Hirdetés

2012. május 26., szombat

(#151) Tesztelo.hu válasza Skynet258 (#135) üzenetére

Tesztelo.hu
(fanatikus tag)

Nem csinál mást, csak mást is tud, mint amit én írtam.

Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

(#152) billywood

billywood
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nem próbaidős alkalmazásokat hol találok? Akár pü-ben is írhattok.

Köszi!

G2 Touch, azaz HTC HERO :)

(#153) scorpio73

scorpio73
(újonc)

Sziasztok!

Találtam egy avi lejátszót, de hogy a divx-et is viszi-e azt nem tudom.

Android7 AVIPlayer/MOV/MPEG

És sajnos fizetős. (4$)

(#154) Karma válasza scorpio73 (#153) üzenetére

LOGOUT blog

[bullshit] :(

Más: biztos mindenki ismeri, de megéri kipróbálni, ha nem: HandyCalc. Én valutaváltásra is ezt használom.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#155) Szafi77 válasza Karma (#154) üzenetére

Szafi77
(tag)

A bullshit azt jelenti hogy egy sz@r a program? Mert nekem fent volt és nem győzött meg. Konvertálni kellett így is az avi fájlokat hogy lejátssza és ha már konvertálok akkor mindegy hogy mit állítok be kimentenek - avit vagy 3gpp-t vagy bármit ...

szóval ez így nem oké :)

WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

(#156) Karma válasza Szafi77 (#155) üzenetére

LOGOUT blog

Igen, arra gondoltam :K

Break Driven Development

(#157) JarrekStar válasza billywood (#152) üzenetére

JarrekStar
(tag)

Igen, priviben engem is érdekelne, hogy van-e appulo vagy iphonecake szerű oldal androidhoz

(#158) Pappóka válasza JarrekStar (#157) üzenetére

Pappóka
(újonc)

Légyszi küldjétek nekem is! Köszi :R

Na. Ugye.

(#159) Teko001 válasza Karma (#154) üzenetére

Teko001
(kvázi-tag)

Én is ezt használom, nagyon jó :) Még grafikont is tud ábrázolni.

(#160) Tian10

Tian10
(újonc)

Hello ! Lehet hogy hülye kérdés, de ami most jött ki Google Nexus One, 2.1-es rendszerrel, arra milyen alkalmazások tehetők rá. Itt a kompatibilitásra gondolok, hogy a 2.1 alatti (pl: 1.6-ra írt) progi futnak-e rajta, vagy olyan mint a symbian-nal hogy van s60v3 ,v4, v5 és mindegyiknek csak a maga verziója fut.

1 hete kezdtem el barátkozni az androiddal, és úgy nézz ki lehet veszek egy nexus one, mert megtetszett, mert hardverileg is már elérte a használható szintet, meg az android is eléggé kiforrt már :)

Köszönöm előre is a válaszokat !

(#161) kaller1 válasza Tian10 (#160) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Tudtommal csak visszafele nem kompatibilisek a programok,tehát egy 1.5-ös rendszerre írt programnak mennie kell 2.1-en is.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#162) Pappóka válasza Szafi77 (#101) üzenetére

Pappóka
(újonc)

Na, bejött a progi?

[ Szerkesztve ]

Na. Ugye.

(#163) Szafi77 válasza Pappóka (#162) üzenetére

Szafi77
(tag)

Használom de nem 100%-os. Néha öszze jön a programnak a beállítások alkalmazása, de gyakran nem. Pl.: be van állítva hogy ne legyen bekapcsolva wifi csak otthon de ennek ellenére be marad kapcsova, ha elmegyek otthonról :-( És még van vele pár para. De talán a következő verzió jobb lesz.

WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

(#164) Karma válasza kaller1 (#161) üzenetére

LOGOUT blog

Azért ez így általánosságban nem igaz, nagyon sok változás volt már 1.5 és 1.6 között is (+szívás a fejlesztőknek), a 2.0-án meg végképp gondok vannak.

Break Driven Development

(#165) kaller1 válasza kaller1 (#20) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

BT fileküldéshez itt az új verzió: Bluetooth file transfer 2.30 (direkt letöltési link)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#166) kaller1 válasza Karma (#164) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akkor tévedtem... :B
Amúgy mik nem mennek Neked a Milestone-on?

(#167) DeadMeat válasza kaller1 (#165) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Spicához még mindíg nem jó sajnos :(

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#168) kaller1 válasza DeadMeat (#167) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem tudom mit mókolhatott a samsung,hogy nem megy rajta... :U

(#169) Karma válasza kaller1 (#166) üzenetére

LOGOUT blog

Nem sok mindent próbáltam, de a Marketen a fejlesztők is mindig explicite írják, hogy "This does(n't) work on the Droid!". Legutoljára a ScummVM volt olyan, amit kipróbáltam volna, de nem 2.0 kompatibilis :(

Break Driven Development

(#170) kaller1 válasza Karma (#169) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A fejlesztőknek sztem már nem sok idejük marad nem 2.0-ára és fölé fejleszteni... :U

(#171) devast válasza kaller1 (#168) üzenetére

devast
(őstag)

1.5-ön nem megy, tudtommal. Ez nem egyedi samsung probléma.

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#172) Karma válasza devast (#171) üzenetére

LOGOUT blog

Én meg úgy tudom, hogy de. Amikor még G1-em volt, akkor azon és a Magicen ment, Hero-n és mindenen utána meg nem. Pedig akkor még a G1 is 1.5 volt.

kaller1: Sajnos szerintem meg bőven ráérnek, egyik gyártó se kapkodja el a 2.x-es frissítéseket :( Még a Motorola se a bugfix release-t.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#173) kaller1 válasza devast (#171) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Pedig ez a samsung sara is
,mert nálam megy a progi 1.5-ös rendszeren.

(#174) devast válasza kaller1 (#173) üzenetére

devast
(őstag)

Akkor visszavonom. Ejnye samsung :(

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#175) Pappóka

Pappóka
(újonc)

Kártékony Android alkalmazást találtak

A Droid09 nevű alkalmazás lepleződött le. A program a felhasználók banki adatait próbálta megszerezni. Az Android Marketplace ellen indított adathalász támadást még decemberben, azóta viszont szintén eltávolították a kínálatból az inkriminált szoftvert. De a történet jó példa arra, nagyon inyencnek, tájékozottnak és válogatósnak (szerencsésnek?) kell/érdemes lenni, amikor alkalmazások telepítéséről van szó. Szinte kivédhetetlen az az eset, hogy mikor az alkalmazás levizsgázik és bekerül a kínálatba, még korrekt, de aztán egy váratlan frissítéssel már bele lehet helyezni a trójai funkcionalitást - amíg észre nem veszik, és le nem leplezik.

http://www.antivirus.blog.hu/2010/01/11/kartekony_android_alkalmazast_talaltak

[ Szerkesztve ]

Na. Ugye.

(#176) Tesztelo.hu

Tesztelo.hu
(fanatikus tag)

Apropó frissítés: Ha a telefonomra telepített alkalmazás frissül a Marketen, kapok valamilyen értesítést, vagy nekem kell kézzel, egyesével megnéznem, hogy frissült-e valami?

Tesztelo.hu - Hardver, mobiltelefon, autó...

(#177) Kyller válasza Tesztelo.hu (#176) üzenetére

Kyller
(tag)

Ha rámész a Marketen a My Downloads-ra, akkor megmondja neked, hogy melyik telepitett proginak van frissítése, és ott már le is lehet szedni az update-t.

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#178) >-48-< válasza Tesztelo.hu (#176) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

De egyébként, ha a background sync engedélyezve van, kapsz értesítést is. Ilyen kis market szatyor jelenik meg a notification baron, ha lehúzod, akkor meg mondja, hogy hány updatet talált.

#!

(#179) Shkiz0 válasza Kyller (#177) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ez csak azokra a dolgokra érvényes amit a marketen keresztül szedel.
Amit mondjuk sd kariról teszel fel vagy a gépedről ott már megbukik az elv.
Amit magad raksz fel az nem látszik a my downloadsban.
Épp emiatt jöttem épp hogy nem e lehet ezt egy progival vagy valamivel orvosolni?

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#180) Kyller válasza Shkiz0 (#179) üzenetére

Kyller
(tag)

De a kollega kérdése a Marketen való frissítésről szólt...

No Bad Religion song that makes your life complete...

(#181) Pappóka

Pappóka
(újonc)

A Marketről frissítettem 2 hete egy kamera progit. A telefon összeomlott és 2 percenként újraindult, amit csak master resettel tudtam megállítani. Szóval csak óvatosan az alkalmazásokkal...

Na. Ugye.

(#182) >-48-< válasza Pappóka (#181) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Melyik program volt ez?

[ Szerkesztve ]

#!

(#183) >-48-<

>-48-<
(fanatikus tag)

találtam egy zsír keyboard alternatívát. Buszon sms-ezésre kiválló. :D
SlideType Keyboard

#!

(#184) >-48-<

>-48-<
(fanatikus tag)

Olyan programot tud valaki, amivel a panoramio-s accounthoz lehet hozzáférni és képet feltölteni?

Van fent két app marketen, de azokkal csak nézegetni lehet, ami meg mekkora fölösleges már, mikor mapsben és layarban is látszanak, pont ez a lényege az egésznek...

#!

(#185) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Lockbot működik másnak rendesen csak nekem nem?
1.9.3. van fennt de nem tudok benne semmit csinálni, egyszerűen egy fekete képernyőt kapok állandóan és annyi.

(#186) DeadMeat válasza -FreaK- (#185) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem megy frankón.Eddig nem volt vele gond.

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#187) Pappóka válasza >-48-< (#182) üzenetére

Pappóka
(újonc)

Nem tudom pontosan, mert nagyon ideges lettem - azt hiszem, vagy Camera FX vagy Zoom FX volt a neve. Egy perc alatt kicsinálta a Hero-t.

Persze mint öreg symbian-hecker, tudtam, hogy azonnali reset fog kelleni, mert ez valami rendellenes dolog.

Azóta mentek a Sprite Backup-pal.

Na. Ugye.

(#188) Skynet258 válasza -FreaK- (#185) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Nálam is oké ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#189) >-48-< válasza Pappóka (#187) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Az a Camera zoom fx lesz. Az egy fizetős app, lehet az volt a gond.
Amúgy az egyik kedvenc programom.
De ahogy egy amcsi edzőm mondta egyszer: "shit can happen".
Szerintem tegyél vele még egy próbát.

"Olyan programot tud valaki, amivel a panoramio-s accounthoz lehet hozzáférni és képet feltölteni?"

erre valaki megoldást?

[ Szerkesztve ]

#!

(#190) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az első hangszínszabályzós zenelejátszó app: Audio Player WithEQ Platinum

Nálam nem települt fel,nem tudtam kipróbálni.
Fullért PÜ!

(#191) Skynet258 válasza kaller1 (#190) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ahogy olvasom a véleményeket, nem vesztettél vele sokat, mert ez egy rakás sz*r :D

(#192) Kakumix

Kakumix
(senior tag)

Documents To Go for Android szerintem egy egész jó kis program. Szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, prezentációs eszközt és pdf nézegetőt tartalmaz, a honlapja szerint elboldogul a legújabb MS Office fájlformátumokkal is. Január 26-ig akciósan 9.99$-ért megvásárolható.
Árképzése érdekes, mert mikor megvettem a Spica-m december közepén még 29,99$ volt, majd lement 19,99$-re. Majd tegnap, mikor meg akartam venni 14.99$ volt, de nem tudtam az internetes bankkártyámra pénzt tenni, ezért ma újra próbálkoztam és már csak 9.99$-t kellett érte fizetnem (1836Ft) :) De gyanítom ez már nem fog csökkeni.

Legyen szép napod!

(#193) kaller1 válasza Skynet258 (#191) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Annyira rossz? Pedig ahhoz képest nem olcsó... :U

(#194) Shkiz0 válasza kaller1 (#193) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért? Drágán is lehet fost venni, illetve olcsón jót. Bár utóbbi a ritkább.

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#195) Skynet258 válasza kaller1 (#193) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Na majd lehet kipróbálom, ha nálam felmegy, de amiket írogattak, az alapján szörnyű hangja van... :( Képek alapján a kinézet sem valami nagy szám, bár ha jó lenne funkcióban, akkor az másodlagos is lehet. Eleve kérdésesen állok az ilyen 3 csillag körüli appokhoz, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy ebben a kategóriában ritkán találni jót - nem véletlenül csak 3 csillag.

(#196) kaller1 válasza Shkiz0 (#194) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ez így van,de az árazással azt sugallja a fejlesztő,hogy ez egy fasza cucc.Mivel saját maga is tudja tesztelni,ezért így már a felhasználók becsapásának érzem a dolgot,a visszajelzések alapján... :U

(#197) >-48-< válasza Skynet258 (#195) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Hát én szoktam adni nekik egy esélyt. Van pl. egy magyar srác, aki egy nagyon jó (csak rohadt nehéz) játékot fejlesztett Ball Madness néven. Ott is csomó egycsillagos értékelés születik, mondván, hogy lehetetlen megoldani a pályákat, közben meg csak bénák.Sorolhatnám még, ahol a béna felhasználók lehúzzák a jó kis app-okat.

#!

(#198) Skynet258 válasza >-48-< (#197) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Más egy játék, ahol lehetnek bénák, és más egy program, amin nem nagyon lehet elbénázni a beállításokat; vagy működik ahogy kell, vagy nem. De mint írtam, én is ki szoktam próbálni párat, csak nem úgy állok hozzá, hogy na, ez fasza lesz. Persze vannak meglepetések ;)

(#199) >-48-< válasza Skynet258 (#198) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Jogos. :B

/Azért vannak olyan programok, amiknek a használatához 80+ IQ kéne és a commentekből látszik, hogy van akinek abba már beletörik a bicskája. Pl: BT file transfer, meg amikor a skinekre egymás után jön a "nem tudom elindítanibőőő" típusu komment, holott nagy betűvel ki van írva, hogy az csak egy skin egy másik progihoz, vagy a keyboard alternatívák, stb./

[ Szerkesztve ]

#!

(#200) Skynet258 válasza >-48-< (#199) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Az ilyenek nagy része tapasztalataim szerint leginkább az angol nyelv nem ismertségére utalnak... :( Tehát ott a leírás, tisztán elmondja mire jó, de a user csak leszedi, nem érti mi van odaírva, aztán valamire csak jó lesz :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.