Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#3001) freeapro

freeapro
(fanatikus tag)

Feltettem a marketra egy memória játékot. Töltsétek le és teszteljétek pls.

Blogom

(#3002) petipetya válasza freeapro (#3001) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Motorola Milestone - működik benne minden, a hangok és a rezgés is.

(#3003) sbazsi válasza room303 (#3000) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

sporttal automatikusan feltolti, nem kell fajlokkal vacakolni.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#3004) IkszIpszilon

IkszIpszilon
(fanatikus tag)

DroidRunner bevált nálam :DD .Köszi a többi tippet :R

(#3005) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudnátok linket, vagy QR-t dobni a Runkeeper, vagy a DroidRunner nevű alkalmazásokhoz?
Marketen egyiket sem találtam... :(
A Runkeepert még a saját weboldaláról sem tudom letölteni, mert a letöltési link ott is a Marketre mutat...

(#3006) sbazsi válasza sbazsi (#3003) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

oops, sportypal akart lenni. :K

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#3007) rum-cajsz válasza sbazsi (#3006) üzenetére

rum-cajsz
(őstag)
LOGOUT blog

én is ezt használom. szerintem is nagyon jó.

════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

(#3008) freeapro válasza petipetya (#3002) üzenetére

freeapro
(fanatikus tag)

Köszi a tesztet!
Van valami amit jobbnak vagy rosszabbnak éreztél benne mint a többi hasonló játék?
Tervezek pár módosított változatát feltölteni, mielőtt a következő programba kezdek.

(#3009) petipetya válasza freeapro (#3008) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs mit. Nem tudok mihez viszonyítani, mivel nem használok játékokat a telefonon. Ezt is csak a teszt miatt telepítettem fel. :)

(#3010) Vikt0r válasza freeapro (#3008) üzenetére

Vikt0r
(tag)

Letöltési linket tudsz hozzá adni mert nem találom a marketben QR kód alapján.

Szerk.: Video chat progi van már androidra?

[ Szerkesztve ]

(#3011) DopeBob válasza sbazsi (#3006) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Használja valaki SportyPal-t Galaxy Spica-n? Minden jó egészen addig amíg meg nem nyomom a Finish Workout gombot, valamiért olyan +3órát ad az időhöz, szar lesz tőle az átlagsebesség is meg minden :(

MZ/X

(#3012) freeapro válasza Vikt0r (#3010) üzenetére

freeapro
(fanatikus tag)

Szia az sdk szerint ezen a két linken lehet elérni:

http://market.android.com/details?id=com.tuquistudio.memory
market://details?id=com.tuquistudio.memory

de a http-s nem megy, tudja valaki miért?

A QR kódot nekem jól olvassa a Barcode Scanner, másnak is volt vele problémája?

[ Szerkesztve ]

(#3013) Balinov válasza IkszIpszilon (#2970) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igen, egyszer proszaltam, epp legenden, de inkabb a gyari mytracks-et hasznalom

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#3014) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

udv,

olyan alkalmazast tudtok 2.1 ala,amivel konnyen el tudom a google documents-ben tarolt cuccaimat erni? meg honapokkal ezelott talaltam egyet, de az valami moricka megoldas volt

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#3015) Ghostface válasza DopeBob (#3011) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Eddig még csak egyszer használtam, nekem nem adott hozzá plusz órát.

(#3016) patex1983

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mivel senki nem reagált erre így felraktam melóból hazaérve a sportypal app-ot, és meg kell mondjam, hogy pont ilyet szerettem volna, számomra perfekt :C

(#3017) qqcqqc

qqcqqc
(tag)

szép estét!
három napja egy spica boldog tulajdonosa vagyok.
az lenne a kérdésem, hogy a telefon mobil internetét meg tudnám osztani valahogy a laptopommal?
rootolni nem nagyon szeretnék, garis a készülék.

(#3018) Cyberbeni válasza qqcqqc (#3017) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

ezek elvileg működnek (én nem próbáltam, mert nincs net előfizum): proxoid, pdanet
google rájuk, és ott leírják h mit hogyan. (ésvagy android marketben keresés)

[ Szerkesztve ]

vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

(#3019) qqcqqc válasza Cyberbeni (#3018) üzenetére

qqcqqc
(tag)

köszi.
pdanet már meg is van:)
nekem is csak csütörtöktől van netem, de jobb hamarabb rákészülni...

(#3020) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

üdv.

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy itt a mobilarenán van-e olyan cikk ami szájbarágósan leírja, hogy mi is ez (Addig eljutottam ,hogy egy oprendszer féleség telóra). De most van egy olyan lehetőségem, hogy olcsó pézért tudnék venni egy középkategóriás androidos telefont és jó lenne tudni, hogy akkor hogy is van ez? Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell, szóval akkor kell a telefonra egy internet előfizetés is, mert a hagyományos kártyás csomagokba elég sokat számláznak fel a net használatért? És ha igen akkor milyen javasolt? (lehetőleg pannonos).

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#3021) mumk válasza freeapro (#3012) üzenetére

mumk
(fanatikus tag)

Nekem megtalálta barcoddal. Desiren is fut hiba nélkül. Gratula hozzá, szépen kivitelezett játék, gyermekes apukáknak kötelező darab. :)

MIUI 0.12.24.

(#3022) Balinov válasza mumk (#3021) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szinten megvan Marketrol a QR kod segitsegevel. Legend, 2.1.Tetszik, gratula hozza freeapro :R

(#3023) Senhi válasza MaciG (#3020) üzenetére

Senhi
(fanatikus tag)

Röviden: [link]
Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.

Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni)

(#3024) Saccco válasza MaciG (#3020) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit beelőztek... :)

"Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell"
Nem kell állandó internetkapcsolat, csak 1-2 programhoz (Pl: Google maps - olyan mint az asztali társa, online szedi le a térképrészleteket). Netnek bőven megteszi a wifi is, így nem kell plusz költséggel számolni emiatt.
Ha szereted a variálhatóságot, és hogy bármikor tudod bővíteni a telefont számodra hiányzó funkciókkal, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé. Magyarországon a Marketnek (android alkalmazásbolt), csak az ingyenes része elérhető ugyan, de így is rengeteg, hasznos vagy éppen kevésbé hasznos program van fent.

Android wiki: itt van egy kis leírás arról, hogy mégis mi fán terem az android.

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#3025) MaciG válasza Saccco (#3024) üzenetére

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi szépen az infót, és Senhi-nek is! :R

Szóval akkor ez a market, olyan mint pl. egy internetes webáruház ahol programokat lehet vásárolni vagy az ingyeneseket letölteni?

BANZAII

(#3026) Balinov válasza MaciG (#3025) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pontosan ahogy irod

(#3027) boba6 válasza patex1983 (#3005) üzenetére

boba6
(senior tag)

azért mert 1.6-on nem megy, 2.1 kell hozzá :W
én is kínlódtam vele mire rájöttem

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#3028) boba6 válasza MaciG (#3020) üzenetére

boba6
(senior tag)

bejössz hozzám napközben a boltba és mikor van 1 percem megmutogatom ;)
én is a minap vettem a GT540-et

... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess! • • • • • • • • • • ››› minden friss infó ezentúl: http://twitter.com/bobasix

(#3029) Saccco válasza MaciG (#3025) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha szeretnél kicsit szétnézni, van egy oldal ahol a marketet lehet megnézni asztali gépen.
http://www.androidzoom.com/

(#3030) MaciG válasza boba6 (#3028) üzenetére

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi. lehet az lesz, bár most h olvasgattam a cikkeket kicsit elbizonytalanodtam, mert ahogy nézem, ha ki akarom használni a lehetőségeket és a telefon (rendszer) adottságait, tudását, akkor azért csak kell hozzá egy komolyabb mobil internet előfizetés ami nem 2 fillér.

BANZAII

(#3031) patex1983 válasza MaciG (#3030) üzenetére

patex1983
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem feltétlenük szükséges, elég egy Wifi hálózat otthonra, vagy ha olyan helyen vagy, úgyis találsz nyitott Wifi hálót...

Én pl. teljesen mobil-net mentesen nyomom az LG Optimussal és eddig még nem hiányzott soha a mobil-net előfizetés.

Szerintem nem bánod meg, ha android rendszerű telefonra váltasz, eddig bármi ami eszembe jutott, hogy de jó lenne, ha a telefon ilyet is tudna, rákerestem Marketen, neten és lett :C
Mindemellett a felhasználói élmény sem utolsó, nem kell idegbajt kapni a kezelése közben, atomstabil, gyors, egyszóval élmény használni!

Különösen ajánlott plecsni az Androidnak :R

(#3032) Saccco válasza MaciG (#3030) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is csak wifi hálózatokat használok. Sose hiányoltam a mobilnetet. :)

És tényleg úgy van ahogy patex1983 mondja, ha kell valami extra dolog amit tudnia kéne a telefonnak, akkor csak market és már megy is. :)

[ Szerkesztve ]

(#3033) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Halihó!

Milyen programot ajánlotok a következő problémára:
Azt szeretném elérni, hogy a telefonkönyvemben lévő telefonszámok közül 1 db. telefonszám ne tudjon elérni. Állandóan hívogat és már meguntam.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#3034) delbarta válasza legiaap (#3033) üzenetére

delbarta
(senior tag)

Tessék, itt van egy pár: call block

(#3035) sbazsi válasza legiaap (#3033) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

milyen Android? újban a poeple-ban van ilyen opció

(#3036) sssz

sssz
(őstag)

sziasztok!

keresnék olyan programot - mielőtt még rootolásra adom a fejem - amivel olyan billentyűzetem lesz mint a samsung monte-n. gyakorlatilag ez a hagyományos samsung billentyűzet , mikor többször kell megnyomni egy gombot egy adott betűért. nekem ez anno nagyon bejött. a qwerty annyira nem.
amit eddig láttam ahhoz root kell. ha másképp nem megy megcsinálom, de gonoltam előtte még hátha tud valaki segíteni :)

[ Szerkesztve ]

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#3037) legiaap válasza sssz (#3036) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a Smartkeyboard-ot használom. Álló helyzetben egy normális billentyűzet jön elő, míg fekvőben qwerty.

sbazsi: Samsung Galaxy Spicát használok 2.1-es fw-vel. (i5700XXJG2)

[ Szerkesztve ]

(#3038) sssz válasza legiaap (#3037) üzenetére

sssz
(őstag)

na pont ilyen kellene nekem. láttam is ezt a neten, de ott fizetősnek írták, így gondolom nincsen a marketen.
próbálom megtalálni a guglival, de ha esetleg valakinek van egy direkt letöltési linkje, ami a full verziót tartalmazza , megköszönném :)

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#3039) legiaap válasza sssz (#3038) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Privát üzi ment.

(#3040) sssz válasza legiaap (#3039) üzenetére

sssz
(őstag)

vissza is. és :R

(#3041) boba6 válasza MaciG (#3030) üzenetére

boba6
(senior tag)

100-200MB elég, az meg szinte ingyen (vagy max 1000Ft felárért jár a megszokott előfizetés mellé)
annyit megér

(#3042) petipetya válasza legiaap (#3033) üzenetére

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hívás és/vagy sms szűrésre tudom ajánlani az ingyenes easy filter nevű alkalmazást. Ezzel az ismeretlen számokat is ki tudod szűrni:

fotó1
fotó2
fotó3
fotó4

[ Szerkesztve ]

(#3043) petipetya

petipetya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olvasgattam a mobilnetről írt véleményeteket. Nem értek egyet azzal, hogy elég a wifi hálózat, persze ez felhasználótól függ. Nekem általánydíjas csomagom van, amely mindig be van kapcsolva, kivéve persze, ha wifin lóg a telefon. Az email folyamatosan szinkronizál, hisz sokat kommunikálok rajta, de kell a net a többi alkalmazáshoz és a böngészéshez is.

(#3044) Z0C! válasza petipetya (#3043) üzenetére

Z0C!
(őstag)

ezt írtam anno én is.
okostlefon net nélkül ló****t sem ér.
Wifi meg nincs mindenhol.

50-100Mb-os net bőven elég. pláne operával :)

///Motorola Defy - ///M Power

(#3045) freeapro válasza mumk (#3021) üzenetére

freeapro
(fanatikus tag)

Mumk, Balinov!,
köszi hogy megnéztétek.
Desire-n nem életlenek a képek?
Csak egy felbontásban csináltam meg.

(#3046) freeapro válasza boba6 (#3041) üzenetére

freeapro
(fanatikus tag)

Szerintem is elég 100-200mb ha van otthon wifi. Sajnos én is féltem a sok adatforgalomtól és túl nagy csomagot vettem.

(#3047) sagesz93 válasza freeapro (#3045) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

én is kipróbáltam, nekem tetszett, toltam is rá egy 5 csillagot

nemvolt semmi probléma, szépen ment

t-mobile pulse-on néztem

(#3048) mumk válasza freeapro (#3045) üzenetére

mumk
(fanatikus tag)

Nem életlen, teljesen jól müxik. Talán a menü gombok egy picit, de nem zavaróan.

MIUI 0.12.24.

(#3049) james008bond válasza MaciG (#3030) üzenetére

james008bond
(őstag)

Szerintem nem a net előfizu megléte vagy sem a fő baj ( ha van otthon/közelben nyitott wifi ), hanem a telefon belső memóriája, ahova a programok jó része települ. Ez siralmasan kevés szerintem. Legalábbis Desiren. Legalábbis ha nem rootolod.

Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

(#3050) james008bond

james008bond
(őstag)

My Back up pro-t használ valaki? Nálam újabban calendar bejegyzéseit nem menti le. Ötlet?

Life's Good!/HTC One X Black/Xears TD III Blackwood/Sony LX900

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.