Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#551) jégé

jégé
(újonc)

Helló Mindenki!
Azt hiszem végigolvastam az egészet, de tudok mégis kérdezni ostobaságot:
Meg lehet oldani valahogy, hogy a rejtett számokat átirányítsa? Mondjuk hangpostára.

Köszi.

Azért kérdezem, mert nem tudom...

(#552) KaoszTom válasza Jabby (#546) üzenetére

KaoszTom
(fanatikus tag)

A GoogleMaps-t csak arra használtam (a PC-s programban), hogy megkeressem Magyarországot. Utána átváltottam a Turistaterkep-re, (Map source) és úgy generáltam. Nincs szükség saját turistatérképre, tökéletes turistatérképet lehet generálni a TrekBuddy-hoz ha a map source-öt Turistaterkep (Hungary) -re állítod.

(#553) Skynet258 válasza jégé (#551) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Meg, nálam is járt már ilyen program... de most sehogy sem jut eszembe a neve. :F De van az biztos :K

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#554) kaller1 válasza Skynet258 (#553) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sztem be is van linkelve a topikban... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#555) Jabby válasza KaoszTom (#552) üzenetére

Jabby
(tag)

Köszi szépen, így már vágom! :K
Ki is fogom próbálni.
Azért egy 10000-es térképnél nem nagyon van jobb :DD

(#556) Jabby

Jabby
(tag)

Hanghívásra van alternatíva?
Azt látom, hogy az Android 2.1-be már van Voice search.

(#557) RatSon válasza RatSon (#542) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

srácok, szükségem lenne pár teszteredményre:
Heron és Spican működik a progi, megtennétek hogy leírjátok a tapasztalatotokat más telefonokról is? sokat segítene ;) előre is köszi.

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#558) Ferenc1989

Ferenc1989
(kvázi-tag)

Helló

Az lenne a kérdésem hogy a htc bookmarks widgetnél hogy tudok sorrendet állítani? magán a browes-on belül csak név szerint, dátum szerint lehet. én saját magam akarom sorbarendezni. Lehet ilyet?

Előre is köszi

Sosem tudod, mi az elég, amíg meg nem tapasztalod, mi a túl sok.

(#559) Tesztelo.hu válasza Ferenc1989 (#558) üzenetére

Tesztelo.hu
(fanatikus tag)

Ha máshogy nem, a nevek elé beírsz egy számot, és név szerinti rendezésnél azok kerülnek előre, számsorrendben.

Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

(#560) jégé válasza kaller1 (#554) üzenetére

jégé
(újonc)

Köszi a választ mindkettőtöknek, akkor átnyálazom még egyszer az egészet.

(#561) siskot

siskot
(újonc)

Sziasztok!

Én egy olyan App-ot keresek Hero-ra ami bizonyos idő eltelte után lezárja a képernyőt a feloldáshoz jelszót kér. Tudtok ilyet?

Köszi, Siskot

(#562) Ferenc1989 válasza siskot (#561) üzenetére

Ferenc1989
(kvázi-tag)

Helló!

A QuickSettings nevű app-ba van ilyen beállítás amit keresel ;)

[ Szerkesztve ]

(#563) jégé válasza jégé (#560) üzenetére

jégé
(újonc)

Átnéztem még egyszer az egészet, de nem találtam meg itt.
Viszont rátaláltam a GBlocker-re, most fogom kipróbálni.

(#564) jégé válasza jégé (#563) üzenetére

jégé
(újonc)

Közben kiderült, hogy nem pont az, amire vágytam, mert csak blokkol, nem lehet átirányítani hangpostára, ahol meghallgathatná, hogy nem fogadok hívást rejtett számról.
Viszont működik.

(#565) Teko001 válasza siskot (#561) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Vagy pedig a feloldóminta, és a képernyő lezárás (alapból bennevan) :)

[ Szerkesztve ]

(#566) siskot válasza Teko001 (#565) üzenetére

siskot
(újonc)

Köszi. A feloldó mintát kipróbáltam, de nekem jelszavas kellene. A quick settings-ben sem találok jelszavas védelmet csak olyat amihez rajzolni kell a képernyőre...

(#567) VD válasza siskot (#566) üzenetére

VD
(őstag)

Lockbot kell neked. Marketben van free, már az is tudja a jelszavas védelmet. Vagy a Pro változatért fizethetsz (vagy google barátod)

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#568) siskot válasza VD (#567) üzenetére

siskot
(újonc)

Ok Köszi ez jó lesz :)

Mellesleg valakinek van problémája az exchange szerver szincronizációval? Nem működik az SSL valamiért. Leszedtem már sok programot amivel próbálkoztam de egyikkel se enged be a szerverre.

Már a Hero forumán valaki megírta a problémát, nekem is ez jelentkezik:

Ha beállítok mindent és az SSL-t is kipipálom akkor továbblép és kirakja azt a képernyőt ahol meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon, de ha kiválasztok valamit akkor elutasít azzal az üzenettel, hogy nem sikerült létrehozni a profilt.

Valakinek ha volt ilyen gondja sikerült ezt megoldani? Vagy hallottatok esetleg megoldásról?

(#569) Sword válasza siskot (#568) üzenetére

Sword
(kvázi-tag)

Nitrodesk touchdown-t próbáltad már?

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

(#570) VD válasza siskot (#568) üzenetére

VD
(őstag)

Acer S100-on gyàrilag a roadsync van. Hibàtlanul müködik! Csak ajànlani tudom, de azt sajnos nem tudom, hogy ingyenes-e?

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#571) Sword válasza VD (#570) üzenetére

Sword
(kvázi-tag)

14 napos trial van a marketen.

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...

(#572) kutkut

kutkut
(PH! addikt)

Sziasztok!
Valaki próbált már hálózaton játszani (androidról) egy iphonnal/ipoddal?
Érdekelne, hogy lehet-e természetesen ugyanazzal a játékkal csak az egyik androidos a másik iphonos...

Samsung Galaxy S

(#573) siskot válasza Sword (#571) üzenetére

siskot
(újonc)

Touchdown nem megy már próbáltam. Road sync http error (500) -al elszáll.

(#574) Ferenc1989

Ferenc1989
(kvázi-tag)

helló ajánlanék egy jó progit :)

HandyCalc

(#575) Jabby

Jabby
(tag)

Olyan zenelejátszót keresek amik a mappák tartalma szerint is listába tudja rendezni a lejátszandó számokat.

(#576) vadászcsiga válasza Jabby (#575) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Valamilyen mp3 tag editorral jelöld ki az összes számot, az album mezőbe ird be a mappa nevét, ezután már a gyári lejátszóval is ki tudod listáztatni a megfelelő mappát/albumot.

iPhone 4S

(#577) Jabby válasza vadászcsiga (#576) üzenetére

Jabby
(tag)

Ezt tettem :K

(#578) -FreaK- válasza Jabby (#575) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Vagy használj meridian playert, ha jól értettem akkor neked a folder browsingra van szükséged:) Nekem eddig a meridiann vált be a legjobban, bár a playback queue-t nem tudom még hogy kell használni:)

(#579) Istwan

Istwan
(tag)

Üdv.

Ez egy 5 milllios forintos kérdés:
SD kártyán vannak fájlokkal (képek, videok, zene, notesz) teli mappák.
Hogy lehetne ezeket a mappákat kitenni valamelyik today felületre hogy aztán azokat megnyitva, megnézhessük a benne levö cuccot....automatik elindulva az arra alkalmas lejátszó programot.
Szerintem ez sokakat érdekelne.
Köszönöm aki segit.

Ui.: Mappát már igy is létre lehet hozni a today-on, de semmit nem lehet beletenni csak megnyitni.

(#580) Teko001 válasza Istwan (#579) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Mappákba parancsikonokat lehet beletenni (menübe hosszan kell nyomni az ikont, aztán ráhúzni a mappára). Astro-t tedd fel, majd a today felületen (tényleg így hívják? :D ) hoszan nyomva gyorsgombok, majd astro, mappa megkerese, majd hosszan nyomd a mappa nevét, előjön hogy mi legyen a parancsikon neve, ok, és kint van :)

[ Szerkesztve ]

(#581) Alliterato

Alliterato
(újonc)

Üdv,
Létezik, olyan dobókocka progi, ahol én állíthatom be mi legyen a kocka hat oldalán? Pl feltöltött képek a számok helyett.

(#582) Istwan válasza Teko001 (#580) üzenetére

Istwan
(tag)

A mappákban parancsikonokkal, programokkal nem sokat érek ugyanis azokat pont a today felületekre rakom ki hogy könnyebben elérhetök legyenek. Föleg igy hogy mostmár 7 db. van belöle, böven elférnek. De pl. a képeket értelemszerü lenne mappákba rakni és nem az album alkalmazást megnyitva, ömlesztve nézegetne azokat.
Astro fent van...azzal probáltam valahogy vagy az sd felületéröl kivarázsolni a képek mappát a today-ra, (ezt nem tom másképp hivni :) ), Vagy a today-ra létrehozott üress mappába bele büvészkedni a képeket vagy talán a képek mappát.
Hogy nem lehetséges ez az alap dolog, ugyan olyan érthetetlen mint anno a HTC cube-ba beletenni mappákat.
Akkor megint csak a Htc developeres fiukban lesz az utolsó remény. :R

(#583) Teko001 válasza Istwan (#582) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Ha jól értettem, az SD kártyán levő mappához szeretnél parancsikont csinálni nem? Mert azt lehetséges, ott feljebb le is írtam, hogy kell. Lehet kicsit egybe folyt a két dolog, de az Astro-s rész erre nyújt megoldást.

[ Szerkesztve ]

(#584) vadászcsiga válasza Istwan (#582) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

A problémádra nem tudom a megoldást de today helyett modjuk fõképernyõ? Sztem érthetõbb lenne.

iPhone 4S

(#585) vadászcsiga válasza Istwan (#582) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

Annyit tudsz csinálni hogy a Galériát kiteszed a főképernyőre, arra rákattintva meg kiválasztod azt a mappát amit meg akarsz nézni. Ennél rövidebb elérési útvonalról nem tudok.
Mellesleg a Galériában nem csak csak ömlesztve lehet a képeket megnézni, felismeri a különálló mappákat is.

iPhone 4S

(#586) Istwan válasza Teko001 (#583) üzenetére

Istwan
(tag)

Az SD kártyán lévö mappákat (amikben pl. képek vannak), szeretném kirakni a 7 föképernyö valamelyikére. Igy, oda scrolloznék az adott oldalra, rátapiznék a megfelelö mappára, amikben csak a kivállasztott képek lennének, a cime elárulná, megynyilna, és sorban látnám a képeket...ezután már csak rányomnék valamelyik képre és nézegetem. Ez lenne az eredeti szerintem a legegyértelmübb, ésszerübb képnézegetés lehetöség. (Üzenem az android készitöinek)
De ha te azt mondod hogy csak ugy lehet kitenni a mappákat a föképernyöre hogy parancsikont csinálunk belöle, és azután lehet küldeni valamelyik oldalra és ugyan ugy megnyitva azt, mint egy normál mappát, hozzájutva a képekhez, akkor feltétel nélkül követem az utasitásaidat. :)
Ott akadtam el hogy az Astro-ban az sd kártyán lévö képek mappát megtaláltam, de parancsikont, vagy parancsikonná még nem tudtam átváltoztatni.
Mert ha lehetne parancsikont csinálni a mappából, akkor azt, egyböl lehetne a föképernyöre kirakni mert ugye parancsikont kilehet rakni....?
Bocs hogy húzom mint a rétest de nekem fülberágósan kell magyarázni. :)

[ Szerkesztve ]

(#587) Istwan válasza vadászcsiga (#585) üzenetére

Istwan
(tag)

Igen most igy használom a lehetöséget csak hát zavaró hogy egyszerre a többi képek is ott vannak. Tisztáb, szárazabb, jobb megoldás lenne ha a "munka" cimü mappát megnyitom a föképernyön, és csak a munkámmal kapcs képeket látom. Az "utazás" nevü mappába belenézve pedig csak a tengertöl vizköves hátamat látnám. :)

(#588) Teko001 válasza Istwan (#586) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Hát én úgy csinálnám, hogy SD kártyán különböző mappákba tenném a képeket témályuk szerint, stb, aztán:

Asztalon hosszan nyomni kell egy üres területet-->Gyorsgombok-->ASTRO

Oda navigálasz abba a mappába, ahol a mappa van, amihez szeretnél egy ikont tenni az asztalra, majd a mappa nevét hosszan nyomva tartod, Előjön hogy Shortcut Name, leokézod, és kikerült az asztalra egy ikon, amire ha rányomsz, bejön a mapp a fájlokkal,

Vagy nem ilyesmit szeretnél? Sorry ha még mindig nem értem :D

[ Szerkesztve ]

(#589) Istwan válasza Teko001 (#588) üzenetére

Istwan
(tag)

Köszönöm!
Pontosan erre gondoltam a két lehetöség közzül: Ha a meglévö mappába amit létrehozunk a föképernyön nem lehet beletenni képeket, akkor az sd-n lévö mappákbol kell ikonokat késziteni ahogy te irtad legelösször is. Csak nekem lassúak a reflexeim. Szal sikerült! A föképernyön vannak a különbözö témáju mappák.
Egyetlen egy pici szépséghibája van, hogy mikor bezárom a mapát, nem AZ oldalra tér vissza, hanem az sd -re Mert ugye Astroval nyitottuk meg. Ö meg rendesen teszi a dolgát. De már ennek is örülök. Hiába...Winmobilrol áltam rá Androidra.
De a gyorsasága kárpotól minden kis nehézséget és sok beállitást.

(#590) DeadMeat

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

This widget Modifies a setting that will allow you to mount your SD card to your phone and PC/Radio/ect at the same time.
Root jog kell hozzá!!!

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#591) Teko001 válasza Istwan (#589) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Igen, viszont ott már kétszer megnyomva a vissza gombot kilép :) Vagy betig a Home-gombal egyből az asztalra tudsz menni :)

(#592) fpisti919

fpisti919
(újonc)

Tud valaki olyan progit Spica-ra, ami lejátsza az avi+srt kombót? Kösz előre is.

(#593) vtechun válasza fpisti919 (#592) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kerdes hogy kodek szinten kezeli az avit, vagy vmi kulon app kezeli, ha elobbi akkor meridian nevu progi kezel ekezet nelkuli srtket.

(#594) Istwan

Istwan
(tag)

Nem tom hogy itt, de valamelyik forumon emlitették hogy nagyon fogy az energi. És volt is rá megoldás csak nem emléxem mi. Ha valaki tudná mit kell rátelepiteni vagy beállitani, esetleg másik radio romot kéne cserélni mert hogy a zsozso is uszik elfelé (gondolom a háttérben zajlik a nem kivánt adatforgalom ami csak és kizárolag a szolgáltatóknak jó. (A Quick settings fent van...)
Ez ügyben valaki tudna tanácsot adni?

A speedshop-ban vettem a Hero-hoz (nem kifejezetten rávaló) börtokot...amolyan zsebre tehetöset szal semmi extra de tökéletesen beleillik. Na meg azt a bizonyos "varázscerkát". Hát, ha fogalmazhatok igy hogy nagyon randa, nagyon nagy, és az érinkezö felülete (hegye) nagyon gyenge.... Ilyen meggondolatlan értelmetlen kialakitást, én székrekedés közben szoktam kiötleni. De meg kellett vennem mert az ujjal való irás borzalom és állithatom hogy nem csak nekem...! akárki akár mit mond. Szal ezzel a förmedvény batár stylussal valóban pontosan lehet irni, rajzolni.
Csak azért irtam ezeket, mert bár kompromisszumokkal, de használható...bátran ajánlom.

[ Szerkesztve ]

(#595) vadászcsiga válasza fpisti919 (#592) üzenetére

vadászcsiga
(PH! addikt)

MVideoPlayer a marketről. Kiválóan kezeli a feliratot, csak az .srt-t UTF-8 kódolással kell az sd-re menteni különben az ékezetek helyén zavar lesz.

iPhone 4S

(#596) Ferenc1989

Ferenc1989
(kvázi-tag)

Helló!

Most vettem egy 8gb-os mem.karit. Kérdésem ha simán csak átmásolom a 2gb kártya tartalmát a 8 gb-osra akkor minden menni fog simán? vagy kell vmi különleges dolgot csinálni?

Előre is köszi

(#597) Shkiz0 válasza Ferenc1989 (#596) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Menni fog, de ha lehet a 8gb-os karit a telóba formázd.
Én egy kártyaolvasóban formáztam win7 alatt, és a teló nem látta a particiót, aztán mikor a telóval megformáztam utána jó lett.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#598) kutkut

kutkut
(PH! addikt)

Mióta lehet letölteni pénzes appokat?
Am vki próbált már multizni neten? Milyen? És ugyanaz a játék multiba android vs iPhone megy?
(mindkettőre megvan: Raging Thunder, Wave Blazer)

Samsung Galaxy S

(#599) fpisti919

fpisti919
(újonc)

Kösz a segítséget Csiga, tökéletesen működik! :R

(#600) Jabby válasza Istwan (#594) üzenetére

Jabby
(tag)

Quick Settings-be kapcsold ki a BT-t, Wi-Fi-t, Mobil adatot és a GPS vevőt mikor nincs ezekre szükséged, sok energit tudsz vele megsporolni, + a mobile adattal még zseton is marad a zsebedbe ha nem mászik fel a netre mikor nem akarod.
Tedd még fel a TasKillert, ezzel le tudod állítani a már nem használt, de a memóriában még ott csücsülő alkalmazásokat (gondolom ezzel is energiát spórolsz.

Varázscerkát is ott vetted ahol a tokot? Ez a cerka Spicahoz is jó

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.