köszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Mobil alkalmazások » Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ (kiemelt téma)Hozzászólások

═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

St3ven
(senior tag)
Igen, pontosan erre a "problemara" megoldas, amit irtam, csak nem akartam ilyen konkretan feszegetni a dolgot. 
5.5 GB ingyen tárhely, jobb mint a Dropbox -> http://tinyurl.com/5GBsugarsync

atillaahun
(őstag)
Egyetlen apró hátránya, hogy nem tud WiFi forgalmat mérni. :-(
Egyébként én is kipróbáltam már vagy tízet, de pontosat még sajnos nem találtam. :-(

Wucky
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan gondja hogy androidos telóval (bluetooth 2.1-el) nem talált meg régebbi telefont bluetooth-on? A két teló Samsung Galaxy Gio és LG KM 900 Arena.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Gio,néha érdekes dolgokat kreál az élet és a kütyük is!

DonMedve
(PH! addikt)
Mindjárt rakok be magamról egy képet,oks?Én is barna vagyok,ja és férfi!

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

jooker82
(PH! addikt)
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan programokat,melyek kihasználják a telefon 3D képességeit??gondolok itt pl a google sky,v earth-ra....hasonlókat keresnék 2x-re...de olyat,amely megpróbálja megizzasztani.. 
"A játék,az nem játék"..:)
Sikerült beállítani?
Csak egy ilyet találtam a propeller oldalán, de mivel én másik sz.olgáltatóhoz tartozom így nem tudom kipróbálni: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
[ Szerkesztve ]
Beállítottam még tegnap innen, de csak nem akart menni. Utána mondta valaki, hogy mobilnetet engedélyezzem (nem tudtam mirefel) Szal adatforgalom engedve (wifi azelőtt is ment) és megkaptam. 
Nem tudom mi az összefüggés, talán letiltja az MMS APN-jét is amikor kikapcsolom az energia gazdálkodás widgettel a mobilnetet?
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
mobilnet nélkül nem enged mms-t küldeni iphone-on se. olaszországból propáltam és csipogott hogy kapcsoljam be az adat roamingot...

HollyBoni
(PH! addikt)
Tudtok ajánlani jó angol->magyar,magyar->angol szótárt? 
Battlelog - FaceHUN //hollossy.hu//
Angol szótár / Hungarian dictionary, a telefonod lokalizációjától függően.
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

St3ven
(senior tag)
Pontosan, gondoljatok csak bele, az MMS-hez csatolható képeket/hangfájlokat valamilyen úton-módon továbbítania kell a hálózatnak.
Egyébként még az a szerencse, hogy ez nem számít adatforgalomnak, pontosabban az így leforgalmazott adatmennyiségért nem kell külön fizetni, erősítsetek meg, hogy ez még mindig így van.
Csak mert én is pont Olaszországból küldözgettem jó pár éve MMS-eket, mert - most már nevetséges, de - szinte alig volt drágább mint az sms, és jóval több karaktert lehet egyszerre elküldeni. Azóta szerencsére a roaming tarifák terén is történtek kedvező változások, na persze nem a mobilszolgáltatók voltak ilyen rendesek önszántukból, hanem komoly EU-s ráhatás nyomán kellett csökkenteniük a tarifáikat.

nova001
(senior tag)
hello
kövi a gondom vettem egy galaxy s plust..felrakom rá pl a hawx vagy az nfs shiftet és a kocsinak nincsen grafikája ?? ez lehet telefon hiba vagy csakis játék _? a hawxbe a gépen nincsen textura
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5
Ha a Marketről van, akkor futnia kéne, az Adreno205-öt támogatja a legtöbb játék. De az is lehet, hogy a Samu írt el valamit a GPU driverében.
Powered by Nvidia Tegra 3 & HTC Sense # You know you are rooted when your battery last longer then your current ROM

sqpp
(kvázi-tag)
Gyermekeim én elkaptam vmi droid náthát :S xd mert úgy tüsszögök.. 
Sony Ericsson X10 Mini Pro /MiniCM7-2.1.9 + nAa Kernel ///Android 2.3.7///

nova001
(senior tag)
marketböl van persze minden
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, PowerColor Radeon AX4670 512MD4-PH 512M GDDR4 PCIExpress + OZAKI B5

jani00
(kvázi-tag)
Üdvözletem
Srácok ti nagyon nagy profik vagytok így hozzátok jöttem segítségért.
Olyan programra lenne szükségem mint mondjuk egy excel widget. A lényeg az ,hogy adott 1 képlet ahol 1 szám változik csak és az eredmény sokmindent eldönt.
Napi 2-3x használnám azaz elég sűrűn ahhoz ,hogy mindig újra beírjam a teljes képletet ,de annyira nem sűrű ,hogy egész nap abban a progiban legyen a telefon.
Esetleg egy excel is megteszi ,ha nincs jobb megoldás.
Ezenkívül van még iphone ra egy olyan progi amivel karaokezni lehet és egész jólé megcsinálja a hangot. a nevére sajna nem emlékszem,de esetleg valaki tud rá andro-s megoldát.
Köszönök mindet előre is=)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
Sziasztok!
Tudtok olyan videolejátszót ajánlani, ami támogatja az SRS-t (HTC Sensation)? 

userxy
(fanatikus tag)
Hali !
Tudtok nekem olyan programot mondani aminek belehet állítani, hogy számolja a kimenő hívásaimat szolgáltatókra lebontva ?
tehát, hogy külön vegye a 30-as 20-as és 70-es kimenő hívásokat.
http://www.youtube.com/watch?v=C1SdKsF1Odw&feature=player_embedded / Ugye te észreveszed a lehetőséget?

Canonfan
(tag)
aggleány, St3ven:
Köszi a válaszotokat,
nem tudom, akkor hogy nálam mi lehet a gond, most újra beállítottam a widgeteket, sajnos a Photo Contacts Widget nem megy nálam a Zeam-mel, ehelyett még szereznem kell egy olyan contat widgetet, ami ezen a launcheren is megy, ezután majd akkor kipróbálom 1-2 hétig napi használatban a Zeam-et aztán meglátjuk hogy marad-e... 
Más:
Már kb 2 hete próbálgatom a GO Contacts-ot, és valóban nagyon jó,
egyedül az a problémám vele, hogy amikor kiesik a memóriából, (a Tattoo-nál rendszeresen) akkor elég lassan indul, és azt szeretném megkérdezni, hogy erre van valami megoldás, gondoltam hogy beállítom kivételként a task killerben, de az nem lövi ki, és nem is látom benne a GO Contacts-ot...
Bármilyen infót előre is köszi szépen!

Telefon: HTC Tattoo, 2.3.7 CM 7.1

HollyBoni
(PH! addikt)
Vajon amit marketről letöltök,annak hova menti a teló az install apk fájlját?

Zsolt_72
(PH! addikt)
@userxy:
Ha van is ilyen, nem sok hasznát látod... amióta bevezették a számhordozást, bármelyik szám tartozhat bármelyik szolgáltatóhoz.
-------------------
@HollyBoni:
Tedd fel az Astro File Manager-t, készíts vele mentést a meglévő alkalmazásaidról és máris meglesznek az .apk formátumú telepítőid 
[ Szerkesztve ]

HollyBoni
(PH! addikt)
Most nincs kedvem feltenni.
Titanium backuppal is megoldható,nem?
- feltelepíted az astro fájlkezelőt
- elindítod / menü gomb / tools / application manager-backup / itt kijelölöd bármelyik telepített alkalmazást és nyomsz egy backup-ot
- utána az sd / backup / apps mappában találod az apk fájlokat
Zsolt_72 
[ Szerkesztve ]

HollyBoni
(PH! addikt)
Kösz mindkettőtöknek,igaz titanium backup-al csináltam meg,de nekem eszembe sem jutott ez. 

Zsolt_72
(PH! addikt)
Szívesen
A másik a TitBackup lett volna, amit javasoltam volna, de azt meg ismered is...

gws580
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tudtok olyan ebook olvasót, ami kezeli a prc formátumot, és van benne autoscroll 
mint a mobipocket-ben....
tehát folyamatosan görgeti az oldalt 
""A Jó fiuk eljutnak a menyországba...A Rosszfiuk meg Bárhová...!!""

punky10
(senior tag)
A QuickSettingben is kétféle "Mobil adat" kapcsolo van,az egyik "3G",a másik "APN" néven.ha ez utobbit használom,akkor az adatok küldését ugyan tiltja,de az MMS-eket megkapom(illetve be lehet állitani igy is...)

flash-
(őstag)
sziasztok
Beirtam Jorte naptárban eseményeimet,de a gmailembe belépve nincs a naptárban egy esemény sem.
Miket állitsak be hogy belekerüljenek az eseményeim a gmail naptárjába??

St3ven
(senior tag)
A Call Meter 3G tudja ezt. (Ne zavarjon meg a beta elnevezés, teljesértékű a progi, már fél éve használom, megbízhatóan működik.)
@zsot_72: Az, hogy van számhordozás, az tény, de 90-95%-ban így is jó eredményt fogsz kapni, annyi hiba meg bőven belefér. De ha a tökéletességre törekedsz, lekéred, hogy a hívandó melyik szolgáltatónál van, és csinálsz csakis őrá egy külön szabályt, így legközelebb is jól fogja számolni.

punky10
(senior tag)
Ha a beállitások-->fikok és szinkronizálás(vagy valami hasonlo...)és itt megvan a pipa az engedélynél,akkor elvileg müködnie kellene.ja ,és ha van Wi-Fi,vagy mobilnet,mert az adatoknak el is kell jutnia a szerverre...A Calendarpad simán müxik.
üdv! létezik olyan Call meter progi, amiben külön meglehet adni a hálón belüli (Telenoros vagyok) és a hálón kívüli percdíjakat, és hogy ez alapján mutassa h mennyi lehet még az egyenlegem?
Próbáltam a Call meter NG-t, de ott csak a csúcsidőt lehet beállítani, a többi programnál meg csak egy percdíjat....
van erre mód?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

chab7
(őstag)
Kettővel fentebb a válasz 
Lubuntu 12.04 | CyanogenMod-7.2.0-20120520-NIGHTLY-jordan
Üdv,
Tudtok valami programot, amivel %-osan tudom állítani a hangerőt? Az alapnál a legkisebb hangerővel is üvölt a fülesem.
Másik: Equalizer program ingyen? Tudtok valamit ajánlani?

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

St3ven
(senior tag)
Megőrjít ez a dolog: az sms-ek kb. 70%-át duplán kapom meg!
Go SMS van fent, de próbáltam már más sms appal is, az eredmény mindig ugyanaz: megkapok egy sms-t, majd 1 mp múlva megérkezik még egy, azonos tartalommal.
És nem, nem az értesítés jön elő duplán, a gyáriban mindent kikapcsoltam, hanem két ugyanolyan sms jelenik meg „fizikailag”.
Mit javasoltok erre?
A Go SMS azt írja, ha ilyet tapasztalunk, uninstalláljuk a gyári sms appot – erre mi a legbiztonságosabb mód, hogy esetleg később még vissza is tudjam tenni, ha még ennél is rosszabb lesz a helyzet?
Nem túl kockázatos ez?
Rootolt a teló.

dokee78
(PH! kedvence)
Én a gyárit használom,bár még nem volt droidom nagyon vaciláltam mit fogok használni.
Igaz keveset SMS-ezem.
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

St3ven
(senior tag)
OK, csak a gyári valami végtelenül puritán. Meg nincs benne popup sem.

padika11
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Biztos sokan vannak/voltak ezzel a problémával, de nincs időm végiglapozni a fórumot 
Szóval: htc wildfire s készülékem van. A gondom az, hogy a telepíteni kívánt appot a telefon letölti, de nem installálja. Az értesítési területen szépen végigmegy a csík a letöltésnél, eltűnik, majd semmi sem történik. Kétszer factory reseteltem, mindig újra visszajött a probléma. download manager adatok törlése/market app cache ürítése kombó sem oldja meg. (meg még egy sor neten fellelhető "megoldás")
[ Szerkesztve ]
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz

dokee78
(PH! kedvence)
Ha az Astroval csinálok az appokról backupot és reset után onnan telepítek akkor az appok fognak frissülni a marketen keresztül?
Tudom van Titánium Backup is,de ahhoz kell ROOT.
ez nekem is előjött, csak újratelípítés hozta helyre..
Nem igérek semmit..... de azt betartom..

HollyBoni
(PH! addikt)
A root megoldható egy másodperc alatt,és ki is lehet utána iktatni.

dokee78
(PH! kedvence)
Kellene nekem egy jó panorámakészítő app.
HollyBoni Igen tudom,ROOT-oltam már 3 telot.
Viszont ha a Mini-t ROOT-olom,garancia ugrik.
[ Szerkesztve ]

padika11
(kvázi-tag)
július közepén vettem, a mostani lenne azóta a 4. reset... (pedig nem is installálgatok ész nélkül, csak a legnépszerűbb alkalmazások közül raktam fel kb 20at mindig, szal nem hinném, hogy ennyitől meg kéne neki feküdni:S)
Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz

HollyBoni
(PH! addikt)
Hopsz,akkor látom otthon vagy a témában.Akkor viszont én kérdezek:ha z4root-al nyomsz egy ideiglenes rootot,annak is nyoma marad és nem lesz garancia?Mondjuk nekem már alapból nincs,csak kiváncsi vagyok. 

dokee78
(PH! kedvence)
Hopsz,akkor látom otthon vagy a témában.
A Mini-nél először is meg kell nyitni a BOOT loadert ezzel ugrik a garancia.forrás
Utána tudom ROOT-olni.
Ki van otthon a témában? 
Elég régóta követem az eseményeket. 

sqpp
(kvázi-tag)
rootolás?

Sony Ericsson X10 Mini Pro /MiniCM7-2.1.9 + nAa Kernel ///Android 2.3.7///