték
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Messengerbol en az ebuddy androidos verziojat ajanlom.

Majd megnézem azt is, eddig az Agile jött be legjobban 
Ma reggeli idevágó cikk : Ingyenes androidos játékok #2
[ Szerkesztve ]
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Üdv
Valaki fejesztett már itt androidra alkalmazást? vagy tisztában van ezzel a témával?
mert igaz még csak tanulom a programozást, de egyre jobban bővülnek az ismereteim a témával kapcsolatban, és nagyon érdekel a mobil platform is.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy milyen nyelven megy erre a fejlesztés? és elég csak az androidos oldalon letölthetö sdk-t meg az ottani cuccokat beszerezni?
A választ előre köszönöm! 
http://flic.kr/ps/MuuJU SC2: Izzy 957 Twitter: @gerhard_berger
Elég azt leszedni. Java nyelven kell programozni egyébként, a környezet nagyon hasonlít a Java SE-re (amit pl. egyetemen is tanítanak, meg a könyvek erről szólnak általában), de mégis más. Mostanra elég sok könyv foglalkozik konkrétan az Androiddal is.
Emellett C/C++ kódokkal ki lehet egészíteni az alkalmazást, hogy egyes részeket natív kóddal gyorsíthass, erre való az NDK - de ez szerintem jóval később jön 
Break Driven Development

Az NDK már kint van, ha erre gondolsz 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
Úgy értem, hogy ha most kezd programozni, akkor még nem neki való 
Break Driven Development

Csak alul van egy ilyen slide és nem rakhatsz bele akármit, viszont nagyon szép letisztult stílus jellemzi. Van benne screen switcher. Meg az HTC-re hajazó retro óra, ami animált. Ráadásul messze stabilabb, mint akármelyik home alternatíva, amit eddig használtam (nagyjából az összeset
)
Valaki említett a focit. Na az nekem nem gömb, hanem tojás, úgyhogy
Ha meg már hírek, akkor rss olvasó widget:
#!

Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy valami jó kis gyorstárcsázó progit nem tudtok-e?
Kösz,
Péter

egyik barátom fejleszt most is androidra, ha érdekel a téma komolyan, akkor írj privibe, és megadom az elérhetőségét, ő tud jó anyagokat, hogy hogyan kezdj neki (bár java alapok tényleg nagyon kellenek hozzá)
a barátom fejlesztette azt az alkalmazást amit az aláírásomban is láthatsz,
a neve:
ide írtam róla egy rövid összefoglalót
[ Szerkesztve ]
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

Mire gondolsz gyors tárcsázás alatt?
A homescreenre kipakolhatod a kontaktjaidat shortcutnak.
Képernyő hosszú nyomás - > shortcuts - > direct dial - > "Gipsz Jakab"
De ha mindenképpen progit akarsz (nem próbáltam még):
#!

Szia,
Kösz. Erre.
Üdv,
Péter
Én a ContactsGrid progit használom.Kicsi és gyors. 
Fellelhetőségéért PÜ-ben keress.
Egy újabb szuper kis all in one system app: eRay v2.70
elérhetőségért PÜ!

Hí!
Azt olvastam a ContactsGrid-ről hogy lassítja a telefont, te azt írod kicsi és gyors 
Fényképezésre ti mit használtok?
HTC Sensation XE eladó http://hardverapro.hu/apro/htc_sensation_xe_2/friss.html

Camera zoom fx. Fizetős, de van korlátozott funkcionalitású free verziója. (meg a gonoszok warezolhatják is
)
Ugyanez a helyzet a snap photo-val.
A zoom fx nagyon szép felületű és temérdek effekt van benne.
A képek minőségét is javítja egyébként. 1.5-ös gyárihoz képest nagyon, 1.6-os gyárihoz képest nagyon picit.
#!
Az enyémet nem lassítja... 
Amúgy meg miért nem próbálod ki? 

PÜ ment.
Biztos?
Nem kaptam. 
Na mailt kaptam,de az nem PÜ. 
[ Szerkesztve ]

Hát ez egy nagyon privát üzi volt 
Felraktam, kipróbáltam, én sem vettem észre lassulást.
Én is ajánlom 
Én is ajánlom
Ugyeugye... 

Az ASTRID feladatlista programról még nem volt szó pedig számomra elég hasznos kis program. Van widgetje ami mutatja a teendőket, lehet priorizálni, figyelmeztető hangot beállítani és még sok sok mindent. A Marketban van és free.

[ Szerkesztve ]
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

Szükségem lenne egy ango l- magyar , magyar angol szótárra ami nem használja a netet és elég sokminden benne van.
a Langtolang Dictionary sajnos netes 
androliben ezt találtam de fizetős és nem találtam sehol. [link]
mondjuk ez lehet nem szótár. nemtom
[ Szerkesztve ]
Honda - The Power of Dreams

Sajnos nem tudok ilyen programról. A legtöbb szótár progi, a google fordító motort(asszem így hívják) használja fel. Dunát lehet velük rekeszteni és jók is, de mind on-line... 
#!
Ez sztem nem szótárprogi.... 

szólok a haveromnak, lehet hogy megírja neked
idáig azért nem merte betenni az aláírásomban is meglévő szótárba mert fél, hogy belassul tőle a keresés
ha ez nem gond, akkor lehet, hogy összedobja
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

Ha ez nem nagy gond neki:-)
Az hittem,hogy en vok ilyen bamba, hogy nem talalok. Koszi mindenkinek, hogy megneztetek.!
Honda - The Power of Dreams

Én néztem azt a progit, tetszett is, de az is on-line műkszik nem? Valamiért úgy rémlik...
#!

Belus85:
azt mondja megnézi mit tehet, megpróbálja úgy elintézni, hogy ne legyen túl lassú tőle
írok, ha van fejlemény, de lehet hogy csak pár hét múlva lesz eredmény, mivel most diplomázik (priviben úgy is értesítelek, ha van valami, szóval nem kell állandóan figyelned a fórumot)
>-48-<:
nem, ez akár sd kártyára is letölthető
[ Szerkesztve ]